כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן, זוכרים אותי מהאשכול הזה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=449929.0 עכשיו, אני התקשרתי לתמיכה והם הביאו לי את הקוד, שמתי בתיבת טקסט בפייפאל ועכשיו אני צריך לחכות 24 שעות. ועכשיו - איך אני שולח לפייפאל כסף מהויזה ? זה כבר מאושר אחרי 24 שעות. נגיד 6 דולר לפיפאל, איך אני שולח מהכרטיס לחשבון פייפאל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אם כן ספרו לי מה כמה ומתי
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר זמן מה שאני מחפש אתרים איכותיים לפירסום מכירת בתים, אך ללא הצלחה מרובה.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אתרים איכותיים אשר יפרסמו את ביתי למכירה, ובכך ימשכו לקחות מרובים עד כמה שאפשר. סוכני המכירות האלה לא עושים כלום חוץ מלקחת כסף.. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אין הרבה מה להוסיף, מישהו היה בכנס עולמות 2006 השנה?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
ואני טס בקרוב לצרפת ואני אשהה בפריס 3 ימים, עכשיו הטיסה שלי רק ביום ה 7 אז לאן כדאי לי לתפוס רכבת אני חשבתי לסנסוע לברלין/הולנד/בלגיה/לונדון או ברצלונה..... לאן לדעתכם הכי שווה או שיש הצעות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי חברה, מצטער מראש על הספאם! אני פשוט חייב למצוא סרטון אחד שפרסמתי פה לפני כמה שנים, כל הלינקים לשרתים שהעלתי אותו שבורים ואני סומך על אחד מכם שאולי נשאר לו אותו על ההארד ויוכל לשלוח לי אותו בבקשה! הסרטון מתאר שני מפגרים עושים פוגו בחדר לצלילי sod- chop soey ובסוף נכנס סבא ותופס אותם במצב די מביך התראד העתיק שבו פורסם הסרטון: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=21973.0 השם של הקובץ FOGO.WMV תודה רבה מראש,פשוט רוצה להיזכר בזמנים הטובים!
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מגיע לי.. אני רוצה המון ברכות, שמנמנים ובונבונים. יאלללה........אני בן 16. :DJsmile: :cwm39:
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3178038,00.html עכשיו אישתו לשעבר מודיע שאחד הילדים שלו הוא בעצם לא שלו אלה מתרומת זרע!? תגידו מה יהיה איזה מזל נאחס נפל אליו הוא שבאתמ כולם סתם רוצים לדפוק אותו? קודם הוא פדופיל אחרי זה מתאסלם אחרי זה מוצאים קוקאין בתחתונים שלו ועכשיו זה מה יהיה תגידו
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
עברתי על הSOURCE של המאמר "נבחרי השנה 2004" וראיתי את שני המשפטים האלה... Minimizer, you are such a NEWBIE!!" BigWabbit OWNZ y00 !!"
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה הבעיה? סוגי קבצים אחרים נשלחים בסבבה. מכתבים משולבים (של כמה סוגי קבצים ביחד) מגיעים ספציפית ללא קבצי ה- doc.
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
בימים האחרונים יצא לי לשמוע לראשונה את שני השירים האלה, וממש אהבתי. אני ממש לא מבין בתחום הזה כי אני בעיקר שומע רוק, פאנק וטראנסים, אז אני צריך המלצות לשירים בסגנון, שירי גיטרה שקטים ו\או "עצובים" ושירי אהבה כאלה...
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
קנו לי אותם בשנת 1995 ואולי קצת אחרי, הייתי מעוניין לדעת כמה הם שווים היום. תמונה מצורפת, תודה. *ה: M&M מאחורה זה סתם - לא להתייחס. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
חנות שיהיה אפשר לבחור מפרט של רכיבים באיכות סבירה. ולא לדאוג לגבי השירות ורמאות. במחירים טובים כמובן...
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אהלן האם אתם חושבים שכדאי לקנות מסך צ IVORY במחיר שזול ב 100 עד 200 ש"ח מכל חנות אחרת? תודה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
לא ידעתי בדיוק איך לנסח את השאלה במשפט. בכל אופן: התחלתי לא מזמן לעשות סטים (אני עושה 80% מהתוצאות של המבחן שלי בבצפר, 3 סטים עם הפסקה של 2 דקות בין כל סט, וכל סט מורכב מכפיפות בטן ושכיבות סמיכה). והשאלה שלי היא באיזה תדירות מומלץ לעשות את זה? אפשר לעשות כל יום או שצריך לתת לשרירים "לנוח"? ומה השעה הכי טובה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
מעצבן כל פעם להכנס לאתר.. מישהו מכיר איזה וויג'ט או RSS שמראה כמה נשאר לי להוריד? תודה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום בקישור הזה יש משחק מטוסים און ליין, ורציתי לדעת מה שם המנגינה שמתנגנת ברקע. היא מנגינה מאוד מוכרת, אני אשמח אם תעזרו לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
איך אני רואה סטטיסטיקות של קובץ שהעלאתי, כמה הורידו אותו וכל מיני?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני מחפש זכרונות בסביבות 300-380$ אה ולוח באיזור 240$
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
לי אין לימודים מכל סוג שהוא אני פתור מלקום מחר ב7 בבוקר!! איזה יופי זה עוד יום לבילויים... אהם אהם אהההה אהם אהם חחחחחח אז איך אצלכם (תלמידי בתי הספר העל יסודיים שבינינו) מתקיימים לימודים? תגבורים? כי אצלי גם תיגבורים בוטלו הכל בוטל
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
איפה שכל רושמים משפטים חכמים כאלא....
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-