עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, מצאתי ברשת המון אתרי קניות לרכיבי מודינג, מארזים וכו'.... אבל הבעיה שאין משלוח לארץ.... אני אשמח לקבל אתרים עם משלוח לארץ, ועוד מידע על האתר..... (רצוי שזה יהיה באנגלית) תודה רבה מראש... עידו.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  2. Started by pet4a,

האם משתלם כלכלית להביא מארהב חלקים למרות שאין אחריות בארץ על המוצרים? איזה חלקים כדאי להבאים? ההזמנה תהייה מהאתר NEWEGG אולי EBAY

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by gtabak_37,

שלום לכולם! היום קיבלתי בדואר מכתב מחיל הים, זימון למיונים לגדנ"ע חובלים בתל השומר. אני אשמח לדעת מה יהיה ביום הזה, אילו מבחנים, כמה טיפים וכד' תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. איפה אני יכול להשיג פתרונות לבגרות באלקטרוניקה? <חלק א'> מכל השנים.. יש דבר כזה בכלל? תודה!

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by DarkMoh,

ככל הנראה הפרופיל הרפואי שלי (פלטפוס, בעיות בברכיים, משקפיים במס' גבוה) ימנעו ממני להתגייס ליחידה קרבית. למרות זאת, אני מחפש תפקיד שיהיה איכותי לא פחות מתפקיד קרבי ברמת השירות שלו. אני מחפש משהו שיתן לי סיפוק, אתגר וסביבה נהדרת במסגרת הצבאית. כרגע אין לי ממש מושג לאן לפנות ובגלל שרוב האנשים כאן אחרי גיוס אשמח לקבל המלצות. חשבתי על מצ"ח, מודיעין (שלא קשור בתיכנות), תפקידי ניהול שונים (כוח אדם וכו') או אפילו מראיין פסיכוטכני. שירות בשב"ס נשמע כמו חוויה מאתגרת, אבל האיכות הכללית של התפקיד, הסביבה האנושית והמשמרות נראים קצת נמוכים. תפקיד מעניין נוסף שחשבתי עליו הוא המשטרה, כלומר פשוט להיות שוטר. אם למישהו יש משהו ספציפי להציע, או סתם "כיוון כללי" אשמח לשמוע אותו.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  6. Started by Karos,

קיבלתי SMS מהמספר ICQ 223459071 במקביל אחרים קיבלו SMS כאילו ממני (כמובן שלא שלחתי כלום) גם דרך ה ICQ עשיתי חיפוש על המספר וברור שהשולח הוא לא בעל המספר ICQ הזה. מופיע גם nickname בתחילת ההודעה אבל חיפוש עליו באתר של ICQ לא מביא תוצאות... יש איזשהי דרך שאני יכול לדעת מי השולח?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by lev-27,

אני רוצה לקנות dji air 2s ואני מנסה להבין לעומק איפה מותר/אסור להטיס רחפנים. https://www.icd.org.il/noflyzones לפי האתר הזה אסור להטיס רחפן בגובה מעל 50 מטר. אבל באזורים במפה שמסומנים בירוק דורשים גובה מינימום מעל 500 מטר גובה. זה לא סותר אחד את השני? מותר לי עד 50 מטר גובה או מינימום 500 מטר גובה? ומה זה האיסור הזה על הטסת רחפן בפארק לאומי? מדובר במשאב ציבורי. אסור לי לצלם פארק לאומי בנגב ממעוף רחפן?!

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  8. עסקאות סקנדרי בשוויים נמוכים, גיוסי חוב בתחפושת של "הון", ירידה חדה בכמות המשרות הפתוחות - ההייטק הישראלי אולי משדר עסקים כרגיל, אבל מתחת לפני השטח ההתפכחות משנות הגאות מחלחלת לעומק. או כפי שניסח זאת איש הון סיכון ותיק: "מה שהיזמים והמשקיעים הכי פחות רוצים זה להיפגש, כי אז יצטרכו לדבר על השווי המעודכן ואת זה הם לא רוצים"לכתבה

• 0 תגובות
    • 269 צפיות
  9. אני נבחן אינטרני. מחפש מידע לגבי ההרשמה המאוחרת לבגרות במת', היא אמורה להתקיים ב27 בינואר. לפי הידוע לי יש הרשמה באינטרנט, אבל אני לא מוצא מידע לגביה. תודה, נדב.

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  10. Started by romansah9,

http://vimeo.com/iryoku/separable-sss כל מה שאתם רואים בסרטון הוא טיוח ב-DirectX 10. האפקט הזה הושג ע"י טכנולוגיית "Separable Subsurface Scattering" אשר מאפשרת לחשב שקיפות עור. כפי שאפשר לראות זה שהעתיד היפה עוד לפנינו...

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by Jack_g,

אני רוצה לקנות AIRBRUSH ואני לא יודע איזה כדי ואיזה ערכות יש, אם תוכלו לעזור לי ממש אודה לכם.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  12. מישהו כאן עושה מחר את הבגרות בניתוח מערכות ב' ותקשורת איבדתי את הלוח בחינות ורציתי שמישהו יגיד לי באיזה שעה זה מתחיל בבקשה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  13. http://e.walla.co.il/?w=/1000/690512

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  14. הטריילר המרשים לסרט נבלי העל החדש חוזר בגירסה מורחבת, שתסביר לכם מי נגד מי ואיך כל זה קרה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/רוצים-לדעת-עוד-על-הסרט-suicide-squad-הטריילר-הבא-י/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by noodle,

שלום לכם, התחלתי להשתמש ב-RSS לאחרונה, ונתקלתי בבעיה ב-RSS של האתר בפיירפוקס, ה-site location שנרשם ב-bookmark זה הכתובת של הפיד ואי אפשר להיכנס לאתר דרך הקישור שמופיע שם. כאשר אני לוחץ "Open HWZone" אז פשוט מופיעה לי ההודעה להוסיף את ה-Live bookmark של האתר. גם לא ניתן לשנות את ה-site location. התלבטתי אם לרשום את זה בכללי או בתוכנה ולבסוף החלטתי לרשום זאת פה מפני שראיתי שזה האתר היחיד שקרה לי דבר כזה. ראיתי שפתחו קריאה ב-bugzill מ-2008 על שינוי ה-site location אבל אף אחד לא טיפל בזה. האם ניתן לפתור זאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by overload,

קודם כל אני רוצה להמליץ על האתר http://www.heavy.com באמת אחלה אתה, לפעמים יש להם יציאות חזקות הפעם הם העלו את הקומדי רדיו, שזה בעצם אוסף של קטעי סטנד אפ קצרים של אמנים שונים כמו אדי מרפי (ממומלץ),קריס טאקר, אפילו הכבל הזה מקומדי סנטרל וכמה מוכרים פחות ויותר. כדי להפעיל את הרדיו תכנסו לאתר, תלחצו על הכפטור השלישי משמאל בשורה התחתונה - יהיה כתוב קומדי רדיו כשתעברו עליו. תיכנסו ותבחרו אומן.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  17. אני רוצה להזמין מהם את הנעל הבאה , ורציתי לדעת האם משהו מכיר את החנות הזו או קנה אצלהם. כי קצת מפחיד לתת פרטי כרטיס אשראי לחנות שלא ממש מוכרת. http://www.mastersport.co.il/products/173199

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום לכולם הבנתי שיש פה כמה מבינים בגיטרות אז אני שואל פה כמה שאלות. אני מעוניין להתחיל לנגן על גיטרה חשמלית אין לי בסיס על קלאסית או כל ידע בנגינה על גיטרה, אבל אני מעוניין להתחיל לנגן על חשמלית ולא ללמוד את הבסיס דרך קלאסית אלא ישר להתחיל ללמוד את הבסיס דרך חשמלית האם זה אפשרי אני יודע שזה לא מומלץ אבל ברמת העיקרון זה אפשרי וזה יהיה בסדר? האם אתם יכולים להמליץ לי על מגבר + גיטרה למתחילים בתחום ה2500 שקל?(אם אני יראה שזה מתאים לי ואני יתקדם אני ישקיע על מגבר+גיטרה מקצועיים יותר כמו פנדר,גיבסון)... הסגנונות שאני מעוניין לנגן הם מטאלקור,הארדור,סקרימו,הארדרוק בעיקר guns n roses... האם זה אפשרי? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  19. בלוג נחמד להעביר איתו את הזמן... http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=cons תקראו קצת באמת מעניין..

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by GOM(h)z,

לא יודע אם נפתח כבר ת'רד בנושא הזה,אבל בהצלחה לכל מי שעושה מחר בגרות במחשבים ואלקט' שאלון א'\מערכות ספרתיות\לוגיקה\וואטר אבר. מקצוע קל אבל לא תזיק בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  21. איפה אני קונה? ראיתי ספר: ActionScript 3.0 Game Programming University (Paperback) by Gary Rosenzweig (Author) ואני רוצה לקנות אותו. איפה יש בארץ? פשוט המשלוח של אמאזון זה או לחכות חודש או לשלם מלא כסף.... תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by SeaMonster,

העם סמסטר חורף במכללות מתחיל גם מחודש אוקטובר , כמו באונברסיטאות?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by tom1,

אני יודע שלא לגמרה קשור אבל זה ממש ממש חשוב לי, איך לחפש מידע בנושא? יש לי סירטון שלי נוסע באופניים, אני רוצה לערוף את הסירטון כך שיראו אותי נוסע, רק בלי האופניים. אני גם רוצה לעשות את זה בלינוקס. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by RGod,

שלום לכולם אני לא מצליח לפתוח קובץ DVR ,איך ניתן לפתוח כזה קובץ ?זה קובץ של סרטוון מסוים תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.