עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אבל מאשו מקפיצה. מ 1998 ככה... עד היום אני תוהה כיצד הושגו הווקאלז הנאנחים של הסולנית, אבל בכל אופן, זה מאגניב. העסיק אותי בקיץ שבין כיתה ח' ל ט'. שיהיה בתיאבון. http://s59.yousendit.com/d.aspx?id=1RF65JKLIFSOO0HZ52775MOOKL

2. אהלן, אף פעם לא הוצאתי ימי מחלה מהעבודה, אבל בזמן האחרון אני עם מגרנות ואני חייב, אי אפשר ללכת לעבוד עם כאלה כאבי ראש תמיד. בכל מקרה, חלק מהאנשים אמרו לי שאפשר להתקשר ולבקש ויתנו, אבל זה נכון? לגבי מכבי. מתי עושים את זה או הולכים לשם, אחרי תום ימי המחלה או לפני כשאני מודיע למעסיק על שאני "חולה"? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by pssheba,

שלום, כ 5 שנים אני עושה ימים כלילות לקבלת מענק הכנסה אך בקשותי החוזרות ונשנות נדחות בתואנת: "נכס מזכה". ביליתי ימים רבים בתור המשתרך במשרדי מס הכנסה כל זאת כדי לקבל תשובה מפקיד המס שברשותי 2 דירות. ברשותי דירה אחת בלבד ! מה עושים ?! אני ניגש כל שנה למס רכוש\מקרקעין, משליש לידם סכום הגון כדי שישלחו אותי לסניף הדואר הקרוב ולהמתין שם שעה ארוכה לתשלום מס בולים ולחזור למס רכוש, מקרקעין עם בול שעלה לי כסף. מס רכוש מפיק טופס שעלה לי ממון רב ושעות המתנה ממושכות וכשאני מציג בפני פקיד המס את הטופס אני נענה שזה לא הטופס הנכון. אני שב למס רכוש, ממתין שעות ארוכות בתור, משליש לידיו של פקיד המס סכום הגון ונשלח לסניף הדואר הקרוב לשלם כסף לבול. אחר המתנה ממושכת בסניף הדואר…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by Legendary_Undertaker,

שלום רציתי לדעת אם למישהו יש אתר שממנו ניתן להדפיס מבחני IQ או כל מיני דברים כאלה בסגנון, הסיבה לכך זה שאני בעבודה ומדי פעם פה ושם יש לי זמן ליצירתיות כזאתי, תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by Milk-Inc,

http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=557189 ;D ;D ;D ;D ;D תראו איזה תיאורים יש לכותב הזה! LOL!!

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by shloosh,

אם יש פה מישהו שמבין ב-PSP ובגרסאות למיניהן אשמח לקבל ממנו עזרה באייסיקיו... אני מחפש חנות לקנות מכשיר בגרסא 2.0 או 1.5

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by idofr,

הי, אני והחברים מהצוות חשבנו לארגן איזה יום תרבות יום ראשון עוד שבוע וקצת (יום לפני ערב פסח) וללכת להתנדב באיזה ארגון במרכז שעוסק בחלוקת אוכל לנזקקים. למישהו יש המלצות? ביקורות אם למישהו יצא לעשות גם יהיה מאוד נחמד תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני מרגיש שהארד דיסק שלי הולך למות... אני צריך לשמור את כל התמונות שיש לי על המחשב... ואין לי אפשרות לצרוב על דיסק בנתיים... איפה אפשר לאחסן אותם למקרה חירום ?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by iakovl,

על מנת לא לסתום את התראד מנטוס וקולה לא הולכים יחד ?? החלטתי לפתוח ת'ראד נפרד פרויקט פורום HW מס' 1 - MOACB Mother Of All Cola Bombs המצרכים שאנחנו צריכים קולה והרבה מיכל של מי עדן מנטוס והרבה ומנגנון שיחרור יש מתנדבים? נכון לעכשיו יש לנו צלם Cool_Boy-PP אנחנו זקוקים למטרה ושאהיד

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by solikt,

איך אני מחשב מאיזה ספרה ויש שמה שתי שעונים וגם איך מחשבים וגם למשל לדעת כמה המזגן שלי עולה לשעה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  11. אני צריך להכין למחר Introduction לפרוייקט שלי באנגלית, הבעיה היא שלא התחלתי לעשות עדיין כלום וזאת משום שאין לי רעיון יצירתי ומעניין עליו לעשות את הפרוייקט. אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא נושא לא קשה מדי, רצוי מאוד שיהיה עליו חומר זמין באינטרנט. תודה!

• 6 תגובות
    • 5.3k צפיות
  12. אהלן אנשים!!! יש לי בעיה דיי מעצבנת כאשר אני בא להגדיר את דף הבית ... בכל פעם שאני מגדיר את דף הבית זה ניכנס לי באופן אוטומטי ללינק הזה: http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&pver=6&ar=msnhome תודה מראש לכולם ! ! !

