עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מלבד השאלה בכותרת עוד משהו - בהתחלה רציתי לקנות מPCH וגם בדקתי באתר שלהם וכל הרכיבים במפרט שאני רוצה לקנות יש להם (לפחות לפי האתר) ובדקתי באתר של זיג זאג אחרי ששמעתי על השירות המצויין שלהם וחסרים להם המעבד שאני רוצה (2100+) המסך(P70F) המארז (DRAGON DX-01BD) והספק (HEC 300AR-T). סכום מחירי החלקים שחסרים להם מסתכם ב 2500 ש"ח מתוך ה 7500 שאני משקיע. מה כדאי לי לעשות - לקנות הכל מPCH או חלק מזיג זאג וחלק מחנות אחרת?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  2. "support@microsoft.com" זה מה שרשום כשולח , נראה לכם הגיוני?

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  3. כידוע, היום בשעה שתיים וחצי תחל בחינת הבגרות באנגלית, אז לא לשכוח לכוון ווקמנים לרשת ג'(97.8 לתושבי המרכז) ולהביא מילונים - שיהיה לכולנו בהצלחה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מישהוא יודע כמה ממיר לרכב מ12Vל-220V אמור לעלות...? יש רונדו יום רביעי וצריך להתעלל באוטו, קצת תאורה.. קצת מוסיקה, ויהיה כייייייייייייף )) (כנראה יהיה על האוטו 2 גשרים(של תקליטן) ועליהם מנורות, שרשרות, שלטים, ועוד כל מיני דברים..

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום! אני רוצה למצוא מידע על ,איך להתגייס, מה מבקשים(פרופיל וכו.) . כול מידע אפשרי נ.ב אני רוצה להיות טייס תודה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. מחפש סרט ישראלי ישן מאוד "נערי החוף"... פשוט לא הצלחתי להשיג אותו בשום מקום... ואני מיתכוון ליקנות!!!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by NuKe007,

למישהו יש מושג על אתר טוב שאפשר ללמוד ממנו הסתברות כללית ברמה של אוניברסיטה? יש לי מבחן ביום שישי ואין לי חומר בקושי!!!

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by yotamoo,

שלום! אבא שלי קנה עכשיו מכונית פיג'ו 306 כמו בתמונה: רק בלי פנסי הערפל והכנף. כמובן שכמו כל נער אני רוצה לאבזר אותה קצת, ולא מצאתי אתר טוב לשאול. בכל מקרה רציתי לשאול אם מישהו יודע כמה עולה הכנף+הרכבה ופנסי הערפל+הרכבה, במוסך נורמלי (אני צריך הערכה)...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Mandheling,

"Extreme Ironing - the latest danger sport that combines the thrills of an extreme outdoor activity with the satisfaction of a well pressed shirt." http://www.extremeironing.com ;D ;D

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  10. איזה הטבות אתה מקבל ? אולם גדול יותר פחות אנשים ?

• 40 תגובות
    • 5.8k צפיות
  11. Started by Mortar,

אני רואה שני דברים אפשריים, 1) מפרשים של ספינה, 2) לחמים קופצים מטוסטר. יש רעיונות ? ;D

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  12. אני צריך להגיש עבודה גדולה באנגלית ליום שני וכמובן שלא התחלתי. בעבוד אני צריך לקחת מבחנים, בחנים ועוד כל מיני ולתקן ולשפר ועוד כל מיני שטויות. עכשיו, הבעיה היא שאני לא מצליח להבין את ההערות של המורה שלי על המבחנים והעבודות בגלל הכתב יד שלה. סרקתי דוגמית מאיזה מבחן, אם מישהו יכול לתרגם את מה שהיא כתבה שיכתוב פה and i will very thankful... very ver thankful ;D. זה על צבא ושחרור מהצבא לעבודות שירות לקהילה ואני כתבתי שם גם על רכישת ידע בשנים האלה (יקל בזיהוי מילים שהיא אולי כתבה).

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by imac,

רציתי לדעת באיזה קהילות בחו"ל אתם חברים .. אני פעם הייתי חבר פעיל ב xbitlabs פעם ב guru3d . אני לא ממש נשאר בקהילה אחת .. באיזה קהילות חומרה/מחשבים אתם חברים ?

