כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום רב בניתי פרגולה מעץ גושני 20X20 סך הכל 6 קורות מהקיר עד לחומה המשותפת עם השכן (באישור השכן) המרחק הוא 6 מטר (ביו הקיר לחומה) וסך הכל הרוחב הוא 5 מטר והמרחק בין קורה לקורה הוא 73 ס"מ(אין עמודים ברצפה) על הקורות הנחתי במבוק כעבור שבועיים קיבלתי מכתב מהעירייה שהבנייה אינה חוקית "יש להגיע לעירייה להסדיר הנושא" האם זה נחשב לפרגולה ? כי זה לא מקורה (אין רעפים) מה העירייה רוצה ממני ? ומה אני אמור לעשות בשביל לצאת מזה ? תודה מראש על העזרה עידן.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת כמה זמן מחזיק כדור כזה תמיד המהורות לבה האלו שהיה לכל מני אנשים שאני מכיר יתקלקלו אחרי חצי שנה-שנה אז רציתי לגעת איך זה עם הכדורי ברקים האלו תודה :s05:
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מה שתו אנשים לפני מאות שנים? לא היו מתקני התפלה ולא ברור איזה סוג מים הם שתו. אני מניח שיש לכם תשובה אז אני אעבור לשאלה הבאה - איך הצליחו להתיישב במקומות ללא מוצא לים? מעבר לחשיבות של מקור המים זה היה גם ביוב, נכון? אז מה הם עשו בלי צינורות מים וביוב?
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן זה לא נראה לי בדיוק ציוד היקפי אז החלטתי על כללי מי ולמה החליט על סדר המקשים במקלדת?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך קוראים לפרק שקרימר לומד קרטה אם ילדים קטנים? ובאיזה עונה הפרק?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום אני לומד במכללה MCITP בזמנו לא יחסתי חשיבות לזה שהבחינות שלהם פנימיות כלומר לא חיצוניות רשמיות של מיקרוסופט המזכירה במקום אמרה שההסמכה מספיקה בשביל ישראל ואילו לחו"ל צריך תעודה רשמית של מיקרוסופט יש אפשרות לגשת לבחינות חיצוניות אבל אז מדובר בעבודה כפולה וגם תשלום נוסף האם מייחסים חשיבות רבה לתעודה שמקבלים ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי תעודת MCP מ- Microsoft על כך שעברתי את בחינה 70-270. התחלתי לחשוב קצת על הסמכות נוספות כמו MCSA ו- MCSE שאני רוצה לקבל אותן. הסתכלתי קצת באתר של מיקרוסופט וראיתי שכדי לקבל הסמכת MCSE אני חייב לעבור את הבחינות 70-290, 70-291, 70-293, 70-294. הסתכלתי עוד קצת וראיתי שגם בשביל MCSA וגם בשביל MCSE צריך לבחור עוד בחינה אחת מתוך מגוון של אפשרויות: http://www.microsoft.com/learning/mcp/mcse/windows2003/default.mspx#E4CAC איזו בחינה אתם עשיתם? איזו בחינה כדאי לי לבחור?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע כמה בחינות צריך לעבור כדי לקבל הסמכת +A? אני יודע שיש שתי בחינות: 220-301, 220-302 אבל האם צריך לעשות את שתיהן?
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מישהו כאן מכיר את הסמלים שעל המטבעות בארץ? (סימנים כמו חנוכייה, ציורים מאחורי 5 ו-10 שקלים) האם הם שווי ערך יותר מהמטבעות הרגילים? יש טעם לשמור אותם לעתיד או שהם אותו דבר? דרך אגב, למי מביניכם יש שטר של 20 שקל עם 60 שנה למדינת ישראל? :
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מישהו שמע על זה? אני עכשיו במקרה ראיתי שמישהו כתב באיזה פורום שהוא מחכה שהחנות כבר תיפתח... אני ממש רוצה לדעת אם מישהו שמע על זה והוא יודע איפה בדיוק בנשר ובאיזה תאריך יהיה הפתיחה? תודה רבה רבה יום נעים (עכשיו 03:08 בלילה אז שתקומו יהיה בוקר)
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
מישהו מוכן להסביר לי איך הילד בסרט (שכחתי את השם - זה שמשחק במלקום באמצע) נשאר חיי?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לא הבנתי בדיוק את הסוף... למה הוא הורג את עצמו? ומה הקטע של המדרגות בסוף?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות: 1.על מה הסרט Taxi Driver ? (שמעתי סרט טוב) 2.לא הבנתי מה הולך עם kill bill יש את Volume 1 ו2 , זה המשך ? תודה מראש לכולם!
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
איך בדיוק נעשית ההעברה של כספים בין בנקים שונים ובין מדינות שונות ? זה הכל ממוחשב או שבאמת כל זמן מסוים מעבירים באמת שטרות ?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם.!! שמעתי על העט המחיק הזה frixion משהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות כזה.? תודה לעוזרים.!!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך עושים רטט?? אני עושה הפעלה לרטט אבל בכל פעם שמתקשרים אין רטט...
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים יצאתי מהבית ולא לקחתי מפתח אז כשחזרתי צילצלתי בפעמון והכפתור יצא מהמקום ועכשיו אי אפשר להחזיר אותו . אז אמא שלי נראה לי היום תקנה פעמון חדש אז יש לי שאלה . להחליף אותו לבד זאת לא בעיה ועכשיו השאלה שלי זה אם אני מנתק את החשמל בבית זה גם מנתק את הפעמון נכון ? לפי מה שאני יודע זה מנתק אבל אני רוצה להיות בטוח . תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי,אני יודע שיש חלקים בארץ בהם לא קולטים טוב את תשדירי הDVB-T שזה טלוויזיה דיגיטלית עם ערוצים בחינם אתם יכולים להגיד באיזה ערים יש קליטה טובה ובאיזה רעה?? אני אשמח לדעת מראש כי אני עם אנטנה חיצונית עם מחשב נייד ורוצה לברר איפה אפשר לצפות באיכות גבוהה בשידורים תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שמעו כמה אתם אומרים תכנאי צריך להררכיב צורב DVD בכמה כסף אתם אומרים צריכים לקחת ?
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר ליס(אני לא דיוע איך זה אצל הוט) הממיר שלהם מתחבר מהחיבור בקיר, בכבל לבן רגיל(כמו הכבלים הישן של הממיר שמתחברים לטלוויזיה) שמעביר גם קול וגם ווידאו על אותו כבל. עכשיו אם אני אחבר לכבל הזה ממיר HD אז השידורים שיוצגו בטלוויזיה יהיו באיכות HD אז למה מאז ומתמיד, לא עשו יציאה של הכבל הזה מהממיר לטלוויזיה? הרי הכבל הזה הוא באיכות HD, והוא החיבור הכי איכותי שיש(אם הוא מעביר HD) כבר במשך שנים.
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
בלי להפוך את הדיון הזה לעוד טלנובלה......אבל אני בן 26 ונמאס לי סופית לגור עם ההורים שלי שעושים לי את המוות ומשגעים אותי בצורה שבא לי כבר לישון ברכב ולא לישון איתם. אני לא משלם שכר דירה ואוכל וכדומה אבל זה בא על חשבון נזק נפשי ועצבים. עכשיו אף פעם לא גרתי לבד...... המצב שלי: אני עובד בעבודה שאני מקבל ממנה בערך 5200 נטו בחודש ועוד אני מחזיק רכב שעליו זה איזה 700 דלק בחודש. ואני עובד בראשון לציון ולא לומד. האם זה אפשרי למצוא דירת חדר בראשון לציון שלא תגמור לי את כל המשכורת בלי אופציה לחסוך 1000 שקל בצד כל חודש?? או לחפש דירה עם שותפים משהו? נגיד שכתוב באתר יד 2 - דירה עם 3 שותפים או 2 שותפים וסכום 1800 שקל על השכרה - זה אומר שרוצים ממני 1800 או שזה יתחלק בין כל השוכרים? נגי…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום . אז ככה שלחתי SMS בשביל לקבל קוד לשרת הזה (עומס עלק) . ולקחתי את החבילה של ה7 שקל לשבוע שלם . http://www.fileflyer.com/he/smsmoreinfo_rec.aspx עכשיו כל שבוע זה יחייב אותי ב7 שקל ? ראיתי שיש שם אפשרות ביטול חבילה . הביטול עולה כסף ? ואם אני מבטל את החבילה אני יכול עדיין להוריד דברים בשבוע הזה ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשים תתמונה הזאת http://img401.imageshack.us/my.php?image=rx165ga2e3boxzq5.jpg ואני עושה יש לי תמונה משלי שם את זה עושה שנה פרופיל ואני לא רואה אותהה למה זה?
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי הייתי היום אצל קצינת המיון והיא ההביאה לי להיות אפסנאית טכנית בצריפין מצ''א 108 יומיות בגלל שהורדתי את הפרופיל ל45 נפשי.. השאלה היא מה בתכלס אני עושה בתפקיד? מה השעות יציאה? ויש תורנויות\שמירות? משו?? תודה לעונים =))))))
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-