כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
אז ככה - סדרה מדהימה! סיימתי לראות אותה כעת כפי הנראה העונה השניה תתמקד על המלחמה בין העיירות ובחיפושים של הצבא (ושל השמן הקירח הזה) אחר ה"טרוריסט". ועוד דבר - הקטע של ה הדגל בסוף - הכוכבים היו מסודרים בעידול והפסים היו מאונכים ולא אופקיים, למה? ---- עוד דבר - מתי היא אמורה להגיע?
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רואה שם באיביי דוט קום. מחשבים שלמים P4 וכאלה ב- 20-30 דולר...לא כולל משלוח...זה בטוח?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
נתקלתי בזה היום ופשוט מדהים איך שזה פועל! לא ראיתי את זה אף פעם בפורום אז אם זה היה פה לא להתנפל עלי ;D ועוד שניים שפועלים קצת פחות טוב
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
http://gamez.nana.co.il/Article/?ArticleID=382890 כנסו וזהו... הצלחתי להגיע בקומה השניה אל הדלת השניה אבל אני לא מצליח לפתוח אותה... מצאתי 12 פריטים [כולל הסיסמאות] ונשארו לי 6 שאני יכול להשתמש בהם. מישהו יכול לעזור? שעה ישבתי אתמול ולא הצלחתי...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי, רציתי לשתף אותכם ברעיון שמכר שלי הוציא לפועל. אני לא אפריז במילים כי המטרה מוסברת באתר עצמו, אני אודה לכולם אם תיכנסו, תקדישו זמן ומחשבה לרעיון, תירשמו, ותכתבו לי פה בפורום את מחשבותיכם. המון תודה! www.haam.co.il
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מכשיר 3100 שניקנה באורנג' ואני רוצה לפתוח אותו לסלקום אז מה הקוד פתיחה שלו?? (זה לא קשור לכאן) תודה לעונים..!
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה להיות בטוח שאני אקבל את כל החלקים במחשב הזה: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.93 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 523.35 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 514.99 ] 1 CPU Cooling : Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD [ ¤ 50.62 ] 1 Hard Discs : Western Digital 60GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 409.34 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800SE 128MB DH DVI OEM Video Card [ ¤ 1299.97 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 [ ¤ 110.49 ] 1 Monitors : 17" LG Fl…
-
www.ogrish.com יש לי טראומה מהאתר הזה , צריך לתבוע את האתר הזה. אתר מגעיל. גם אח שלו www.ratemypooh.com לא פחות מסריח
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
http://www.supuzzle.com/supuzzle.swf מי שיודע לפתור את החידה הזאת שיתן פתרון אני כבר משתגע... תודות למי שיתן
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ראיתי אותה בזאפ... שווה לקנות בחנות הזאת?http://www.nirtech.co.il/
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המבצע הוא G65. האם מישהו יכול לספק לי מידע על המבצע הזה? לפי מירב הבנתי, בחודש הראשון רואים את כל הערוצים ואחר כך בוחרים חבילות שרוצים ב50%, נכון? אני שואל בשביל לדעת לפני שאני חותם ואני בטוח שהחברה לא מנדבת את כל המידע, אז נשאל אתכם :-) תודה
-
במשרד החינוך כתוב אתם יודעים אם גם ציונים בכימיה וספרות יתפרסמו באמצע יולי?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יצרנית הגאדג'טים הסינית מקווה להפתיע גם את שוק הרחפנים האישיים הצומח באמצעות המוצר הראשון שלה בקטגוריה לאחר שהצליחה להרשים אותנו כמעט בכל קטגוריה שנכנסה אליה תודות למוצרים באיכות סבירה ובמחירים תחרותיים במיוחד, נראה שהמשימה המרכזית הבאה של שיאומי (Xiaomi) הסינית היא בעולם הרחפנים, ובפרט הרחפנים שמיועדים לצילום באיכות גבוהה. החברה עתידה לחשוף את המוצר הראשון שלה בקטגוריה הלוהטת הזו כבר מחר, ב-25 במאי, וכעת אנחנו גם מקבלים סרטון קצר ראשון שמציג את המוצר המסקרן – לאחר מספר תמונות עמומות שהופצו ברשת במהלך השבועיים החולפים. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%94%D7%A9%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%97%D7%A8-%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%9F-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D…
