כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
Its pretty hard or am i just suck ?? my first grade 65 and the second 55.
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום!! יש לי תופעה מאוד מוזרה. לא עשיתי כלום ופתאום הגוגל (בעיברית)מראה לי רק באנגלית. לא בשום שפה אחרת.הוא מסרב לקבל עיברית. אמרתי,טוב אפשר לחיות עם אנגלית. אבל הבעיה היא שכל חיפוש אני עושה הוא מראה לי את אותו המשפט: The summary for this English page contains characters that cannot be correctly displayed in this language/character set ניסיתי עם דפדפן שונה וגם זה לא עזר. http://img112.imageshack.us/img112/9790/prob6gw.jpg http://img112.imageshack.us/img112/2128/prob29wd.jpg תסתכלו בכתובות המצורפות עשיתי חיפוש למילה: "מחשבים"......ותראו מה הוא מציג לי: ובכל מקום המשפט: The summary for this English page contains characters that cannot be correctly displayed in this languag…
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3461269,00.html הוא כזה גזעני.... גם הרבה תגובות גזעניות יש שם :s07: :s07: אני תימני נו אז מה? עובדה שבהרבה דברים בבית ספר הרבה תלמידים באים לבקש ממני עזרה... עובדה שאפילו שני תימני אני מתחיל ללמוד לתואר במדעי המחשב... ואני רק בכיתה י' ויש לי עוד הרבה תוכניות עוד לפני שאני יסיים תיכון...(אני בכיתה י') לא להאמין לרמה של אנשים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל המנווטים, אני עורך מחקר בנוגע לאפליקציות שיתופיות כמו וייז ואשמח אם תוכלו לפנות 5 דקות לסקר בנושא. כל השאלות "סגורות" וקצרות. http://bit.ly/wazeformil תודה על שיתוף הפעולה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים אולי משיהו מכם יוכל לעזור בנושא מסוים עבדתי במפעל מסוים במחלקה מסוימת והמחלקה פשוט סבל אחד גדול גם לעובדים הקבועים ששם התנאים עלבים חוסר מנוחה תמידי שפוגע בבריאות עם הזמן + המקום לא בטיחותי בכלל שאפשר בקלות לקבל קביעה והרבה אנשים כבר קיבלו והיתי רוצה לשנות זאת ,חשבתי על ללכת למזכירה (לקבלה) של המפעל ולקבוע פגישה עם המהל (מנכל) מה שזה לא יהיה ולהציע לו רעיונות לשיפור של המקום את הרעיונות כבר יש לי (יכול להיות שזה יעלה לו כמה אלפים אבל גם העבודה תשתפר ויהיה יותר תפוקה) וזה אמור לעניין אותו טיפה ניראה לי?? אז איך בדיוק אני יעשה את זה ,כי ניראה לי הוא אפילו לא יחזור אליי כי מי אני בכלל ולמה שבכלל ישים אליי לב , בכל מקרה חשבתי על שיטה יותר אגרסיבית צילמתי תמונות של…
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ועכשיו גם אנחנו יכולים להתקשר דרך גוגל ועדיין חינם ליעדים בתוך ארה"ב ובישראל לנייח 0.02$ ולנייד 0.10$ לדקה צריך לטעון בסכום של 10$ כל פעם וכשאתם כבר לא צריכים אתם עושים REFUND ומחזירים לכם את הכסף. ממש מגניף להרשמה: www.google.com/voice http://youtu.be/QG190LlSmrg
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לא אני לא מנסה להתחיל ת'ראד טולקינאי (למרות שאתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים) אז ככה : אח שלי קנה חרב אבירית כזאת ליופי אז אמרתי לו שיעשה ממנה חרב רונות (rune) / פסוקים אז הוא הציע שנחרוט את מה שכתוב על הטבעת משר הטבעות השאלות: איפה אני משיג את הכיתוב המלא שיש על הטבעת בצורה ישרה (יש לי בעיגול אבל אני לא יודע מה ההתחלה)? יש הצעות לכיתובים אחרים? אני מבטיח לשלוח תמונות ברגע שנחרוט (או יותר נכון נשלח לחריטה)
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מת לראות את המשחק אבל איפה הוא משודר? אני לא מצליח למצוא אותו בשום ערוץ ישראלי!!!! יש לי הוט אז למי שיודע שיאמר...ואם יש שידור חי באינטרנט שיביא כתובת תודה תודה תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Sk8er Boi רוק כזה מגניב ופופ רק לא שחורה טראנסים וכל החרא הזה שונא מוזיקה שעושים במחשב ומוזיקה שחורה... כל השירים על סקס בלי תוכן בלי כלום שירים לערסים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טקילה היא יפה טקילה נחמדה טקילה מקפיצים בכוס עם קשקשים כולם אותה אוהבים שותים ומקפצים (לא מקפיצים..אלא מקפצים!!) אבל לא שמים לב שזה חרא של משקה!!!!!!!!!!!!!!! טעימה אחת ואתה מקיא ומתפלא!!!!!!!!!!!!!!! כי כולם אומרים שטקילה זה שווה!!!!!!!!!!!!!!! עדיף שתשפכו לי וודקה לתוך הפה!!!!!!!!!!!!!!! אז פעם הבאה שימו ליקר כחול בכמות של הר שפכו שפכו כאילו אין מחר תוסיפו ספרייט והכל יהיה טעים יהיה טוב ומה נעים! אני מדברת מניסיון... כי עם טקילה אני מרגישה בהריון.. אז קחו ליקר כחול ותטעמו.. לא תרצו להפסיק ותקיאו!!! כל הזכויות שמורות למלי משה האזרחית הוותיקה בת ה-15!! נכון גדול??
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אין מצב שאני יכול להפסיד ככה סתם באמצע הלימודים שבועיים וחצי וזה ממש מעצבן אותי.. נגיד ואני לא מגיע למילואים , מישהו יודע מה קורה אז?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/142670 שירות הדייטים החדש של waze: סוני מצאה שימוש נהדר למזון שלנו: המפתחים של מקלדת swiftkey הביאו את סגנון הקלדת ה"החלקה" גם למחשבים הניידים: כרום קאסט בגרסה מיוחדת לסנאים:
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לדוגמא אני נכנס לגוגל בריטניה או רוסיה והאייקון של המקלדת וירטואלית לא מופיע לי. איך אני מגיע לממשקי גוגל עם המקלדת הוירטואלית/מוסיף שפות לגוגל ישראל?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
דפקו אותי רוב המורים... יצא לי בסוף ממוצע 88 עם מכסות.. מה לכם? אני כיתה יא' [5 בהכול]
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום השנה התחלתי את כיתה י' בבית ספר שלי (אנייודע אולי קצת מצחיק), ותמיד רציתי להיות במגמה של מדעי המחשב. עכשיו בכיתה יש אצלנו בבית ספר כל מי שמתמטיקה מוגבר 4-5 יח"ל מקבל אפשרות להגיע ל-3 שעות שבועיות במדעי המחשב. הבית ספר שלי בחר ללמד בכיתה י' את התוכנה פרולוג (דיי תוכנה ישנה לפי הבנתי) וממש אבל ממש לא מעניינת. ואני לא כל כך מבין מה חשוב בה. בנוסף לזה השעות של השיעורים נורא מאוחרות כאילו שעה 8 עד שעה 10 שזה מ14:00 עד 16:35.. לפעמים נוצר מצב של שעה-שעתיים חופשיות (חלון) באמצע ואין מה לעשות אז הרבה מתאיישים והולכים הביתה (מודה אני אחד מהם), כן יש הרבה ילדים שקשה להם ואין להם כל כך מה לעשות בשעה-שעתיים חלון האלה ופשוט הולכים. אני ועוד כמה חברים נגשנו למחנכת של הכיתה שלנו וד…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם מישהו זוכר, לפני איזה חודשיים-שלוש, ה"הלמו" עוכב ע"י המשטרה לאיזה תקופת זמן ואז באתר שלו http://halemo.net, היו המון פרטים עסיסיים על המשטרה, ועל התקלויות שלו עם שוטרים וכו' עכשיו אני נכנס לשם ולא מוצא בשום מקום יש למישהו מושג?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מוריד סרטים באימיול (רק חוקיים, ואתם לא יכולים להוכיח אחרת) ואני שם לב שסרטים אמריקאיים שאמורים להיות באנגלית שכתוב עליהם צרפתית ספרדית איטלקית הם בעלי הרבה יותר מקורות. מה שונה בהם? הם מדובבים לשפות שונות, רק הוסיפו להם כתוביות, או מה?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מאיה סטודנטית מירושלים בת 23 נמצאת בסכנת חיים הפצת מכתב זה עשוי להציל את חייה אנו זקוקים למתנדבים לתרומת מוח עצם עם עדיפות ליוצאי בוכרה בדיקת התאמה תעשה באמצעות דגימת רוק בירושלים ביום שני ה 5.2 מ-9 בבקר ועד 19 בערב בעמותת זיכרון מנחם רחוב שחראי פינת ליאו זיסמן שכונת בית וגן בסמוך לביח שערי צדק בהרצליה פיתוח ביום שלישי ה 6.2 מ-9 בבקר ועד 20 בערב במלון דניאל אולם אפרודיטה קומה ב אין צורך בתאום מוקדם (אנו מאמינים שאם מצלמה שאבדה הצליחה להגיע לכל עם ישראל - על אחת כמה וכמה בקשה זאת) בברכה החברים של מאיה המתפללים להחלמתה מייל זה נשלח אליכם ללא כוונה מסחרית כלשהי ואנו מתנצלים מראש על ההפרעה והפגיעה בפרטיות
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האם אני יכול להחזיר מסך שקניתי אתמול, כאשר כל החלקים (כולל אריזות, וקלקרים למיניהם) נמצאים ברשותי?
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
פירסמתי 2 מסכי דל 2407 למכירה לפני שבועיים. ומשום מה מחקו לי הודעה אחת. זה לא היה פרסום כפול, בהערות הודגשו פרטים שונים על כול מסך והמחיר שלהם היה שונה.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום... אני מתחיל ללמוד מנהל עסקים ושוק ההון {ועם התמחות בראית חשבון ושוק ההון} אני לומד את זה 3 ימים בשבוע מ-4 בצהרים עד 10 בלילה... אני מחפש לימודים לבוקר עדיף בתחום המחשבים אבל לא משו כבד.. אם יש לכם הצעה אני אשמח לשמוע... תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בקבוק של דשן. מה עושים איתו(כמויות...). תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-