עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by slim_shady,

התחלתי לא מזמן להתעסק טיפה בספורט, מתח, ריצת 2000, 3000, כפיפות בטן, שכיבות צמיחה.... אז רציתי לשאול אותכם מה התוצאה שלכם בכל אחד מהתחומים האלו, עכשיו בבקשה לא צריך לשקר ולהמציא תוצאות כי אתם לא בתחרות נגד אף אחד, אז בבקשה לרשום תוצאות אמיתיות ואם אפשר אז לרשום גם את גילכם...

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  2. Started by R0ck,

ניתוח הדיסקוגרפיה של Geogaddi, אלבומם האחרון של BoC. http://www.speakeasy.org/~adbrown/boc.html פשוט מדהים.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  3. Started by ohad5g,

יש לי בזמן האחרון ,לעיתים די קרובות אפטות זה מעצבן וכואב , מה מתרופה הכי מהירה לעלמת אפטה , הלכתי לרופא משפחה הביא לי משחה להרגעת הכאב וטמינים b ו c עשיתי גם בדיקות דם הכל הסדר אני בריא כמו שור. עושה ספורט הכל . אני מקווה שלא תביאו דברים מגוגל כי קראתי הרבה שטויות משם אז בקשה אם יש פה אנשים שסובלים מה אתם עושים ?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  4. שלום לכולם: נוכחתי לשים לב לכך, שישנם מקרים שכאשר אני מבטל את הפלאש, יוטיוב מסרב להציג ב-HTML5 סרטונים רבים שבדר"כ עבדו ללא בעיות עם HTML5, ומחייב שימוש בפלאש פלייר. כתוצאה מכך, אני נאלץ להשתמש בפלאש. מה הסיבה לבעייה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום אני שוקל להתחיל ללמוד השנה ובדקתי כמה כיוונים. נתקלתי בהנדסת מכונות ורציתי לשמוע מאנשים עם נסיון מה דעתם על התחום, במה הוא עוסק, האם יש דרישה לאנשים בתחום, האם הוא מעניין? ובכלל האם אתם הייתם נרשמים לתחום הזה. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  6. Started by iveco,

יוטיוב עושה הרבה בעיות לגבי זכויות יוצרים , צריך להיות ממש עו"ד כדי לדעת מה לעלות ומה לא מלא מעלים סירטונים של ערוץ 1 , 2 , YNET וכו' ועושים שם מאות דולרים בחודש וזה לא מקורי שלהם ויש כאלה שמעלים סירטון אחד של ערוץ 2 ומקבלים באן , הייתי צריך תמונה נכנסתי לאתר שיתופי שמסכים שיקחו ממנו תמונות בתנאי שישימו את הלינק הזה : <a href="https://www.freepik.com/free-photos-vectors/arrow">Arrow vector created by freepik - www.freepik.com</a> מה זה הדבר הזה ? ולמה רשום בהתחלה A HREF למה לא ישר הלינק HTTPS מה זאת התוספת הזאת ? זה האתר כל פעם שמורידים משהו מקבלים לינק שמים את זה בתיאור הסירטון ? http://snip.ly/hf8p#http://www.freepik.com/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by J0n1,

יש לי איזה שיר בפלייליסט ששמעתי אותו ואני חייב לשמוע אותו שוב, ואני פשוט לא מוצא אותו (הוא תקוע לי כבר שבועיים בראש, מאז שפתחתי את האשכול על זאת שאני הולך לנחם אותה בשבעה, כל השבעה שרתי לעצמי את זה :\) כל מה שאני זוכר זה שהפזמון התחיל במשהו כמו silent weeeeel ויאוו אני לא מוצא את זה בגוגל או באייטונס וגם ניסיתי באתר שמוצא לפי הקליקים ואני פשוט משתגע! תעזרו לי חבר'ה! זה אמור להיות בסגנון רוק-מטאל תודה עריכה: אני חושב שזה Alter Bridge או Element Eighty, אם לא אז בסגנון

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  8. למי שפיספס או לאלה שלא ביקרו לאחרונה בפורום משחקים ההזמנה היא לגירסת ה PC וכל הפרטים כאן מועד ההשקה יהיה כנראה בראשון הקרוב 6/11 בערב

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן, לאחרונה קניתי אוזניות HPM 70 IN EAR של סוני אריקסון...לצערי הרב, הדגם שקניתי לא הגיע עם גומיות בגדלים שונים, כפי שזה נמכר במקור. מכיוון ואני לא יכול להסתדר עם גודל גומיות האוזניות הנוכחי, החלטתי לחפש באתרי קניות ברשת. באתר EBAY מציעים הרבה חבילות של גומיות לאוזניות המדוברות, כולל משלוח לארץ. הבעיה שלי, היא שאני חייל עם כרטיס אשראי ישראלי. אם לקצר את השאלה - רציתי קצת הסבר כיצד ואיך ניתן לקנות דרך אתר EBAY? האם ניתן לקנות דרך PAY PAL? מה זה בכלל PAY PAL ואיך פותחים חשבון? גם שמעתי שקיים כרטיס אשראי "ווירטואלי" שניתן להטעין אותו בסכום כסף מסוים ולהשתמש בו ככרטיס בינ"ל. אשמח אם תסבירו לי דרכים, ע"מ שאוכל גם אני להנות ממותרות המאה ה-21 ולהתחיל לקנות דרך האינטרנט

