כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה בקשר ליס(אני לא דיוע איך זה אצל הוט) הממיר שלהם מתחבר מהחיבור בקיר, בכבל לבן רגיל(כמו הכבלים הישן של הממיר שמתחברים לטלוויזיה) שמעביר גם קול וגם ווידאו על אותו כבל. עכשיו אם אני אחבר לכבל הזה ממיר HD אז השידורים שיוצגו בטלוויזיה יהיו באיכות HD אז למה מאז ומתמיד, לא עשו יציאה של הכבל הזה מהממיר לטלוויזיה? הרי הכבל הזה הוא באיכות HD, והוא החיבור הכי איכותי שיש(אם הוא מעביר HD) כבר במשך שנים.
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
בלי להפוך את הדיון הזה לעוד טלנובלה......אבל אני בן 26 ונמאס לי סופית לגור עם ההורים שלי שעושים לי את המוות ומשגעים אותי בצורה שבא לי כבר לישון ברכב ולא לישון איתם. אני לא משלם שכר דירה ואוכל וכדומה אבל זה בא על חשבון נזק נפשי ועצבים. עכשיו אף פעם לא גרתי לבד...... המצב שלי: אני עובד בעבודה שאני מקבל ממנה בערך 5200 נטו בחודש ועוד אני מחזיק רכב שעליו זה איזה 700 דלק בחודש. ואני עובד בראשון לציון ולא לומד. האם זה אפשרי למצוא דירת חדר בראשון לציון שלא תגמור לי את כל המשכורת בלי אופציה לחסוך 1000 שקל בצד כל חודש?? או לחפש דירה עם שותפים משהו? נגיד שכתוב באתר יד 2 - דירה עם 3 שותפים או 2 שותפים וסכום 1800 שקל על השכרה - זה אומר שרוצים ממני 1800 או שזה יתחלק בין כל השוכרים? נגי…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום . אז ככה שלחתי SMS בשביל לקבל קוד לשרת הזה (עומס עלק) . ולקחתי את החבילה של ה7 שקל לשבוע שלם . http://www.fileflyer.com/he/smsmoreinfo_rec.aspx עכשיו כל שבוע זה יחייב אותי ב7 שקל ? ראיתי שיש שם אפשרות ביטול חבילה . הביטול עולה כסף ? ואם אני מבטל את החבילה אני יכול עדיין להוריד דברים בשבוע הזה ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשים תתמונה הזאת http://img401.imageshack.us/my.php?image=rx165ga2e3boxzq5.jpg ואני עושה יש לי תמונה משלי שם את זה עושה שנה פרופיל ואני לא רואה אותהה למה זה?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי הייתי היום אצל קצינת המיון והיא ההביאה לי להיות אפסנאית טכנית בצריפין מצ''א 108 יומיות בגלל שהורדתי את הפרופיל ל45 נפשי.. השאלה היא מה בתכלס אני עושה בתפקיד? מה השעות יציאה? ויש תורנויות\שמירות? משו?? תודה לעונים =))))))
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום . יש לי בחדר תריסים (אלה שעולים ויורדים) . התריסים האלו רגילים ולא חשמליים . החוט היה ישן ונקרע אז קניתי חוט חדש וניסיתי עכשיו להחליף. יש למעלה 2 גלגלות הראשונה היא זאת שמרימה את התריסים (הגדולה) והשנייה זאת הגלגלת הקטנה שיש בתוכה קפיץ. בגלגלת הקטנה נשבר הקפיץ והיא מסתובבת חופשי . שני הגלגלות מחוברות לחתיכת ברזל גדולה , הגלגלת הקטנה מחוברת בעזרת שני פינים שצריך ליישר אותם בשביל להוציא את הגלגלת . אפשרי לקנות גלגלת כזאת בנפרד ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי מחליט איזה סגנון יהיה לערכים, במיוחד לאנשים? יש סיבה שאין מבנה קבוע לערכים אישיותיים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מותר לי להקליט תוכנית שמשודרת בטלוויזייה לשימוש פרטי (בלי לשלם על מכשיר מיוחד שעושה את זה לחברת הכבלים\לווין)?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה על זמו אוויר בפלאפונים. אם מישהו מתקשר אלי לפלאפון ואני עונה לו זה נחשב גם מאצלי זמן אוויר, כלומר גם אני ישלם לדקת שיחה ולא רק הוא? או שרק הוא משלם? תודה
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הי לא מובן לי כ"כ החוק לגבי הודעה מוקדמת אם אני נמצא בעבודתי יותר משנה. זה אומר שאם אני מעוניין להתפטר אני צריך לחכות חודש עד שיתאפשר לי לעזוב את עבודתי הנוכחית? אז מה קורה אם אני רוצה למצוא עבודה במקביל לזה שאני בעבודתי הנוכחית? הרי אם אני אמצא עבודה והם צריכים במידי, אני אהיה תקוע בעבודה הקודמת עד לסיום זמן הודעה מוקדמת שזה חודש ימים היום המצב במשק לא כ"כ קל ואני לא רוצה לעזוב את מקום העבודה עד שאמצא מקום אחר
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה חשובה. אם אני מזמין חבילת איחסון לינוקס מ spd, אני מקבל גם דומיין co.il שכלול בתוך המחיר(50שקל)?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מה ההבדל בין חוט דנטלי לסרט דנטלי? עם מה עדיף להשתמש? ובאופן כללי האם אתם קונים מהארץ או מזמינים מחו"ל? כי לא הגיוני שכל אריזה תעלה 15 ש"ח ותיגמר אחרי חודש. אני מעדיף לקנות כמות גדולה לשנה מראש. מכירים מקום טוב?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום רוב יש לי שאלה כללית על משהו בצבא לרסר שלי יש שגעון כזה בכל מסדר יציאה לשאול שאלה, ואם לא עניתה נכון על המקום אתה חוטף שבת. שמעתי שמועה שחייבים להודיעה לך 24 שעות מראש אם אתה יוצא הביתה, האם זה נכון וחוקי שרסר יכול להחליט שאתה נשאר בבסיס במסדר יציאה?
-
- 20 תגובות
- 20.3k צפיות
-
-
הרבה מבני העולם מקילים ראש בעיניין ההורדות מבחינתם אם אפשר להוריד ולא יעשו להם בעיות עם זה הם יורידו . אני בהתחלה הייתי מוריד , אבל אחרי שנתקלתי באנשים שמשנתם היתה שיהיה הכל חוקי . החלטתי שגם אני איהיה ככה , לא מוריד שום דבר בצורה לא חוקית . עכשיו השאלה היא לגבי ספרי לימוד בתחום המחשבים . ספרים נמכרים באמזון במחירים של כמה עשרות דולרים לפעמים יותר לפעמים פחות . אבל כשעושים חיפוש בגוגל , הרבה פעמים בתוצאות הראשונות יש גירסה של הספר ב PDF זה לא טורננט או משהו פשוט קישור ישיר וזהו . הרבה פעמים יש גם לינקים github לספרים מה לפי דעתכם הדרך הישרה ? לקנות כל ספר ? או כל עוד לא השתמשנו בטוררנט אז אין בעיה עם זה .
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מועמד במסלול שליטה ובקרת מערכות מודיעיניות, האם היחידה 8200 נכללת שם? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
מישהו מכיר את "פרוייקט עדן" בחיל התקשוב? או בשמו הקודם "אבן חושן"? הייתי רוצה לדעת מה פחות או יותר עושים אלה שמתגייסים לחיל התקשוב דרך פרוייקט זה. לא מצאתי איזכור של פרוייקטים אלה באינטרנט אם למישהו יש קישור למשהו שקשור לפרוייקט אשמח לעיין. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי בזאפ ומסתבר שזו חנות ממש זולה, בנוסף יש עליה גם המלצות רבות. רציתי לדעת האם מישהו ביצע שם רכישה אי פעם, והאם ניתן לעשות הזמנות מיוחדות כי במערכת "בנה לעצמך מחשב" אין אופציות רבות במיוחד. LOL... איזו טעות התכוונתי לtronics.co.il
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הנה השאלה איך אפשר לדעת את התנאים+הפתרון? http://www.siz.co.il/my.php?i=lmjzzi2tzmy5.bmp
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבים ליצירה שמושמעת בסרט הטוב הרע והמכוער חיפשתי בגוגל ולא מצאתי... אולי אתם תעזרו לי... אני רק יודע שליוצר, קוראים אניו מוריקונה ENNIO MORRICONE תודה..
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי את הצמח בתמונה כבר כמה שנים (אין לי מושג איך קוראים לו). האם אני צריך לשים דשן כלשהו באדמה/להחליף אדמה מפעם לפעם/להעביר אותו לעציץ גדול יותר, או שלהשקות אותו במים זה כל מה שצריך לעשות? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
חיפשתי בזאפ טלפונים אלחוטיים בטכנולוגיית DECT ושמתי לב שהם גם זולים נורא ויש גם שלוחה וגם בסיס: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Telephone&orderby=price&DB2093=5047&DB5051=5052&pageInfo=1 השאלה היא האם שלוחה יכולה לעבוד בלי בסיס? ובהזדמנות, האם יש למישהו המלצה לטלפון כזה?
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אין כאן פורום צבא והשאלה קשורה לרשתות אז שמעתי שיש יחידה שמתעסקת בנושא הרשתות(מחשבים) ורציתי לדעת מה הדרישות שלהם ומה שמה של יחידה זו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בד"כ כשמקבלים תעודה חשובה יש עליה מדבקה תלת מימדית. זה גם נמצא מאחורי כרטיס האשראי ואני זוכר שהיו בעבר סרגלים כאלה לילדים בבי"ס. איך עושים את זה? זה מדבקות שמודבקות אחת על השניה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כדי לחבר את המחשב לטלווזיה שיראו בטלווזיה מה שרואים במחשב ...אני רוצה ללכת לביג בוקס ולקנות כבל איזה כבל אני צריך ? יש לי כ.מסך fx5200 עם vga ויד כניסה שרשום עליה video עם 6 פינים ובטלווזיה שלי יש בננה שכתוב עליה video אז איזה כבל אני צריך לקנות ? יש את זה בביג בוקס ?
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות ליצור כבל USB לבד - זאת אומרת - כבל בנפרד וסופיות בנפרד. ואחרי שמשחילים את הכבל בצינור בקיר ללחוץ את הסופיות. האם זה אפשרי? הכוונה היא כמו כבל רשת ביתי - שמשחילים אותו ללא סופיות ואחרי ההשחלה לוחצים סופיות. איזה לוחץ צריך? היכן ניתן לקנות כבל USB? היכן ניתן לקנות סופיות? היכן ניתן למצוא דיאגרמה של פריסת הכבל בסופית? תודה מראש אלדד
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-