כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
היי כמו שהכותרת אומרת אני מחפש סיכום\חיבור על המיקלדת לצורך הגשה לבצפר, אבל לא מוצא (חיפשתי בגוגל) אני צריך על המיקלדת בכלליות ואם אפשר גם על כל מיני טכ' חדשות שיש במיקדלת... תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום רב אשמח שוב ליעוץ ממכם בנוגע לרכישת מדפסת בעלות של כ 500 שקל. השימוש הוא ביתי עם הדפסה של כ 100 דף בחודש... יהיה נחמד שהיא תתחבר למחשב אלחוטית יהיה נחמד אם יהיה סורק \ שכפול \ פקס... חשוב שתיהיה אמינה ולא מסובכת לתפעול. תודה.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אוגר קטן שרץ בתוך הגלגל הקטן שלו ולא מוותר, עד שהוא מאבד שליטה: http://www.vch.co.il/video-407.html תהנו.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
תודה לעוזרים שלחו במייל vorsin@012.net.il נ.ב אל תשלחו שטויות שלא קשורות לזה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
חסר לי רק כרטיס מסך שזה אני יודע לחבר. אני גר בבת ים ויש לי אוטו,ואני מוכן לשלם סכום סימלי (ח אני חייל) לאדם שיעזור לי. זה המספר שלי 0547832732 תודה רבה אחים שלי. בעיקרון המחשב הזה לאחותי... זה המארז - 402K TK BLACK לוח ASUS P5B תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
האם יש כבלים שממירים את החיבור של ספק תוצרת IL שיתאים לתקן של תקע בחול? דוגמה: הקצה של הכבל של הספק בעל 3 חיבורים.. בחול יש רק שני חיבורי.. יש כבל שממיר את ה3 ל2 כדי שיהיה ניתן להשתמש בספק גם בחול? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כולנו יודעים על כת הערנב אבל עדיין לא ראינו אותם בפעולה אז הנה בחור אמיץ שצילם את הפעולות המזוויעות של הערנב: http://www.funnyjunk.com/movies/101/Bad+Easter+Bunny/
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בתוכנות טורטנים שונים והסבר על המושגים בעולם הטונרט... וכמובן שיהיה בעברית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש את הספר פיקניק בשולי הדרך מאת ארקדי ובוריס סטרוגאצקי (Roadside Picnic ) אם למישהו יש והוא מוכן להשאיל/להעביר או למכור, בבקשה שיצור איתי קשר.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
איפה יש אתר שנותן אפליקציה שנותנת מידע על פיננסי? לדוגמא: yahoo widgets facebook apps תנו עוד בבקשה... תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, בפעם האחרונה שעשיתי חיבור לא ממש הצלחתי לעשות אותו בצורה הנכונה, אז אם מישהו פה טוב בהבעה שייגיד לי איך אני עושה חיבור טוב (2 עמודים של חיבור). זה החיבור (עמ' 5/נושא 4 "סובלנות בספורט"): http://meyda.education.gov.il/sheeloney_bagrut/2004/1/HEB/905031.PDF[br]פורסם בתאריך: 11.12.2007 בשעה 20:02:23 סליחה על ההקפצה, אבל זה דיי דחוף.... :
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שדיון על חנויות לא חוקי כאן בגלל זה זה לא בדיוק דיון על החנות אלא בקשה על הסבר, אני מעוניין לקנות מהם, ולשלוח לאמריקה (מישהו מביא לי את הקניה) האם הם נותנים בתשלומים? כמה זמן לוקח משלוח בתוך US? משלמים בזויה בינלאומית? תודה מראש, מקווה שלא עברתי על החוק...
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
זאת הבעיה שלי: http://img120.imageshack.us/img120/2777/steamerrorjr8.png ניסיתי לאשר את החשבון כבר מיליון פעם וזה עדיין לא עובד... http://img141.imageshack.us/img141/7051/steameror2xt7.png יכול להיות שלוקח זמן עד שמצרפים חברים חדשים?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי פרופיל 97 (את האמת יש לי בעית ראיה.. זה לא אמור להוריד פרופיל?) מה אני יכול לעשות עם פרופיל כזה בצבא?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מחפש 3-4 חנויות זולות במיוחד אשר לא בהכרח אינטרנטיות אך זולות באיזור הדר יוסף בת"א (ליד תחנת הרכבת האוניברסיטה) או בכלל בת"א ... תודה אנשים !!
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
To make a woman happy ............ .. A man only needs to be: 1. A friend 2. A companion 3. A lover 4. A brother 5. A father 6. A master 7. A chef 8. An electrician 9. A carpenter 10. A plumber! 11. A mechanic 12. A decorator 13. A stylist 16. A psychologist 17. A pest exterminator ! 18. A psychiatrist 19. A healer 20. A good listener 21. An organizer 22. A good father 23. Very clean 24. Sympathetic 25. Athletic 26. Warm 27. …
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי 2 שאלות 1. איך אני מוסיף את האתר שלי לכל מנועי החיפוש הגדולים? 2. ברגע שהאתר כבר נמצא במנוע החיפוש באיזה דרך אני יכול לגרום לו לעלות למעלה לדף הראשון?? סתומרת האם הרבה כניסות דרך שם יעשו את זה או דברים אחרים? תודה ענקית לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני חייל משוחרר ואם הכל יסתדר מתחיל שבוע הבא לעבוד בהיטק. Xמשכורת + Y להוצאות אני מחפש הסבר על קרנות פנסיה/השתלמות/מנהלים ביינתים מה שאני מכיר זה שרק החלק X מקבלים ממנו הפרשות לפנסיה וכאן הידע שלי מסתיים. אשמח לאיזשהו הסבר על מה קורה בארץ בעניינים הללו. ועצה היכן אני יכול לקבל יעוץ (אפשר גם בתשלום)
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
תודה[br]פורסם בתאריך: 16.05.2007 בשעה 15:40:38 אה ושכחתי לומר , על גיר רגילאני צריך נהג טוב בשביל חבר שלי הוא מחפש אולי אתם יודעים?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הבגרות מתקרבת וחוץ מהמיקוד אין לי כלום. אם למישהו יש סיכומים בכל נושא ועל כל דבר, אני אשמח.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אתר טוב שאפשר להוריד ממנו תווים לשירים בעברית ובאנגלית? מישהו מנגן במקרה על מפוחית? אני מנסה להשיג את הדיסק של שלישיית אדלר כבר שנה ללא הצלחה(חברת התקליטים כבר לא מייצרת) , אולי יש למישהו? תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הייתה קפיצת מתח,ביחד עם המתח קפץ לי ההארד-דיסק. את ההמשך אתם יכולים לנחש.. כרגע חזרתי ומקווה להשלים את החסר,דרך אגב לכול מי שהיה את המספר שלי בICQ אז שכחתי את הסיסמא ואני אפתח מספר חדש עוד מעט
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום רב, בא לי ללכת תערוכה של איזה משהו מגניב, ככה באזור תל-אביב...... אם יש בקרוב תערוכה של אופנועים זה יהיה מגניב 8)
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני טס ללונדון בחופשת פסח, ואני אהיה שם ביו היתר ב-23.4, יום שישי, "Good Friday". אם מישהו יודע, מה קורה בלונדון ביום הזה? המוזיאונים והתיאטראות יהיו סגורים? יש אירועים מיוחדים כלשהם ביום הזה?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-