עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. : אני כל היום שומע אותו ברדיו ואני לא מצאתי את השם שלו... תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  2. Started by payback,

http://s36.yousendit.com/d.aspx?id=2W173NVWBWKX51D6S472PP3AH7 מה אתם אומרים על הקונספט?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  3. Started by exXxTreAm,

מישו במקרה יודע אם יש חוג ברייקדנס בחיפה?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  4. עשיתי עכשיו חשבון פרימיום לחודש, בשביל לבדוק את זה. אז ככה, אני עשיתי את החשבון דרך .com, אבל כל הלינקים שאני מוצא הם לde. אין לי בעייה להתחבר לCOM, אבל כשאני מנסה להתחבר לDE זה אומר שהוא לא מוצא את המשתמש, ואם אני משתמש חדש אז לחכות קצת כי אולי הכסף עוד לא עבר. עשיתי טעות ואני צריך לעשות חשבון חדש, או פשוט לחכות קצת? תודה! עריכה: טוב, מסתבר שהחשבונות הם לא אותו דבר. אבל יש אפילו יותר לינקים לCOM. רק שימו לב אם אתם עושים חשבון חדש!

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by Born2Kill,

אני צריך אתר טוב (מומלץ שיהיה חינמי) שיש בו סמיילים וסרטוני פלאש. או אתר של סמיילים בלבד או סירטוני פלאש בלבד, כעיקרון אני רוצה שתציעו גם זה וגם זה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  6. Started by moonjib,

הגיע הזמן שאני אפתח ת'רד על זה. שמתי לב שמערכת המבזקים השתנתה (כבר לפני כמה חודשים, אבל כמו שאמרתי, עצלן), החדשות רצות בלי אפשרות להפסיק, והם נעצרות רק כאשר הלינק הראשון מגיע להתחלה. במערכת הישנה יכולת להפסיק את החדשות בכך שהיית שם את העכבר עליהם. לדעתי הרבה יותר נוח. האם ה"מערכת" הישנה תחזור? אני מקווה שכן .

7. Started by joni,

אני וחברים שלי שמענו על זה שעם אתה שם מנטוס בתוך קלוה אז זה מתפרץ . חשבתי על זה ומעניין אותי בעצם מהו ההסבר הכימי אם מישהו יודע אני אשמח תודה ...

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  8. שעושים alt-ctrl-del ורואים את חלון התהליכים של המחשב , איזה מהם אני יודע שאני יכול להוציא, ואלו שלא??? מצורפת בזאת תמונה של התהליכים הפתוחים, אולי תעזרו לי אני יכול לסגור???

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  9. http://www.stage6.com/user/zbol/video/1834278/Ukraine-moto-adventure דו"ש = דו שימושי (שטח+כביש) תהנו! ;D

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  10. Started by icebreak,

בסקר עולמי על המותגים המובילים, יצא כי המקומות הראשונים הם 1. APPLE 2. GOOGLE 3. IKEA 4. STARBUCKS 5. AL JEZIRA http://www.theaustralian.news.com.au/common/story_page/0,5744,12102862%255E1702,00.html כנראה שה APPLE וה IPOD ימשיכו למכור חזק גם בשנים הקרובות

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by Michal Gottesman,

הי, כנראה שלחצתי על הגדרה מסויימת לא נכונה ופתאום המייל שלי השתבש. כשאני כותבת כתובת מייל בגוף ההודעה הוא מוסיף לפני כתובת המייל hyperlink"mail to" כשאני מנסה לצרף קובץ הוא מצרף שורה שכתוב בה EMBED OUTLOOK .FILEATTACH אשמח לעזרה איך לסדר את זה תודה

12. נכון יש את הפרסומת של MTV ויש כמו כדורים כאלה שחורים מבריקים.. אז אני רוצה תמונה/רקע שלהם, הרזולוציה לא משנה(זה לאייפון) וגם יש כמו בובות כאלה עם מלא פרווה צבעונית אז אני מחפש גם תמונה/רקע שלהם(גם לאייפון) תודה סהר!

