כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,550 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, יש לי אחות בארה"ב ושמעתי שיש אתרים שנותנים לי לדבר דרך המיקרופון ישירות איתה... מישהו מכיר אתר ח-י-נ-ם לחלוטין של הדברים האלה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מתכוון לשדרג את המחשב ואני צריך שתמליצו לי על חנות זולה ואמינה בב"ש. תודה מראש לכל העוזרים דרך אגב עם הת'רד הזה לא חוקי אז מצטער :
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש ציורים מימי הביינים של רדיפת מכשפות נבואות אפוקליפטיות ערפדים וכו אתרים תמונות וידאו וטקסטים יתקבלו בברכה תודה מראש לעוזרים איגור
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שמתם לב שבניגוד למסורת של אינטל לסייםמעבדים ב 0 3 או 6 היה מעבד בתדירות 667? האם BigBad Micro$oft פחדו מהמספר 666? :asthanos: :devilfork:
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
יצאתי עם חברה שלי כבר שנה והחלטנו להתחתן. ההורים שלי כל כך עזרו בכל ההליכים, החברים תמכו והחברה הייתה חלום. רק דבר אחד הציק לי - חמתי לעתיד. היא אישה מצליחנית וגם יפה. מדי פעם הייתה מרעיפה עלי מבטים שהשאירו אותי המום. באמצע ההכנות לחתונה היא הזמינה אותי לבוא לבדוק את ההזמנות. כשהגעתי לבית של חברתי הייתה חמתי לבד והיא אמרה לי כך: "תראה, עוד מעט תהיה איש נשוי. אני מרגישה כלפיך משיכה שאיני יכולה שהתעלם ממנה, הייתי רוצה לבלות איתך פעם אחת במיטה, לפני שאתה מתחייב לבתי". הייתי המום ונשארתי קפוא במקום. ואז היא אמרה: "תבחר, אתה יכול לצאת דרך הדלת או לבוא אחריי לחדר". אמרה ונעה בהליכתה הסקסית לכיוון חדרה. ואז החלטתי... יצאתי החוצה. להפתעתי בחוץ היה אבא של …
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו פה קנה את המפרט שלו, או חלק ממנו בחו"ל? אם כן, אז איזה חנויות הן זולות במיוחד (מקבילות לפנדה או PCH בארץ) ואיזה רכיבים קניתם?
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מפרט: Case: Generic PS: 300W Generic MB: BioStar M6VBE-A CPU: P3 667MHz Audio : OnBoard DisplayAdapter: Voodoo 3000 בלי כוננים, בלי זכרון שמתי זכרון ו... עובד!!! אגב, הכבל של הPower Switch(של המארז שמתחבר ללוח אם) היה שרוף - משהו ראה פעם תקלה כזו ??? אני סקרן: מה אתם מצאתם...
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
התלבטתי בין הפורום הזה לבין אקטואליה ותרבות לפרסום הידיעה, אם זהו איננו המקום המתאים, אשמח אם אחד המנהלים יעביר אותו.. בכל אופן, פשוט לא יאומן מה שקרה לשחקן הזה, הוא היה כל כך מוכשר. לכתבה בוואלה! :saint:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם... בזמן האחרון אני רוצה לקנות מחשב חדש למטרה אחת ויחידה, משחקים! בכל מקרה... פתאום עלה רעיון במוחי. למה לקנות מחשב שזה סתם בלאגן(מסכים כחולים, אוברקלוק בלאגן ) שאפשר לקנות איזה קונסולה חדשה.... עכשיו אין לי מושג בקונסלות אולי תעזרו לי אז יש לי כמה שאלות... 1.אפשר לחבר את המכשיר למסך מחשב? 2. איזה קונסולה הכי טובה במבחינה גראפית ? 3. בקונסולות הגרפיקה יותר טובה מבמחשב PC חדש (לדוגמא אחד בעל R9700P חדש דנדש ???) ? 4. איזה הכי עדיפה פה בארץ? מאיפה אני יכול להשיג משחקים ל-X BOX נגיד ??? 5. אפשר לצרוב את הדיסקים עם צורב רגיל??? 6. ה-PS2 ה-X-BOX ו-הGAMECUBE מתפקדים גם כ -דיייי וייי דיייייייי (כמו נאור ציון) ??? בקיצור שווה קניין ? בבקשה תנסו לעזור לי…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה לארגן איזה משחק עם עוד 20-25 איש, מישהו היה ורוצה לספר קצת חוויות משם? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ניסיתי להקליט היום שיחה שניהלתי עם בזק ושומעים מצוין את כל המענה הקולי. אבל כשהמוקדן עלה: הכל ציפצופים !!! אותו הדבר עם בזק-בינלאומי !
