עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ^Z^,

אני הולך היום (רביעי) עוד לא הוחלט לאיזה אירוע בדיוק ומתי מה איתכם?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  2. Started by Booooome,

שלום, אני מחפש קוד טכנאי לטלוויזית Samsung CS-7271, (גודל 29 אינטש). תודה. נ.ב. אם זה לא הפורום הנכון, איתכם הסליחה, אנא כוונו אותי לפורום הנכון.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by tzolerguy,

אני לא בטוח בכותרת אבל ככה: ב15 לינואר 2007 ההורים שלי טסים לתאילנד ואני הבנתי שיש שם מחיר ממש טובים על כל סוגי הרכיבים אז שאלתי היא איך אני יכול לבדוק את המחירים בתאילנד כבר עכשיו לפני שהם טסים מישהו מכיר את עם חנויות בתאילנד???

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  4. Started by silky,

אהלן ולילה טוב(מה אני עושה פה יש לי מבחן עוד 4 שעות???) בכל אופן, אני רוצה לקנות את הפריט שבכותרת* שראיתי ב EBAY וזה יוצא משהו כמו 30 דולר כולל משלוח. מה שאני רוצה לשאול זה: האם הוא משמש רק לשיחות עם SKYPE, או יכול לשמש גם לתוכנות VOIP אחרות(MSN, PALORE, ETC.) * מתאם בין טלפון רגיל(RJ11) לVOIP במחשב (דרך USB) , המוצר קיים במגוון חברות.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by Crown,

;D ובמקרה היה בקומה השניה...

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  6. Started by cleric,

מחפש בנרות שם של שיר שרץ לאחרונה בגלגל"צ , השיר באנגלית אבל הוא של יוצרים (או מפיקים?) ישראלים, תמיד מציינים את העובדה הזאת לפני השיר, לא ממש קלטתי את השם, משהו עם mosaic . זה שיר שמשלב קצת אלקטרונית וקצת רוק, משהו נחמד, לא ממש זוכר משהו מהמילים... תודה לעוזרים מצאתי! הוא נקרא Mosaic Project - Rhytm by rhtym למי שמעוניין

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  7. Started by Yehudaa,

?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  8. שלום, רציתי לדעת אם מישהו ראה או מכיר או סתם עכשיו מחפש ומוצא במקרה מחקר שבודק את ההבדל בפגיעה בראייה בין עבודה ממושכת מול מסך LCD למסך CRT. ידוע כי ישנו הבדל וישנם מסכים שמצריכים מאמץ יתר לעבודה עימם וכאלה עם פחות, שאלתי האם מישהו מכיר מסמך מחקרי שכזה שמצביע על הבדלים בריאותיים לעין. תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by SAOD,

התחלתי ללמוד גיטרה לפני איזה חודשיים לבד ודיי מרגיש "תקוע" חשבתי לקחת כמה שיעורים בשביל לקבל "פוש" קטן.... יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  10. Started by רן.ט,

יש את השיר הוא של שוטי הנבואה ואיזבו גיליתי שיש את השיר הזה גם בשפה אחרת (פורטוגזית נראה לי), מישהו יודע איך קוראים לו?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  11. Started by MODY69,

כמו שכתוב בכותרת, צריך קטלוג מחירים של OZ Racing... מומלץ עם מחירים בישראל, אם אין, אז מחו"ל... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by timac,

אפשר תאתר הזה שאתה מעתיק ת URL לאתר אחר ומוריד? תודה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  13. Started by dror_gh,

מצטער אם זה לא המקום הנכון פשוט לא ידעתי איפה לרשום. אני צריך לדעת מאיפה אני יכול להוריד דיסק שמיעה(זה לאוטו) ללימוד אנגלית ? תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by liverpoolfc,

דחוף מאד,תודה לחברה שיעזרו..

15. Started by AC/DC,

28.10 תחרות בן לאומית להרבה סוגי כלבים מי שמע ? מי הולך ? אגב מי היה היום או ראה או משהו תערוכת הדני ענק ?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by tamirushb,

שיר חזקקק מקפיץ כזה של איזה מישהי עם לודאקריס - חדש מה שאני זוכר מהשיר זה שהתחלה לודאקריס קצת מדבר וזורק כזה "!luda" אופייני לו וכשמתחיל השיר אז יש איזה מישהי שאומרת איזה 10 פעמים אה (אה אה אה אה אה אה אה אה" ) מעלה למישהו משהו???

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  17. יש לי כמה קבצים ואני צריך להפוך אותם לקיו או בין אמרו לי שיש תוכנה שעושה את זה.......יש מצב מישהו אומר לי איך קוראים לה?

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  18. Started by creative,

אבא שלי טס עוד כמה ימים לאמסטרדם וחשבתי לבקש ממנו לקנות שם את ה creative zen v plus מישהו מכיר שם איזה חנות מחשבים או חנות אחרת שאפשר לקנות שם מכשירי MP3 ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום אני צריך בבקשה אתר אוו תוכנה של לימוד קסמים בבקשה תעזרו לי !! מחכה פה שבוע ולא עוזרים איזה פורום זה של עזרה נכון אז תעזרווו

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  20. שלום, יש לי צורך בחשבון בנק בארה"ב, וידוע לי כי ניתן לעשותז את גם דרך האינטרנט. השאלה היא, כיצד בדיוק אני עושה זאת? אני אשמח לשמוע מאנשים שעשו זאת, או יודעים את הפרוצדורה אפילו בכלליות. בשביל למנוע ספאם, למי שכל כך חשוב לו לדעת, הרעיון של פתיחת חשבון בנק הוא להעביר כספים מ-PAYPAL לארץ על בסיס קבוע. ולמרות שידוע לי על דרכים אחרות, זו הדרך הנוחה ביותר והזולה ביותר לאורך זמן. Anatoli.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  21. ברצוני לציין שניסיתי את תוכנת הWINDOWS MOVIE MAKER והיא קוטעת הכל לקליפים קצרים אני צריך הקלטה רציפה של סדר גודל של קבצים של שעה (0.5 ג'יגה בייט ברזולוציה המצולמת) אני מעדיף אם יש תוכנות חינמיות.. תודה, עמוס

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by Gimel,

מישהו הזמין משם פעם? הבנתי שמקבלים קופון הנחה עם קבלת ההזמנה משם. אם למישהו יש קופון, אשמח אם ישלח לי הודעה בפרטי ואני אתן לו את הקופון שאני אקבל מההזמנה שלי.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  23. הבנתי שלא כדאי לקנות גם גירסה יפנית של המכשיר

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  24. Started by SAOD,

גיסתי הפתיעה את הבן שלה לבר מיצווה שהופיע על המון מסכי פלזמות בארוע עצמו... בבקשה הצביעו והשפיעו.. מגיע לה. http://www.sendsong.com/songlist/clip-view.php?return=1&clipid=55&clip_type=

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.