עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dante123,

שלום אני מחפש אתר שמכיל תווים לתופים, כמו שמצוין. אני לא רוצה טאבים, אלא רק תווים.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  2. תעזרו לי אני חייב דחוף מיקוד למתמטיקה 005 של אנקורי מישהו מכיר חנות בבאר שבע שיש שם ת'מיקוד בבקשה עזרה דחוף (העדפה בקירוב לתחנה מרכזית של המוניות כי אני לא מבאר שבע לא מכיר אותה)

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by sikl,

אני מאוד מופתע כי חשבתי שיהיה מבחר סביר אבל בחיפוש ראשוני מצאתי רק דגם זה: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=401856 וחוות דעת עליו שם לא מי יודע מה. אם יש לכם כזה, איך הוא? ואולי מישהו מכיר דגמים אחרים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by avivlyaviv,

עוד חודש וחצי ההורים שלי נוסעים לחו"ל>אירופה>ברצלונה+- אני מתכוון עוד חודש לקנות גיטרה חשמלית 'בעזרת השם', עכשיו חשבתי אולי כדאי שההורים יבאו משהו יותר זול מחול. התקציב דיי נמוך לצערי בסביבות 200$ אם יש למישהו המלצות אז אני מאוד אשמח, גם אתרים לכלי נגינה יעזרו. ד"א עם למישהו יש המלצות לאתרים מענינים בברצלונה אז שתפו(בעיקר טבע)

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  5. Started by UltraWaveMUSA,

אני לוקח איתי את הגיטרה מחר ללג בעומר יש המלצות לשירים יפים?כמו נגיד המתוקות האחרונות של אריק ברמן או אשם של סנרגיה וכאלה... תודה :-*

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by SciFi7,

שלום, אמא שלי נוסעת ביום שלישי לארה"ב ואני רוצה שהיא תקנה לי ג'ינסים שם בגלל ששמעתי שהם ממש זולים הג'נסים בארה"ב.. אין לי מושג אבל מה המידות בארה"ב אני די בטוח שהם שונות מהארץ.. איך משווים את המדינות של הארץ למידות בארה"ב? אני בג'ינס 34 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. dj robert gitelman- downloads + club99 4.5.2007 tracklist robert gitelman- club99 4.5.2007 tracklist: 01. Richard Durand- any time 02. nic chagall- what you need (hard dub) 03. Patrick bateman- walk through the sky 04. Josh Wink- Higher State (Marco V remix) 05. Cut & Run- Blade 06. Kiyoshi Carin- Acupuncture 07. Nitrous Oxide- Orient Express 08. Robert & Jaron- Lost Sound 09. Yves deruyter- feel free (yves deruyter vs dj vincenzo remix) 10. D- Factor- Tremble 11. Majai- Lightwave (Airbase Remix) DOWNLOADS - הורדות רשמיות: 1) robert gitelman- club99 4.5.2007 http://www.sendspace.com/file/27mabw 2) robert gitelman- guestmix on vonyc 4.5.2007 http://www.sendspace.…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  8. Started by G.P.S,

שחזור מערכת משחזר קבצים כמו:doc,bmp...? יש דרך אחרת לשחזר קובץ?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  9. Started by chenrp,

http://forums.anandtech.com/join.aspx יש למישהו רעיון? אני מקבל ERROR 586 או משהו כזה. מיליתי הכל.