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  14. יש לי ידע בחלקי המחשב אבל לעולם לא הרכבתי מחשב לבד ואנחנו כנראה קונים מחשב לאחותי ואני רוצה לקנות אותו בחלקים ולהרכיב אז אני רוצה מדריך כי חבר שלי אמר לי שזה לא קשה. אז אני ישמח אם תעזרו לי וסוף סוף אני ידע לעשות את זה. רצוי מאמר בעברית ואני מאוד מאוד מאוד יש מח עם תמונות, אם יש באנגלית לא מסובכת אז אני ישמח.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  15. http://www.msnbc.com/news/914527.asp :lol: :lol: :lol:

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Bah_gots_pIII_450,

שמעתי שיש מחר משהו שקשור לעומר שיש לו פינג גבוה (LAG בעומר פההההה! אוף למה אף אחד לא צוחק...) יש מחר חופש? האם הוא מוכר על ידי משרד החינוך? לכמה זמן?

• 14 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by MishaK,

:-X

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  18. כיוון שלא הולך לי טוב באחקטרוניקה היצאו לי לעבר למגה חדשה, מכטרוניקה, בבית הספר שהיא תהיה רק שנה הבאה אמרו לי שיש לי ציון של 65 ואם אני יעבור למכטרוניקה אז יהיה לי ציון של פלוס שלושים נקודות וששם בכלל יהיה לי יותר קל. השאלה שלי היא האם כדאי לי לעבור? אני ישמח לקבל תגובות מאנשים שכבר לומדים את זה. ולדעת מזה בדיוק. אמרו לי שבשביל האוניברסיטה זה אותו דבר ויהיה לי אותו בונוס (איזה בונוס בדיוק זה?) אבל אני יותר רוצה ללמוד אלקטרוניקה מאשר מכטרוניקה אבל במכטרוניקה יהיה לי יותר קל ואחר כך אם אני ירצה אני יוכל באוניברסיטה ללמוד אלקטרוניקה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  19. זה נראה לי המקום הכי רלוונטי לרשום את זה. אני חושב על מערכת קירור מים ידנית למעבד, היא נראית כמו כל מערכת קירור רק שהמשאבת מים היא ידנית אולי דוושה לרגל שבעזרתה אפשר לשאוב את המים זה יעבוד מצוין ויחסוך חשמל אבל הבעייה מתחילה כשמתעיפים :-[

• 41 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by Vega,

שלום, ברצוני לחלוק איתכם שיטה יעילה ביותר לאחסון דיסקים. כבר זמן מה, אני מחפש דפים מיוחדים לקלסר שאפשר לשים בתוכם דיסקים (הכוונה היא למעטפות של דיסקים שאפשר לחבר לקלסר). ואתמול מצאתי את זה בטעות ב'אקדמון' שבקמפוס של אוניברסיטת גבעת-רם. כמובן שהסתערתי על המדף, וקניתי כ-6 חבילות של 30 דפים (כאשר כל דף מחזיק 3 דיסקים), רצתי הביתה והתקנתי את הדפים בקלסר מיותר שהיה לי. השיטה הזאת מאוד מאוד יעילה וחסכונית, לפי החישוב שאני עשיתי חסכתי בכ-50% מהמחיר הרגיל של "מזוודה" של דיסקים. מקווה שהמידע יעזור לכם, --Vega.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by naorai,

אני מזה מאושר כל ההודעות החדשות (או איך שקוראים לזה ??? ) שלי(!!!) אני :D רצח

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  22. שלום! בצבא אני רוצה ללכת לחיל הטכנולוגיה. אני רוצה ללכת לממר"ם בעיקרון. עכשיו אני לומד במגמת מחשבים (טכ"ם). יש לי פרופיל רפואי 97 וקב"א 53. האם זה מספיק? פשוט יש לכל החברים שלי 55 ואני מרגיש נחות.

• 65 תגובות
    • 6.5k צפיות
  23. Started by The Ball,

לפי מה שהבנתי הם יושבים עכשיו והיה כתוב שההסתדרות לוקחת את זה כפגישה מכרעת... זה כאילו שביתה כל היום או שאין יותר בכלל? ומישהו יודע בנתיים מה אמרו לגבי מחר בקשר לתיכוניים?

24. אם כתוב עליו שהוא קורא בפורמט AVI אז הוא קורא DIVX או שזה לא קשור? כתוב שהוא קורא VCD, AVI + MPEG תודה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  25. אני חושב שהכותרות "Prepare to be amaze" ועוד ..., קצת מזכירות לי קמפיין של סרט חדש. אולי מטריקס 3? :lol:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים