כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
בPRIVACY SETTINGS זה על FRIENDS אבל עדיין מישהו שלא נמצא ברשימה שלי מצליח להכנס ולראות את כל הפרטים
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
מי שראה או לא ראה, בזק השיקה קמפיין שבו היא קוראת לאנשים להצטרף אליה, גם אם יש להם התחייבות אצל ספקית אחרת. עכשיו, אני סובל ב012 ומזמן רציתי לעבור לבזק מאחר וידוע כי הם היחידים שלא חוסמים פורטים ומתעדפים תעבורה, אז יש פה מישהו שהתנסה כבר? שעבר אליהם? מה הם עושים? משלמים לך את הקנס?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני פשוט צריך לדעת אחרת אני יחגוג לבד כמו מסכן , זה די דחוף , תודה למי שעוזר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קבלו TEASER http://community.divx.com/movies/details.php?id=555 הולכים להיות אחלה סרטים http://community.divx.com/movies/details.php?id=299 SILENT HILL מורכב משלושת המשחקים
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בסוף ההפסקה שלי בעבודה, לפני חצי שעה, ראיתי ביס את הסדרה הבית הלבן, בפרק שבו הבת של הנשיא נחטפת. מישהו יודע איך זה מסתיים? אין לי מושג מה העונה ומספר הפרק, אז לעבור על כל התקצירים של כל הפרקים והעונות נראה לי מוגזם :-X.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
פעם הייתי מוריד קובץ ב-180 מיוטורנט היום אני מוריד על 80 (חיפשתי קובץ שיש בו כמעט רק מעלים בשביל הניסיון) וזה מוריד לי על 80 מה זה הדבר הזה?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק עם מספר סרטים עליו, הכונן שלי לא מצליח לזהות את כולם, רק חלק וגם אז הוא בזמן מסויים (משתנה מסרט לסרט), הוא מתחיל לנגן אותו מהתחלה, למישהו יש מושג מה הבעיה? נ.ב אני יודע שלפני כ3 שבעות הוא פעל טוב במחשב אחר, קח שקשה לי להאמין שזו הבעיה... וגם הדיסק הוא HDTV, האם אמורה להיות ליבעיה עם יש לי מעבד P42.8GHZ PRES וכרטיס מסך FX5500?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי קיט של חלון אני רק צריך שמישהו יעזור לי לקדוח. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
נרשמתי ללימודים יג' יד' התקבלתי וכו'... וקיבלתי לפני כמה ימים הודעה שהתקבלתי למסלול טכ"ם תקשוב ורשום שצריך לחתום על חוזים - כנראה קבע. אפשר הסבר על טכ"ם תקשוב ומה עושים שם?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם גיסי טס לארה"ב בתחילת יולי, ואני רוצה כנראה לקנות כמה דברים בחו"ל בעיקר 4 GIGA זכרון ללפטופ 800MHZ, שת'אמת ממש זול שם לעומת בארץ ומי יודע מה עוד. מישהו רכש באתרים כאלה בעבר וביצע שליחה ישירות לארה"ב? יש המלצות על אתרים? מישהו רכש ב www.newegg.com? הבנתי שצריך אשראי אמריקאי, זה נכון, או שכל בינלאומי מספיק? תודה מראש על כל התשובות
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מחפש מצטרפים לתביעה ייצוגית כנגד סוכנות מכוניות בגין הבטחות שווא, דוגמאות: אחריות,תוספות,מחיר עולה יורד,צבע ועוד.. דוגמה מעשית :לי הובטח כי עקב שינוי במדרגות המס לדרגת זיהום אויר מ-2 -3 מחיר הרכב יעלה בינואר 2017 ולא כדאי להמתין ,היה זה בספטמבר 2016. שוכנעתי מחיר הרכב לא רק שלא עלה הוא גם ירד. במקרה שלי - לקסוס הרצליה
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
- 1 follower
-
-
בשלב שדברים הופכים מורכבים אני לא ממש צולח אותם. כלומר להחזיק הרבה רעיונות בראש יחד. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למישהו שיודע להתמודד עם לקויות למידה תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אבא שלי טס עוד כמה ימים לאמסטרדם וחשבתי לבקש ממנו לקנות שם את ה creative zen v plus מישהו מכיר שם איזה חנות מחשבים או חנות אחרת שאפשר לקנות שם מכשירי MP3 ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שהשלב הראשון בוא מבחנים אמריקאים שבנויים משאלות בהם כל מיני מושגים במחשבים, לדוגמא garbage collecter - שאני יודע שאיכשהו קשור להקצאות זיכרון. איך המבחנים בערך הולכים ואיזה ספר אני יכול לקחת מהספריה שיעזור לי עם המושגים? (גם ברשתות אני מאמין שאצטרך) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
,חג שמח קיבלתי בדואר זימון ליום מיון תעסוקתי. רשום שם שזה משהו חדשני כדי להתאים את מה שהמתגייס יודע לצרכים של הצבא,ואחרי יום זה ישלחו לי באינטרנט שאלון העדפות שאותו אני אצטרך למלא בצורה מסויימת. השאלה שלי היא האם צריך בכלל להתכונן למבחנים האלו?האם אלו מבחנים פסיכוטכניים כמו בצו הראשון שצרריך להוכיח ידע במתמטיקה ובלשון ובאנגלית וכו'? או שאלו מבחנים של דינמיקה ותנועה קבוצתית וכו'? אני ממש חייב לדעת,כי מה זה לא בא לי שוב להתכונן למבחנים המעצבנים האלו ושוב לא להצליח בהם תודה
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אחריות נגמרה לאחר שנה. חדש נמכר בערך ב-2,600-2,700 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ערב טוב . עוד חודש וחצי בן דוד שלי טס לסין , חשבתי להביא משם כמה חלקים למחשב ... מישהו מכיר אתר של חנות מחשבים בסין ? או אולי אתר שאפשר לראות מחירים ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 253 צפיות
- 1 follower
-
-
ענקית המשחקים התבדחה על חשבונם של משחקים לשחקן יחיד, מה שעורר זעם ברשת - וגם במשרדי EA עצמה. צוותי פיתוח של משחקי יחידים חשו כי החברה לועגת למאמציהם, בייחוד בשל היחס המזלזל ש-EA הפגינה בעבר כלפי הז'אנרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 277 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 265 צפיות
- 1 follower
-
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/875766 דוגמה "אינטרנט אקספלורר הוא כלי קטן ויעיל עד מאוד מבית מייקרוסופט, שמסייע בהורדת פורנוגרפיה ורוגלות למחשב. רוגלות הן מיקרואורגניזמים שחיים בסימביוזה עם אינטרנט אקספלורר. אקספלורר תומך בהתקנה מהירה של רוגלות ללא התערבות המשתמש, בעוד שבפיירפוקס צריך ללחוץ על כפתור OK כדי שזה יקרה". (מתוך הערך על אינטרנט אקספלורר)
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 220 צפיות
- 1 follower
-