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
מחפש ציור מהסוג של שלד ליד מחשב עם קורי עכביש וכו', תמונת פארודיה, כאילו האיש מת מזמן ליד המחשב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר על גלישה, לא על צפייה. אני מודע לגודלה העצום של הקהילה ועניין אותי אם יש מישהו כזה בתוך הקהילה. אם כן, אשמח לשמוע חוויות ולהחליף ICQ.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני עושה על הרזולוציה הכי קטנה שהוא מסוגל להקליט אבל בכל זאת הקובץ יוצא גדול מדי משהו כמו 700 מגה ל45 דקות... מה אני יכול לעשות בשביל להקטין את הגודל של הסרט אבל להשאיר את האיכות... זה מקליט בפורמט mpeg
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מישהו יודע על כמה דיסקים מגיע המשחקrainbow six: Raven Shield החדש ? מישהו בכיתה שלי טוען שיש לו אותו והוא אמר לי שזה דיסק אחד, האם זה הגיוני?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
משעמם אה? ;D עריכה- מצטער לא ראיתי שפירסמו כבר... למנהלים..תמחקו בבקשה..
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות קורקינט על מנוע בארץ?? לא אכפת לי איפה אפילו בחו"ל אבל שיהיה אפשר להזמין ויהיה משלוח לארץ תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
A man goes up to the minister at the local church. Reverend," he said, "we have a problem. My wife keeps falling asleep during your Sermons. It's very embarrassing, not to mention disrespectful. What should I do?" I've noticed this and have an idea if you're up to the task," said the minister. "Take this hatpin with you. I will be able to tell when Mrs. Jones is sleeping, and I will motion to you at specific times. When I motion, you give her a good poke in the leg. In church the following Sunday, Mrs. Jones dozed off. Noticing this, the preacher put his plan to work "And who made the ultimate sacrifice for you?" he said, nodding to Mr. Jones. "Jesus!" Mrs. Jones cr…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום קמתי לי שמח וטוב לב והלכתי לביתו של חברי, למען הנסיעה המצופה שלנו לבית ספרי, כאשר אני מגלה שמסיבה מסתורית כזאת או אחרת הרמזורים בשכונה שלי אינם פועלים כשורה או למעשה לא פועלים בכלל. הדבר היה מוזר ביותר. כמובן שהנהגים התרבותיים שלנו לא אכזבו וידעו לעשות מיזה באלגן גדול. אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמן. בקיצור לא כל יום פורים.
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
השעה 21:30 דפיקה מיסתורית נשמעת בדלת...טוק טוק טוק.... אני ניגש לפתוח את הדלת ובפתח עומד לי איש חסון ומהודר. "שלום, אני מערוצי זהב. שמענו שיש לכם YES ורצינו לדעת אם פגענו בכם..." אני מבולבל מעט ואפילו קצת נבוך. מי לעזאזל אתה שתבוא ותחקור אותי. מה אכפת לך מה אני רואה ומי לעזאזל נתן לך את הכתובת שלי. בתחילה עוד הייתי מנומס וניסיתי לחפף אותו בעדינות אך הנציג הנחוש מיאן לעזוב את פתח הדלת תוך שהוא תוקע את הרגל במפתן הדלת (מה שמקשה על פעולת סגירה). בינתיים הוא ממשיך במסכת הייסורים של השאלות החודרניות והמעצבנות ואומר שיש לו הצעה שלא נוכל לסרב לה. בשלב זה הוריד מתחיל להתנפח והעין מתחילה למצמץ בתדירות גבוהה. כדאי שתזוז מהדלת אם אתה לא רוצה שהיא תפגע בך בפרצוף. בסופו של דבר הוא הב…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ל ganric אני פותח ת'רד זה על מנת להדגיש עד כמה אני נגעל מהתנהגותי הילדותית ומההודעה המעליבה והפוגעת ששלחתי לך . אני מאד מקווה שתוכל לסלוח לי וכאות הערכה כבר שלחתי לך הודעה על מה אני אעשה ולהלן פירוט אתנתק מחשבוני הקיים ואפתח חשבון חדש אלא אם כן אתה מתנגד ? אבטיח לא להעליב אף חבר מכובד בפורומים בתודה המעליב
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-