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אחרי שחשבתי על זה הרבה, אני מעוניין בסיום התואר לעבור לאירופה. איך לתכנן את זה? לימוד שפה - יש תואר ראשון - יש (בסיום התואר אני עובר) אזרחות - גם יש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המלחמה הבאה תהיה בידם של ההאקרים – איך נכנסים לעולם אבטחת הסייבר? כמו לא די במלחמות, במאבקים ובאינטריגות שהם לחם חוקינו ולחם חוקה של האנושות כולה בעידן המודרני, המהפכה האינטרנטית, זו שהפכה את העולם הגדול לכפר גלובלי קטן, נגיש וידידותי, הביאה עלינו את האויב המתוחכם ביותר שידענו אי פעם. לוחמת סייבר, לוחמת רשת או לוחמה קיברנטית הם שלושה כינויים שונים לפעילותו הזדונית האחת של ההאקר הממוצע, זה החודר למרחב קיברנטי אותו סימן כיעד לפגיעה וגונב ממנו מידע תוך שהוא משבש את פעילותו ומסב לו נזק. התפשטותו המהירה של הטרור הממוחשב הפכה את תחום אבטחת הסייבר לתקוות העתיד האולטימטיבית, כאשר הקלות הבלתי נסבלת בה עלול מידע רגיש או אישי לזלוג וליפול בידיים זדוניות, מאצה את התפתחותן ש…
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני קצת פחות משבוע, האופניים שלי היו קשורות יחד עם של אחי למנגנון ברז כזה גדול. יום אחד בא הגנן ואומר שהוא צריך לפרק את המנעולים , הבעיה היא שהוא לא שאל אותנו את זה אלה את הבעל בית , והוא נתן אור ירוק. הגנן הספיק לשבור את המנעול שלי ועל של אחי הוא עבד , עד שאמא שלי הגיע הביתה והבחינה בו. מיד הוזעקה המשטרה ובלי לדעת הם אמרו לוועד בית לקנות לנו מנעול חדש במקום 2 ש1 בעצם נהרס וה2 נשבר לחלוטין. עכשיו כשבאנו לקבל את הכסף הם טוענים שהם משלמים רק על 1, ולא יעזור כלום. במקרה כרגע הגנן היה למטה ירדנו אליו עם 2 מנעולים והוא הודה שהוא שבר את ה1 ונזק את השני. מה אני עושה ?? איך אני מקבל גם את הזיכוי על המנעול השני אם הועד בית אינו מוכן לשלם? כמו כן אילו פעולות משפטיות אני יכול לנקות…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
בשעה טובה ובאיחות של כמה שנים, אני מתחיל לימודים אקדמיים! עקב הקרבה של המוסד לביתי, החלטתי לרכב על גביי האופניים אל המכללה וחזרה (כמובן בהתחשב בתנאי מזג האוויר). יש לי אופניים (Merida MTB m90, מעצורי רפידות) בני שנה וחצי פחות או יותר, אבל רכבתי עליהם פעמים בודדות ורק בשטח. אני מחפש הסבר קצר (ומעמיק ) לגביי אחזקה שוטפת של פעם בשבוע: - ניקוי אבק בעזרת מטלית ומברשת. - שימון השרשרת. באיזה שמן\גריז כדאי להשתמש? - קראתי שיש לשטוף במים וסבון כלים, זה לא יגרום לקורוזיה?
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חברים. לסבתי יש מטפלת חדשה, הילדים שלה חושדים שיש דברים בגו ומעוניינים לשים בביתה מצלמת אבטחה. כמובן שהמצלמה חייבת להיות מוסווית איכשהו. יש פה מישהו שהתעסק עם זה? שמכיר את הנושא ויכול לעזור? חיפשתי קצת ברשת ומצאתי לא מעט מצלמות אבטחה אלחוטיות המתחברות לראוטר (IP CAM) שתיאורטית נותנות מענה מושלם (אין צורך ב DVR), אך אינן מוסוות. אשמח לקבל מעט הדרכה ממי שבדק את הנושא או התקין משהו דומה.
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום אני חושב שיש לי וירוס במחשב כל פעם אני מפרמט ואחרי פחות משבוע אני ניכנס לפיסבוק והוא לא מבקש שם משתמש וסיסמא זה וירוס ולמה זה נותן לי להכינס בלי לשאול אותי אנשים יכולים להיכנס ולצאת חופשי בביתי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.starsclips.net/videos.aspx/video~risks_of_internet_hot_girls/Risks_of_internet_girls/Other_videos/ ראו הוזהרתם
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש אוטובוס או מונית שירות מרחובות לרמן גן ישירות???? ואם לא, איך מגיעים לשם הכי מהר ובהכי פחות אוטובוסים\מוניות, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כל אלה שטסו באל על תענו בכנות לקחתם את האוזניות או לא?? אני הרמתי להם את האוזניות רק בשביל המזכרת (כל טיסה ני עושה את זה חח) למרות שהאוזניות ממש חראאאאא אבל לא נורא מה איתכם אתם משאירים את האוזניות או לוקחים איתכם?
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי, עבדתי קצת בקיץ והרווחתי קצת כסף (לא משנה כמה). איך לי כל כך מה לעשות עם הכסך וכנראה שאני אשמור אותו ל"ימים קשים" אבל ריציתי לדעת על קניות טובות שעשיתם בזמן האחרון ואולי זה יתן לי רעיונות. אז יאללה תזרקו מה הקניה הכי טובה שעשיתם בזמן האחרון. כשאני מתכוון קניה טובה זו קניה שאמרתם לעצמכם אחרי "וואלה איזה מזל שקניתי את זה" כמו כן חשוב שהקניה תיהיה משתלמת במחינת מחיר/זמן שימוש/הנאה. עדיף שהקניה תיהיה ניסיון אישי ולא דעה.
-
- 97 תגובות
- 8.1k צפיות
-