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  10. Started by G.P.S,

קיבלתי לעשות עבודה על באר שבע ואני צריך למצוא אילו סוגי מפעלים יש שם חרשתי את כל האינטרנט ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  11. יש לי כיסא שקניתי מאופיס דיפו לפני המון זמן והידית של הכיסא התחילה להקרע עם הזמן, רציתי לדעת איך ניתן להדביק אותה הכי טוב? בתמונות למטה נמצאת הידית הקרועה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by Jew,

היי כולם! קראתי את הסיפור,"תחרות שחייה". לא הבנתי שום דבר בסיפור הזה,שום דבר ממש! מה שהבנתי זה ,שיש 3 מפגשים בסיפור בין המספר לבין עבדול כרים. מישהו יכול להסביר לי את הסיפור?את המפגשים לפחות? יש לי עליו עבודה,כיתה יא,אני מודה לכל עוזר!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  13. אם אפשר לקבל קישור לאתר כלשהו שמציע שרות חינמי להורד צילצולים ודברים למכשיר הנ"ל תודה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  14. Started by uzi_sch,

robert gitelman- club99 11.5.2007 robert gitelman- club99 11.5.2007 tracklist: 01. Pedro del mar feat. emma nelson- feel (martin roth girls love djs rmx) 02. K and A- Always A Fool (ClubMix) 03. Vincent de Moor- Fly Away (Cosmic Gate Remix) 04. Solar project- radial emotion (tragida remix) 05. Junior Jack- E-Samba (Lee Osborne's Space Mix) 06. Filo & Peri feat. Eric Lumiere- ANTHEM (John OCallaghan Remix) 07. Front- Cosmic Spring (aurura mix) 08. ABout Blank feat. mque- Active Side 09. Ehren stowers and the viceroy- way of life (original mix) 10. Yves deruyter- feel free (yves deruyter vs. dj vincenzo remix) DOWNLOADS: 1) robert gitelman- club99 11.5.2007…

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  15. Started by judas_clown,

למחוק

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  16. Started by bluemail,

אחין שלי עדין מנדנד לי למרות מה שאמרתם והוא עדין לא מאמין ושואל לאיזה חיל הוא מתגייס תאריך גיוס מחר והוא טכנאי מכונות

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  17. אז ככה התוכנה ממש טובה,ויש מלא טראקים מלאים שאפשר לשמוע והכול,אבל הבעייה היא שאי אפשר לשמור את הטראקים בשום דרך,יש אולי איזו אפשרות חוץ מלהפעיל איזה cooledit ולהקליט את מה שרץ ברקע?

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  18. שלום. לא מזמן קיבלתי מצלמת אינטרנט של לוגיטק.. מהסוג העגול הזה.. QuickCam משהו..ואמרו לי שיש תוכנה כזאת שיושבת ברקע וברגע שמשהו עובר על פני המצלמה היא מדליקה את אופציית הRecording ומתחילה לצלם ולשמור הכל על גבי המחשב.. בשאר הזמן המצלמה לא פועלת.. לפי מה שזכור לי... מאד שימושי לדעתי ;D מישהו במקרה יודע על מה מדובר ? ואם כן אז בבקשה ספקו לינק, ואם אפשר אז גם מעט מידע.

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  19. Started by aaviran,

מישהו יודע היכן ניתן להשיג פוסטרים באיכות סבירה [חצי על רבע מטר ומעלה] של אמנים ולהקות ישראלים כגון מוניקה סקס, אריק איינשטיין, שלום חנוך וכו'? תודה רבה לעונים ולעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מאיפה אני יכול להשיג תמונה של השלטים האלו ברזולוציה טובה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. באיכות טובה.. למישהו יש אותו? תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  22. http://www.afik.net/info.asp?sub=Microsoft&courseID=2029027105 מישהו מכיר ויכול להגיד אם כדאי לי להירשם לשם

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  23. תודה[br]פורסם בתאריך: 16.05.2007 בשעה 15:40:38 אה ושכחתי לומר , על גיר רגילאני צריך נהג טוב בשביל חבר שלי הוא מחפש אולי אתם יודעים?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  24. Started by the red dragon,

מהם הדרכים בהן הצמחים שומרים על מאזן מים? חיפשתי בכול המקומות שאלתי אף אחדדד לא יודעע אולי אתם יודדעים

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  25. Started by J.allmighty,

http://rapidshare.com/files/32078824/Ronaldedinho.wmv

• 0 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.