כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
אמרו לנו בתיכון שבסוף השנה יש פרוייקט מסכם שצריך להכתב בשפת JAVA או ב- C++. מישהו יכול להגיד לי בערך - אם היה לו כזה - מה עושים בזה?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
שיר ממש חביב ולאלה שמתקשים עם המילים הנה הליריקס No milk today, my love has gone away The bottle stands forlorn, a symbol of the dawn No milk today, it seems a common sight But people passing by don't know the reason why How could they know just what this message means The end of my hopes, the end of all my dreams How could they know the palace there had been Behind the door where my love reigned as queen No milk today, it wasn't always so The company was gay, we'd turn night into day But all that's left is a place dark and lonely A terraced house in a mean street back of town Becomes a shrine when I think of you only Just two up two down No milk today, it wasn't always s…
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, אם אתם זוכרים לפני כמה חודשים פרסם המוסד מודעה שהתחילה במשהו כמו "המוסד נפתח, לא לרבים, אולי לך". למישהו יש לינק למודעה או תמליל שלה? תודה, עדי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
אני לא יכול לחכות, יש לי איזה 120 שירים שלהם על המחשב... (5 אלבומים אחרונים)
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
איזה כיף עכשיו אני רוצה לשמוע את כל האוהדים המתלהבים של מכבי ת"א שעוד חושבים על אליפות וכל מיני שטויות כאלה. עכשיו יש לי בקשה קטנה למכבי: תבואו לדרבי ותנצחו את הפועל ותעשו לנו חצי עבודה!!! באמת תודה רבה לכם על שבוע אתם חוטפים בראש מקבוצה אחרת הפעם מבני יהודה איזה כיף זה שמכבי ת"א מפסידה באמת יום של חג!@!!!!! תאכלו ת'לב חהחהחהחה!!!!!!! :lol: ;D {אה.. ובהצלחה ביום שבת בדרבי....} בייי.!!!
-
-
ליבו של מרקו סוער בו הוא יורד לחוף יורד לחוף מביט למרחק כי אמו שלו שם במרחקים והלב הוא רוצה את אמא ! שם בלב , כמו בים . סערות יש וגם סודות. מי יגיד לו ? מי ידע ? הסוד שבלב ! הלאה אל המרחק ! אמא שם במרחק עוד מצפה לו דרך ארוכה ! אל המקום בו אמא מחכה ! הדרך הר וים , הלב מושך לשם ! רוצה לעוף לאמא למרחק ! :errr: מעביר בי צמרמורת ... שיר עצוב .. אולי תרשמו עוד שירים ?
-
רציתי לשאול אם אני יכול לפרסם פה את הפורום שלי?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
-
אני נוסע לניו-יורק לפני כמה ימים ואולי מישהו יכול להביא לי אתר של חנות אבל שלא תעשה רק משלוחים כי אני רוצה לבוא לקחת את המוצר מהסניף. אני מדבר על כל מיני דברים למודינג כמו כבלים מעוגלים, קתודות, וכו'. תודה!
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
-
אני באמצע הטירונות, ואני חייב להוציא גימלים ליומיים הקרובים. אני מתכנן לנסוע עוד מעט לקצין העיר ...אבל מה כדאי להגיד לרופא כדי לקבל גימלים על בטוח? בבקשה תעזרו לי , זה דחוף !
-
-
http://hellsgate.online.ee/~mait/fahrschule.swf חברה זה פחות או יותר מה שקורא במדינה שלנו דרך אגב מי שלא מצליח לפתוח את הלינק אז צריך לסמן את כולו להעתיק ואז לעשות paste לתוך האקספלורר
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מה המצב יצורים? אני מחפש עכשיו מוזיקה טובה ואיכותית בסיגנון מטאל והאבי (גם power metal). כול הלהקות יתכבדו בשמחה גם ישנות וגם חדשות. להקות כמו iron maide, dream theater, rammstein וsonata arctica (למי שמכיר, למי שלא ממש מומלץ, גם הדיסק החדש שלהם שעוד לא יצא אבל אפשר להשיג אותו ברשת :saint:) נ.ב. השפה ממש לא חשוב...אפשר גם יפאנית למי שיש :-* תודה מראש יצורים
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תגידו, מישהו מכם לומד שם? סתם מעניין אותי לדעת, עם יש פה אנשים מהפורום שלומדים שם. http://www.rupin.org.il
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני יודע שזה די פשוט ולא מדהים - אבל אני רק מתחיל! יצא יפה לא?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
--------------------הודעה לאדמינים---------------------------------------- בפאב זה קיימים אך ורק דברים חוקיים והוא נוצר אך ורק כדי לעלות קטעים מצחיקים אז נא לא לסגור לי את הנושא! אני מתחייב להשגיח על הפאב מפני דברים לא חוקיים ----------------------------------------------------------------------------- אני תורם לפה פאב שלי שנוכל לעלות לפה כל מיני דברים קטנים ומצחיקים כמו שיחות טלפון קורעות שירים מצחיקים וכו'... כל חומר לא חוקי ימחק מיידית!! אז בינתיים שמתי כמה דברים מקווה שאתם תרבו ותעלו גם דברים מצחיקים... ENJOY AND UPLOAD דרך אגב אני ממליץ לכולם להוריד את הקטע MANYA.MP3 זה פשוט הכי קרוע שיש!!!! כתובת: prikoli:b0necrack3r@213.8.49.132:8713
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-