עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רואה שלא ממש היו ירידות מחירים המהלך אפריל ועד היום...למשל בתחום של כרטיסי מסך.... אני טועה?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  2. איף רושמים בצרפתית את הספרים הבאים: צופן דה וינצ'י מלאכים ושדים נקודת ההונאה אגב,כל הספרים הם של דן בראון (DAN BROWN)

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  3. שלום אני מחפש אתרים של תמונות להורדה ברזולוציה גבוהה, נופים סרטים סדרות משחקים לא משנה שיהיה כללי. מסך רחב, ורזולציה גבוהה. תודה

4. כי לא מצאתי בארץ.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  5. שלום רב. אחי הצעיר מחפש הכוונה ללימודים גבוהים ומכיוון שאני בחרתי בדרך שונה בחיי (ולדעתי האישית מוצלחת יותר) איני יכול לייעץ לו בנושא. משיטוטתי בפורום התרשמתי שיש פה מספר אנשים בעלי דעת שיכולים לעזור בעניין ללא השפעה של גורמים סובייקטיבים חיצוניים ולכן בחרתי להשתמש בפלטפורמה הנוכחית בנושא. אני בכוונה לא רוצה לפרט מה תחומי עניינו אלא להתרכז ביכולות שלו ומשם להתקדם הלאה. אחי גאון בגאומטריה וטריגונמטריה ובעל יכולת ראייה במרחב מעוררת הערצה (לצערי נאלצתי לעזור לו רבות באלגברה בתיכון - הצד החזק שלי) ואני חושב שחבל לפספס את הפוטנציאל שלו בתחום. מה לדעתכם המקצועות האקדמיים שימצו ויפתחו את כשרונו? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by Burned,

אין לי מושג מאיפה זה הגיע אבל יש לי וירוס מציק ששולח ממני הודעות ספאם לאנשים אחרים בלי סוף הנורטון משגע אותי ניסיתי לסרוק וירוסים עם הנורטון ולא מצא כלום ניסיתי ספייור עם AdAware SpySweeper וגם כלום מה אפשר לעשות כדי להיפטר מזה

7. Started by Andrey22,

1X Elite group + O.B CPU AMD duron 1300+ o.b Sound card video card and lan card CPU COOLER. 1X Aopen socket 7 agp 2x. 1X AMD SOCKET 7 K6 CPU. 1X Pc partner SOCKET 370 P3 M.B o.b sound agp 4x. 1X P3 SOCKET 370 733mhz. 1X AC nv silencer 5 rev 2. 2X pci modems. 1x 128mb sdram . 1x 64mb sdram. 3X P1 100~ MHZ . 1x PII Celeron 333~MHZ. 13X 120MM SUNON SERVER FANS. 10X 80MM FANS. 1X MAG 15" CRT. 2X ATX STANDART CASE 4 CDROM BAYS. 1X 400W Power supply. 1X IBM 20GB 5400RPM ואלו שקצת יותר חדישים. P4 1.7GHZ CELERON D 2.33GHZ CPU COOLER FOR P4 ASUS P4P800SE NIMIKI 30GB 7200RPM LG 52X GF 2 MX 200 64MB AGP 4X אשמח לפירוט עבור כל חלק מחברי הפורום כאן,תודה מראש על זמנכם.

8. Started by SugarFreeBoy,

רציתי לשלוח מהאתר TIGERDIRECT לארץ, ורציתי לדעת מה העלות הנוספת מעבר למוצר והמשלוח (מכס+מע"מ). תודה מראש(:

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by xtx,

ולמה הוא יקר יותר?