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by TaMiRn2,

אני מחפש מקום שאפשר למצוא בו ידית טרמולו ולעשות setup לגיטרה שלי באזור עפולה... תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  11. ואם כן מבקש המלצה למצלמה עד 400 דולר ואם מישהו יכול להמלץ על חנות מסויימת זה יהיה מושלם תודה נעם

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  12. עם איזו תוכנה או\ו CODEC אתם משתמשים להדבקת כתוביות או סתם המרת וידאו? אני כרגע מחפש את התוכנה המהירה ביותר (כמובן שתומכת ב-QUAD) והאיכותית ביותר (הבנתי ש-H.264 הוא הקודק המוצלץ ביותר לשימוש). מה אתם אומרים? מה הכי מומלץ? כעיקרון יש לי כבר תוכנה שאיתה אני מחליט על הCODEC שיעשה את ההמרה... בחרתי ב-FFDSHOW על 95 איכות (SINGLE PASS - QUALITY). יש משהו יותר טוב מ-FFDSHOW? מצטער על החפירות...

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  13. Started by Legendary_Undertaker,

שלום רב!!! אני מעוניין לקנות כסא ישיבה נוח למחשב, אורטופדי עם מנגנון נדנוד ואפשרות להישען עליו בנוסף גם שתהיה תמיכה לצוואר. השאלה שלי איפה ניתן לקנות כסאות למחשב ברחובות? או קרוב לסביבה(ראשל"צ, נ"צ). ואיך כסא מנהלים בהשוואה לכסא מחשב? תודה רבה

14. Started by hitman123,

יש לי עכשיו ויזה "יותר" של חיילים אבל כזאת שהמספרים שלה לא בולטים אלה מודפסים עליה. עכשיו הבנתי שאם ויזה כזאת אני לא יכול לשלם על הפלאפון. שאלה שלי היא כמה יעלה לי לשדרג את הויזה הזאת לויזה אם מספרים בולטים ? תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by I.Robot,

שלום. אני מחפש אתרים שמוכרים סרטי DVD וסדרות בזול, עדיף עם תרגום בעברית. האם יש איזשהו שירות בארץ בסגנון של נטפליקס? (כלומר ניתן להזמין כל פעם מספר מוגדר של DVD, להחזיר ולקבל עוד DVD ע"י תשלום חודשי קבוע ובלי הגבלה על מספר הDVD סך הכל, חוץ מהמגבלות שנוצרים בגלל הדואר וכו').

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  16. Started by IlanF,

War of the Servers Part 1 War Of The Servers Part 2

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by sagi_10,

ששלום אני מחפש חנות בארץ שמוכרת מצת לנתרן למי שלא יודע מה זה זה בעצם מצת שמשמש כמצית בתנאי שטח קשים כמו חושך,גשם וכ"ו... אניי חיפשתי בכל אתרו בכל חנות בטבריה ולא מצאתי כלום...אם מישהו מכיר חנות שיתן לי כתובת או אתר זה אמור להראות ככה : http://cgi.ebay.com/VINTAGE-AUTOMATIC-LIGHTER-COLEMAN-200A-RED-LANTERN-NEW_W0QQitemZ260033491329QQihZ016QQcategoryZ106993QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אבל אני לא יכול להזמין מאיבי...בגלל זה אני צריך את זה מהארץ תודה רבה לעזורים

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  18. זאת כבר הפעם הרביעית שלי, שבה אני מנסה לפרסם בכתבה על פרס מוצר השנה ב-Ynet תגובת התנגדות להמשך הענקת הפרס, שכוללת כמה עובדות על מוצרים שזכו בפרס ולא היו אמורים לזכות בו כלל, וכן על הפרס עצמו, והתגובה שלי נדחית כל הזמן ואיננה מתפרסמת. התגובה שאני מנסה לפרסם ב-Ynet ואשר נדחית כל פעם מחדש, נמצאת בקובץ המצורף. ברצוני לפרסם את התגובה הזו באותה הכתבה הנ"ל, על מנת ליידע את קוראי Ynet מה משמעותו של הפרס, ולמה אסור לקנות מוצרים שזכו בפרס זה, ולמה צריך דחוף להפסיק עם הענקת הפרס, מאחר והפרס נועד לעודד תרבות צריכה בארץ, וכי החברות קונות בתשלום את הזכיות שלהן בפרס (מכאן שרק חברות מפורסמות זוכות בפרס, ומעולם לא נצפו יצרנים קטנים ובלתי ידועים לציבור שזכו בפרס (כל זאת בנוסף לעובדה, ש-90%…

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  19. ומניית טבע מתרסקת. קצת אירוני, לא ? אין לראות בזה ולו בדל המלצה או משהו בכיוון. סתם, ראיתי במרשתת.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  20. סופ"ש שקט לכולם! והפעם בתפריט - הגרלה לגולשי האתר שיש ברשותם מוצר של MSI! http://hwzone.co.il/news/MSI_shoutout אין לכם מוצר של MSI עוד? זה הזמן לקנות, ולהיכנס להגרלה על מוצרים נוספים. זה לא משנה אם זה מחשב נייד, לוח אם, כרטיס מסך או עכבר אופטי - כל מוצר נחשב! בהצלחה לכולם....

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by udicol,

קניתי אותו בבר מצווה ב-1987 , ואהו איך שהתלהבתי ממנו , הוא היה בעל CGA מוגדל - 16 צבעים ברזולוציה של 640*200 . והמשחק הראשון שאני זוכר היה Digger . http://www.old-computers.com/museum/computer.asp?c=183

• 0 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.