עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by iem,

אני מפליג באוקטובר לקוס וללימסול (יהיו לי 5-6 שעות בכל אחד). האם יש שם מקום לקנות WII והאם המחיר כדאי בהשוואה לדיוטי בארץ או לרכישה בארץ ? מה ההמלצות ? תודה !

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  2. Started by dani,

קניתי לפני חודשיים הגה של לוג'יטק ( Logitech Wingman Formula force GP - האדום) והוא התקלקל לי... ניסיתי לחבר אותו ביו אס בי ומחשב לא מזהה כלום - בדקתי בכל החיבורי יו אס בי שלי - דברים אחרים כמו המודם והמדפסת עובדים אז זו לא בעיה בשקע יו אס בי עצמו. רציתי לדעת מה בנוגע לאחריות (התקשרתי אליהם והם אמרו לי להביא את ההגה לחנות) כי הסתכלתי בפורום פעם והיה כתוב שאת המוצרים של לוג'יטק לא מתקנים אלא מחליפים אותם בחדש...

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  3. לא מצאתי פורום מתאים (מוזיקה) אז הכותרת אומרת הכל אם אפשר גם את השמות של השירים תודה !

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  4. 1.אני צריך לדעת מהם שמם של המדינות בארה"ב 2.אני צריך לדעת מהם שמם של האזורים הקיימים בארה"ב(לדוגמא: שיקאגו נמצאת באלינוי) 3.אני צריך לדעת מה מספר האנשים שמתגוררים בארה"ב. תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  5. Started by -==BarDuGo==-,

תנו לי בבקשה לוחות לקניית מחשבים (אני ציך שרת) חיפשתי כבר בכל מיני לוחות ולא מצאתי כימעט כלום עים אתם מכירים אז בבקשה תירשמו תודה!!!

6. תודה לעוזרים שלחו במייל vorsin@012.net.il נ.ב אל תשלחו שטויות שלא קשורות לזה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  7. תאריך רישום: 20.10.2003 בשעה 02:18:33

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  8. Started by generalA,

אני מחפש 3-4 חנויות זולות במיוחד אשר לא בהכרח אינטרנטיות אך זולות באיזור הדר יוסף בת"א (ליד תחנת הרכבת האוניברסיטה) או בכלל בת"א ... תודה אנשים !!

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  9. Started by Whores-Hammer,

http://movies.go.com/moviesdynamic/movies/movie?id=688725

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  10. Started by SheZiF,

אז ככה אני מחפש סרטים טובים לראות, בין אם בקולנוע בין אם בחנות בלוקבסטר הקרוב ובין אם להשתמש בדרכים כאלו ואחרות בכ מקרה אני מחפש סרטי פעולה עם אפקטי סאונד נחמדים וכאלה וכן הרבה מתח בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  11. בוקר טוב מישהו אמר לי שכתוב בידיעות אחרונות שמחר לא יהיו לימודים בתיכונים ובחטיבות, זה נכון? חיפשתי בynet ולא מצאתי כלום, כתוב שם רק על השביתה של הסטודנטים שהייתה היום. מישהו יודע מה קורה מחר?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  12. Started by JHONLEV,

אההה אמא שלי רוצה מאד את הדיסק מוזיקה בשם מלחמת הכוכבים אני חושב (לא של הסרט) ואני רוצה לקנות לה אותו ליום הולדת ,,, משהו יודע איך קוראים לזה באנגלית?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  13. Started by moonjib,

הגיע הזמן שאני אפתח ת'רד על זה. שמתי לב שמערכת המבזקים השתנתה (כבר לפני כמה חודשים, אבל כמו שאמרתי, עצלן), החדשות רצות בלי אפשרות להפסיק, והם נעצרות רק כאשר הלינק הראשון מגיע להתחלה. במערכת הישנה יכולת להפסיק את החדשות בכך שהיית שם את העכבר עליהם. לדעתי הרבה יותר נוח. האם ה"מערכת" הישנה תחזור? אני מקווה שכן .

14. Started by timac,

אפשר תאתר הזה שאתה מעתיק ת URL לאתר אחר ומוריד? תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  15. http://www.toto.org.il/ShowLineTicket.asp?orderid=3405142&uid=59112 שרומא תתפוצץ

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  16. Started by ZorD,

האם יש כבלים שממירים את החיבור של ספק תוצרת IL שיתאים לתקן של תקע בחול? דוגמה: הקצה של הכבל של הספק בעל 3 חיבורים.. בחול יש רק שני חיבורי.. יש כבל שממיר את ה3 ל2 כדי שיהיה ניתן להשתמש בספק גם בחול? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  17. Started by PROSK8,

שלום אני עכשיו בנתיים עכשיו באירופה מי שמכיר את בלרוסיה אז בנתייםן אני שם ובקיצר אני נוסע לכול הדודים שלי ויש הרבה בקיצר אני מחפש חנויות מאירופה וארצות הברית שמוכרות חלקים למחשבים וגם אם אפשר חלקים של קירורי גז ושיש להם אתרים כמו פנדה ונועה אצלנו אז בנוסך כזה ושיש להם גם הובלות ורק לרציניים בלבד תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by moonjib,

אכן זוהי קונספירציה (מקומם, מקומם מאוד). שאני (*שני) המלכה :] היא לא באמת בחורה, היא אחת מפיצולי האישיות של compman112. אכן חברים, מקומם. . . . . . . . . . . . . . . מקומם מאוד. ואיך יכולתם שלא לעלות על זה? compman112 משתלט עליכם...מואהאהאהאהאה.

19. Started by אמיר יצחקי,

http://www.youtube.com/watch?v=dinzpXsuwyI ;D

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by PayneBack3251,

טוב,סליחה לא ידעתי שאסור לדבר פה על בעיות עם אתרים. --נמחק--

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  21. Started by kobibo,

מחפש המלצה לטלויזיה טובה 21 אינץ עד 1000 ש"ח תודה.

22. למי שיש סריאל שיכתוב פה או שיביא לי באייסיקיו בבקשה, אני חיפשתי וחיפשתי וללא הצלחה אייסי 118431391

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  23. שלום! אני עושה פרוייקט על רומיאו ויוליה ויש לי משימה לקחת כמה ציטוטים ולהגיד מה ה"theme" המשותף ביניהם ומה זה אומר על האמונות בתקופה האליזבנטית (בתקופה של המלכה אליזבט ה-I). בקיצור אחד מהציטוטים (הבעייתי ביותר עבורי) הוא הנ"ל: Is she a Capulet? O dear account! My life is my foe's debt foe אני יודע שזה אומר יריב, יענטו אוייב. עכשיו, מה זה ה-account הזה? ומה הכוונה ב-foe's debt? למי שרוצה לראות מה ה-context, הנה הסצינה מתוך המחזה: http://www.clicknotes.com/romeo/T15.html תודה רבה רבה רבה רבה!

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by Stanly,

במוצאי שבת הייתי בגני יהושוע בהופעה של קוקה קולה, מטרת ההופעה (כך טוענת החברה) היא להתחבר לעולם הצעירים. אתה ניכנס לשם (שם= כדור גדול מפלסטיק או משהו כזה) הרחבה כולה אולי 30-50 מטר משהו קטן מאד, באמצא יש ערכת תופים ומסביב יש 4 עמדות תופים בעמדה יחסית גבוהה כך שמבחוץ יוכלו לראות את ההשתקפות שלהם דרך הכדור. יש הופעה (מדהימה יש לומר) של לייזרים ואורות עם מוסיקה נטו (ללא מילים) באמת הופעה מגניבה לאללה והכל. אתה עומד כל הזמן מסתכל לשמיים יש מוזיקה של מועדונים ויש לך חשק לרקוד וזה ויש שם בנות וזה ניראה נחמד לאללה... אבל אז היתה בעיה אחת קטנה... השעה רק 7 בערב... :s05: ההופעה רק 35ד' יש לידך זקנים בני 50 וילדים שעוד אין להם 13 במיקרה הטוב. ואתה לא ממש לרקוד כשיש עלי…

• 2 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים