עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Michal Gottesman,

הי, כנראה שלחצתי על הגדרה מסויימת לא נכונה ופתאום המייל שלי השתבש. כשאני כותבת כתובת מייל בגוף ההודעה הוא מוסיף לפני כתובת המייל hyperlink"mail to" כשאני מנסה לצרף קובץ הוא מצרף שורה שכתוב בה EMBED OUTLOOK .FILEATTACH אשמח לעזרה איך לסדר את זה תודה

2. Started by junding,

מתוך המשחק PES09, יצרתי שחקן באופצית המשחק BECOME A LEGEND והתחלתי לכתוב את העלילה מרגע זה, הטופיק הזה יהיה המרכזי ובו יתרכזו כל החלקים הקשורים לעלילה. כפי שאתם רואים נכון לרגע זה ישנם 10 חלקים, מה שאומר שכל מי שעקב בעבר, רצים חלקים ישנים\חדשים הכל נמצא כאן חלק 1: '>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=10&day=0&pagenum=4&catdesc="]'יוצאים לדרך' חלק 2: '>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=10&day=0&pagenum=3&catdesc="]'פוטו פיניש בארץ המגף' חלק 3: '>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&…

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  3. Started by Yuvky,

אז ככה, התכוונתי להזמין מספר דברים מהאתר Sidewindercomputers.com ויש לי כמה דברים שאני לא לגמרי מבין : אם אני משלם בפייפל, התשלום נעשה כולו דרך החשבון . אני אישית משתמש בכרטיס אשראי של אחי. לפי מה שכתוב למעלה, צריך שהכתובת שאליה נשלחת החבילה (במקרה שלי מלון מסוים) צריכה להיות זהה לכתובת שעליה נעשה החיוב (הכתובת שלי אחי). הדבר שלא ברור לי זה האם בכרטיס אשראי שאיתו נפתח חשבון הפייפל צריכה להיות רשומה הכתובת שאליה אני שולח ? או שהשניים לא קשורים והכתובת בפייפל לא קשורה לכתובת שאליה נשלחת החבילה. אודה מאוד לכל העוזרים . תודה, יובל.

4. יש שיר שמידי פעם מושמע בגלגל"צ שמישהי שרה על מישהו בשם שדומה למשהו כמו: sandri או אולי sandy או sendry או כל דבר שנשמע ככה. זה שיר די ישן ואני פשוט לא מצליח למצוא את השם של השיר הזה. אז בבקשה בבקשה, אני מתחנן, תשקיעו 2 דקות מחשבה ותנסו לעזור לי לזהות את השיר הזה. אני ממש חייב את זה. זה מאד חשוב לי.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  5. Started by intel suck,

תגיד למה אני הופך את המשפט הזה he likes is job so he doesnt want to quit הפכתי את זה ל- if he liked is job he wont quit זה נכון?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  6. Started by Toxin II,

אהלן... אחרי שקראתי כמה ביקורות שקטלו לחלוטין את הסרט הנ"ל החלטתי שאני בכל זאת אלך לסרט הזה...ורק בגלל שהיה משעמם [ואם תשאלו אותי- אני שונא את סדרת המשחקים HITMAN..אף פעם לא התחברתי למשחקים האלה והם נראו לי משעמים..מה גם שSPLINTER CELL תמיד היה אלטרנטיבה טובה יותר] ולהפתעתי - זה היה אחלה סרט...קשה לי להאמין שקטלו את הסרט כ"כ, אבל הסרט פשוט זורם, קטעי פעולה אדירים, עלילה סבבה לגמרי עם כמה טוויסטים, אווירה מצוינת ואחלה שחקנים. [פשוט הזרימו שם חופשי את הקאסט של "אבודים" ו"נמלטים"]. עוד יש לציין שהשחקין הראשי שנבחר להיות סוכן 47 עושה עבודה נפלאה, וזה לאחר שהייתי בטוח שהוא הכי לא מתאים שיכול להיות לסרט שכזה. אם בקיצור ולעניין - אני ממליץ לאנשים ללכת לסרט הזה, הוא הרבה הרבה הרב…

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  7. Started by GRiM,

אם אני אקח אחריות על מלחמת לבנון השניה, יפטרו אותי מהצבא?

8. Started by yoni321,

טוב אם מישהו מכיר חניות למכירת כרטיסי מסך למקום קוראים : גן זו (סין) או בסינגפור אם מישהו מכיר חנויות. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  9. איף רושמים בצרפתית את הספרים הבאים: צופן דה וינצ'י מלאכים ושדים נקודת ההונאה אגב,כל הספרים הם של דן בראון (DAN BROWN)

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  10. Started by yoni1234,

תגידו למישהו יש איזה אתר או פורום שאפשר להציע למכור שם דברים שיש לך יד שניה וכדומה..??

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  11. אני מחפש חנויות שמוכרות את ה-iAudio X5L בלונדון (תאמינו לי חיפשתי הרבה ומצאתי רק אייפודים ) וגם רציתי לשאול אם אני קונה מחו"ל יש אחריות בארץ ובמקרה של תקלה לא צריך לשלוח את הנגן לחו"ל ? לגבי המכס והמע"מ הכוונה שאחותי נמצאת עכשיו בלונדון- אם היא קונה שם את הנגן ומביאה אותו עליה צריך לשלם עליו מכס או מע"מ ? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  12. כמו שרשום בכותרת אני מחפש מבחנים שאפשר לעשות אותם באינטרנט להיבחן ולקבל תוצאות משהו כמו המבחנים של התאוריה תודה...

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  13. Started by dvvon,

תודה לעוזרים נ.ב חיפשתי בגוגל אז אל תתעצבנו עליי

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  14. Started by guyz6471,

שלום לכולם, יש לי שאלה אני מבין בהרבה דברים אבל טלפונים סלולריים הם לא אחד מהם, אז אני צריך עזרה, אמא שלי רכשה בסינגפור טלפון סלולרי של סמסונג לא זוכר את הדגם אבל אחד הדגמים החדשים עם FLIP וצג צבעוני וכולי, הכל בסדר ה SIM עובד בלי בעיה, הכל סבבה חות מבעיה אחת שהיא לא לקחה בחשבון שבטלפון (צרוב?) רק מלזית ואנגלית עכשוי השאלה האם יש אפשרות להוסיף שפה? לעשות FLASH לזכרון או מזהו כזה?אני פושט לא יודע איך זה עובד בטלפונים. אשמח מאד לעזרה במידה וזה תלוי דגם אני אביא את הדגם המדויק.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  15. Started by ptyahoo,

אם הביאו את זה אז סליחה תנעלו... מגזין כלכלה במחשבים און ליין...

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  16. אני פשוט חייב שמעתי שאפשר...

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  17. אני שם לב שאני מסיים למשימות אז לפעמים אני מקבל נקודה. או שאני עולה LVL. איך עוד אני יכול לקבל נקודות?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  18. אם אתם חולמים על שדרוג מערכת מחשב בתקופה הקרובה, כדאי לעשות זאת כבר אתמול כי אם לא, הדבר יעלה לכם הרבה יותר כבר בתקופה הקרובה, בהנחה שבכלל יהיה היצע של חומרה . כי בסין הוחלט לצמצם דרסטית את ייצור הסיליקון שמשמש גם את תעשיית המחשבים. https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=39188580

19. Started by subarel,

ישבתי שלשום בפאב, והיה איזה דיסק שלם של קאברים של בוב מארלי בסגנון ג'אז ראגיי כזה.. למישהו יש מושג איזה דיסק זה..? בראל.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  20. כל יום ראשון מתפרסם בידיעות מדור מחשבים אז למה שלא תיתפסו יוזמה ותדברו עם האחראים שם שאתם רוצים לקדם את המדור הזה כי לדעתי הכתבות שמיתפרסמות פו הרבה יותר מעניינות והרבה יותר עכשויות מהעיתון לדעתי שווה לכם לנסות

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  21. Started by kawaii,

הגיע הזמן להחליף טלויזיה בסלון, וההורים רוצים 32". אבל, הם רוצים רגילה, ולא דק, בטענה שדקה איכותית תעלה יותר מהמקבילה לה ברגילה(CRT). אני אומר LCD גם בגלל מסך רחב, וגם מהעובדה שהרזולוציה גבוהה יחסית. עכשיו, יש למישהו מושג כמה עולה טלוויזית LCD שהיא גם איכותית וגם זולה יחסית?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  22. Started by tomushko,

yamaha mg 32 / soundcraft spirit 32 מחפש לקנות...... תודה לכל מי שמגיב....

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by ep-120,

http://www.israghost.co.il/site.php?page=sians15.html

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  24. Started by mrsph666,

משהו בסגנון של Bullet for my Valentine. תודה

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  25. Started by intel suck,

מישהו יודע איך משחקים פוקר החוקים והבסיס