עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ובכן, המשתמש RROONNII הודח בגלל תוכן לא חוקי לפי מה שהוא אמר לי, וזה לא ייתכן מכיוון ששההודעה האחרונה שלו הייתה לינק לTOMSHARDWARE, אני חושב שמדובר בטעות ואני פונה למנהל בבקשה אם ניתן לבדוק עניין זה, ומדוע הוא הורחק. הסיבה שאני רושם את זה במקומו, זה מכיוון שהוא לא יכול לתקשר עם אף מנהל ולברר את הסיבות להדחתו.

2. אני בן 13 ויש לי שאלה איך אתם משלמים ומשדרגים את המחשבים שלכם?? (כרטיסי מסך מעבדים וכו' בשווי אלפיי אלפים ) אני אישית לא עומד בקצב יש לי amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 קניתי אותו לפני שנתיים והייתי מרוצה ממנו (הוא עלה לי במחיר מבצע 2000 שקל) כרגע אני רוצה לקנות ת'גיפורס 6 ב-1000 שקל (שכחתי ת'שם המדיוק שלו) ולפני כמה ימים ראיתי שיצא NVIDIA GeForce 7800 GTX הבנתי שהוא עולה 600 דולר (משוגעים) משחקים כמו Doom 3 Half-Life 2 Far Cry The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay Brothers In Arms Medal of Honor Pacific Assault פועלים אצלי אבל על LOW בגרפיקה חרא

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by PrefaceAlumni,

שלום לכולם, אנחנו רוצים לעבור לרחובות לקרית המדע. שמעתי דברים טובים על העיר, אבל גם הרבה רעים. כגון: עיר מתחרדת, פשיעה גואה, וחינוך חילוני כושל(כמה אמרו לי אפילו שהם העדיפו להעביר את ילדהם לחינוך הדתי כי הממלכתי גרוע). אשמח לחוות דעת ממקור ראשון שלכם על הנקודות שהעלתי. תודה רבה ושבוע טוב !

4. מצטער על אי הרלוונטיות לפורום, פשוט יש לי בעיה שניתן לקרוא עליה בפורום תמיכה טכנית. ולא רציתי לפתוח דיון "שכונה" בפורום כרטיסי מסך.. מי שיש לו את הכרטיס הנ"ל- יכול לבדוק לי בבקשה אם יש לו את הרזולוציה 1280x800 או אחת דומה באיזור? ואם כן.. איזו גרסה של דרייברים יש לכם? תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  5. האם התפלגות נורמלית (סטיית-תקן) נכללת בבגרות של 4 יח'? אם כן, באיזה שאלון? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by IG,

דבר ראשון, רציתי לציין שהאתר של האוניברסיטה הזו מפוצץ בהגזמה בפירסומים בסגנון "תראו איזה מגניבים אנחנו" וכל מיני ססמאות מעצבנות וחסרות אינפורמציה... השאלה: אמור להיות אצלכם איזה יום פתוח לתארים מתקדמים מתישהו, או שאם אני רוצה מידע אני צריך להתקשר ישירות לאנשי הקשר המחלקות שאני מתעניין בהן? תודה.

• 44 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by מר מקלדת,

אם אתם מחוברים לאינטרנט בכבלים ולא לטלווזיה בכבלים, הבנתי שהם שמים מסנן שלא תוכלו לראות את ערוצי הכבלים, אבל תוכלו לקלוט ערוצים אחרים דרך הכבלים ולא דרך האנטנה. האם בנוסף לערוץ 1 וערוץ 2 אפשר יהיה לראות עוד ערוצים שלא שייכים לכבלים כמו: ערוץ 10 / ערוץ 9 (הערוץ הרוסי) / מוזיקה 24 / ערוץ 33 / ערוץ הכנסת ? כל הערוצים האלה מלבד אולי ל-33 לא משדרים באנטנה. בנוסף האם הם גובים תשלום נוסף עבור מספר נקודות, כלומר אם יש כמה טלווזיות שמחוברות לכבלים צריך לשלם יותר? התקשרתי לשאול והם לא הסכימו לענות.

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by cpubitch,

האם צריך להתאים את סוג הזיכרון של הכרטיס מסך לסוג הזיכרון של הלוח? לוח אם http://www.msi.com/product/mb/P45-Neo.html#/?div=Detail ברצוני לשים לו כרטיס מסך עם DDR3 הלוח אם תומך רק ב DDR2 תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by Proww,

חג שמח, יש ברשותי תיבת אימייל בנטוויז'ן (הכתובת מסתיימת ב 013.net). אני לא כל-כך משתמש בתיבה חוץ מחשבוניות שנשלחות לי לשם. בין היתר יש לי אימיילים חשובים. אני רוצה לדעת איך אני יכול "למשוך" את ההודעות אימייל שקיבלתי (החשובות) אל Hotmail למשל. יש חיה כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Fighter,

הבנתי שרוב הבירות שנמכרות היום מיוצרות בצורה שנקראת LAGER ושהבירות הישנות יותר נקראות ALE ושעד היום יש בירות שהן ALE והטעם שלהן יותר חזק מישהו פה יכול להגיד לי אם אכן בירות ALE יותר טובות לדעתו מאשר לאגר?

• 68 תגובות
    • 8.9k צפיות
  11. האם בתיאוריה אפשר לסוע את כל כביש הערבה באוטו ידני מבלי ללחוץ על הגז... זמן הנסיעה לא עקרוני... רק האם אוטו יכול לסוע מרחק כזה (וכמובן גדול יותר) מבלי ללחוץ על הגז.. רק מי שיודע שיענה! ורק מי שבטוח בתשובתו, אל תכתבו מה שאתם חושבים! רק ע"פ ידע מכני... תודה..

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום אנשים, אני עוד מאט קונה אוטו ורציתי לדעת איזה אוטו הכי חיסכוני. מדובר באוטו הראשון שלי שישמש אותי בעיקר לנסיעות ארוכות וטיולים בארץ. אין לי בעיה להשקיע ברכב עד 30 אלף שאני ידע שאני מקבל תמורה מלא לכסף. אני מחפש ברכב שקודם כול יהיה חיסכוני כי אני לא אוהב לבזבז הרבה כסף על טיפולים למינהם ושיעשה כמה שפחות בעיות, קיצר שיהיה רכב אמין. אני אוהב לנהוג וכניראה אני אהיה לא מאט זמן בכבישים לכך חשוב שיהיה נוח. רצוי שיהיה אוטומט למרות שזה פחות הרלוונטי, היופי אצלי במקום האחרון אני רוצה לשלם על האיכות ופחות על היופי. גם חשוב שיהיה רכב חזק כי אני גר בחיפה ויש בעיר הזאת הרבה עליות. אני לא מוכן ללכת על יותר מ1600 סמ"ק. רק שאני רוצה יהיה חיסכוני לתחזק אותו וישתה כמה שפחות דלק. בתודה …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אם המנוע מתקשה לרוץ יציב כשהוא קר, כמו-כן כשהוא כבר חם יש לו גם נטיה להכבות כל פעם שהוא עובר למצב סרק (עצירה ברמזור, סל"ד ממש נמוך - עד לכדי רעידות של כל הרכב, אם המדחס רץ אז בכלל) - האם זה אומר שצריך להחליף את מחשב הניהול/לקנפג לו ת'תחת?...

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by yotamoo,

קודם כל ערב טוב... עכשיו לנושא: יש טראנס גדול של muses rapt שנקרא spiritaul healing... אני מאמין שהרבה מכירים אותו כי הוא נכנס חזק בזמנו... בכל מקרה, יש לי את הסט של יהל ואינפקטד ביפן, ובדקה ה 66:11 נכנס מיקס אדיר של הטראק שהזכרתי מקודם, פשוט גרסה משחררת אנדרנלין כזאת... בכל מקרה מישהו יודע מי עשה את המיקס? פעם חבר שלי שלח לי את הטראק הזה מבודד, והיה כתוב שהוא של juno reactor, אבל לא ראיתי שום מיקס שלו... אני ממש רוצה להוריד את זה, אז אם מישהו יודע מי עשה את המיקס או מה צריך לכתוב בסולסיק כדי להוריד, אני ממש אודה לו... תודה 8)

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  15. טוב זה שאלה קצת דבילית אבל אני משחק בGT4 שזה משחק לPS2 של מרוצי מכוניות רגילות ויש איזה כמה מאות מכוניות במשחק שמנסות לחכות היתנהגות בכביש של המכוניות האמיתיות בכל מיקרה קניתי במשחק את ה- MITSUBISHIFTO GR מודל 97 והרווחתי את ה- VWLUPO1.4 מודל 2002 ואת הAUTOBIANCHI A112 ABARTH מודל 97 ורציתי לדעת מה האבדלים בינהם ואיזה מכונית עדיפה למה פשוט אני נוב במכוניות ורציתי לילמוד תוך כדי המשחק שיהיה לי ידע בסיסי אני מקווה שתעזרו לי ואני מקווה שאני ירוויח ויקנה עוד מכוניות במשחק וישאל אותכם הליהם גם בתודה קרירין או המוזר של הפורום אם אתם רוצים

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני תלמיד במכללת נס (מעביר את הזמן עד השחרור) ויש לשאלה לכל אלה שלומדים / למדו / מלמדים - אנחנו התחלנו עכשיו את המודול של win 7 כפי שאתם יודעים המעבדה בכיתה זהserver 2008 r2 עם hyper-v, וכל הvhd's למינהם... והשאלה היא, למה מייקרוסופט לא נותנים לתלמידים גם עותק של המעבדה?! איך אנחנו אמורים להתאמן בבית? כל העניין נראה לי מאוד מוזר. הספרים והמצגות המעפנות האלה אמורים ללמד אותנו? בכיתה אנחנו מתרגלים דווקא דיי הרבה אבל זה נראה לי משונה שאין לנו איך לתרגל בבית. אני יכול להתקין הכל בבית על vmware ולבנות לי מעבדה, אבל אז זה כבר לא כל כך חוקי.... אני רוצה לשאול את את האנשים בפורום - גם במקומות שאתם למדתם זה ככה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by hedva,

מישהו יודע מה מחיר מקובל להנחת כבל חשמל וצנרת גז למזגן (כשעדיין אין ריצוף)?

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by the red dragon,

תגידו מה השם הפרטי של רונאלדיניו חחח חשבתם פעם???????????

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  19. יש להם מנה של נודלס עם עוף תילנדי באיזה 30 שקל ככה הנודלס שלהם צהובים שמנים כאלה כאילו ניפחו אותם, ויש להם טעם נהדר, אותו דבר לגבי הטעם של העוף ושל הירקות מישהו יודע מה המתכון שלהם? או איך עושים את הנודלס המנופחים האלה? אני פשוט מת על זה ומעניין אפשר להכין בבית

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  20. Started by inmotion,

אני וזוגתי עברנו לקצרין אך עוד לא הסדרנו את החשבונות השוטפים. ישנו משרד "מילגם" של ארנונה אאל"ט בקניון. האם ניתן להסדיר שם גם חשבונות גז ומים? איך פונים לחברת החשמל שם? תודה מראש עריכה : לגבי גז - צריך לבדוק אם הבניין מחובר דרך פזגז או דורגז לגבי מים - ללכת ל"התנור" בקצרין לגבי חשמל - צריך מספר מונה (לעמוד פיזית מולו להתקשר לחברת החשמל,ולהעביר את החשבון) לגבי ארנונה - ניתן טלפונית להתקשר למילגם או ללכת פיזית סתם מידע שימושי תודה בכל זאת

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by iem,

האם מקובל לשלם שם ביורו או שיש מצב שאני אפילו אעלה על האוטובוס הציבורי ויורידו אותי אם אין לי לירה קפריסאית באמתחתי ? ;D והאם הם ממירים (בהנחה שהרוב שם נקוב בלירות) בשער הוגן וקרוב לפחות ליציג ליורו כאשר אתה קונה ביורו בחנות ? תודה !!

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by Green,

היי שני דברים בבקשה 1.באיזה שלב בא הסרט ? 2.איך הסידרה מומלצת (שווה להתחיל לראות)? תודה..

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by חן מ,

אני אמור בקרוב לעבור לבסיס פתוח,שצריך כנראה להיות קשור לפיקוד צפון ולאוגדה 36 איזה בסיסים כאלו יש שהם פתוחים וקשורים לפיקוד ולאוגדה?

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  24. שלום לכולם הייתי מאוד מעוניין לדעת מי יצר את יצירות הפס-קול המדהימות של סדרת C&C במיוחד של הראשון אני יודע שבRA2 חלק מפס הקול בוצע על ידי RAMSSTEIN השולטים והמדהימים אבל חוץ מזה אין לי מושג תעזרו לי אחים שלי תודה!

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by Green,

היי קיבלתי את הפלאפון החדש שלי עכשיו למי שיש אותו יש לי שאלה איך נועלים את המקשים? היה לי מהיום שאני זוכר את עצמי נוקיה ובסוני ה"תפריט כוכבית" לא נועל את המקשים תודה...

• 5 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.