עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sir f,

כרגע סיימתי את המנגו הראשון שלי לשנה זו ואני מאושר. עונת המנגואים החלה! (אל תצחקו עלי כי אני טיפש)

• 51 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. Started by eranmor,

רק אוהדי כדורגל שונאים ערבים אלא אם הם משחקים בקבוצה שלהם. רק אוהדי כדורגל יכולים להתעצבן ממשחק רדיוס בלי לדעת מה זה רדיוס. רק אוהדי כדורגל חושבים שההמנון מסתיים בשריקה. רק אוהדי כדורגל חושבים שבדקת דומיה יש 20 שניות. רק אוהדי כדורגל חיים משבת לשבת וחותמים בלשכה מראשון לראשון. רק בבית"ר ירושלים יכולים לקרוא לעשרת אלפים אנשים - קומץ. הפעם היחידה שאוהד כדורגל מדבר יפה במגרש זה כשהוא מסביר לשוטר איך התחילו המכות. רק אוהדי כדורגל לא יודעים באיזה עיר ממוקם איצטדיון רמת-גן. רק אוהדי בית"ר ירושלים עדיין חושבים על הבדיחה השנייה... רק במגרש כדורגל 20,000 איש יוצאים דקה לפני הסיום בשביל לחסוך את הפקקים ביציאה. רק אוהדי הפועל ת"א מתאמצים יותר מהשחקנים על המגרש. רק אוהדי כ…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by eegg,

רציתי לדעת מתי מתפרסמים ציוני הבגרות האחרים חוץ מאנגלית ומתמטיקה שבהם קיבלתי 96 ו :smile1:100

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בזמן האחרון כל הזמן תקועה לי השורה: you are a funny guy don't you? אני זוכר שזה גבר שאומר לגבר אחר בטון די מעוצבן, אני חושב שאחרי זה מגיעה שורה כמו I bet you think you are a funny guy אבל אני לא זוכר מאיזה סרט או סדרה זה הגיעה, ויוו אני משתגע זה כמו השירים המציקים שאתה שר כל הזמן, אני כל פעם אומר את זה בראש ולא יודע מאיפה עזרה? ניסיתי גם בגוגל.. אבל אני לא מוצא את זה... עריכה, זה נראה לי לקוח מקומדיה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by abstract,

שלום. בזמן האחרון עלה לי השתן לראש להשיג לעצמי פוסטר (על הקיר). איך שאני רואה את זה (ותקנו אותי , אם אני טועה), יש לי שתי אפשרויות: א ) לקנות אותו, וזו הבעיה, כי אין לי מושג מאיפה אפשר לקנות פוסטרים. ב) להוריד את התמונה הרצויה , ולהדפיס אותה בפורמט פוסטר בחנות צילום. זה לא נראה לי הכי טוב, כי אני לא בטוח שזה יצא באיכות (רזולוציה והנייר עצמו) טובה כמו פוסטר קנוי. עכשיו, אני מכיר את האתרים allposter.com/co.il וכן את האתר art.com , אבל, אין במבחר שלהם משהו שאני אוהב (אני מחפש פוסטרים של Marvell או DC קומיקס, אבל, המבחר של האתרים האלה ממש ממש קטן). אז תהיתי, מה אתם חושבים בנושא, ואם יש לכם עצות. כמו כן, מקומות שניתן להזמין מהם פוסטרים , יתקבלו בברכה. תודה.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  6. Started by NiTRo37,

^^^ כמו שהכותרת אומרת...אפשר קצת מידע לגבי מסלול זה והאם כדאי ללכת לשם? תודה

• 10 תגובות
    • 5.6k צפיות
  7. אבל מאשו מקפיצה. מ 1998 ככה... עד היום אני תוהה כיצד הושגו הווקאלז הנאנחים של הסולנית, אבל בכל אופן, זה מאגניב. העסיק אותי בקיץ שבין כיתה ח' ל ט'. שיהיה בתיאבון. http://s59.yousendit.com/d.aspx?id=1RF65JKLIFSOO0HZ52775MOOKL

8. אהלן, אף פעם לא הוצאתי ימי מחלה מהעבודה, אבל בזמן האחרון אני עם מגרנות ואני חייב, אי אפשר ללכת לעבוד עם כאלה כאבי ראש תמיד. בכל מקרה, חלק מהאנשים אמרו לי שאפשר להתקשר ולבקש ויתנו, אבל זה נכון? לגבי מכבי. מתי עושים את זה או הולכים לשם, אחרי תום ימי המחלה או לפני כשאני מודיע למעסיק על שאני "חולה"? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by pssheba,

שלום, כ 5 שנים אני עושה ימים כלילות לקבלת מענק הכנסה אך בקשותי החוזרות ונשנות נדחות בתואנת: "נכס מזכה". ביליתי ימים רבים בתור המשתרך במשרדי מס הכנסה כל זאת כדי לקבל תשובה מפקיד המס שברשותי 2 דירות. ברשותי דירה אחת בלבד ! מה עושים ?! אני ניגש כל שנה למס רכוש\מקרקעין, משליש לידם סכום הגון כדי שישלחו אותי לסניף הדואר הקרוב ולהמתין שם שעה ארוכה לתשלום מס בולים ולחזור למס רכוש, מקרקעין עם בול שעלה לי כסף. מס רכוש מפיק טופס שעלה לי ממון רב ושעות המתנה ממושכות וכשאני מציג בפני פקיד המס את הטופס אני נענה שזה לא הטופס הנכון. אני שב למס רכוש, ממתין שעות ארוכות בתור, משליש לידיו של פקיד המס סכום הגון ונשלח לסניף הדואר הקרוב לשלם כסף לבול. אחר המתנה ממושכת בסניף הדואר…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by Legendary_Undertaker,

שלום רציתי לדעת אם למישהו יש אתר שממנו ניתן להדפיס מבחני IQ או כל מיני דברים כאלה בסגנון, הסיבה לכך זה שאני בעבודה ומדי פעם פה ושם יש לי זמן ליצירתיות כזאתי, תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. Started by Milk-Inc,

http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=557189 ;D ;D ;D ;D ;D תראו איזה תיאורים יש לכותב הזה! LOL!!

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by shloosh,

אם יש פה מישהו שמבין ב-PSP ובגרסאות למיניהן אשמח לקבל ממנו עזרה באייסיקיו... אני מחפש חנות לקנות מכשיר בגרסא 2.0 או 1.5

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by idofr,

הי, אני והחברים מהצוות חשבנו לארגן איזה יום תרבות יום ראשון עוד שבוע וקצת (יום לפני ערב פסח) וללכת להתנדב באיזה ארגון במרכז שעוסק בחלוקת אוכל לנזקקים. למישהו יש המלצות? ביקורות אם למישהו יצא לעשות גם יהיה מאוד נחמד תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני מרגיש שהארד דיסק שלי הולך למות... אני צריך לשמור את כל התמונות שיש לי על המחשב... ואין לי אפשרות לצרוב על דיסק בנתיים... איפה אפשר לאחסן אותם למקרה חירום ?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by iakovl,

על מנת לא לסתום את התראד מנטוס וקולה לא הולכים יחד ?? החלטתי לפתוח ת'ראד נפרד פרויקט פורום HW מס' 1 - MOACB Mother Of All Cola Bombs המצרכים שאנחנו צריכים קולה והרבה מיכל של מי עדן מנטוס והרבה ומנגנון שיחרור יש מתנדבים? נכון לעכשיו יש לנו צלם Cool_Boy-PP אנחנו זקוקים למטרה ושאהיד

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by solikt,

איך אני מחשב מאיזה ספרה ויש שמה שתי שעונים וגם איך מחשבים וגם למשל לדעת כמה המזגן שלי עולה לשעה

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  17. אני צריך להכין למחר Introduction לפרוייקט שלי באנגלית, הבעיה היא שלא התחלתי לעשות עדיין כלום וזאת משום שאין לי רעיון יצירתי ומעניין עליו לעשות את הפרוייקט. אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא נושא לא קשה מדי, רצוי מאוד שיהיה עליו חומר זמין באינטרנט. תודה!

• 6 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. אהלן אנשים!!! יש לי בעיה דיי מעצבנת כאשר אני בא להגדיר את דף הבית ... בכל פעם שאני מגדיר את דף הבית זה ניכנס לי באופן אוטומטי ללינק הזה: http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&pver=6&ar=msnhome תודה מראש לכולם ! ! !

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  19. Started by Rammler1983,

הייתם יוצאים עם מישהי שיש לה ילד או ילדה? בלי שטויות עכשיו של milf hunter וכו'

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Started by סמיילי,

מכירים משהו? תודה

21. Started by MacGyver,

אם אני מעוניין לקנות מקלדת לוג'יטק יקרה יחסית עדיף באירופה או בארץ??? וגם מישהו מוכן לתת לי שמות של חניות בגרמניה חוץ מ MEDIA-MARKT..... איתן

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני מחפש המלצות לאלבומים שקטים ללא מילים\סולן וכו'. אין סגנון מוגדר שאני מעוניין בו (מלבד מוזיקה אלקטרונית שבה אני לא מעוניין). דוגמאות לאלבומים בסגנון שאני אוהב - THE SNOW GOOSE של CAMEL וred queen to gryphon three של gryphon אשמח להמלצות

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

שלום, אני לומד כרגע אקסס, בשלבים יותר מתקדמים וכשהעניינים מסתבכים ובנוסף אין לנו כל כך הרבה שיעורים בזה אז קצת קשה לי לחזור על החומר. אשמח לספר ללימוד, מהבסיס ועד להכי מתקדם.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by iib,

המממ... כמו שאתם רואים מהשאלות אין לי שום עדיפות לאחת התשובות ;D \מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. התוכניות הגרנדיוזיות של AMD כוללות השקות רבות ברבעון השלישי של השנה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.