עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ran B,

אוקי אני מתכוון לנושא עם האשליה האופטית הנעול, עם התמונה הזאתי : רציתי להגיב, אבל היה נעול.. :-\ עכשיו התגובה שלי היא ככה: אני לא מבין מה האשליה פה, התבוננתי בתמונה כמה דקות טובות, ולא הבנתי מה האשליה, קראתי את מה שרשום בתגובה, ולא ממש הבנתי הכוונה פה זה כאילו הצבע (מילוי) של הריבוע עם האות A והמילוי של הריבוע עם האת B - זה כאילו אותו צבע? אבל זה לא הגיוני, רואים בברור שאחד שחור, ואחד אפור! זה לא יכול להיות אשליה, או שזאת כן האשליה, כי רואים ממש בבירור שזה לא אותו צבע.., זאת הכוונה של האשליה? :

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by תחמן מתימן,

השיר מופיע בקליפ הזה: http://www.youtube.com/watch?v=8QDySowL7Hg תודה

3. Started by Oranili,

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  4. לא מצאתי משהו שמשווה לשקט והנעימות שהאלבום נותן אשמח להמלצות תודה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

שמעתי שמתוכנן שביתה גדולה בקרוב(בצפר כמובן). יש נכון בדבר? יש למישהו יותר פרטים?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  6. Started by UnwiZ,

היום במזל טוב קיבלתי מחשב חדש איך אני יכול לבדוק אם כל הרכיבים שהזמנתי הם מה שיש לי כרגע במחשב והאם כל המהירויות (הזיכרון RAM וכאלה...) הוא כמו שהיה במפרט שלי? תודה!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  7. Started by Dark Respect,

בסוף הסרט הזונה שבגדה נכנסת למעלית בבית חולים ואז איזה רופא מציע לה ל"בקי" סיגריה ונאמר "בלה בלה אם תחפש בלה בלה בעיר החטאים תמצא כל דבר" לא הבנתי מה המשמעות של העניין, אנא הסבירו לי

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  8. יש איזה אתר שבאמצעותו אני יכול לשים תמונה בכרטיס שלי . למישהו יש את הלינק שלו ?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by bykeking,

עשו לנו הרצאה שלהם בבצפר עם הדגמה קטנה. יש לי מבחן ביום שישי בלשון ואני צריך לעבור על החומר. שווה להכנס לשיעור מוקלט על הנושא הזה, או שזה בזבוז זמן?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  10. אחרי שבצורה מיסתורית קניתי כבר מnewegg אפילו שרשום במפורש שאי אפשר (אל תשאלו אותיא איך זה קרה אבל הכל הגיע ושולם כרגיל...) אני אברר מראש לגבי dell, האתר שלהם בנוי ממש עקום ולא הצלחתי לברר את העניין אז מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  11. Started by kikkler,

יש למישהו מושג מה הבעיה? סוגי קבצים אחרים נשלחים בסבבה. מכתבים משולבים (של כמה סוגי קבצים ביחד) מגיעים ספציפית ללא קבצי ה- doc.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  12. http://www.ayalonhw.co.il/camera/camera.asp?perCamera=10

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by MasterDK,

זה סרט שהיה בהוט לפני כמה שעות סרט חמוד אז בקיצור אני מחפש את ה Soundtrack של השיר הזה שהיה בסוף תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by dvvon,

תודה לעוזרים נ.ב חיפשתי בגוגל אז אל תתעצבנו עליי

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by MS-D,

לפני בערך שנה התפרסמו ברשת שלל תמונות והדגמות של מעיל צהוב, אם אני לא טועה, פיתוח סיני שמאפשר לכל מי שלובש אותו להפוך לבלתי נראה. הדבר כמובן מתאפשר תחת אור מסוים ועוד כל מיני פרמטרים. בכל מקרה, אני לא מצליח למצוא קישור למעיל \ הדגמה. אם מישהו יוכל לכתוב כמה מילים, לחילופין לצרף לינק, אני אשמח מאוד!

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  16. כמו שאפשר בFRAPS... להקליט סרטון של הGAMEPLAY... כי FRAPS משום מה לא עובד לי, וגם מה זה 30 שניות... תודה בהקדם PS: ולא משנה איזה פורמטים, העיקר שיעשה את העבודה!

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by shtrodel,

כמו שהכותר אומרת מחש סרטונים כמו Mad Mod Mike ו..Luna Demo (NVIDIA)... מכירים?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by B0necrack3R,

מה דעתכם על המכשיר הזה: http://www.nokia.com/nokia/0,4879,142,00.html האם למישהו היה נסיון איתו? מכיר אותו?? מציעים לי אחד כזה יד שניה ב 700 ש"ח.. הוא נראה סוף הדרך אך אני מפחד מה"פומית" השבירה שלו (או שלא) מחכה לתגובותיכם 8)

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  19. Started by Lion,

http://www.mtbireland.com/dodge.html החוקים הם מאוד פשוטים מזיזים את הריבוע האדום ע"י לחיצה עליו ואז הזזת העכבר אסור שהריבועים הכחולים יגעו בכם אסור לגעת בקירות שיא שלי:

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by sagi_10,

ששלום אני מחפש חנות בארץ שמוכרת מצת לנתרן למי שלא יודע מה זה זה בעצם מצת שמשמש כמצית בתנאי שטח קשים כמו חושך,גשם וכ"ו... אניי חיפשתי בכל אתרו בכל חנות בטבריה ולא מצאתי כלום...אם מישהו מכיר חנות שיתן לי כתובת או אתר זה אמור להראות ככה : http://cgi.ebay.com/VINTAGE-AUTOMATIC-LIGHTER-COLEMAN-200A-RED-LANTERN-NEW_W0QQitemZ260033491329QQihZ016QQcategoryZ106993QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אבל אני לא יכול להזמין מאיבי...בגלל זה אני צריך את זה מהארץ תודה רבה לעזורים

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by mostwanted,

טוב אז ככה רציתי לשאול כמה משתמשים רשומים יש באתר ולא כולל אלא שהעפתם וחזרו תענו ותנעלו!

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  22. שלום! הייתי רוצה לדעת את שמם של האלבומים הטובים ששוחררו ע"י שלמה ארצי. יש לי הרבה שרים שלו אבל לא את האלבומים. תמליצו לי על הדיסקים הכי טובים שלו שכדאי לי לקנות. תודה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  23. אני זוכר שפעם לפני כמה שנים היה לי על המחשב מאין קובץ שכשפתחת אותו זה פתאום אמר לך שזה מתחיל למחוק את כל קונן C ו D ולא היה אפשר ללחוץ על CENCEL כאילו זה היה ממש נאצי... ואז אחרי שכל המחשב כביכול נמחק המסך הפך לשחור והיה רשום באותיות ירוקות כאלה thank god it's only a game.... אקיצר רציתי לדעת אם מישהו מכם יודע מאיפה אני יכול להוריד או למצוא את זה כי לא מצאתי את זה באינטרנט גם לא ידעתי כל כך מה לרשום. אולי למישהו מכם יש את זה שיוכל לשלוח לי ... תודה בכל מקרה על העזרה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by moonjib,

דבר ראשון ההצעה: למה לא לפתוח ת'רד חיפוש שירים שייקרא "ת'רד חיפוש השירים" ;D ולהשים אותו בסטיקי? שמישהו יפתח ואחד מהמנהלים ישים בסטיקי בבקשה. עכשיו לשירים. בראשון יש את המשפט: every dance is every dance משהו כזה, להיט מפורסם מהשנתיים האחרונות. את השיר השני אני מחפש מעל לשנה ועוד לא מצאתי שום דבר!. אני אתן כמה משפטים ותיאור של הקליפ (שהופיע ב-mtv הרבה פעמים,פעם, לפי איך שאני זוכר שיר דיי מפורסם) יש שם משהו עם ana (השם), והמשפט like a shadow , זה מה שאני זוכר בבירור. וגם אולי היה את המשפט now you can see me. שיר מתחילת שנות האלפיים. בקליפ יש איזה זמרת עם קרה ושער שטני ששרה ביחד עם גיטרה, ויושבת ליד כמה חבר'ה ליד קרוואן, השעה היא בין ערביים. לפי דעתי היה לה גם כובע גרב ... ת…

• 3 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.