עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. על איזה טרקטורון נוסע DMX? אני מתכוון לכחול הזה... כמה סמק וכמה אמור לעלות כזה? ועוד שאלה למי שראה מטריקס רילודד(2) על איזה אופנוע טריניטי נוסעת? כנ"ל כמה סמ"ק וכמה אמור לעלות. אני רק יודע שהוא של דוקאטי....אופנוע חייה ביותר... שומעים את העוצמה! מכחה לתשובות... תודה!

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  2. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך ASUS 9800XT ואני מעוניין להחליף אותו... ומישהו בא אליי עם הצעה ואני מעוניין לשמוע תגובות ממכם... הוא רוצה שאני יביא לו ASUS 9800XT + לוח ABIT NF7 + מעבד 2800+ והוא יביא לי LEADTEK 6800GT חדש לחלוטין ( הוא חנות ) ( וגם חבר ) יש לי את הלוח והמעבד והם לא בשימוש... חשבתי למכור אותם או משהו... אבל מה אתם אומרים שווה לי לעשות איתו את ההחלפה ?? אך LEADTEK 6800GT הזה יחסית לכל השאר בבחינת OC בכמה הוא נופל מ 6800U ?? ( אוליי אני יביא לו עוד איזה לוח + מעבד בעד 6800U ) או שלא כדאי ?? מה ההבדל בינהם פחות או יותר ???

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by Scorpion17,

תוך כמה זמן נגמרות בטריות לגבי עכבר אלחוטי?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  4. התערוכה עדיין לא נפתחה רשמית, אבל ההצגה כבר החלהלכתבה

5. Started by intel suck,

מישהו יודע איך משחקים פוקר החוקים והבסיס

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  6. מה אתם אומרים? תחרות המודינג של ]HW[?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  7. אני שם לב שאני מסיים למשימות אז לפעמים אני מקבל נקודה. או שאני עולה LVL. איך עוד אני יכול לקבל נקודות?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  8. Started by ward,

אם אפשר כתבות בקשר למעבדי AMD ! הנושא של הכתבות יהיה על הנתח שיש ל AMD בשוק פעם קראתי ש AMD הוא המעבד הכי אהוב (נפוץ) באמירקה אם אפשר כתבות

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  9. כל יום ראשון מתפרסם בידיעות מדור מחשבים אז למה שלא תיתפסו יוזמה ותדברו עם האחראים שם שאתם רוצים לקדם את המדור הזה כי לדעתי הכתבות שמיתפרסמות פו הרבה יותר מעניינות והרבה יותר עכשויות מהעיתון לדעתי שווה לכם לנסות

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  10. http://news.yahoo.com/s/ap/20070419/ap_on_hi_te/hackers_state_department;_ylt=As2KP8tMd1FbUNJpc.GD_6MjtBAF רגע, זה אחרי פנטגון ?? הבא בתור ?? MICROSOFT והPATCHES שלה.... :lol:

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  11. ההורים שלי רוצים להירשם לשם.. ישנה תוכנית של 6 חודשים שעולה 3000+ שקל לאדם.. האם מישהו שמע משהו על הקורסים הנ"ל? האם הם שווים את המחיר הזה? כדאי להירשם? האם הלמידה אפקטיבית?.. תשפכו תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  12. פעם היה לי ונאבד :

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  13. הייתה כתבה בחדשות 22 בערב לא מזמן על החברה הזאת. מישהו יודע אולי תשם? חברה ישראלית

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by Green,

היי יש לי שני שאלות לחובבי הסידרה. לא מזמן יצאו שלושה אוספים שמאגדים ביחד את הפרקים שמקושרים מה שנקרא X-Files Mythology. לינקים: http://www.foxstore.com/detail.html?item=1446 http://www.foxstore.com/detail.html?item=1520 עכשיו רציתי לדעת אם מישהו ראה או מבין ממש טוב בכל סיפור העלילה ויכול להגיד לי אם הפרקים שם באמת מספרים את הסיפור המלא או שיש עוד פרקים קשורים שלא נמצאים באוספים האלו (מי שראה את הסידרה יודע שיש פרקים עם עלילה שלא קשורה לכל סיפור הקונספיקציה\חיזרים ויש פרקים לאורך כל הסידרה שמדברים על אותו נושא). שאלה שניה היא באיזה זמן בעלילה הסרט נכנס כאילו בין איזה עונה לאיזה עונה לפי הסיפור? תודה נ.ב. אני ישמח אם הדיון יהפוך גם לדיון מעריצי הסידרה.

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  15. הפרק השלישי בעלילותיו של גיבור העל הפטריוטי מכולם מרגיש יותר ויותר כמו פרק נוסף בסדרת סרטי הנוקמים, וזה נהדר לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-בטריילר-הבומבסטי-הראשון-ל-captain-america-civil-war/

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  16. Started by Tals-,

כמה עשיתם? http://cs-reflex.drix.co.il/ עשיתי 17.4

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  17. שלום למשל יש לי משקפת שהיא 10X90, מה אומר ה 90?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by fuck off,

http://warnet.ws/news/12029/ תנסו לשמור על המכנסיים למעלה.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Started by x-dude,

אני לא מצליח למצוא שום אינפורמציה לגבי הסרט האם הוא יהיה מוקרן בארץ....מומלץ לראות את הסידרה Firefly לפני שרואים את הסרט (סידרה שבוטלה לאחר משהו כמו 13 פרקים ומאז הפכה לפולחן,בזכות זעקות המעריצים של הסידרה עשו סרט קולנוע שיוצא עוד 9 שבועות בערך). *לחובבי מדע-בדיוני.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by Sikamikanico,

הבגרות מתקרבת וחוץ מהמיקוד אין לי כלום. אם למישהו יש סיכומים בכל נושא ועל כל דבר, אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  21. מישהו מכיר אתרים טובים להבנת מבנה הרכב והמנוע וגם אתר שמסביר מה כל חלק עושה בדיוק ואיך אפשר לשפר את פעולתו בקיצור אני רוצה ללמוד על מכוניות ואיך אפשר לשפר את פעולת המונע במוכניות ולנקות אותו גם כן...

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by D-M-X,

נראה לי זה שיר שגם "הצל" שר בו זה בערך משנה שעברה ויש שם גם קצת מזרחית ומשהו עם רכבת הרים אני זוכר מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  23. Started by amirx19,

בשנים האחרונות ישנה מגמה לשים תמונות ענק בדפי אתרים. כשאני נכנס לאתר כמו זה אני מעוניין לקבל מידע ולא תמונות ענק. האיזון אבד איפה שהוא. תמונה גורמת לי לא לרצות להכנס לאתר מכיוון שאני לא מצליח להתרכז ולקרוא את המידע. יש עוד מישהו שמרגיש כמוני או שזו הפרעה שלי בלבד ? תודה

24. Started by DeaglinG,

שלום, יש לי בזמן האחרון הרבה זמן פנוי בצבא, ואני רוצה להתחיל ללמוד משהו במחשבים. מאחר ואין שם אינטרנט ואני יוצא חמשושים אז אני גם לא יכול להירשם לשום קורס. האפשרות היחידה שנותרה לי היא ספר. עיכשיו אני מתלבט איזה סוג חומר ללמוד: תכנות, רשתות, עיצוב, וכולה וכולה יש לכם המלצות? ואם יש ספר מסויים אז אשמח לדעת תודה, שחר

• 0 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.