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  13. Started by ZorD,

האם יש כבלים שממירים את החיבור של ספק תוצרת IL שיתאים לתקן של תקע בחול? דוגמה: הקצה של הכבל של הספק בעל 3 חיבורים.. בחול יש רק שני חיבורי.. יש כבל שממיר את ה3 ל2 כדי שיהיה ניתן להשתמש בספק גם בחול? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  14. Started by DAVIDD,

טוב יש לי בחירה בין ג'יבנשי פור הום לבין 212 אמא שלי לא רוצה להביא לי את שניהם אמרה לי רק 1 :'(

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  15. תודה למשיבים (השאלה היא איך זה נקרא ביוונית...)

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  16. Started by PayneBack3251,

טוב,סליחה לא ידעתי שאסור לדבר פה על בעיות עם אתרים. --נמחק--

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  17. Started by Dark Respect,

ב"מכת מדינה" כשהמאבטח נכנס תמיד יש מין שיר ראפ-פאנק ברוסית מי מכם רוסים נחמדים יגלה לי מה שמו ותחת איזה שמות אני יכול להוריד שירים כמוהו?

18. Started by JHONLEV,

אההה אמא שלי רוצה מאד את הדיסק מוזיקה בשם מלחמת הכוכבים אני חושב (לא של הסרט) ואני רוצה לקנות לה אותו ליום הולדת ,,, משהו יודע איך קוראים לזה באנגלית?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  19. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מחפש אתרים שיש בהם צילצולי mp3 לפלאפון themes וולפייפרים משחקים ועוד... עשיתי חיפוש בגוגל מצאתי כמה אבל אולי אתם מכירים מומלצים כל שהם... תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  20. Started by ep-120,

http://www.israghost.co.il/site.php?page=sians15.html

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  21. Started by Stanly,

במוצאי שבת הייתי בגני יהושוע בהופעה של קוקה קולה, מטרת ההופעה (כך טוענת החברה) היא להתחבר לעולם הצעירים. אתה ניכנס לשם (שם= כדור גדול מפלסטיק או משהו כזה) הרחבה כולה אולי 30-50 מטר משהו קטן מאד, באמצא יש ערכת תופים ומסביב יש 4 עמדות תופים בעמדה יחסית גבוהה כך שמבחוץ יוכלו לראות את ההשתקפות שלהם דרך הכדור. יש הופעה (מדהימה יש לומר) של לייזרים ואורות עם מוסיקה נטו (ללא מילים) באמת הופעה מגניבה לאללה והכל. אתה עומד כל הזמן מסתכל לשמיים יש מוזיקה של מועדונים ויש לך חשק לרקוד וזה ויש שם בנות וזה ניראה נחמד לאללה... אבל אז היתה בעיה אחת קטנה... השעה רק 7 בערב... :s05: ההופעה רק 35ד' יש לידך זקנים בני 50 וילדים שעוד אין להם 13 במיקרה הטוב. ואתה לא ממש לרקוד כשיש עלי…

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  22. Started by UltraWaveMUSA,

אוף אני היום יוצא עם מישהי אבל לא יודע לאיזה סרט ללכת.. אני כאילו לא יודע איזה סרט טוב יש... לא משנה איזה סוג העיקר לא פעולה [רובים וכאלה] וגם לא שודדי הקאריבים.. מה אתם ממליצים? מה ראיתם?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  23. הסתדרתי תודה.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  24. Started by DannyBoy1904,

אני צריך את השם של השיר והזמרת שיש בפרסומת של הנייר טואלט עם הלבבות! שלא תחשבו שלא חיפשתי בגוגל! הדבר היחיד שמצאתי זה Shifty - Ez cuz you're beautiful וזה אכן השיר או לפחות הפזמון אבל זכר שר את השיר ויש קטעיר ראפ כאלה ! קיצר אני מחפש את מה שיש בפרסומת! מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.