עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by LazyBoy,

http://news.walla.co.il/?w=//998363 that sucks!

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  2. Started by ori14,

בשבוע האחרון לא היה לי משהו לעשות ואיכשהו הגעתי לאתר הזה: mega64.com יש להם הרבה סירטונים מצחיקים בנושא של משחקי וידאו (וחלק קצת פחות), אני די בטוח שיש פה כמה שמכירים את זה אבל לאלו שלא... כדאי לנסות. דרך אגב, הנה אחד הסירטונים האחרונים שראיתי, זה די הצחיק אותי http://mega64.com/2008/06/19/wii-fit-makes-you-hot/

3. קודם כל, ההיבט האידאולוגי מעניין לי את הביצה. אני רוצה לבחון את העניין הבריאותי בלבד. בתור טורף בשר מושבע שעוקב אחר הנושא כבר כמה זמן, קשה לי להתכחש לכל ההשפעות הרפואיות השליליות שיש לבשר מעובד על הגוף, גם ממחקרים רפואיים שנצברו לאורך השנים וגם מתחושות אישיות שאני חווה לעיתים לאחר אכילת בשר. רציתי לדעת אם יש כאן כאלה שעברו את התהליך לתזונה מן הצומח ויכולים להעיד ממקור ראשון על הנושא

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by stone cold,

אני אישית מאוד שמח מיזה כי היא החברה הכי דפוקה מי 3 הזכיניות ואפרת ריטן מיצתלמת הרבה יותר טוב מירדנה הרזי (בתוכניות בוקר) אני מקווה שניראה תוכניות יותר טובות בערוץ 2 הכשיו שהיא ניזרקת

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by hitman123,

איפה אפשר לקנות דגלים של ישראל לאוטו באיזור חיפה? למכור שתיה יזרום טוב ? זה חוקי בכלל למכור משו בכמויות ביום עצמאות סתם ככה ? תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. איך קוראים לסרט הזה שפצצת אטום מחריבה את ארה"ב כמו היום היום האחרון משהו כזה?

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by TheCrow34,

שבוע שעבר יכולתי לראות 1080p חלק ועכשיו גם סרטוני 480p בקושי רצים. זה קורה רק לי? אני בבזק

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

שהולך ככה בערך: ladys ladys night\light i can see your love in your burning eyes

9. שימו לב לא עוד איזה חרא שנותנים זאת דרך אמתית להרוויח כסף באיטרנט הפתיע הרבה אנשיים בארץ אפילו היה כתוב על האתר הזה ב YNET אפשר לקרוא עוד פה: http://planet.nana.co.il/periii/money2/money2.htm

10. Started by payback,

מישהו ראה את המשחק נגד ויאריאל עכשיו?... ואת הגול של רונלדיניו? אחח...איזה גול מדהים (עצירה על החזה ומספרת בסיבוב מעל השוער)

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. לי זה לא בדיוק קומינה אבל עקב כך שאני לפני קנייית מחשב רציני חדש "חידשתי" את קשרי המשפחה שלי ויצא שאני משיג Z-5500 בסכום שלא תאמינו [xxx] פחות מ600 שקל :yelclap: מצטער אך אני לא יכול להשיג גם לכם .. בכל מקרה אם יש לך מקרה דומה שהשגתם דברים בממש זול שתפו!

• 46 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. מעניין לדעת אם יהיה שם מישהו מפה. 8)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by rhin0,

שלומלום כבר די הרבה זמן אני מאזין ל RAGE AGIANST THE MACHINE ול LIMP BIZKIT. אני חושב ששני הלהקות ממש טובות אבל כבר די נמאס. אני מחפש דברים בסגנון. ולא, לא צריך את לינקין פארק תודה

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  14. מישהו מכיר אתרים או פורומים בנושא?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  15. Started by nnfyrbsnss,

מישהו צריך להעביר לי 10$ לpaypal שלי (הרגע יצרתי), אני חדש בזה ואין לי מושג איזה פרטים למסור לו.. תודה.

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  16. הוא בא עם תמיכה בjava ואפשרות להורדת משחקים...אבל בגלל שזה מוטורולה ואין להם הרבה תכנים...רציתי לדעת איזה משחקים אפשריים להורדה ואם יש אתר כמו פלאמניה למשל שיש בו משחקים למוטורולה שאפשר להוריד אותם זה יהיה מצויין תודה לכל העוזרים

17. אני לא מוצא איפה מוחקים מודעה שפרסמתי במדור יש שניה כאן באתר..

• 0 תגובות
    • 7k צפיות
  18. Started by DAN,

זה עובר כל גבול: http://www.pitum.com/ דן

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. ביום שבת ה23.12.06 במרינה בהרצליה יתקיים יום אימוץ לכלבים! לעוד מידע ואיך מגיעים: http://sos.ateenk.co.il/?v=itzikd הקמפיין הוא קמפיין התנדבותי ולכן אני לא מקבל על זה שום דבר! ובגלל זה אני מפרסם! תבואו לאירוע יהיה כיך ומצחיק ואולי גם בדרך תאמצו כלב או חתול! אל תנעלו!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by gtaboy34,

איך המכללה הזו? אני גר בצפון הארץ, וחושב ללכת ללמוד במכללה האקדמית אשקלון מדעי המחשב. איך המכללה? איך התואר שלה? וכול מידע שימושי אחר. תודה!

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by davidreznic,

אני ועוד כמה חברים מתכננים לנסוע לכנרת באמצע השבוע, הייתי שמח לשמוע המלצות על חופים. חשוב שיהיה אפשר להקים שם אוהלים ולהדליק מנגל. בנוסף, אנחנו כנראה מגיעים עם רכבים אז אין בעיה של נגישות או תשלום על הכניסה. יהיה נחמד לקבל חופים לא עמוסים במיוחד

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by surfface,

אודה אם תביאו לי מדריכים לשפת C ולאלקטרוניקה אני מתחיל ללמוד את זה השנה במגמת רובוטיקה שהמדריכים או האתרים יהיו לי כעזר

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by oded6188,

במסגרת פרוייקט גמר הנדסי שלי באוניברסיטה אני צריך לבנות מכונת CNC המנועים שאני משתמש בהם עובדים במתח 36 וולט - מתח ישר. מהו המתח המקסימלי עבורו אין צורך באישור של חשמלאי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by israel-dadon,

יש לי ב1.1.2007 (תאריך מושלם לא ?? ) צו ראשון אחרי דחייה של שנה אני קצת חושש מישהו יודע מה עושים בהתייצבות הזאת?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  25. Started by yoav9,

ואיך הם עדיין אוהבים יותר אותם?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.