כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
To limit number of jerks who want to have an account here, you'll have to answer one simple question: Given the sequence: M, T, W, T, F... - What's the next letter? רעיונות יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
המורה (בתיכון) הביא לנו שאלה קשה לשיעורי בית בתור בונוס, חשבתי שמצאתי לה את הפתרון הנכון, אבל הוא אומר שלא. צריך למצוא את ההתנגדות בין A ל-B (כשההתנגדות של כל קטע במוליך היא R, וה"סולם" הוא אינסופי). אני לא בטוח אם הוא אינסופי לשני הכיוונים, אבל מקסימום אם כן אז מחלקים את התוצאה ב2.. אמנם לא הגעתי לפתrון אבל הגעתי לסוג של משוואה: (השלוש נקודות מסמלות המשך אינסופי של המשוואה הרקורסיבית הזאת) חשבתי לעצמי שהפתרון צריך להיות ב 3R ל 2R, אז אמרתי שזה בטח יוצא איזה eR בסוף p:. אז בדקתי את ההתנגדות כשלסולם יש שני שלבים מתחת לA ויצא 2.75R. בדקתי את ההתגנדות עם שלושה שלבים ויצא לי 2.733333R. אז חשבתי וואלה, כנראה זה באמת eR, אז הלכתי גאה בעצמי למורה ואמרתי לו (הוא ביקש…
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש הבדל בצבירת נקודות לתואר בין הנדסאי של מהט למשרד החנוך? כמה פחות (אם בכלל)זה להשלים לתואר?
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שאני נוסע ברכב הגוף שלי מקבל את התאוצה של הרכב כי זה שאני יושב ברכב גורם לי להאיץ בגלל הרכב שמאיץ אבל מעניין שאם יש זבוב באוטו שאין מגע בינו לבין הגוף של הרכב הוא לא נידבק לשמשה האחורית?
-
- 12 תגובות
- 946 צפיות
-
-
איך אפשר להגיד לחברה שלך שהיא צריכה לעשות דיאטה?? חחחחחח אני יודע שזה שאלה מוזרה אבל יש לי בעיה יש איזו אחת שאני רוצה היא נחמד יפה והכל אבל צריכה טיפה להרזות לא משהו רציני... איך אפשר להגיד לה את זה? כי בנות רגישות טילים בעניין הזה... למישהו יש רעיון יצירתי?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי חבר,שכבר מספר פעמים מצליח להגיד לי שמתקשרים אליי שניה או שתיים לפני שבאמת מישהו מתקשר אליי (ולא זה שהוא עובד עליי עם חבר או משהו כי גם שהתקשרתי אל עצמי מהבית הוא אמר לי שמתקשרים אליי ). כלומר, אם מישהו מצלצל אליי,לפני שהצלצול מגיע לטלפון הוא אומר לי לענות . (אז הטריק שניסיתי הוא להתקשר לסלולארי שלי מהבית והוא ידע גם את זה-סימן שהוא לא עובד עליי) מצד אחד הוא טוען שהוא "פשוט יודע " . כמובן אמרתי לו שהוא דביל ושיביא לי את התוכנה\אתר. למישהו יש מושג איך ניתן לעשות את זה? תודה רבה רבה מראש! עריכה - אוקיי זה לא היה מצחיק. מי שמשתמש בוונטרילו וויסטה יודע שלפעמים ה-CAPS LOCK נתקע .. ואז כאילו כל הזמן מדברים. בעיקרון הוא פשוט שמע את החרא הזה הצילצולים המוזרי…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלומות, יש לי שאלה... מוזרה משהו. אני מתכונן כרגע למבחן במתמטיקה ובמספר רב(מדי) של תרגילים על נושא האליפסה הקנונית, אני רואה שכתוב כדלקמן: "אליפסה שציריה הם צירי השיעורים". מה זה לעזאזל אומר? *הנה שתי דוגמאות: "ישר המקביל לציר ה-x חותך אליפסה שציריה הם צירי השיעורים בשתי נקודות שהמרחק ביניהן הוא 8. מרחקי אחת הנקודות מהמוקדים הם 6 ו-10 בהתאמה. מצא את משוואת האליפסה ואת משוואת הישר הנ"ל." "הנקודה (3,1) נמצאת על אליפסה שציריה הם צירי השיעורים ומרחקה מהמוקד הימני גדול פי 2 ממרחקן מהמוקד השמאלי."
-
- 2 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
נשמעת שאלה מצחיקה ומוזרה אבל אני רציני לאחרונה אין לי מושג למה יש לי הרבה קורי עכביש באזור המסך ומדיי פעם אני מוצא עכבישים מעצבנים ומעיף אותם החוצה...עכשיו אתמול ראיתי שיש לי קורי עכביש על המסך מאחורה!! (נ.ב.יש לי מסך lcd אם זה חשוב) אז יש ספק שנכנס עכביש למסך,האם העכביש יכול לגרום לקצר או איזהשהוא נזק?. לא יודע למה העכבישים האלה אוהבים את האזור הזה הבית שלי נקי כמו ארמון,דווקא באזורים האלה הם נמצאים מה יש להם מהמסך שלי?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ממ יש לי גיטרה אקוסטית שאני מנגן עליה ואין לי ממש מקום בחדר וחשבתי על לתלות אותה על הקיר.. יש למישהו רעיונות איך?או יודע איפה אפשר לקנות "מתלה" לגיטרה שמתברג לקיר או משהו כזה? תודה :]
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום רב האם יש למישהו במקרה שלט למגאסון למכירה באיזור הצפון? מי שלא יודע מה זה זהו משחק טלוויזיה ישן שיצא באמצע שנות ה- 90. הצלחתי לתקן את המכשיר עצמו ע"י כמה הלחמות אבל השלט מת. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אם באמצע הדשא יש שלט שכתוב עליו "אסור לדרוך על הדשא" אז מי שם אותו?
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
המצאתי שאלה טיפשית, סתם כי לא היה לי מה לעשות באותו רגע. אבל בכל זאת היא שאלה פילוסופית עמוקה . מה אתם הייתם מעדיפים להיות שר הטבעות או שר המטבעות?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בסרט Private Blonds On Fire יש שחקנית בשם-GRETY מישהו יודע בעוד איזה סרטים היא שיחקה כי היא פשוט "לוהטת" סרטים מומלצים יתקבלו בברכה ואני יודעה שיגיעו לפה אנשים שיגידו איזה חרא אני ושאני תומך בזנות ופורנו אז אני רוצה להגיד לכולם אני לא קונה מוצרי פורנו ואף פעם לא הלכתי לזונה ואני מאוד נגד הסחר בבני אדם בארץ ובעולם ולהשיג סרט בחינם לא יעזור לאף חברת פורנו ולאף סרסור
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מישהו יודע איך פותרים התרגיל הנ"ל ??? אשמח אם תוכלו לרשום פתרון מלא... תודה !
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מצטער על ה- Double posting אבל לא היתה אפשרות בעריכה להוסיף קובץ. אשמח אם מישהו יוכל לפתור שאלה זו תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני די חדש בנושא הזה של נגינה בגיטרה , אני מניח שזה לא המקום הכי מתאים לשאלות הללו אבל אני מאמין שכל נגן ידע לענות לי על התשובה - ואני בטוח שיש פה כאלה. אני מנסה לקרוא את הטאבים, ואפילו די מצליח לי - אבל יש משהו שאני לא מבין. למשל ניקח את הדוגמא הזאת: מה פירוש האותיות שמעל הטאבלטורות? אני יודע שזה אקורד אבל מה הקשר שלו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבל לענות רק למי שבאמת יודע אתמול הבאתי את המחשב שלי למעבדה בגלל הוא לא עבד. המעבדה היא של חנות שבה קניתי. אמרו לי שנשרף לי לוח אם של GIGABYTE ויש אחריות רק לשנה והיא כבר עברה. קניתי את המחשב לפני 1.5 שנה. היום בדקתי ב-5 אתרים ושם בכווולם יש אחריות 3 שנים על לוח אם של GIGABYTE. וגם בדף של הקניה לא צויין מה אורך האחריות על כל רכיב כך שיוצא שהוא מחליט כמה אחריות יש על כל רכיב. האם אני יכול להגיד לו שהוא לא יכול להוכיח שזה לשנה ולהראות לו באתרים אחרים שזה 3 שנים ?
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי עדשות יומיות רכות זה משנה באיזה כיוון אני שם אותם על העין? אם כן אז איך אני מבדיל? או ששתי הצדדים של העדשה אותו דבר? יש למישהו עוד טיפים בקשר לעדשות?
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שאלה מנוע גוגל נדבק בוירוס ? כל שם שמחפשים בגוגל ולא משנה איזה באנגלית ובעברית יש הודעה בגוגל "אתר זה עלול להזיק למחשב שלך." מה זה אמור להביע
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שמע אבל רגע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: משהו שיש לי הרבה זמן בראש -. אומר/ת: כלום אין לך - אומר/ת: נגיד באמיתי שאני זורק זבל הוא הולך לאינשהו נכון? -. אומר/ת: כן YaroN - Elsf.Net אומר/ת: במחשב שאני מוחק דברים לאיפה הם הולכים? -אומר/ת: וואלה גדול עליי -. אומר/ת: תן לי לחשוב דקה --. אומר/ת: טוב אממ זה נשמר במחשב YaroN - Elsf.Net אומר/ת: לחשוב-לשאול מישהו YaroN - Elsf.Net אומר/ת: נכון -. אומר/ת: לא חח לחשוב --. אומר/ת: שומע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: אני חשבתי על משהו הגיוני אחד . אומר/ת: ויודע מה בשבילך אני אשאל את זה בפורום של הגאונים YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שמע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: אני חשבתי על משהו הגיוני אחד YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שבאמת יכול …
-
- 14 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי שאלה שמסקרנת אותי כבר הרבה זמן, יש מרכיב במאכלים שנקרא "שומן טראנס" שהבנתי שהוא רעל לגוף, ויש מצרכים שבהם לא מצויין כלל על השומן טראנס (ויש כאלה שמציינים ללא שומן טראנס, או שמציינים שיש שומן טראנס) השאלה שלי היא במצרכים שלא מציינים שומן טראנס, האם יש שם? השאלה מכוונת למקצוענים בנושא, תודה
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
עלתה בי שאלה מעניינת לאחרונה ולא מצאתי ממש מידע עליה, אולי מישהו כאן יודע את התשובה- נניח ויש שכן שמשתמש בראוטר אלחוטי חזק ומקרין לבית של מישהו אחר, האם יש כאן אפשרות לתביעה במידה והשכן מסרב לכבות/להנמיך את הראוטר או שלפי חוקי המדינה השכנים צריכים לסבול מהקרינה ולקוות שלא יהיה להם סרטן?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי שממשיך את לימודיו בכתה יג צריך לתחום על תשעה חודשי קבע נוספים -בתמורה לדחיית השירות. מי שלא חותם מגייסים אותו מייד. משום שקפצתי כתה לא ימלאו לי 18 עד לממש הימים האחרונים של י"ג כמעט בטוח שכל הבחינות והפרוייקטים יסתיימו עד אז(הם לא יכולים להחתים אותי לפני שאני אהייה בן 18). אז האם אני יכול פשוט לגמור את י"ג ולסרב לחתום אחר כך? או אולי אפשר לשכנע את הצבא שמשום שבעצם לא קיבלתי שום דחייה אני לא צריך לשרת בקבע? או אולי עדיף פשוט לשרת?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לפני כמה ימים ישבתי עם חברים באיזו מסעדה, המלצרית שלנו הייתה ממש חמודה וכמובן שחלקתי את רגשותיי העזים כלפיה(מי שלא מכיר אותי עדיין - אני אוהב להיות סרקסטי בהודעות שלי) עם חבריי. לאחר שסיימנו להיות גברים מגעילים וחילקנו לה ציונים כאלו ואחרים על הפנים, הגוף, החזה, התחת וכו' וכו' אחד החברים העלה תהייה מעניינת - האם אי פעם, מישהו, הצליח, להתחיל עם מלצרית? כלומר - האם אי פעם היה אדם X אשר ישב במסעדה Y ושירתה אותו מלצרית Z, ואותו X התחיל עם Z כאשר הוא יושב באותה מסעדה Y בה Z עובדת, התחיל איתה בה במקום, תוך כדי שהיא משרתת אותו, וזה עבד/הלך?(זה ממש לא משנה אם זה התפתח לחיי זוגיות מאושרת או סטוץ, העיקר שזה "עבד"). ואני מדגיש - אני לא מתכוון לכך שאתם מכירים מישהו או אתם בעצמכם יצאת…
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-