כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
המשחק החדש הזה.. war משהו, מעניין איך הוא
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
חבר'ה מישהו יודע מאיפה ניתן להוריד תרגום בעברית לסרט Carandiru? תודה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שהמילים שלו בפזמון זה משהו same , but changed , reworked , rearranged... אם מישהו מכיר..
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
-
http://www.atpmastersseries.tv/page/AtpLogin/Live2 תרשמו מהר רואים מצוין על הטלוויזיה ואנחנו מובילים יששששששששששששששששש ניצחו לא יאומן!!!
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
האם קניה של מפרט בNEWEGG זה בטוח ואיך הולך התשלום והמשלוח כמה זמן לוקח לו להגיע? וכמה אני צריך לשלם על כל מוצר נגיד אני רוצה להזמין 6 מוצרים ב5000 שקל כמה מכס?
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
מתי המשחק הבא של ארליך ורם ואיזה שעה???
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
אני מנסה להדפיס פלאיירים שהכנתי בנייר רגיל וזה יוצא זוועה. מישהו יודע כמה עולה להדפיס נניח 100 פלאיירים באיכות טובה בחברה?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני צריך את עזרתכם בלזהות את השיר מתוך הסרטון הבאה: http://www.metacafe.com/watch/44980/trip_flip/ בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם איך קוראים לשיר בפרסומת שיש כרגע לגומרות הולכות הוא מתחיל ב- Hello.... (השיר הראשון)
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום איך קוראים לשיר בפרסומת של נולד לרקוד ?? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
תגידו איך ניתן להזמין מחול למשל מי אתר NEWEGG חלקים לארץ ?האם זה אפשרי אם אין לי כרטיס אשראי בין לאומי ?או שיש חברות שמימרות תכסף או משהו דומה ? תודה .....
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
זה מסובך ? זה פשוט ? כרוך בבירוקרטיות ? צריך לשלם מכס ? יש אתרים שמומלצים ?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
מחפשת שירים עבריים להורדה בסגנון של איה כורם ו קרן פלס. תודה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
השיר נוגן גם ברצועה כשכולם שם רוקדים כמו רובוטים ויש את המילים: if u wanna ride משהו HORSE ???
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש את הטראק של ה-bad monkey עם מישהו מכיר ויכול לעלות אותו לכאן אני יודה לו מאוד אלי.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
איזה שיטות תשלום מאובטחות באינטרנט קיימות היום ? אני יודע שאחד המובילים הוא PayPal , זה נכון ? לפחות מהתרשמות שלי נראה שכן כי בכל אתר מכירות אתה רואה את הלוגו שלהם שיטה נוספת ששמעתי עליה היא Google Checkout אבל הנוכחות שלו מורגשת הרבה פחות ברשת, למעשה לא מצאתי אף אתר מכירות שאימץ את השירות של Google מישהו מכיר את השירות הזה ואתרים שעובדים איתו ? ויש גם את השירותים האלה של חברות האשראי עצמן שמנפיק לך מספר כרטיס אשראי חד פעמי לכל עסקה ויכולת לבצע רכישה בצורה אנונימית
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אז אנשים הם יאלללההה http://www.youtube.com/watch?v=V0RtRTx7NMA&eurl
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שמעתי איזה שיר בפרסומת לארץ נהדרת.. זה הולך ככה.. i dont know why i love you..but i love youu חח זה לא ממש סימפטום לזיהוי אבל אולי בכל זאת..
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
היי, יש לי השבוע ראיון לפרויקט שותפות 2000 של הסוכנות היהודית. מישהו היה בכזה דבר ויודע מה בדיוק שואלים שם? תודה,
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה קטנה. יש לי סרט קצר (רבע שעה) שאני רוצה להוסיף לו כתוביות, אבל אני לא מסתדר עם התוכנה. מישהו יכול אולי לסנכרן לי את הכתוביות? יש לי קובץ word שמכיל אותן. בתודה מראש, עמיר שחר.
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
שלום, מחפס מישהו שמוכר / בית גידול לכלבים מסוג בול טרייר גזעים [תמונות] אם אתה מכירים אחד כזה תשאירו פה הודעה תודה ;D O0
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-