כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
בא לי איזה נוסטלגיה ואני זוכר שהיה megamix של משהו כמו שעה. אם אני לא טועה זה היה של סוף 1989 או של 1990.. כל מיני שירי דאנס ושיט. מישהו יודע את השם של ה megamix הזה?[br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 22:21:21 אחח לא משנה מצאתי, קראו לזה GRANDMIXלא יודע למה בא לי לשמוע את הזבל הזה.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לכפתור מצוקה לקשישים אבל לא כאלה שמחוברים לטלפון. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
-
הקונסולה החדשה של נינטנדו עשויה להיחשף בעוד פחות משבועיים, עם שדרוגי ביצועים משמעותיים ושינויים בעיצובלכתבה
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
- 2 followers
-
-
MFF RINGTONES מאיפו אפשר להוריד בחינם אולי ? יש לי מכשיר SAMSUNG E630 והוא תומך רק ב MMF * חיפשתי אבל כל מה שמצאתי היה הורדה בתשלום.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני אוהב ג'ינס כמה שיותר רחב ואני לא מוצא חנויות. חשוב שהחנויות לא יהיו: MAD-MAN DICKEIS או כול חנות שעיקר הסחורה של היא X-BOY או JANCO תודה..
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 700, מקסימום 800. חשבתי על המוטורולה c650, כי הוא פלאפון זול עם פיצ'רים שלא יביישו פלאפון יקר. יש לו מצלמה, צלצולי mp3, לצפות בסרטונים, וכו'.... אם מישהו יכול לעזור, כי אני מחר קונה. תודה! דרך אגב עם מישהו מוכר ps2 במחיר טוב שישלח לי לפרטי.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
צלם אמריקאי בשם אריק פיקרסגיל שם לב שהפכנו למכורים לטכנולוגיה בכלל, ולסמארטפון בעיקר. בפרויקט מיוחד הוא החליט להראות לנו עד כמה הצלם האמריקאי אריק פיקרסגיל לקח את התמונות מחיי היום יום שלו, והסיר להן את הטלפונים החכמים. הוא קרא לפרויקט "Removed", כאשר המטרה שלו היתה להציג את ההתמכרות שלנו – וגם שלו עצמו – לטכנולוגיה ולקישוריות הבלתי נגמרת. את ההשראה לפרוייקט הוא קיבל במקרה בבית קפה בניו-יורק. לטענתו, הוא ישב שם לצד משפחה שכללה הורים ושתי בנות. האב והבנות ישבו כל אחד עם הטלפון שלו, והאם העדיפה להסתכל החוצה מעבר לחלון – בודדה ועצובה – לצד המשפחה שלה אך ממש לא איתם. בניגוד למה שאולי אפשר לחשוב ברגע הראשון, את האפקט בתמונות הוא לא השיג באמצעות עריכת התמונות במח…
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לכל משתמשי Yahoo Mail היה ותקבלו דוא"ל שהשולח הוא Yahoo Mail Security או משהו כזה והתוכן הוא your account will be disabled for improper use , if you still wish to use it in the next three days please resign your account information דעו שזהו וירוס w.beagle32! אין לפתוח את קובץ ה zip המצורף שלכאורה מכיל הסברים למה סגרו לכם את החשבון (בדרך כלל מצורפת סיסמה לאותו קובץ ZIP)
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
זכיתי בתחרות וקיבלתי אייפד חדש. בפנים אין דוקומנטציה של אחריות. במידה ותהיה תקלה, האם אני יכול פשוט לגשת לזכיין של אפל בארץ ולבקש תיקון? איך זה הולך?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו הזמין משם פעם? הבנתי שמקבלים קופון הנחה עם קבלת ההזמנה משם. אם למישהו יש קופון, אשמח אם ישלח לי הודעה בפרטי ואני אתן לו את הקופון שאני אקבל מההזמנה שלי.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכל חובבי המחשבים שהם גם מוסיקאים . בחופש האחרון נכנסתי לקטע של סינטיסייזרים, למדתי להשתמש ב YAMAHA CS1X. הוא בעקרון מיועד לטראנסים וDANCE, ולכן הוא לא בא בחשבון למרות שנורא כיף לנגן איתו. אני חבר בלהקת FUNK , ולכן אני זקוק לסינטי עם פאטצ'ים של האמונד ורודס, כדאי שיהיו לו פאט'צים "סניטיים" כי תמיד בא בחשבון האפשרות של פיוז'ן בין פאנק לאלקטרוניקה. ראיתי מספר סינטיים - NORD ELECTRO 2 - הבעיה היא שאין לי מושג איפה קונים אותו בארץ ROLAND JUNO D- זול מאוד אבל מעולה בשביל המשתמש המתחיל ROLAND SH201 - סינטי אנאלוגי זול ונחמד. מישהו יודע על עוד סינטיים זולים אבל טובים בשביל מה שאני צריך? שנה טובה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי נוקיה 6230, ואני משתמש המון ביומן שלו, מאוד מאוד נוח. אני מחפש דרך לסנכרן את היומן שלו עם היומן שבאווטלוק 2003 אני יודע שזה אפשרי דרך ה NOKIA PC SUITE, אבל אני לא מתכנן להתקין את הגועל נפש הזה במחשב שלי מצד שני, יש את oxygen phone manager אבל א. עולה כסף (עניין של עקרון) ב. למרות שהיא מושלמת מבחינת פיטצ'רים - היא מבוגבגת, למשל לפעמים היא מוחקת לי את כל ה SMSים שיש בפלאפון ! (והפיטצ'ר של ייצוא - ייבוא הודעות ל OUTLOOK שיש לה, הוא לא סנכרון, במובן המלא של המילה, אלא כמו שכתוב - ייבוא, וייצוא (מה שגם, הוא לא עובד בכלל , לפחות בגרסה שיש לי, שאסור לדבר על מאיפה יש לי אותה) אז מה שאני בא לשאול אם מישהו שמע או מכיר בעצמו, תוכנה חינמית טובה, ש- או שתהווה תחלי…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
השחקנית הטאיוואנית הנודעת ממשיכה להרחיב את ההיצע שלה בתחום - עם סטייל והרבה צבע לכתבה
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
סמסונג משלבת טכנולוגיה חדשה כדי לדחוס מצלמת פריסקופ למכשיר דקיק במיוחדלכתבה
-
- 0 תגובות
- 240 צפיות
- 1 follower
-
-
היי! לפני כמה ימים היה פה דיון שאמר ששאלון 005 עושים בשש בערב, עכשיו אני ניכנס לאתר של משרד החינוך וכתוב שם שהוא מתחיל בשלוש וחצי WTF?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
http://forum.bgu.co.il/index.php?showforum=26 או ישירות ל http://www.tomshardware.com/news/virus-trojan-spyware-malware-worm,7129.html
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני לא לבד בעסק הזה....אז אם מישהו קיבל זימון למחר ב9 בשלישות ברמת גן, מוזמן להזדהות איתי... ואולי ניפגש שם. (;
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
תהנו: http://www.maimon.up.co.il/ http://members.lycos.co.uk/ninet1/ (פורומים חדשים, הרשמו )
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
אני הולך היום (רביעי) עוד לא הוחלט לאיזה אירוע בדיוק ומתי מה איתכם?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
משפחת ה-Titan Ridge מתוכננת להתאים ליום בו נתחיל לראות כמות גדולה במיוחד של מוצרים תומכי Thunderbolt 3 בשוק, בעידן בו השימוש בתקן אינו דורש תשלום תמלוגים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
- 1 follower
-