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  13. Started by Rammler1983,

הייתם יוצאים עם מישהי שיש לה ילד או ילדה? בלי שטויות עכשיו של milf hunter וכו'

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by סמיילי,

מכירים משהו? תודה

15. Started by MacGyver,

אם אני מעוניין לקנות מקלדת לוג'יטק יקרה יחסית עדיף באירופה או בארץ??? וגם מישהו מוכן לתת לי שמות של חניות בגרמניה חוץ מ MEDIA-MARKT..... איתן

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני מחפש המלצות לאלבומים שקטים ללא מילים\סולן וכו'. אין סגנון מוגדר שאני מעוניין בו (מלבד מוזיקה אלקטרונית שבה אני לא מעוניין). דוגמאות לאלבומים בסגנון שאני אוהב - THE SNOW GOOSE של CAMEL וred queen to gryphon three של gryphon אשמח להמלצות

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by Born2Kill,

שלום, אני לומד כרגע אקסס, בשלבים יותר מתקדמים וכשהעניינים מסתבכים ובנוסף אין לנו כל כך הרבה שיעורים בזה אז קצת קשה לי לחזור על החומר. אשמח לספר ללימוד, מהבסיס ועד להכי מתקדם.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by iib,

המממ... כמו שאתם רואים מהשאלות אין לי שום עדיפות לאחת התשובות ;D \מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. התוכניות הגרנדיוזיות של AMD כוללות השקות רבות ברבעון השלישי של השנה לכתבה

20. Started by Aurora Borealis,

היום הזמנתי לי את הtvBgone. שזה ללא ספק אחד מהגאדג'טים היותר מגניבים שראיתי. בעקרון זה שלט שמכבה/מדליק את כל הטלוויזיות! נכון שזה נשמע דיי מיותר, אבל באמת, אפשר סתם לעצבן אנשים עם זה, או (לדעתי) השימוש הכי איכותי במכשיר הוא ללכת לחנות שמוכרת טלווזיות (ושמה טלווזיות שפועלות בתצוגה, ואז ללחוץ על הכפתור הקטן, ולראות איך כל הטלווזיות נכבות אחת-אחר-השניה, כמו איזה סרט מתח/אימה. הגירסא האירופאית של המכשיר (שעובדת על הטלוויזיות בישראל) עולה 35$ כולל משלוח, ולדעתי זה פשוט שווה את זה, אתם יכולים לחשוב אחרת, אבל אז אני יבוא ויכבה לכם את הטלוויזיה :2gunsfiring: tvbgone.com

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by mr-elad,

אני רוצה לקנות מהם מחשב ורציתי לדעת אם הם אמינים, זולים יחסית ואיך השירות. תודה רבה למי שעונה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם לי ולחברים שלי נתנו לעשות עבודה, קליפ על שיר כלשהו... בעריכה... המורה לא נתן לעשות שיר לועזי, רק מהארץ, אז החלטנו לעשות קליפ על "יום שישי את יודעת" אנחנו הלכנו בסגנון של מה שהולך היום קומדיה והמורה שלנו לא אהב את הקליפ, הוא אמר שהוא מפגר ולא קשור, טוב לפחות הוא צחק ממנו. אז אנחנו עובדים על סרט מעפן עם תמונות זזות, שהמורה "יהנה" ממנו... ואת הקליפ [glow=GOLD,2,300]המעולה[/glow] הזה הבאתי ליוטיוב. באמת יצא מעולה, ומצחיק, למי שיש 6 דקות ו28 שניות להביט בסרט, זה יהיה נחמד אם אתם יכולים תדרגו אותו ותוסיפו תגובות (* אזהרה: רמת הפיגור גבוהה במיוחד ) רק רצת על השחקנים: מי שבשחור בלי הפנים זה אני, אור כהן מי שבחולצת שז"ר זה האח הקטן של חבר שלי, לירון ומי …

• 58 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. Started by havivt,

grid computing! אין כל השפעה על העבודה מול המחשב, אבל תוכלו לעזור לעולם.. http://www.worldcommunitygrid.org/viewJoinNow.do כנסו ללינק, תשקיעו 5 דק' בלקרוא ואז הצטרפו. לאחר שהצטרפתם לפרוייקט, תוסיפו עצמכם לקבוצה Israel : http://www.worldcommunitygrid.org/team/viewTeamInfo.do?teamId=CR5RSMBR9N1 * אני מקווה שהשרשור בפורום הנכון. אם לא - אנא העבירו אותו לפורום המתאים. תודה.

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אורח athlon

ראשית, לא לשכוח להשאיר את צד המארז פתוח בתקווה כדי שאלי, עושק הקברים האגדי, יוכל לעשוק את שן הזהב הכי יקרה במחשב שלכם. צריך להשאיר אותו כך במשך כל הפסח וכמו שהיו אמרים לנו שהיינו ילדים קטנים: כל יום אליהו הנביא בה ושוטה קצת(ולמעשה היין סתם מתנדף) אז אותו דבר עם אלי: כל יום הוא יבוא ויקח שן זהב אחרת מהמחשב: ביום הראשון זה יהיה את הGeforce 3 ti500, אחרי זה את הCreative SB Live, אחרי זה את כרטיסי הרשת אינטל, וזכרונות קינסגטון או מיקרון. כמובן, שהוא לא יגע במעבד הAMD והלוח, כי זה חיכוי של אינטל וזה משמש רק ככוס. הוא לא מתעסק בקברים חומריים, אלא רק בקברים בעלי נפח רוחני, כלומר כספי. ועכשיו למחרוזת שירי פסח: אחד מי יודע? אחד אני יודע. אחד קבר, קבר, קבר שנעשק מילד מטומטם... שניי…

• 72 תגובות
    • 7k צפיות
  25. Started by the_saint,

אני צריך עזרה ממישהו שיודע קצת מתמטיקה.. לייתר דיוק מישהו שיודע מטריצות...ויודע מה לעשות כשנתונים לי שתיים כאלה כשבכל אחת שלושה משתנים...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים