כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,550 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן טיול לתורכיה - מחפש טרק לעשות למשך 4 ימים בערך, לא במזרח תורכיה. מישהו יכול לעזור לי? יש אתרים שעוזרים? בנתיים לא מצאתי יותר מדי.
-
יום ראשון אני הולך לעבור את הסיוט (כמו שהרבה קוראים לה)- בחינת הבגרות! זה הולך להיות הסטוריה ואני ממש ממש מפחד!!! כאילו יש לי מגן 89 (בצדק) ועברתי את המתכונת ב 91 אבל זה לא קשור, כי אני יותר לחוץ נפשית כזה, זה מפחיד אותי שאני לא אדע כלום אחטוף בלאק ואני אצטרך לעבור מועד חורף מזדיין! השעה עכשיו אחת עשרה ועוד לא התחלתי ללמוד בכלל... מה אתם עושים כדי להרגע לפני בחינה חשובה? יש לכם טיפים לתת לי? (בין אם זה לפני הבחינה, בבית בזמן הבחינה וכו') אני ממש אשמח, כי אני כבר מתחיל להרגיש את הרגליים הרועדות כשיחלקו את הטפסים ביום ראשון :'(
-
- 109 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
אני שומע עכשיו את Mahadeva ואני ממש אוהב אותו,במיוחד במהלך נהיגה זה נשמע הרבה יותר טוב.. יש המלצות לעוד דברים טובים מהם?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מתי הן אמורות להגיע? המועדי ב' הם ב16 וב17 ביולי, אז נראה לי שכבר צריכים להיות ציונים כדי שידעו אם לעשות מועד ב' או לא.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להירשם באתר של שרד החינוך אמרו לי אבל אין לי מושג איפה לחפש אני מזה ישמח אם מישהו יתן פה את הלינק של זה... תודה מראש אנשים טובים...
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
חרשתי למבחן כמו מטורף - כל הזמן הלחיצו אותי, היסטוריה, טונה חומר.... תוך שעה יצאתי משם עם חיוך רחב ;D, 3 שאולות קלות תחת ועוד 6 מושגים שאפילו לא צריך הקדמה! קיצר, איך הלך לכם ???
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
ראיתי בכמה אתרים כמו וואלה שופס מזגנים מעל 2000 שקל. אני מחפש מזגן פשוט לחדר קטן (ורותח כמו סאונה יבשה) 3 מטר על 3.5 מטר. היכן אוכל למצוא מגזן באינטרנט, אפילו יד שנייה. תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אני יודע שלא מפרסמים פה אתרים לקנייה וכו אבל..... אהל אני לא מוצא אתרים אולי מישהו יודע האם האתר http://jab-tech.com שולחים גם לארץ? היכן אני יכול למצוא אתרים מחו"ל ששולחים לארץ. חיפשתי קצת בGOOGLE אבל זה בעיה לעבור אתר אתר ולחפש.
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש וירוס חדש שמסתובב ברשת הוא מגיע כקובץ POWER POINT שם הוירוס הוא: Life is beautiful.pps אל תפתחו אותו!!!!!!!! אם תפתחו אותו תופיע הודעה: It is too late now, your life is no longer beautiful ואז יימחק כל המידע שעל המחשב שלכם האדם ששלח את הוירוס יקבל את כל המידע כולל סיסמאות וחשבונות ומספרים דבר שעלול לחייב אותכם בכסף רב :AR15:
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
בשנה שעברה שדרגתי מ"חברה 4.0" ל"אישה 1.0" וגיליתי שהתוכנה גוזלת משאבי מערכת רבים.שמתי גם לב שהתוכנה מפתחת ישומי בת (או בן) אשר גם הם גוזלים משאבים.שום הסבר לתופעה זו לא היה מצוין בתיעוד של המוצר,למרות שמשתמשים אחרים אמרו לי שזה צפוי לנוכח טבע התוכנה. לא רק זה, "אישה 1.0" מתקין את עצמו כך שהוא רץ עם כל אתחול של המערכת וכך הוא יכול לפקח על כל פעילות המערכת.חלק מהישומים כמו "ערב פוקר 10.3" ,"מסיבת רווקים 2.5" ו"ערב בפאב 7.0" כבר לא ניתן להריץ על המערכת כלל, וגורמים למערכת לקפוא בפתיחתן. "אישה 1.0" באה ללא אפשרויות התקנה לחלוטין, כך שהתקנת פלאג-אין לא רצויים כגון "חמות 55.8" ו"גיס בטא" היא בלתי נמנעת.כמו כן,ביצועי המערכת יורדים ככל שהזמן עובר. תכונות שהייתי רוצה לראות בגיר…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קבוצת Fairlight (או בקיצור FLT) הודיע היום שהיא פורשת מהסצנה למי שלא יודע קבוצה זו היא הקבוצה הפעילה ביותר בתחום פריצת משחקי המחשב ופרישתה של קבוצה זו+ תפיסת מנהיגה של RAZOR ע"י החוק גורם לדעתי לפחות לקיצוץ רב בכמות ה WAREZ שאנשים יכולים להשיג http://www.nforce.nl/nfos/index.php?do=2&id=34223 אכן מכה קשה לחלקינו אך שמחה לאחרים.... למנהלים: בבקשה לא לנעול אין פה שום דבר שאינו חוקי ואם כן אז אני מצטער....
-
- 69 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
-
אני מחפש תמונות בשביל הGLOW PAD שלי. כל תמונה יפה לדעתכם עדיף ש/ל
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
תראו, אומנם זה לא חדש אבל כידוע נוער ישראלי לא ממש מת על הספרים. אומנם יש לא מעט אנשים שאני מכיר שהם קראו/קוראים ספרים אבל הרוב שאני מכיר ממש לא. ספרייה אצלנו זה ממש נהפך להיות מקום לחנונים וזה חבל. אני שגדלתי על תרבות הרוסית התחלתי לקרוא ספרים בגיל די מוקדם ואני חייב לציין שזה אחת הדברים שהשפיעו והעשירו אותי בידע ותרמו למי שאני היום. הבעיה שאני כמעט ולא פוגש נוער כזה היום. סרטים, בילויים ובנות זה טוב והכל אבל למה להפסיד עולם שלם ומרתק שכל משצריך כדי להכנס בשבילו זה לקחת ספר מספרייה או אפילו להוריד מספרייה וירטואלית באינטרנט. יש המון סגנונות והמון סופרים אז למה לא? ***הערה1***- ייתכן מאוד כי בפורום זה בעיית קריאה פחות נפוצה היות ואני מניח שאנשים קוראים פה...משהו... אבל בכ…
-
- 110 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
*קודם כל, עלי להבהיר שאני שואל שאלה מוזרה ולא-קשורה זו בשם e-r-a-n, אשר חיבור האינטרנט שלו מנותק* ערן צריך להוריד מדבקה מאוטו, אבל היא לא מתקלפת בקלות. יש איזה חומר שיכול להקל על המלאכה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מתכנן משהו ליום שישי ה 13 שיהיה השבוע? :asthanos:
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי בבחינות לממר"ם, רציתי להתקבל להיות תוכניתן אבל התקבלתי להיות מפעיל מחשב. מישהו יכול לספר לי קצת על התפקיד מניסיון אישי או מהיכרות עם מישהו ששירת משרת בתפקיד הזה? תודה
-
- 27 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
בתאריך 25.4.03 איליה התכתב לאחרונה איתי ומאז נעלמו עקבותיו. אם מישהו יודע על מקום הימצאו שיודיע לי. :smoke: הוא נהג להתכתב בICQ כל יום. בנוסף הוא לא הגיב כאן מס' חודשים טובים.
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
לאחרונה צצים תראדים רבים שמטרתם הינה דיון על מחירי חנות כזו או אחרת, בירור לגבי משלוחים מהחנות וכו'. HWZone הינו אתר עצמאי ואינו שלוחה של אף חנות ולכן הודעות כאלה מקומן אינו בפורומינו. יש לכם שאלה לגבי משלוח או מחיר בחנות מסויימת? תבדקו באתר החנות/תתקשרו לחנות בטלפון/שלחו לחנות אי-מייל. הודעות מהסוג הנ"ל ימחקו או ינעלו, לעתים ללא אזהרה מראש. יום טוב והמשך שימוש פורה ונעים, צוות HWzone
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מצטער אם אסור לשאול שאלה כזאת או שזה לא המקום פשוט לא מצאתי באתר שלהם כמה זה דמי המשלוח
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מקווה שהמשחק לא יהיה כמו האלבום החדש שלהם :-X http://www.gamershell.com/download_2406.shtml נראה חמוד
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-