עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sausage,

lol

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  2. Started by OR007,

נקלח מידיעות אחרונות נראה לי....בכל אופן אמא'לה ! הרכבת הרים שתהיה המהירה והגבוהה בעולם בשלבי בנייה מתקדמים, תפתח השנה היא תהיה בפארק Cedar Point שבאוהיו כמה פרטים על הרכבת: אורך (מ)- 853.4 גובה (מ)- 128 צניחה (מ)- 121.9 נסיעה אחורה- אין מהירות (קמ"ש)- 193.1 זוית הירידה (במעלות)- 90 קיבולת (נסיעות לשעה)- 1500 Vehicles Arrangement: 6 רכבות עם 5 קרונות בכל רכבת Notes: שלושה רכבת של שני נוסעים ושתי רכבות של שני נוסעים. Other Information History: עלות השקעה: 25 מיליון דולר. 0-193 ב4 שניות ספירלה של 270 מעלות בירידה מערכת שיגור הידראולית. עבר עריכה לאחרונה בתאריך 08.03.03 בשעה 15:45 בעקבות הכתבה בידיעות אחרונות שהייתה לא מזמן ראיתי שלא שמו מספיק רכבות אז הנה...אני …

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by Culandur,

מחפש רקעים או אתרי רקעים בנושא: פנטזיה ומד"ב רזולוצייה לפחות 1024*768 תודה FatHead

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, עקב קניית מחשב נייד חדש, מתבקש שלפחות אבדוק אפשרות של רשת אלחוטית בביתי. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על ציוד מסוים לרשת, ולהסביר לי איזה ציוד דרוש על מנת שאוכל לדפדף ללא חוטים. נ.ב. למחשב הנייד יש חריץ הרחבה, וכרטיס רשת. בתודה, --Vega.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  5. אני לא מצליח לעלות לשם קובץ של 1.7 מגה. מישהו מכיר מקום שאפשר לעלות אליו קבצים גדולים ממגה ולעשות אליהם קיצר ? תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  6. כי בקאזה זה לא מוריד.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  7. Started by ^HocK^,

הנה הסיבה...

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by urich,

אתמול חזרתי מטיול שנתי של כיתה י"ב לאזור הרי אילת של חמישה ימים . מה אני יגיד לכם זה היה מדהים נוף יפיפה חברה טובה סטלבט וחוויות פשוט מושלם ובסוף גם הלכנו לחוף האלמוגים לשנרקל. לא יודע מה אתכם בבתי הספר בגוש דן אבל אצלנו בגמנסיה העיברית בירושליים מבשלים לבד ישנים באוהלים ולא אכסניות ובקיצו טיול כמו שרק טיול אמיתי יכול להיות. בקיצור אני ממליץ כחו את האוטו וסעו עם כמה חברים לטיול באזור ותהנו.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
    • 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by BIGWOLF,

שלום חברה, מישהו יודע כתובת מדויקת בה תתקיים תערוכת CeBIT הקרובה? ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  10. החיזבאללה שיחרר לו משחק פעולה חדש ו"חביב" בו צריך להרוג חיילי צה"ל וצד"ל בגבול לבנון. מי רץ לקנות? תמונות http://www.specialforce.net/view/pages/mydoun006.html סרטון פתיחה - http://www.specialforce.net/download/introduction.zip (זה נראה רע או שזה נראה רע מאוד ? נראה כמו השקעה של 2 דקות ב3D MAX)

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  11. ובכן : נתנו לנו משימה באזרחות בפורומים של הבית ספר שלנו. למשימה הזאת יש משקל כמו של בחן... עכשיו, אזרחות זה המקצוע השני הכי חלש שלי.. וחבל לי על הציון. בבקשה מכם, אם אתם יכולים, תענו לי על 2 השאלות הבאות : 1. מדוע הפרדת רשויות הכרחית במדינה דמוקרטית? 2. האם מדינת ישראל - עפ"י ההגדרה - היא מדינה דמוקרטית? מן הראוי שתתייחסו גם למגילת העצמאות של מדינת ישראל. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  12. Started by Tomerico,

אני מניח שהבנתם מהכותרת... אבל אני מענין בשעון מעורר איכותי משהו בסט (best) שישמיע שירים ובסוף השיר יעביר לשיר הבא, לא יודע איזה משהו מתוחכם... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  13. לפני שנה וחצי קניתי מחשב מניורון בעצם מסניף זכיין שלהם ברמת גן אני חיפשתי מחשב אמין של חברה שתיתן לי אחריות לכמה שיותר זמן כשפתחתי את זמן תל אביב ראיתי מודעה שלהם ונוכחתי לדעת שהם נותנים 3 שנים של אחריות על כל המחשב!!! ניגשתי אליהם וגיליתי שהמחירים יקרים מאוד יחסית לחומרה ולרכיבים אך הייתי בטוח שהכסף שווה את זמן האחריות הארוך קניתי מהם מחשב ביותר מ 7500 שקל כולל מסך LCD שבזמנו עלה 2500 שקל היום לאחר שצברתי המון המון המון ידע הבנתי שעשיתי טעות א. מחשב בסכום כזה צריך לכלול את הרכיבים המשוכללים ביותר ללא פשרות אפילו אם זמן האחריות קצר ב.אם יש תקלה ברכיב מסוים אני יכול ללכת ליצרן ןלא למי שמכר לי את זה ג. לבדוק טוב טוב את המחשב לפתוח לסגור למדוד לסקר כל מה שצריך היום המחשב …

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by OR007,

כל אחד מוזמן לשתף אותנו בשירי הרוק,מטאל,הווי מטאל החביבים עליו ולהמליץ. לא איכפת לי לנסות כמה דברים חדשים לשם שינוי. ד"א המלצה לשירים של אירון מיידן יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  15. רצוי ישראלי..אני יודע שבWALLA אפשר אבל לא מצאתי איך.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by Vega,

הזמנתי מחשב נייד, ובחרתי לשלם במזומן.. לאחר יומיים הגיע נציג של KSP לביתי, עם המחשב. גישתו של נציג המכירות הייתה דוחה ומעבר לכל ביקורת, כאילו אנחנו היינו צריכים למכור לו את המחשב.. עקב התנהגותו המביישת התבטלה העסקה, הפסדתי 200 ש"ח, ולא קנו לי מחשב נייד. מישהו נתקל בתופעה הזו? נ.ב. לא הייתי נוכח כשקרה, סבתא שלי, אחותי, ואמי היו שם וזה מה שהם סיפרו. אם אני הייתי שם, הייתי מסלק אותו בעצמי, למרות שקונים *לי* את הלפטופ על חשבון אמי.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מה המשמעות של HW בשם HWZone ?

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  18. סליחה מראש על הנושא האולי קצת שנוי במחלוקת, אבל אני לא מכיר עוד קהילה שיכולה להפיק תוצאות ראויות לשמן כמו הקהילה שלכם. כמו שאתם יודעים, מעטים הם הדברים שאי אפשר להשיג באינטרנט, אבל למצוא מידע ראוי ברשת היא אומנות בפניי עצמה. ועכשיו הבעייה: אני וחבר סיימנו לפניי 3 חודשים את השירות הצבאי, ואנחנו מעוניינים להרוויח כסף כמה שיותר מהר ולטוס לחו"ל. (הלימודים מתחילים באוקטובר כך שלא נשאר הרבה זמן), אבל כמו שאתם יודעים שאיפות לחוד (אגב הת'רד על העישון... ), ומציאות לחוד. חוץ מזה לשנינו יש גם שאיפה\חלום\רצון מטופש של ילדים מפגרים\משאלה להשתתף בסרט כחול. (כל מי שלא מלאו לו 18 מתבקש לעזוב את עמוד הת'רד ;D סתם סתם סתם...) אז חשבנו למה לא לשלב את שתי השאיפות ולהרוויח כסף תוך כדי…

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  19. נחמד שיש עוד אנשים בעולם עם המון זמן פנוי להרס חיובי : ילדים ! נסו את זה בבית !!

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by SpiritKnight,

למישהו יש אתרים עם חומר על הנושא? תודה.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by DiSc@MaN,

שימו לב לסקין שוט מג'נרלס לא עבר שום עריכה/שינוי! *הבהרה - אני לקחתי את הסקין שוט הזה, ולא מצאתי אותו באיזה "חור" באינטרנט.

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by shaul,

3900 שקל!!!! תבדקו אצל הדובים, ולחשוב שהכרטיס הזה מספק רק 10% יותר ביצועים מהרדיאון....

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  23. מחוזק, מחוזק ביותר הסנאק הזה. בקצב הזה נראה לי שאני אחליף את ג. יפית.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ibb,

• 5 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים