כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
דברים מצחיקים וגם בעברית למי שיש (גם MP3) ravivsster@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ערב טוב. אז ככה,אני צריך לעשות עבודת הגשה בביולוגיה על ''זיהום מי ים וחופים'', ואני לקראת סיום,אבל משום מה נתקעתי!, כבר חצי יום שאני מחפש בגוגל דרכים לפתירת בעיית הזיהום בחופים ובימים,ולא מצאתי דבר. אשמח אם חלקכם תוכלו לעזור לי למצוא את מבוקשי .
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אתמול ה- IE הראה לי עיברית משמאל לימין, וכל אתר הייתי צריך לשנות את זה...היום אני מפיעל נכנס ל-GOOGLE.CO.IL והוא מראה באנגלית ניסיתי לסדר את זה בהגדרות באתר...לא עוזר בדקתי שהמחשב שלי תומך בעיברית, והכל בסדר נכנסתי לגוגל וכתבתי "גוגל" בעיברית ואז מצאתי את האתר וכתוב לי: "The summary for this Hebrew page contains characters that cannot be correctly displayed in this language/character set" אין לי מושג מה לעשות עכשיו ואיך לשנות את זה שהדפדפן יראה לי רק מצד ימין ,כדי שאני לא אשנה כל פעם שאני עושה חיפוש תעזרו לי בבקשה ???
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
שלום.. יש לי E1000 והוא לא נכנס לשום אתר חוץ מORANGE.. אצל משהו גם בקיימת הבעיה הזאת? התקשרתי כבר לשירות המפגר שלהם והם אומרים שהם לא יודעים מה לעשות אולי משהו יודע מה לעשות? (חוץ מללכת להחליף)
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
תנו לי בבקשה לוחות לקניית מחשבים (אני ציך שרת) חיפשתי כבר בכל מיני לוחות ולא מצאתי כימעט כלום עים אתם מכירים אז בבקשה תירשמו תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, מישהוא יכול להמליץ לי על מורה נהיגה טוב מאוד מאוד באזור תל אביב רמת גן שיעביר אותי טסט כמה שיותר מהר ובפחות כסף תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
משהו שמע על דבר כזה? ראיתי את ה PS2 סלים לפני כמה ימים והיא נראת ממש מדליק אז אם יש איזו שהיא אפשרות להחליף את המכשיר הישן והענקי שיש לי ב PS2 SLIM קטן וחמוד אנא ספרו !
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
שלום,אני רוצה להעיף את המשקפיים כבר קיבנימאט!,ורציתי לדעת כמה עולה עדשות מגע והאם אפשר להחליף גם את צבע העיניים עם זה ומישהו שיש לו ניסיון שיכתוב איך זה תודה
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
תודה[br]פורסם בתאריך: 16.05.2007 בשעה 15:40:38 אה ושכחתי לומר , על גיר רגילאני צריך נהג טוב בשביל חבר שלי הוא מחפש אולי אתם יודעים?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם קיים אתר ישראלי שניתן דרכו להזמין דברים מחו"ל שלא מגיעים לארץ! במקרה שלי IAUDIO x5l כיסוי סיליקון?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בא עלינו החורף לטובה - ועמו בחינות הבגרות עבור אותם אומללים שהתקשו ללמוד שנה שעברה או (במקרה שלי - עברו מגמה). כן כן, לאחר שחרשתי את עכוזי שנה שעברה במרדף אחר החומר במקצוע "היסטוריה" הצלחתי לגרד 82 בבגרות (לא למדתי כל השנה), רק מה - שעברתי למגמה טכנולוגית - ונחשו מה, שמה "היסטוריה" - שהוא מקצוע קשה יותר פשוט לא תופס. ולכן, עליי לגשת השנה לשתי בחינות: ידע העם א' וידע העם ב'. ובכן, שמח וצוהל ניגשתי לאגף בחינות הבגרות באתר משרד החינוך והורדתי את מיקוד הבחינה (למזלי האתר עוד לא הוצף על ידי עשרות אלפי זעטוטים המחכים לגורלם האכזר) רק שהשתוממתי למראה הפלא הבא: *ציטוט מהטקסט* " תקופה ראשונה - מבוא 1870-1920 התלמיד יענה על שלוש שאלות (כל שאלה - 10 נקודות) מבין חמש שאל…
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הייתה קפיצת מתח,ביחד עם המתח קפץ לי ההארד-דיסק. את ההמשך אתם יכולים לנחש.. כרגע חזרתי ומקווה להשלים את החסר,דרך אגב לכול מי שהיה את המספר שלי בICQ אז שכחתי את הסיסמא ואני אפתח מספר חדש עוד מעט
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שהמילים שלו בפזמון זה משהו same , but changed , reworked , rearranged... אם מישהו מכיר..
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, זה לא חדש לי שאני לא טוב בספרות, ותמיד אני לא מצליח לקבל ציון טוב במקצוע הזה כי אני לא מבין מהם הטעויות שלי ואיך לנסח טוב וכו'.... לאלה שטובים בספרות יכולים להגיד לי איך אני יכול להתגבר על זה, כי פשוט לא מצליח לי. כבר פחות מחודשיים אני מסיים י"ב ואני רוצה לסיים כמו שצריך. http://img184.imageshack.us/img184/8169/scan0003gy1.jpg http://img184.imageshack.us/img184/3020/scan0002se4.jpg
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני טס ללונדון בחופשת פסח, ואני אהיה שם ביו היתר ב-23.4, יום שישי, "Good Friday". אם מישהו יודע, מה קורה בלונדון ביום הזה? המוזיאונים והתיאטראות יהיו סגורים? יש אירועים מיוחדים כלשהם ביום הזה?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אהלן. אני כיום מנוי באסקייפ, ויש לי חשבונות ממש מנופחים (מאוד) לאורנג' למספר מסוים שאני מתקשר אליו ממש המון, והחלטתי לעשות משהו ולקנות שני מכשירים שיהיו במסלול משפחה עם מינימום הוצאות. המכשירים האלה יהיה אך ורק(!!) לשיחות ביניהם, ללא יוצא מן הכלל. זאת אומרת שאני מחפש מסלול משפחה/יעדים נבחרים איכותי ביותר שיהיה לי איזה 0 אג' או משהו כזה. האם אתם מכירים מבצע/מסלול/משהו שיהיה איכותי לזה? (ולא אני לא מתכוון ללכת עם ווקי טוקי של מאבטחים סטייל לבנת בטון).. תודה רבה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני צריך לזהות ידיים בתמונה על ידי אלגוריתם שאני צריך לבנות אני לא יודע לאן זה מתאים יותר לפורום תכנות או לפה כי גם מי שלא יודע לתכנת יוכל לעזור אני צריך שיטה יעילה לזהות איפה נמצאת יד בתמונה דרך לעבור על התמונה ולמצוא איפה היד נמצאת חשבתי על מספר דרכים: 1.בכל יד גובה האצבעות הוא בסדר עולה השמאלית והימנית הן האצבעות הנמוכות ביותר והאמצעית היא הגבוה יכול ליהיות בזה שימוש אבל זה נראה לי בעייתי 2.יש כל מיני אפקטים שאפשר להשתמש ולנסות להגיע למצב שליד יש סימני זיהוי ברורים ויש עוד כמה אבל הן כבר לא שיטות מעניינות למישהו יש עוד רעיונות יצירתיים שיוכלו לעזור לי כי זה ממש קשה לחשוב על רעיון לזה ואני גם לא יודע אם זה יעיל הפיתרון שהצעתי ברעיון מספר אחד כי אני צריך בדרך כל שהיא לה…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שני מכשירי דור שלישי בעלי מצלמת 2 מגה פיקסל, המחירים לא בשמיים, דווקא ה-V3X הפתיע אותי לרעה (כנראה בגלל שזכה בתואר בתערוכת 3GSM לפני חודש...). עיצוב נחמד לשניהם, עדיין המימדים לא כאלה נוחים, אבל סבילים... מה אתם אומרים? יש תחרות ל W800? (ולא בנושא צילום).
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
צילום: אני רעיון: אני עריכה: אני DOg tags: שלי ;D הפינגוין: שלי
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=32WL36&Cat2Cat1ID=1469&Cat2ID=2078&aff=Zap הטלויזיה הזו שווה במחיר: 9600 ש"ח? (המחיר כולל משלוח, התקנה ומעמד שולחני לטלויזיה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
משהו יודע אם יש מקום בארץ שאפשר בו לקנות את החולצה הצהובה של מוביל הטור דה פראנס?? יש אפשרות להזמין את זה לארץ אבל זה טיפה בעיה בשבילי.. http://www.madeinsport.com/fr/descProduit.asp?Univers=letour&Langue=en&IdMdl=17526&IdPrpMdl=IdPrpMdl_02:001§IdPrpMdl_01:044|040&idPtn=letour&taille=Size&Devise=USD
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
הכותרת דיי אומרת הכל.. אני צריך מקרן ל24 שעות וכמה שיותר בזול.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-