עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כמו רוב הצעירים בגילי החלטתי לגשת אל הבחינה הפסיכומטרית במטרה להתקבל לאוניברסיטת בר אילן בשנה הבאה. עכשיו נותר רק לבחור מכון כאשר ההתלבטות העיקרית שלי היא בין קידום, יואל גבע והיי קיו. אשמח לשמוע חוות דעת מכאלו שהיו באחד המכונים וגם מאנשים שמכירים מישהו שעשה קורס באחד מהם.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by guyz6471,

שלום לכולם, יש לי שאלה אני מבין בהרבה דברים אבל טלפונים סלולריים הם לא אחד מהם, אז אני צריך עזרה, אמא שלי רכשה בסינגפור טלפון סלולרי של סמסונג לא זוכר את הדגם אבל אחד הדגמים החדשים עם FLIP וצג צבעוני וכולי, הכל בסדר ה SIM עובד בלי בעיה, הכל סבבה חות מבעיה אחת שהיא לא לקחה בחשבון שבטלפון (צרוב?) רק מלזית ואנגלית עכשוי השאלה האם יש אפשרות להוסיף שפה? לעשות FLASH לזכרון או מזהו כזה?אני פושט לא יודע איך זה עובד בטלפונים. אשמח מאד לעזרה במידה וזה תלוי דגם אני אביא את הדגם המדויק.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  3. Started by MasterDK,

טוב את התשובה לשאלה הזאת לא מצאתי בגוגל: איך אני יכול ליצור קשר עם גוגל באימייל? יש לי משהוא לשאול אותם? מה האימייל משיהוא יודע?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by ConRoe X Fire,

צפיתי בסרטון ואז רשמתי משהו בחיפוש וזה לא זז לי אז סגרתי ופתחתי שוב וזה לא עולה ורציתי לדעת אם הבעיה אצלי.

5. כי אני רוצה לקנות שם גוק לסני Crystal Chip והאים אלו מחירים אמיתיים?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  6. שימו לב לא עוד איזה חרא שנותנים זאת דרך אמתית להרוויח כסף באיטרנט הפתיע הרבה אנשיים בארץ אפילו היה כתוב על האתר הזה ב YNET אפשר לקרוא עוד פה: http://planet.nana.co.il/periii/money2/money2.htm

7. Started by !_Evil_!,

כולנו יודעים על כת הערנב אבל עדיין לא ראינו אותם בפעולה אז הנה בחור אמיץ שצילם את הפעולות המזוויעות של הערנב: http://www.funnyjunk.com/movies/101/Bad+Easter+Bunny/

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by bykeking,

עשו לנו הרצאה שלהם בבצפר עם הדגמה קטנה. יש לי מבחן ביום שישי בלשון ואני צריך לעבור על החומר. שווה להכנס לשיעור מוקלט על הנושא הזה, או שזה בזבוז זמן?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  9. אחרי שבצורה מיסתורית קניתי כבר מnewegg אפילו שרשום במפורש שאי אפשר (אל תשאלו אותיא איך זה קרה אבל הכל הגיע ושולם כרגיל...) אני אברר מראש לגבי dell, האתר שלהם בנוי ממש עקום ולא הצלחתי לברר את העניין אז מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by razoli,

ואני טס בקרוב לצרפת ואני אשהה בפריס 3 ימים, עכשיו הטיסה שלי רק ביום ה 7 אז לאן כדאי לי לתפוס רכבת אני חשבתי לסנסוע לברלין/הולנד/בלגיה/לונדון או ברצלונה..... לאן לדעתכם הכי שווה או שיש הצעות אחרות?

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by gabig12,

שלום לכולם אתם מדברי על המושגים האלה הרבה בפורום והייתי רוצה להבין מה זה המושגים האלו: אוברקלוקינג מודינג ולדים אם תוכלו להסביר לי מהם אני אשמח

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  12. פעם היה לי ונאבד :

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by Drek Boy,

אם יש מוסיקה או סתם רעש כלשהו וזה נשמע מרחוק או שזה עובר חפצים או קירות עד שזה מגיע אליך אז שומעים בעיקר את הבאסים וכל הצלילים בתדר גבוה נעלמים כאילו ולא שומעים מילים... למה זה?? למה את התדר הנמוך אפשר לשמוע ממרחק גדול, דרך חדרים וקירות בעוד שתדר גבוה נעלם בקלות ממרחק או מחפצים. נגיד היום חיפשתי את הפלאפון שלי אז התקשרתי אליו והוא היה רחוק ממני בקומה וכמה חדרים ובתוך ג'ינס ושמעתי את זה לפי הרטט ורק כשהתקרבתי שמעתי תמוסיקה של הצלצול. מישהו יכול להסביר לי למה?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by UltraWaveMUSA,

אוף אני היום יוצא עם מישהי אבל לא יודע לאיזה סרט ללכת.. אני כאילו לא יודע איזה סרט טוב יש... לא משנה איזה סוג העיקר לא פעולה [רובים וכאלה] וגם לא שודדי הקאריבים.. מה אתם ממליצים? מה ראיתם?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  15. אני צריך מקום לישון עם כמה חברים .. משהו זול כמה שיותר מישהו יכול להיבא לי אתר או מספר??

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  16. בהנחה שזה לא מצונזר או משהו... אני מחפש אתר שמציג את המלל המדוייק מהפתקים שאורי אילן השאיר לפני שהתאבד האם מישהו יכול לעזור? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by subarel,

ישבתי שלשום בפאב, והיה איזה דיסק שלם של קאברים של בוב מארלי בסגנון ג'אז ראגיי כזה.. למישהו יש מושג איזה דיסק זה..? בראל.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  18. Started by FixSiS,

אני מקווה לעזור כמה שאני יוכל....

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by bluemail,

קרוב שלי טס לאנטליה מה לבקש ממנו לקנות (חוץ מבגדי עור)

• 8 תגובות
    • 556 צפיות
  20. בלבדוק אני מתכוון את הדגם ואת השם של החברה. (לא מצאתי את זה באוורסט) תודה. (מצטער אם זה לא הפורום המתאים לא היה לי מושג איפה לשלוח את זה)

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  21. Started by mrsph666,

משהו בסגנון של Bullet for my Valentine. תודה

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  22. אנשים אני צריך עזרה! יש לי עבודה באנגלית על English Short Stories of The 20th Century וקיבלתי את הסיפורים הבאים: The Lion Skin By Maugham William Somerset ואת ה- The Basement Room By Graham Greene, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: איזה מהסיפורים יותר קל לעשות עליהם PLOT. אם יש לכם כבר מכון אתם יכולים להביא לי אותו?? כי כבר אין לי זמן לעשות אותו. מצאתי ביוגרפיה של שני הסופרים אבל לא מצאתי חומר על הספרות במאה ה-20(התפתחות וכו') אני מבקש את עזרתכם...בבקשה כי התאריך הגשה מגיע ליום רביעי... Maugham William Somerset Graham Greene תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by אביהרץ,

איזה חומרים אפשר למתוח איזה לא? זה תלוי רק בגמישות?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מאיפה אני משיג את הכתוביות? חיפשתי בכל אתר של כתוביות ולא מצאתי! תודה.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  25. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך שם לפורום שלי דחוף..... http://cstrike.board.dk3.com/2/index.php

• 0 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים