כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי שאלה אני מבין בהרבה דברים אבל טלפונים סלולריים הם לא אחד מהם, אז אני צריך עזרה, אמא שלי רכשה בסינגפור טלפון סלולרי של סמסונג לא זוכר את הדגם אבל אחד הדגמים החדשים עם FLIP וצג צבעוני וכולי, הכל בסדר ה SIM עובד בלי בעיה, הכל סבבה חות מבעיה אחת שהיא לא לקחה בחשבון שבטלפון (צרוב?) רק מלזית ואנגלית עכשוי השאלה האם יש אפשרות להוסיף שפה? לעשות FLASH לזכרון או מזהו כזה?אני פושט לא יודע איך זה עובד בטלפונים. אשמח מאד לעזרה במידה וזה תלוי דגם אני אביא את הדגם המדויק.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
צפיתי בסרטון ואז רשמתי משהו בחיפוש וזה לא זז לי אז סגרתי ופתחתי שוב וזה לא עולה ורציתי לדעת אם הבעיה אצלי.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אהלן... עשיתי משהו בפוטושופ לחבר ושמתי בזה תמונה שבקשו ממני לשים... עכשיו , רציתי לדעת איך קוראים לדמות / סדרה... וזהו בעצם.... תודה, עודד ב. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קיבלתי פה מפרט למחשב שלא כלול בו כרטיס מסך (אלא מובנה על לוח האם) ורציתי לדעת אם זה מספיק בשביל להריץ את הויסטה או שעדיף להשקיע גם בכרטיס מסך נפרד? אם כן אשמח בבקשה לרעיון לא יקר הבנתי בינתיים שזה מספיק בשביל הויסטה הום אבל זאת לא הגרסה המגניבה עם החלונות השקופים. נכון? תודה, ארז
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=3099970337492312880 מאיפה אפשר להשיג ת'לא מצונזר (אין באימיל הורדתי מלא וכולם מצונזרים)
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
משחק חדש! מכירים את המשפטים האלה של "כל כך חם היום עד ש...." אז בואו נשחק בזה. חוקים: 1. כל 10 תגובות מחליפים נושא,ז"א התגובה העשירית מחליפה. התגובה האחרונה בנושא מסוים היא התגובה הראשונה בנושא החדש... 2. תסיימו את התגובה בשאלה לגבי הנונשא,נגיד אם מדברים על חום תכתבו בסוף "כמה חם היה היום?" מתחיל: היה היום כ"כ חם עד שכל השרים הגיעו לממשלה רק כדי להיות במזגן (אוי תהרגו אותה,אני כזה עלוב,נשאיר את זה לכם :-X) כמה חם היה היום?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
חבר שלי הולך מחר כנראה ויש לו שאלה. המתכונת החדשה נכנסה כבר לתוקף לפי מה שהבנתי אבל מה השתנה? כל אחר אומר לי משהו אחר.. . אני לא ידעתי לענות לו... תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כמה שירים של גאז משולב עם מוזיקה אלקטרונית ופשוט לא מוצא רציתי לדעת אם אולי תוכלו להמליץ לי על כמה שירים\אומנים ? תודה מאש ;D
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
http://www.file2host.com/207244 זה הלינק תפתחו רק במדיה פלייר זה שיר דיי מוכר אני חושב
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היום פתחתי טלוויזיה בערוץ 5 ליראות כדורסל בכיף ושמתי לב שאין מישחק ואז ירד לי האסימון צרלטון הרגה לי תכדורסל כמו שהרגה תכדורגל :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: גם אתם שונאים את צרלטון?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
פשטה רגל? כי חיפשתי אותם היום ואין תשובה ומצד שני בבדיקה שערכתי יש להם מעבדי AMD 939 ופנטיום 4 עדיין וזה נראה לי מחשיד
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מצאתי רק בNewegg את הכרטיס אבל הוא הדגם של סלוט אחד אני מחפש את זה עם ה2 סלוטים. כאילו זה 2 מאווררים על הכרטיס (כמו הגירסה של הGT). חייב שהחנות תהיה בUS ושזה יהיה GOLDEN SAMPLE תודה. הכרטיס
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מחקתי..כי אמרו לי שאסור..תודה=] כנסו ללינק משו חשוב תקראו ויפההה=] יומטובבב.. אגב אני חדש=]..מקווה שאני אהנה...
-
- 8 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
-
חברה אני מחפש מישהו שרשום ב-ebay שיהיה אמין בלי חארטות .. אני מב"ש אבל לא חייב שהמזמין יהיה מב"ש.. המזמין מקבל כסף על ההזמנה ועל זה שהוא בכלל מזמין לי. לרציניים. יוגב..
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אם זה לא המקום המתאים שמישהו יעביר,מצטער מראש. יש לי עבודה לרשום את התפתחות המחשב מבחינת חומרה, מההתחלה ועד היום, יש איזה אתר שמרכז אתזה לפני שנים או משהו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/tapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=212&msgid=126020685 חחח תראו איזה השפלה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אצלי: סה"כ זמן במערכת: 6 ימים, 21 שעות ו-51 דקות. מה איתכם?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני מחפש את השומר מסך הזה שהאייקונים נלחמים.... מישהו יודע??? נ.ב אם למישהו יש משהו אחר גם פצצה אז שיביא....
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
דבר ראשון ההצעה: למה לא לפתוח ת'רד חיפוש שירים שייקרא "ת'רד חיפוש השירים" ;D ולהשים אותו בסטיקי? שמישהו יפתח ואחד מהמנהלים ישים בסטיקי בבקשה. עכשיו לשירים. בראשון יש את המשפט: every dance is every dance משהו כזה, להיט מפורסם מהשנתיים האחרונות. את השיר השני אני מחפש מעל לשנה ועוד לא מצאתי שום דבר!. אני אתן כמה משפטים ותיאור של הקליפ (שהופיע ב-mtv הרבה פעמים,פעם, לפי איך שאני זוכר שיר דיי מפורסם) יש שם משהו עם ana (השם), והמשפט like a shadow , זה מה שאני זוכר בבירור. וגם אולי היה את המשפט now you can see me. שיר מתחילת שנות האלפיים. בקליפ יש איזה זמרת עם קרה ושער שטני ששרה ביחד עם גיטרה, ויושבת ליד כמה חבר'ה ליד קרוואן, השעה היא בין ערביים. לפי דעתי היה לה גם כובע גרב ... ת…
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
האמת שכמעט לא נעשה בו שימוש והוא באמת במצב חדש כמעט ... המפרט הוא: מסך סמסונג 17 אינץ' LCD מדגם SYNCMASTER 740N מעבד:DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHZ לוח אם: Biostar 945P-A7A (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, LAN) זיכרון: 512 מגה כרטיס מסך: 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6200 TurboCache הארדיסק: 80G של היטאצ'י CD: LITE-ON DVDRW מקלדת עכבר רמקולים ספר ומארז פשוטים תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
funy shit MADtv - iRack http://www.youtube.com/watch?v=AGHty_S0TU0 plus Tickle Me Emo/Elmo - MAD TV http://www.youtube.com/watch?v=4nRNYG_xM2U&mode=related&search=
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לדעתי, צריך לנקות לגמרי אחרי עונש כבד כמו הרחקה לחודש או חודשיים או לאחר 1000 הודעות.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-