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by icebreak,

http://www.simpsoncrazy.com/downloads/shorts.shtml

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  11. Started by yoni321,

טוב אם מישהו מכיר חניות למכירת כרטיסי מסך למקום קוראים : גן זו (סין) או בסינגפור אם מישהו מכיר חנויות. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  12. אני רוצה לדעת אם אני יכול ללכת לשם (לחנות) ולקנות את מה שאני רוצה שם במקום, בלי להזמין לפני זה דרך האינטרנט או משהו. כי לפי מה שרשום שם באתר צריכים להזמין קודם ורק אז ללכת לחנות ולאסוף את המוצר או לבצע הזמנה בתוספת דמי מישלוח. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by alonezer,

לא משנה כבר אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by minnymoony,

שלום, מחקתי.סליחה.מי שמעוניין שיצור עימי קשר נ.ב. למקרה של אני לא יודע מה אז אני לא אחראי

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  15. יש איזה שיר אחד של זמר ישראלי שמופיע לפעמים נדירות בערוץ 24 והיה עכשיו היה תכנית עליו ופספסתי תשם שלו ויש לו שיר ממש יפה שהפזמון שלו זה "רק שכבר נגיע רק שכבר נחזור" בקליפ הוא באיזה חורשת אקלפיטוס ורואים אותו שר בחור רזה עם שיער עד לכתפיים.

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by TheWave,

תקשיבו אני יודע שזה לא ממש קשור לפה אבל לא מצאתי שום מקום שאני יכול לשאול אז ככה: היה לי פלאפון שנשבר וחבר הביא לי בדיוק את אותו פלאפון. ואז אבא שלי לקח את הסים קארד ואיבד אותו אז היום הלכתי לקנות סים חדש עכשיו, כשאני מכניס את הסים לפלאפון השבור אז הפלאפון עובד רגיל אבל כשאני מכניס לחדש אז הסים לא עובד. כאילו אני מתקשר אבל זה מנתק את השיחה ואי אפשר לשלוח אס אמ אסים וגם אי אפשר להתקשר אלי. אני רוצה לדעת מה הבעיה. אני לא יכול לשאול את אורנג' כי הפלאפון החדש כנראה גנוב. והיום פתחתי את הפלאפון החדש לסים פרי אז זה לא הבעיה למי שחשב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  17. http://www.file2host.com/207244 זה הלינק תפתחו רק במדיה פלייר זה שיר דיי מוכר אני חושב

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  18. Started by ORANGEJUICED,

עד שהיה פה ת'רד אחד שכולם השתתפו בו.. סוגרים אותו זה כזה מנהג שלכם לסגור ת'רדים שמצליחים?!?! אני לא מבין?!?!

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  19. אז אני מגיע ללונדון אחרי שהייתי שם כבר פעמיים עם משלחות, ולכן לא הספקתי לעשות שם הרבה, הפעם אני יוצא לבד ( ובערך שבוע אחרי מתגייס) אז התחלתי לעשות רשימה של מקומות שאני רוצה לבקר בהם, לא רק הכי מוכרים, שבהם כן הייתי עם המשלחות, ורציתי לקבל קצת רעיונות למקומות, או סתם עצות לטיול.. (אני הולך להתאכסן בYOUTH HOTELS כאלה בחדרים של 6-8 אנשים בחדר כדי לחסוך כסף, אין לי ממש הרבה כי גם קניתי מצלמה דיגיטלית חדשה) אז המקומות שאני ממש רוצה לבקר בהם: MPH'05 http://www.mphshow.co.uk תערוכת רכב שנראת לי ממש שווה, ואולי אפילו אני אקנה את הכרטיס היותר יקר, למרות שאני לא בטוח מה הוא נותן לי.. כי לפי האתר זה נותן מושבים יותר קרובים לבמה, אבל עם זאת תערוכת רכב (וככה רואים גם בסרטון באת…

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  20. ה-GPU הראשון בעולם שינה את פני התעשייה והניח את היסודות לעתיד מונע AIלכתבה

21. Started by intel suck,

תגיד למה אני הופך את המשפט הזה he likes is job so he doesnt want to quit הפכתי את זה ל- if he liked is job he wont quit זה נכון?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=miscgeneral&Number=4305092&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 :lol: :lol:

דיונים חדשים בפורומים