עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 1tanai,

ששולח לפלאפון מבזקים חינם

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  2. Started by 1tanai,

מישהו יודע קוד ל-sk 1400 ואם כן מהוא ,ומה הוא עושה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by iakovl,

אני מחפש תמונות בשביל הGLOW PAD שלי. כל תמונה יפה לדעתכם עדיף ש/ל

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  4. יום ראשון אני הולך לעבור את הסיוט (כמו שהרבה קוראים לה)- בחינת הבגרות! זה הולך להיות הסטוריה ואני ממש ממש מפחד!!! כאילו יש לי מגן 89 (בצדק) ועברתי את המתכונת ב 91 אבל זה לא קשור, כי אני יותר לחוץ נפשית כזה, זה מפחיד אותי שאני לא אדע כלום אחטוף בלאק ואני אצטרך לעבור מועד חורף מזדיין! השעה עכשיו אחת עשרה ועוד לא התחלתי ללמוד בכלל... מה אתם עושים כדי להרגע לפני בחינה חשובה? יש לכם טיפים לתת לי? (בין אם זה לפני הבחינה, בבית בזמן הבחינה וכו') אני ממש אשמח, כי אני כבר מתחיל להרגיש את הרגליים הרועדות כשיחלקו את הטפסים ביום ראשון :'(

• 109 תגובות
    • 7.7k צפיות
  5. Started by Component,

*קודם כל, עלי להבהיר שאני שואל שאלה מוזרה ולא-קשורה זו בשם e-r-a-n, אשר חיבור האינטרנט שלו מנותק* ערן צריך להוריד מדבקה מאוטו, אבל היא לא מתקלפת בקלות. יש איזה חומר שיכול להקל על המלאכה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by MotoCross,

מישהו רוצה כלב רוטווילר קטן בן 3 חודשים (חמוד). אין לי מה לעשות איתו. אם מישהו רוצה באמת שיגיד לי.

• 38 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by shay454,

אני יודע שלא מפרסמים פה אתרים לקנייה וכו אבל..... אהל אני לא מוצא אתרים אולי מישהו יודע האם האתר http://jab-tech.com שולחים גם לארץ? היכן אני יכול למצוא אתרים מחו"ל ששולחים לארץ. חיפשתי קצת בGOOGLE אבל זה בעיה לעבור אתר אתר ולחפש.

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  8. בתאריך 25.4.03 איליה התכתב לאחרונה איתי ומאז נעלמו עקבותיו. אם מישהו יודע על מקום הימצאו שיודיע לי. :smoke: הוא נהג להתכתב בICQ כל יום. בנוסף הוא לא הגיב כאן מס' חודשים טובים.

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  9. אמנם קצת באיחור, אבל זה פאקינג מדהימה! להוריד ולצפות, פשוט דבר הכרחי בכל מחשב, לוקח את דום 3 בגדולות. אני כבר מתחיל לדמיין את קאונטר סטרייק מנצל את המנוע הגרפי הכ"כ מושלם של המשחק הזה...

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 13.6k צפיות
  11. לאחרונה צצים תראדים רבים שמטרתם הינה דיון על מחירי חנות כזו או אחרת, בירור לגבי משלוחים מהחנות וכו'. HWZone הינו אתר עצמאי ואינו שלוחה של אף חנות ולכן הודעות כאלה מקומן אינו בפורומינו. יש לכם שאלה לגבי משלוח או מחיר בחנות מסויימת? תבדקו באתר החנות/תתקשרו לחנות בטלפון/שלחו לחנות אי-מייל. הודעות מהסוג הנ"ל ימחקו או ינעלו, לעתים ללא אזהרה מראש. יום טוב והמשך שימוש פורה ונעים, צוות HWzone

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני מצטער אם אסור לשאול שאלה כזאת או שזה לא המקום פשוט לא מצאתי באתר שלהם כמה זה דמי המשלוח

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by ofer_mat,

כשאתה נכנס אליו אתה יוצא וכשאתה יוצא ממנו אתה נכנס מה זה?

• 102 תגובות
    • 13k צפיות
  14. Started by MishaK,

http://www.linuxdevices.com/articles/AT2269911435.html מי רוצה לנסות?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  15. מישהו מתכנן משהו ליום שישי ה 13 שיהיה השבוע? :asthanos:

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. :'( שוב פיגוע קשה וכואב בארצינו שוב קורבנות בואו ונתייחד עם משפחות ההרוגים ונאחל החלמה מהירה לפצועים.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  17. אוקיי אני אתחיל ככה: המורה לאנגלית שלי נותנת לי הזדמנות לשפר את הציון שלי במקצוע. היא שלחה לי אנסין באי מייל, ואני צריך לשלוח לה את זה בחזרה.... פליזזז אנשים זה ממש ממש חשוב לי! זה ההבדל בין נכשל לעובר! מה שאומר שזה ההבדל בין לעשות קורס קיץ בביצפר, לבין להיות חופשי!!! בכלל זה ממש ממש קצר, ואמור להיות לא קשה (אבל אני בכיתה י' וזה לכיתות י"א'..) אז מי שיכול אני מאוד אודה לו על זה! הנה קישור לאנסין: http://forums.ort.org.il/files/30/1775990/7109739.doc

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  18. אני הולך לעשות ניתוח בחופש, שדורש אישפוז למשך שבוע בבית החולים. האם יש סיכויים ש: יתנו לי להשתמש בלפטופ/ יחברו אותי לאינטרנט?תודה, --Vega

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  19. מישהו פה מספיק מבוגר כדי לזכור את תקופת הBBSים? כן, אני מדבר על התקופה החשוכה, ימי הביניים, לפני שהיה אינטרנט... כשהגרפיקות נעשו בטקסט... והמודמים דיברו ב14,400 - 28,800 ביטים לשניה... אני בזכות זה עד היום יודע לכתוב בעברית בDOS עם ALT + מספר בין 128 ל154 בע"פ.. בקיצור חפרתי בכמה דיסקטים ישנים ומצאתי כמה עבודות שלי שאני עד עכשיו לא מאמין שאשכרה היתה לי הסבלנות לצייר אותן תו, תו, צבע, צבע... העתקתי את ה- 4 האהובות עלי ל-GIF אחד. מה דעתכם? מישהו כאן התחבר פעם לBBSים שאלה הגרפיקות שלהם (BBSים ירושלמים)?

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by WHITE_ZOMBIE4,

http://www.anonymous.org.il/nut-vet.htm *אזהרה התמונות קשות לצפייה.. http://www.anonymous.org.il/tmoonot%20bak1.htm "תהנו"

• 53 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by MishaK,

http://entertainment.howstuffworks.com/stream-direct.php?url=shootout.rm&id=2993046

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Dark_Phantom,

תראו, אומנם זה לא חדש אבל כידוע נוער ישראלי לא ממש מת על הספרים. אומנם יש לא מעט אנשים שאני מכיר שהם קראו/קוראים ספרים אבל הרוב שאני מכיר ממש לא. ספרייה אצלנו זה ממש נהפך להיות מקום לחנונים וזה חבל. אני שגדלתי על תרבות הרוסית התחלתי לקרוא ספרים בגיל די מוקדם ואני חייב לציין שזה אחת הדברים שהשפיעו והעשירו אותי בידע ותרמו למי שאני היום. הבעיה שאני כמעט ולא פוגש נוער כזה היום. סרטים, בילויים ובנות זה טוב והכל אבל למה להפסיד עולם שלם ומרתק שכל משצריך כדי להכנס בשבילו זה לקחת ספר מספרייה או אפילו להוריד מספרייה וירטואלית באינטרנט. יש המון סגנונות והמון סופרים אז למה לא? ***הערה1***- ייתכן מאוד כי בפורום זה בעיית קריאה פחות נפוצה היות ואני מניח שאנשים קוראים פה...משהו... אבל בכ…

• 110 תגובות
    • 11.5k צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

משהו קטן: מתי מופיע דגש קל במילה? כמו כן, במילה : ת??ש????????אר(כל שאר הניקוד לא רלוונטי){ת' עם חיריק חסר ודגש קל בראש מילה}{ש' עם קמץ ודגש חזק} אני לא מבין מדוע לש' יש דגש חזק, ואז בעצם המילה היא: תששאר, כשה(ש') הראשונה היא עם שווא נח וסוגרת הברה. בקיצור- למה לש' יש דגש חזק?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. לפני כמה ימים שמעתי על תפיסתו של מנהיג RAZOR והיום שמעתי שתבעו את EDONKEY ולפני כמה חודשים תבעו את KAZAA שאלו בעצם ראש הפיראטיות לפי הידוע לי. האם דבר זה מסמל שהRIAA ילחמו עד הסוף וקץ הפיראטיות מגיע? :-\ אני בטוח שדבר זה לא ישמח הרבה אנשים כאן ובכלל בעולם. מקווה שלא עברתי על כללי הפורום!

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  25. Started by scorpion,

צהריים טובים. המגבר סטריאו שלי התחיל לעשות קצת סרטים, ומכיוון שזה מגבר שיש עליו כבר איזה 15 שנה הוא צריך לעבור שיפוץ קל. אז דוד שלי (מהנדס) צריך את השרטוט של המעגלים שלו והכל על מנת לתקן אותו. המגבר- luxman lv-103. עד כה אח שלי מצא אתר אחד שמוכר כאלה דברים אבל 25 דולר לשרטוט מעפן לא נראה לי הגיוני... תודה מראש, מר עקרב.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים