עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ערב טוב. האם יש דרך לשפר את הריכוז ולא באמצעות ריטלין או משהו כזה, אלא משהו שיש בכל בית, כדי להתכונן יותר טוב למבחנים? קפה לא ממש עוזר, לדעתי. תודה לעונים.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by jinjer,

שלום, אני רוצה לבנות פורום ואני לא יודע איך מישהו מוכן לעזור לי? תודה מראש, jinjer

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  3. טוב, אני בכיתה י', מחר יש לי מבחן משווה שעוסק בגזרות, שחבור, הבנת הנקרא ותורת ההגה. למען האמת לא הולך לי השנה בלשון, הציונים שלי נעים סביבות ה - 70-80 ככשנה שעברה היה לי 95 בלי יותר מידי מאמץ.. אבל הגעתי לכיתה י' והבנתי כמה שעברית זו שפה דפוקה עם כל הגזרות האלה.. רציתי לדעת איזה ציון בגרות מספיק לי בשביל להתקבל בעתיד לאן שארצה. כל הגזרות האלה זה התגלמות הרשע, אין לי מושג איך אני אצליח לקבל ציון של מעל 85 מחר, וזה מבחן שמשפיע מאוד על המגן שלי.. אז בחזרה לשאלה - מה צריך להיות הציון המינימלי בשביל שלא יעשו לי שום בעיות איתו?

• 34 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. מפלגת עלה ירוק הצהירה במצעה כי תפעל נגד ספקי תשתיות האינטרנט המגבילים באופן מלאכותי את רוחב הפס היוצא מבתי אזרחים

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by R9547655G,

שלום...יש לי שאלה פעם אחת כשהאיתי בגן העיר בבת-ים ראיתי משהו מוזר מאוד. עד כדי כך מוזר שכל מי שאני מספר לו את זה לא מאמין לי.. לפני שמישהו קופץ לכתוב אתה סתם מחפש תשומת לב ...אני לא, אני באמת מעוניין לדעת מה ראיתי.. אני משער שזה היה סוג של נמלה... מידע ממה שאני זוכר: גודל: בגודל כף יד ממוצעת פחות או יותר... צבע: חום בהיר מהירות: די מהירה בגלל שיש לה גוף ברוחב של ציפורן ושש או יותר רגליים.. המקום שראיתי את זה היה עץ ישן אבל חי. ראיתי שלוש כאלה שניים יצאו מחור באדמה ברוחב של כ 3סמ ואחד יצא מהעץ מחור קצת יותר גדול.. זה היה בסוף קייץ חשוב לציין אני לא עושנתי כלום ולא שתיתי כלום לפני זה.

• 38 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by redead,

אני שוקל לקנות , נראה לי דבר נורא מגניב.. יש כאן מישהו שרכש דבר כזה? איזה גודל מומלץ לקחת ואיזה עוד שיקולים לקחת בחשבון?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. 1.האם לסוני-אריקסון ישנם כרגע פלאפונים עם כניסה 2.5-3.5 מ"מ לאוזניות שנמצאים במלאי של החברות הסלולריות? 2.איך המגברים בפלאפונים הללו לעומת נגן MP3 איכותי? בל נשכח שאני מדבר על סדרת ה W של סוני( יעודיים למוסיקה) תודה.

8. Started by itai_1813,

אני רוצה להוסיף לחתימה שלי תמונה, רציתי לדעת האם יש הגבלות מבחינת גודל תוכן וכו'. תודה מראש לעונים! ;D

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  9. פתחתי את הת'רד במטרה להביע את אכזבתי מכך שאמאזון (amazon.com) ,שהייתי לקוח די פעיל שלהם ( ולפי ידיעות אחרונות עוד הרבה הרבה ישראלים אחרים), מפסיקים למכור לישראלים... חבל חבל חבל

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by DAVIDD,

שלום... יש לי קובץ ראר ששכחתי את הסיסמא שלו איך אני יכול "לפרוץ אותו"?

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by אישי555,

האם המשקאות שמוזגים לכוסות מהגלונים שמוכרים במסעדות מזון מהיר הם באותו טעם כמו בבקבוקים סגורים או שמדובר במהילה גדולה יותר של מים? אמרו לי שבגלונים יש פחות מים בשביל להפחית במשקל (בשביל ההובלה בלבד) וכשמוזגים לכוס מערבבים את זה עם מים אבל בסוף יוצא אותה כמות כמו שעושים במפעל, כלומר אחוז המים לא משתנה

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by HingedEmu2,

לא היה לי ברור לאן זה שייך, אז ננסה פה אני מתנסה קצת עם וורדפרס כדי להבין מי נגד מה... והקמתי אתר נסיוני - http://xlfuntube.com/ -לא ברור לי איך אני יכול לשלב פלאגינים משלי באתר כשהמערכת שלהם כל כך סגורה. -האם יש דרך להטמיע פלאגינים בלי להוריד את כל האתר ולהעלות מחדש לשרת אחר? -חוץ מזה, האם יש דרך לגשת ישירות לhtml ולcss המובנה כדי לשנות שם דברים ספציפיים? -בנוסף אשמח לדעת האם יש דרך לשלוט בהתאמה למובייל, כי כרגע זה נוראי. ואם זה לא שייך לפה, מתנצל מראש. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. טוב חברה החלטתי לשתף איתכם רגע מעצבן שהיה לי לפני חצי שעה למי שלא יודע אני חוקר מצ"ח... כחלק מהחיים שלנו אנחנו יודעים שתמיד יש בלתמים ואי אפשר לתכנן כלום כך הגעתי למצב שהיו לי נכון לשבוע שעבר 23 ימי חופש לא מנוצלים (ואני אמור להיות עם 15 בלבד, שינו קצת את השיטה) הייתי אמור להיות בחופש מיום ראשון הזה ועד יום רביעי. וכרגיל. לא יקום ולא יהיה יום ראשון היה לי כנס שקשור לקורס אותו עברתי = ירד יום חופש 1 יום שני נחתי בבית אחרי הנסיעות של יום ראשון יום שלישי (היום) עליתי לבסיס בשביל סידורים (ל3 שעות) וחזרתי לבית ואז... לפני חצי שעה, "תעלה לבסיס, היה אירוע" זה המילים שדפקו לי את החופש כרגיל אי אפשר לנוח בחיל הזה, תאמינו לי. כל ג'ובניק שחושב שרע לו בחיים צריך סטירה בשביל להחזיר א…

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם אני מחפש לוחות שנה עבריים[עם חגים רצוי] של שנת 1989 ו1988... חיפשתי בגוגל ובויקיפדיה אבל אני לא מוצא מישהו יודע איפה אפשר למצוא? תודה מראש, אבי.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by Iv0ry,

הייתי פזיז מידי והורדתי את הקובץ PATRIOT.EXE מהאתר ש"פורץ" לאתרי החמאס. איך אני יכול להיות בטוח שהסרתי את המטרד לחלוטין?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  16. הכותרת די מדברת בעד עצמה. אז למי שיש נסיון/ידע בנושא שיגיב, תודה.

• 9 תגובות
    • 11.5k צפיות
  17. Started by DXM,

ניקח שני ישרים AC וDB ונצליב אותם כך שיחתכו בנקודה O. (A וB יהיו שני הנקודות העליונות וD וC יהיו הנקודות התחתונות לצורך העניין) ידוע כי BA מקביל לDC. עכשיו לפי תאלס אז BA:DC=BO:DO?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  18. נראה לי הרבה מהאנשים שמחפשים בן\בת זוג לא מוצאים לא בגלל שמשהוא בהם לא בסדר או בגלל שהם יותר מדי בררנים. אלא בגלל שפשוט אין להם מספיק הזדמנויות להכירויות. הבנתי כבר מנסיון אישי שהסיכויים למצוא באינטרנט הם לא ממש טובים. מכל מיני סיבות. יותר קל למצוא חן בעיניי מישהו בעולם האמיתי מאשר בתמונה ותיאור בטקסט באינטרנט. ובכלל, פנים מול פנים זה עדיין הדרך הכי טובה להכיר. אז איפה מייצרים הזדמנויות להכירויות? המקום שהיה הכי קל בשבילי להכיר מישהי היה למעשה ברכבת. במיוחד לנוכח העובדה שהייתי צריך להחליף רכבת ולחכות בתחנת בניים 10 דקות. אלא שבאותו זמן כאילו יצאתי עם מישהי אז לא ממש ניסיתי, אבל ראיתי הרבה הזדמנויות להכיר. ולא בנות שאני נופל עליהם משום מקום אלא בנות שנראו מעוניינות. אפשר …

19. כבר יותר משבוע שיש לי הודעה פרטית כל פעם שאני נכנס לאתר צצה תיבה שמציעה לי לקרוא את ההודעה בחלון חדש, אני מאשר, ואני רואה רק הודעות חדשות ניסיתי למחוק קוקיז ניסיתי בפיירפוקס, ואני לא יכול לראות את ההודעה החדשה המסתורית. עזרה מישהו?

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  20. אז ככה, אני לומד פיסיקה עכשיו וקצת מתקשה להבין את החומר. אשמח אם תסבירו לי בעזרת איזו נוסחה אני מוצא את מקדם ההתפשטות של חומר מסוים.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  21. היא מוצאת קונדומים בחדר שלי, היא לוקחת את זה ושואלת אותי מה אני עושה עם זה שהיתי קטן יותר היא שאלה אותי אם אני רוצה שהיא תסביר לי מה עושים אצל נערת ליווי היא כל הזמן מדברת על סקס, והיא לא מבינה שזה לא נעים לדבר איתה על הנושא, זה מביך ומעצבן ואני אומר לה במפורש בדר"כ לסתום, והיא לא מבינה את הרמז איזה מכה אלוהים ישמור

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  22. 15:27: ה-Skypecast פתוח עכשיו, בואו בהמוניכם. https://skypecasts.skype.com/skypecasts/skypecast/detailed.html?id_talk=2422&message=new_talk_created בשביל להכנס לסקייפ קאסט עליכם להוריד את הגרסה החדשה של סקייפ (2.5) מהאתר הרשמי: http://www.skype.com/download/skype/windows/skype25beta.html

• 13 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by guru,

נראה לי שהעם נגד NEWRON למה כולם יוצאים נגדם נחרצות מהם עשו כבר פתחו במשבר כלכלי? המציאו את חיידק האבולה?? הייתי רוצה לדעת הם משמשים מה שאני קורא לו מותג שנאה מותג שכולו מבוסס על שנאה בבקשה הייתי רוצה לדעת אולי גם כמה סיפורים אישים או סיפורי כמעט התמטטות עצבים לא רק לבידור יש מאחורי ההודעה הזאת גם מניה סמוי על פי התגובות שלכם אני ישקול אם לחשוף אותו :AR15:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.