כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום! הייתי רוצה לדעת את שמם של האלבומים הטובים ששוחררו ע"י שלמה ארצי. יש לי הרבה שרים שלו אבל לא את האלבומים. תמליצו לי על הדיסקים הכי טובים שלו שכדאי לי לקנות. תודה
-
מישהו מכיר אתרים טובים ששולחים לישראל (עם מחירים טובים)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום אז לפני איזה חודש וחצי גנבו לי את מספר הICQ המיוחד שלי (991111 תנקמו בו בשמי) וכל דרך להחזיר לי את המספר לא העלה פרי רציתי לדעת אולי למישהו יש מספר ישן שהוא לא צריך עם פחות מ9 ספרות כמו היום או מספר קליט אני רוצה לציין שהמספר שהיה לי לא היה גנוב או משהו. הוא ניתן לי במתנה מחבר שעבד בICQ אז כל מי שיכול לעזור לי אני ישמח ושלחו לי הודעה לפרטי או פה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מיקרוסופט מציעה: מחשב לפי שעה http://computers.walla.co.il/?w=/4000/911171 כן בטח ככה הם ימכרו מחשבים בברזיל וסין
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אתרים טובים להבנת מבנה הרכב והמנוע וגם אתר שמסביר מה כל חלק עושה בדיוק ואיך אפשר לשפר את פעולתו בקיצור אני רוצה ללמוד על מכוניות ואיך אפשר לשפר את פעולת המונע במוכניות ולנקות אותו גם כן...
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
אשמח להמלצות למוזיקה כמו Infected Mushroom, Skazi וכו'. קיצר, כל מה שבא בטוב אחרי 2... תודה.
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
ניתקלתי באתר הזה וראיתי שם כמה דברים מעניינים http://www.consumers.org.il/show_item.asp?levelId=47629 מומלץ לכל מי שיש לו בעיה עם חנות מסויימת (ניתן לכתוב לאתר) וכל מי שלא רוצה שיעבדו עליו (זכויות שלנו כקונים).
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי עוד חודש ההורים שלי טסים לסין אז אני רוצה להביא להם את ה145 דולר בשביל שאני יגיד להם מה לקנות לי והם יקנו אז ככה אני לא יודע כל כך מה אני רוצה אני לא רוצה משחקים כי לא בא לי משחק כי משחק זה לא משהו שאני ייקנה בחו''ל אז משהו לא יודע מה משהו אלקטרוני כי אני אוהב ג'אג'אטים ומחשבים מאוד בעיקר משחקים אני גיימר מושבע אז תייעצו תודה ירון
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
ששלום אני מחפש חנות בארץ שמוכרת מצת לנתרן למי שלא יודע מה זה זה בעצם מצת שמשמש כמצית בתנאי שטח קשים כמו חושך,גשם וכ"ו... אניי חיפשתי בכל אתרו בכל חנות בטבריה ולא מצאתי כלום...אם מישהו מכיר חנות שיתן לי כתובת או אתר זה אמור להראות ככה : http://cgi.ebay.com/VINTAGE-AUTOMATIC-LIGHTER-COLEMAN-200A-RED-LANTERN-NEW_W0QQitemZ260033491329QQihZ016QQcategoryZ106993QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אבל אני לא יכול להזמין מאיבי...בגלל זה אני צריך את זה מהארץ תודה רבה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אתרים של תמונות להורדה ברזולוציה גבוהה, נופים סרטים סדרות משחקים לא משנה שיהיה כללי. מסך רחב, ורזולציה גבוהה. תודה
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
האם יש לי אפשאות לראות כמה זמן הייתי בשנה האחרונה באתרים מסויימים? איך זה עובד יש דרך מסויימת או שזה דרך הספק אינטרנט ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
האם יש חנויות מודינג שהלקוח מזמין חריטה איפה יעשו לו את החיתוך במארז ישימו פרספקס מאווררים התקנת פאן באסים וכאלה? אני צריך לדעת אם יש כאלה חנויות בארץ\בחו"ל בשביל פרויקט שאני עושה לעיצוב בבית הספר מקווה שאין חנויות כאלה כי כבר אין לי רעיון לפרויקט פשוט אני לא מצאתי בגוגל מצאתי סתם חנויות שהחנויות עושות הרבה מארזים עם שיפורים ומודינג אבל לא ראיתי משהו ייחודי למישהו ע"פ הזמנה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
לפני בערך שנה התפרסמו ברשת שלל תמונות והדגמות של מעיל צהוב, אם אני לא טועה, פיתוח סיני שמאפשר לכל מי שלובש אותו להפוך לבלתי נראה. הדבר כמובן מתאפשר תחת אור מסוים ועוד כל מיני פרמטרים. בכל מקרה, אני לא מצליח למצוא קישור למעיל \ הדגמה. אם מישהו יוכל לכתוב כמה מילים, לחילופין לצרף לינק, אני אשמח מאוד!
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
:xyxthumbs: ^^^^^^^^^ הסרט הכי אהוב עליי ללא ספק זה ALIENS!!!!! הוא מבטיח את כל מה שהוא מקיים, יש בו פחד מסוים המון אבל המון מתח מי ישרוד ומי ישאר בחיים, וההתמודדות של RIPLEY לבד מול החייזרים גם בחלק הראשון וגם בשני, החלק הראשון הייתה יצירת מופת יצא ב1979 ואפילו היום(להוציא אפקטים) נחשב סרט על רמה מאוד גבוהה ומעט מאוד מגיעים אליו, אבל ALIENS זה הסרט האמיתי יצא אחרי ALIEN ב1986 וממשיך את ALIEN, ולא רק ממשיך אותו אלא זה סרט של שעתיים ו45 דקות והוא כל כך מעניין מותח, יש צחוקים ובקיצור סרט מאוד על רמה עם שחקנים על רמה כמו SIGOURNEY WEAVER ו MICAHEL BIEHN
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שמעתי שמתוכנן שביתה גדולה בקרוב(בצפר כמובן). יש נכון בדבר? יש למישהו יותר פרטים?
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
לא נראה לי הגיוני שכן...
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני רואה שלא ממש היו ירידות מחירים המהלך אפריל ועד היום...למשל בתחום של כרטיסי מסך.... אני טועה?
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי יום ראשון מתכונת ואין לי את המיקוד ואני לא מצליח לימצוא באינטרנט מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
בבקשה, אם אתם יכולים תפתרו את זה על דף, תיסרקו ותציגו כאן. צריך לפתור את זה עם הדלתא, ואני לא מצליח, תודה למי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
בהנחה שזה לא מצונזר או משהו... אני מחפש אתר שמציג את המלל המדוייק מהפתקים שאורי אילן השאיר לפני שהתאבד האם מישהו יכול לעזור? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת יש לי תמערכת ואני צריך לתלות תשני אחוריים שלה על הקיר. אז חפשתי קצת ומצאתי את המעמד הבא : http://www.cohenitzhak.com/product.php?id=2227 זה יהיה טוב לרמקולים ? הרמקול פשוט יושב על מין פלסטיק בצורת מגרש בייסבול ללא שום מקומות לברגים. אם יש לכם מעמדים אחרים או הצעות דברו
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום! אני גר בראשון ואני רוצה לקחת קורס לקיץ לתגבור בפיסיקה ל5 יח"ל. מישהו שמע פעם על דבר כזה? ניסיתי באנקורי, טושמן ותיכון ת"א. אף אחד מהם לא עושה דבר כזה. אתם יכולים לעזור?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-