עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by !_Evil_!,

כולנו יודעים על כת הערנב אבל עדיין לא ראינו אותם בפעולה אז הנה בחור אמיץ שצילם את הפעולות המזוויעות של הערנב: http://www.funnyjunk.com/movies/101/Bad+Easter+Bunny/

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  2. 1.אני צריך לדעת מהם שמם של המדינות בארה"ב 2.אני צריך לדעת מהם שמם של האזורים הקיימים בארה"ב(לדוגמא: שיקאגו נמצאת באלינוי) 3.אני צריך לדעת מה מספר האנשים שמתגוררים בארה"ב. תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני חייב קטעים לסידרה הזאת קטעים סרטים לא משנה מה (אני לא חושב שזה ווארז אם כן תינעלו).

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by narlat1,

מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד סרטי DVD עם MENU ותרגום לעברית...בבקשה תעזרו לייי!! (שגם יהיה על דיסק אחד)

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by משיקומי,

אני מחפש חנות אמינה עם סחורה מגוונת שנמצאת בגוש דן (עדיפות לראשון לציון) לקנות ממנה את המחשב החדש. שמתי לב שהרבה חניות נמצאות מצפון לגוש דן. בבקשה (אם זה לא נוגד את חוקי הפורום) אל תתנו לי שמות של חניות לא אמינות כמו אייבורי (ימח שמם)

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  6. Started by MasterDK,

שלום לכולם. קיבלתי פרופיל 97 (את האמת יש לי בעית ראיה.. זה לא אמור להוריד פרופיל?) מה אני יכול לעשות עם פרופיל כזה בצבא?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by gal1,

...........

8. Started by redead,

משמש כמובן חיבור בין המחשב לטלויזיה ורוב הזמן רואים תמונה על הטלויזיה אבל לפעמים המחשב פשוט בבת אחת מפסיק לזהות את הטלויזיה ואז מקבלים תמונה שחורה על הטלויזיה עד שעושים ריסט והכול חוזר לתפקד.. אין לי מושג מה גורם לתקלה המעצבנת הזאת וזה מביא אותי למצב של לעשות ריסט כל שעה וזה מעצבן!! יכול להיות שהסיבה היא שהכבל S-VIDEO ארוך מידיי ( 15 מטר ) וזה יוצר בעיה? למישהו יש רעיון מה עושים? תודה..

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  9. Started by --Adidas,

אני יודע שאסור לדבר על זה אבל אני לא מבקש קישור או משהו אני פשוט רוצה הזמנה לאתר עם הורדות לביטורנט אם גם את זה אסור לבקש אז מצטער אבל אם מישהו שיכול שידבר איתי בפרטי אני חייב.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  10. http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

11. Started by Nahum2,

אני חייל משוחרר ואם הכל יסתדר מתחיל שבוע הבא לעבוד בהיטק. Xמשכורת + Y להוצאות אני מחפש הסבר על קרנות פנסיה/השתלמות/מנהלים ביינתים מה שאני מכיר זה שרק החלק X מקבלים ממנו הפרשות לפנסיה וכאן הידע שלי מסתיים. אשמח לאיזשהו הסבר על מה קורה בארץ בעניינים הללו. ועצה היכן אני יכול לקבל יעוץ (אפשר גם בתשלום)

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by redti,

אהלן חבר'ה חג שמח.. שמעתי ברדיו מספר פעמים איזה שיר יפה כזה די רגוע.. אני חושב שהם חורשים אותו ואני רוצה לדעת את השם של השיר אני זוכר משפט אחד מהשיר וגם זה לא הכי מדוייק.. תנסו לזהות בבקשה well look what u made of.. u made a fool of everyone אני כמעט בטוח שזה גם הפזמון

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by dror_gh,

שלום , יש לי נוקיה 6230 ואני רוצה להעביר את כל ההודעות sms שלי למחשב כדי שאוכל למחוק אותן מהמכשיר אבל ה oxygen phone manager לא נותן לי להעביר את ההודעות למחשב . אני שזה בגלל שזה גרסת trial (ניסיון) מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להוריד קראק לגרסה הזו או גרסה פרוצה? אם זה משנה אז הגרסה שיש לי היא 2.8.3.3 תודה רבה מראש ואם זה לא הפורום הנכון אז מצטער

14. Started by eladh16,

שלום אני מעונים בהצעות לגבי שירותי איחסון אתרים בתשלום. מודבר באתר של חנות, אתר בסיסי, דפי html. איזה חברה את מצעים לי כולל דומיין. חברה אמינה, וזולה, ללא בעיות טכניות. נראה לי אני יקנה מ spd חבילה בסיסת של לינוקס, הם טובים? תודה

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  15. אני מצאתי כמה דילים טובים על מצלמות MINI DV. כמה אני אצטרך לשלם למדינה על מצלמה בשווי 150 דולר מארה"ב ?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by ben389,

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by ^GunX^,

שהמילים שלו בפזמון זה משהו same , but changed , reworked , rearranged... אם מישהו מכיר..

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by CrossFire,

שלום רב, בא לי ללכת תערוכה של איזה משהו מגניב, ככה באזור תל-אביב...... אם יש בקרוב תערוכה של אופנועים זה יהיה מגניב 8)

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by Jack_g,

ראיתי כבר את 1.ghost in the shell 2.ninja scroll 3.akira איזה עוד ידועים לכם שטובים אבל לא סדרות אלה פרק אחד או אולי מיני סידרה אבל מקסימום 3 פרקים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  20. העלתי תמונה לSIZ וניסיתי להעתיק כמה קישורים.. שום דבר לא עובד עזרה עם אפשר!!

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by MODY69,

שלום, יש לי פרופיל 97 ובהנחה שיהיה לי קב"א קצונה, האם סעיף ראייה קל מאד (-0.5) יכול למנוע ממני להתקבל לקורס טייס?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by avi2014,

אני יודע ששאלו על זה טריליארד פעם אבל לא מצאתי על זה תשובה.. » מחיר השרות הוא 7.77$ לכל 450 גר' (פאונד אחד) בלבד - מינימום שלושה פאונד, והוא כולל את העברת הזמנתך לכתובת המבוקשת בארץ. איננו גובים כל תוספת מחיר עבור דמי המנוי או על עצם הקצאת הכתובת שלך בארה"ב. המחיר כולל דמי הובלה, שחרור ממכס ואת ההובלה עד לכתובת שנמסרה. המחיר אינו כולל מיסים. מה הכוונה אינו כולל מיסים? (על איזה מיסים מדובר אלה שבישראל/ארה"ב?)

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  23. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  24. Started by 1nstall,

היי אני מחפש שרת טוב להעלת תמונות בשביל החתימה והפרופיל אני מכיר את http://www.myimgs.com הוא ממש גרוע בגירסא של החינם אי אפשר לעלות תמונה לזמן רב ( כל חודש אפשר לאיזה יום ) הינה הבעיה שהוא כותב לי: Your account has ran out of views and/or bandwidth for this month. To continue to view your images, please UPGRADE to a higher account. Your resources will be reset at the begining of the month. אז אני מחפש שרת אחר בחינם שבוא אני יכול לעלות תמונות כל הזמן ( ולא למשך יום ) מי שמכיר שרת כזה שיספר לי עליו תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  25. שלום.. אני מעונייין לרכוש מכשיר דרך אתר האינטרנט שלהם.. ודי מפחד.. (למרות שהמחיר מאוד מפתה) מה אתם אומרים ? http://www.video.org.il/Product.aspx?productid=1230 תודה לעזרים

• 2 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים