כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
http://www.sonicelectronix.com/item_8656_Pyle+PLD57MU.html#
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אם אפשר לצרף קשור ,תודה מראש. למה אני שואל כי שמעתי שיש מילונים שאוצר המילים שלהם חלש ...
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
The Benchwarmers - על הספסל. תקציר: גאס (רוב שניידר) וחבריו החנונים, ריקי (דיוויד ספיד, "תהרוג אותי וזהו") וקלארק, ברשימה של מיליונר בשם מל: הוא רוצה לייסד קבוצת בייסבול ביחד איתם על-מנת שיוכלו להתחרות בליגה הכי קטנה במדינה. גאס מתחיל להיות טוב ומהווה דוגמא לכל החנונים והמנודים מהחברה. אך כשאוהדיו ומעריציו החנונים להזכירכם, מגלים שגאס היה בעברו ביריון בבית-הספר, הם מרגשים נבגדים ועוזבים אותו, עד שגאס עושה צעד מיוחד שמחזיר להם את האמון בו. --- הסרט פשוט הורג מצחוק ויש ממש הרבה שחקנים מוקרים , למשל מיני מי מאוסטין פאוורס.
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
שלום. יום רביעי לפנות בוקר אני טס ואני אהיה בדיוטי פרי פה בישראל. עכשיו בדיוטי פרי לפי מה שאני יודע די זול מכשירים וזה. מה כדאי לקנות? שנה שעברה קניתי בדיוטי פרי בהולנג אייפוד מיני. יש לי את סוני אריקסון W800 גם. אני רוצה משהו שיהיה סביר והגיוני שכדאי ומשתלם לקנות כי אחרי הכל ההורים משלמים ולא בא לי שזה יהיה יקר, אבל זה פעם השנה אז למה לא אז מה אתם מציעים? אני חשבתי על מכונת גילוח, אבל בא לי משהו שקשור למחשב אולי או סתם איזה גאד'ט תותח שגם אבא שלי יתלהב ממנו. תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
http://www.cnn.com/2006/WORLD/meast/07/14/mideast/index.html למטה יש תצביעו yes
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
-
עוד שבוע וחצי בערך אני טס לקנדה וארה"ב ואני לא יודע מה לקנות, אם כבר אני אהיה שם אני רוצה לקנות משהו "רציני". אני מחפש משהו שזקוק לחשמל בשביל לשעשע אותי ושיעלה עד 100$ פחות או יותר, על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
משהו מצא סרטים מלאים באתר אם כן תביאו איזה קישור משעמם לי פצצות
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני צריך להזמין מוצרי מודינג בעיקר מאווררים שאין בארץ. אני מזמין על סך 200$ תודה
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
בעיקר מוצרי קרור (מאווררים מארזים והיטסינקים. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
וואי זה מתסכל זה מציף לי את התיבת דואר הפרטית שלי.. מה גם שחלק מההתראות מיידעות אותי על נושאים שלא ביקשתי ולא סימנתי מעולם. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
ב-22/7 שבו לוחמי סיירת אגוז מכפר מארון א-ראס שבלבנון. אך לא היתה זו חזרה מעוד פעולה קרקעית בשטח הארץ הארורה הזו. הפעם הם חזרו עם חמשת גופות חבריהם. המוראל של אותם חיילים, כפי שכבר הבנתם, לא הרקיע שחקים. לחזות במותם של חמישה מחבריך, תוך ניסיון לחלצם משטח אוייב, היא משימה מורטת עצבים וכלל לא קלה. אבל עם זאת, דווקא אתם,, אלו שיושבים בביטחה ומתקשים להבין כיצד כל איזור הצפון הפך לאיזור רפאים, יכולים לעזור לחיילי סיירת אגוז ועוד חיילים רבים, שלוחמים למען הגנת מדינת ישראל בגופם ובנפשם. במהלך הימים האחרונים פיתחנו יוזמה ייחודית בדמות שליחת מכתבים לחיילי צה"ל בחזית. מטרתינו היא איסוף כמה שיותר מכתבים עבור חיילי צה"ל, שבאמצעותם אנו מעוניינים לעודד את הלוחמים, לחמם ולחבק את ליבם ובע…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אממ אני מחפש בעיקר חניות כמו frozencpu הם שולחים לארץ ? מה עם גב טק ? נעלמו מן העולם ? יש לכם חניות אמינות ששולחות ישירות לארץ ולא עושת בעיות עם המכ''ס וככה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
הייייייייייייייייי כולם דודה (שלי ) עוד מעט באה לארץ לחופשה קצרה והיא רוצה להביא לנו קצת בגדים (פולנים, מה לעשות!? אבל העיקר הכוונה) עכשיו פעם אחרונה היא שלחה לי איזה ארמני והסתדרנו איכשהו לפי הגבוה אבל הוא עוד לא הגיע לארץ ואמור להגיע בימים הקרובים, אבל עדיין חולצה זה פחות בעיה הקטע הוא שמכנסיים צריך להיות יותר מדוייק ואין לי מושג אם אני מידה 29-30 ב"לי קופר" בארץ, איזה מידה אני יהיה ב"לי וויס" או "ארמני" בניו יורק....אם למישו פה יש מושג ויכול לעזור בבבקשהההה.... ועוד משו המידות של "לי קופר" זה מידות סטנדרטיות אז יש על מה לדבר אבל אבא שלי לובש שטויות שאין להם סטנדרט ("זיפפר" אם מישו מכיר) אז איך אני יכול להגיע לאיזה מידה הוא כמו שצריך?? בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
חברה שלי התגייסה לפני כשבועיים בערך וכרגע היא בטירונות בצריפין [בה"ד 11 אם זה רלוונטי] והאי ביקשה ממני לברר בקשר לבוחן "אין לי ארץ אחרת" מכל אחד פה שיש לו שמץ של ידע על הבוחן, ידע על המבנה דברים חיוניים וכו'... או אפילו הפנייה לפורומים אחרים שהם בעלי מידע חיוני זה. תודה רבה לכם !
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
-
למישהו יש את הטלפון שלהם? אני מוצא רק את ביתן חי"ה. תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לא יותר עדיף לקנות חלקי מחשב נגיד בארה"ב, שפי 2 יותר זול שם, ולשלוח אותם לארץ ולהרכיב אותם פה? הרכבתי כאן מחשב בסך 4600 ש"ח, והרכבתי מחשב באתר NewEgg שכאן יעלה 6000 ש"ח ושם הוא עולה 4000 ש"ח. לא עדיף לקנות כבר שם?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי שולחן ביליארד חדשדנדש באורך של כ- 170 עד 180 ס"מ (שולחן ביתי קטן לחובבנים). השאלה שלי היא באיזה מרחק מהצלע של השולחן מסמנים את הקו הלבן שעליו מניחים את הכדור הלבן בתחילת המשחק וכשהכדור הלבן נופל לחור.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
מישהו עבד עם WALLA PAY ? אני יכול להשתמש בזה באתרים אחרים? זאת אומרת, אני יכול לתת לאנשים למכור ולקנות אחד מהשני באתר שלי באמצעות WALLA PAY או שלא? קראתי איפה שהוא שניתן להשתמש בזה רק באתר של וואללה, זה נכון?! (אם כן, אז זה כל כך מטומטם מבחינת וואלה כי עד שבונים פה בארץ משהו כמו PAYPAL אז הם לא נותנים לאף אחד להשתמש בזה מחוץ לאתר שלהם) אני אודה לכל מי שיוכל לתת לי קצת פרטים....
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
Wii יורדים חזק על PS3 ועל הXB36 http://youtube.com/watch?v=vAMmdzStxPE http://youtube.com/watch?v=c-Afh9RjLUQ
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-