כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
רצוי ישראלי..אני יודע שבWALLA אפשר אבל לא מצאתי איך.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
הזמנתי מחשב נייד, ובחרתי לשלם במזומן.. לאחר יומיים הגיע נציג של KSP לביתי, עם המחשב. גישתו של נציג המכירות הייתה דוחה ומעבר לכל ביקורת, כאילו אנחנו היינו צריכים למכור לו את המחשב.. עקב התנהגותו המביישת התבטלה העסקה, הפסדתי 200 ש"ח, ולא קנו לי מחשב נייד. מישהו נתקל בתופעה הזו? נ.ב. לא הייתי נוכח כשקרה, סבתא שלי, אחותי, ואמי היו שם וזה מה שהם סיפרו. אם אני הייתי שם, הייתי מסלק אותו בעצמי, למרות שקונים *לי* את הלפטופ על חשבון אמי.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
סליחה מראש על הנושא האולי קצת שנוי במחלוקת, אבל אני לא מכיר עוד קהילה שיכולה להפיק תוצאות ראויות לשמן כמו הקהילה שלכם. כמו שאתם יודעים, מעטים הם הדברים שאי אפשר להשיג באינטרנט, אבל למצוא מידע ראוי ברשת היא אומנות בפניי עצמה. ועכשיו הבעייה: אני וחבר סיימנו לפניי 3 חודשים את השירות הצבאי, ואנחנו מעוניינים להרוויח כסף כמה שיותר מהר ולטוס לחו"ל. (הלימודים מתחילים באוקטובר כך שלא נשאר הרבה זמן), אבל כמו שאתם יודעים שאיפות לחוד (אגב הת'רד על העישון... ), ומציאות לחוד. חוץ מזה לשנינו יש גם שאיפה\חלום\רצון מטופש של ילדים מפגרים\משאלה להשתתף בסרט כחול. (כל מי שלא מלאו לו 18 מתבקש לעזוב את עמוד הת'רד ;D סתם סתם סתם...) אז חשבנו למה לא לשלב את שתי השאיפות ולהרוויח כסף תוך כדי…
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
ובכן : נתנו לנו משימה באזרחות בפורומים של הבית ספר שלנו. למשימה הזאת יש משקל כמו של בחן... עכשיו, אזרחות זה המקצוע השני הכי חלש שלי.. וחבל לי על הציון. בבקשה מכם, אם אתם יכולים, תענו לי על 2 השאלות הבאות : 1. מדוע הפרדת רשויות הכרחית במדינה דמוקרטית? 2. האם מדינת ישראל - עפ"י ההגדרה - היא מדינה דמוקרטית? מן הראוי שתתייחסו גם למגילת העצמאות של מדינת ישראל. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
נחמד שיש עוד אנשים בעולם עם המון זמן פנוי להרס חיובי : ילדים ! נסו את זה בבית !!
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
מחוזק, מחוזק ביותר הסנאק הזה. בקצב הזה נראה לי שאני אחליף את ג. יפית.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ולינק מעניין איך אף אחד לא ניסה את זה מקודם :-\ , הרי כורים גרעיניים נמכרים בארץ בכמויות מסחריות 8)
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הכי נמוך שאני שמעתי הוא 1 ש"ח בעבור תמונה בגודל סטנדרטי. מישהו שמע על פחות?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני שנה וחצי קניתי מחשב מניורון בעצם מסניף זכיין שלהם ברמת גן אני חיפשתי מחשב אמין של חברה שתיתן לי אחריות לכמה שיותר זמן כשפתחתי את זמן תל אביב ראיתי מודעה שלהם ונוכחתי לדעת שהם נותנים 3 שנים של אחריות על כל המחשב!!! ניגשתי אליהם וגיליתי שהמחירים יקרים מאוד יחסית לחומרה ולרכיבים אך הייתי בטוח שהכסף שווה את זמן האחריות הארוך קניתי מהם מחשב ביותר מ 7500 שקל כולל מסך LCD שבזמנו עלה 2500 שקל היום לאחר שצברתי המון המון המון ידע הבנתי שעשיתי טעות א. מחשב בסכום כזה צריך לכלול את הרכיבים המשוכללים ביותר ללא פשרות אפילו אם זמן האחריות קצר ב.אם יש תקלה ברכיב מסוים אני יכול ללכת ליצרן ןלא למי שמכר לי את זה ג. לבדוק טוב טוב את המחשב לפתוח לסגור למדוד לסקר כל מה שצריך היום המחשב …
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה במכוון או לא ואם זה זמני או קבוע, אבל הבוקר לא ניתן להגיע יותר לאתר שלהם.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
-
בחור אחד מוכר לי בהזדמנות מכשיר כמעט חדש במחיר פגז: NOKIA 6210 ב 450 ש"ח + שתי סוללות דקות - כבל שמתחבר למחשב - מטען (יש לי) צבע כחול כהה. אז מה אתם אומרים עסקה כדאית?? חוץ מזה שמעתי שאפשר להוריד אליו כל מיניי יישומים מעניין איזה... מישהו יודע?? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החיזבאללה שיחרר לו משחק פעולה חדש ו"חביב" בו צריך להרוג חיילי צה"ל וצד"ל בגבול לבנון. מי רץ לקנות? תמונות http://www.specialforce.net/view/pages/mydoun006.html סרטון פתיחה - http://www.specialforce.net/download/introduction.zip (זה נראה רע או שזה נראה רע מאוד ? נראה כמו השקעה של 2 דקות ב3D MAX)
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
-
http://www.condom.co.il/links.asp?id=288l תגידו לי כמה קיבלתם.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
3900 שקל!!!! תבדקו אצל הדובים, ולחשוב שהכרטיס הזה מספק רק 10% יותר ביצועים מהרדיאון....
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=356687&path=22
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
האם יש חוק המחייב חנויות להדפיס את המחיר של כול פריט בקבלה או שהם יכולים להדפיס רק את המחיר הסופי ?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-