כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, עכשיו אני אחרי פירמוט, ואני והולך להתקין הכל, כמובן אני לא אשכח להתקין את BUNZYBUDY ואת SAVENOW שעוזרים לי לתפעול תקין של המחשב, בזכותם המחשב שלי חיי. אח"כ אני אלך לשחק עם הרגס'טרי לכיף נראה מה קורה אם אני מוחק כמה מילים, אויי זה סך הכל מילים מה כבר יקרה. אח"כ אני הולך להתקין רק את העדכון 811493 שהוא העדכון לאקס פי הכי איכותי שיצא עד היום. לסיום כדי לחסוך בחשמל וכדי לא להעמיס על המחשב אני הולך לנתק את כל המאווררים של המחשב כי כל אחד צורך הרבה חשמל. לי יש כלל אני חוסך בחשמל! ;D אני מקווה שכולם פועלים כמונים כדי להגיע למחשב במצב הכי אידיאלי שאפשר עריכה: הכל כאן נאמר בציניות ובהומור. חשבתי שזה יכול להיות משעשע ואין צורך לסגור תת'רד.
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
למה פעמיים מPANDAS קיבלתי את המשלוח לכתובת הקבלה ועכשיו גם מPCH ?! זה ממש מעצבן וזה גרם לעיקוב של כמעט שבוע ! למישהו פה זה גם קרה?
-
http://splatt.paintball-guns.com/phpBB2/images/avatars/gallery/one/ רק תבחרו
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, יש לי שיר ששמעתי אבל אנילא יודע איך קוראים לו, אני חושב שללהקה שלו קוראים humen league אבל כאשר אנימחפש בקאזה או אפילו בגוגל אני לא מוצא כלום. בקיצור אם יש לכם את השם האמיתי של הלהקה שאני אוכל לחפש שיר לפי להקה.... ד"א, אם זה עוזר, הלהקה הזו עוררה שערוריות לפי מה ששמעתי שכתבה שיר על הכיבוש בלבנון ונאסרה להשמעה בגלגל"צ... תודה רבה, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מחפש סרט משהו קלאסי בסגנון הסנדק או אפילו משהו בסגנון הסרט "היט" או "קזינו". אני אוהב סרטים רצינים שכוללים הימורים, סגירת חשבונות, מאפיות, פריצות לבנקים (כמו הסרט "הפריצה" עם רוברט דינרו שהיה נחמד-). עכשיו שהבנתם אותי, תוכלו להמליץ לי בבקשה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
ביצעתי אצלם 3 הזמנות וכל פעם חיכיתי שבועות ארוכים זה נורמלי ?
-
קחו לדוגמא את הבחינה הבאה: http://www.codeguru.co.il/oldtest/test2003_a.asp מעני כמה תקבלו..פרסמו את התוצאות (:
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אוקיי אז סינג'רו אותי (אפשר להגיד) ואני צריך להכין ליום שישי בבוקר מצגת על הכיתה שלי. מה שאני בעצם רוצה זה להעביר את המצגת, בתור סירטון, לוידאו (יענו להקליט מהמחשב לוידאו ואת זה אני יודע לעשות ככה שאין בעיה...). הבעיה היא שאין לי שום נסיון קודם בהכנת מצגות!! אני לא יוע כמה תמונות יהיו, אני מעריך שבסביבות ה 50. בנוסף אני רוצה שברקע תהיה מוסיקה שאני אבחר. ומדי פעם לפעם לכתוב הערות שלי בתוך המצגת (יענו סיפור קטן על התמונה, או שמות של האנשים שמופיעים וכו'). אז לסיכום: אני צריך תוכנה שאני אכניס לה תמונות וקבצי סאונד והיא תהפוך לי אותה למצגת, שלאחריה אני אקליט את המצגת בתור סירטון לתוך קלטת וידאו. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? זה מאוד דחוף ואני צריך לסיים את זה מהר! נ.ב ר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו רוצה כלב רוטווילר קטן בן 3 חודשים (חמוד). אין לי מה לעשות איתו. אם מישהו רוצה באמת שיגיד לי.
-
- 38 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
טוב אני החלטתי לסבול לחצי שנה בכדי לנצח התערבות בבית עד היום (במשך 3 שנים) היה לנו יס ונהנתי מאד (נכון מידי פעם היו בעיות אין ספק) איכות המוצר היתה מועלה (תוכן ואינטרנט ) על זה אין ויכוח ! וכל הזמן אבי חשב מה עם הכבלים אולי נעבור כי זה יותר זול ואולי יותר טוב (ביס שלמנו 500 שח לחודש וכבלים זה 390-420 משהוא כזה) אוקי בבמשך כאמור שלוש שנים זה תמיד היה בליבו של אבי למרות שהוא נהנה מאד לראות טלביזיה. אתמול התקנו כבלים +אינטרנט בכבלים מאז אף אחד לא רואה טלביזיה כמו שצריך ואני לא יכול לגלוש הממיר זה הוא זווווווווועה ! מזה האיטיות הזאת ה EPG גרוע ותופס את כל המסך הערוצים גרועים בקיצור לאחר פחות מ 24 שעות הזמנו שוב את יס בתקווה מחר מחרתיים יתקינו לנו שוב יס ותנוח הארץ בשלום…
-
- 57 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני לא זוכר באיזו עונה סיימו בערוץ 3 לשדר.
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
חבר שלי טס לטורנטו עוד שבוע-שבועיים ואני מעוניין שהוא יביא לי וולקן 7+, מישהו מכיר חנויות בטורנטו שהוא יוכל להביא לי אותו בלי לחפש יותר מדיי?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות מעבדים, לוחות וכו' יד שנייה ? ישנם חנויות שמוכרות יד שנייה עם אחריות מינימלית (חודש-חודשיים) ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
שימו לב http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3419715021 הגעתי איתו לזה שאני מזמין ממנו 16 מאוררים (הוא מוסיף עוד אחד שהוא לא רשם שיש לו) ב 57 דולר עם הזמנה (משהו כמו 256 שקל) עכשו .. אין לי ממש מה לעשות עם כל כך הרבה =\ אז אני רוצה להתחלק עם מישהו (אחד) שכל אחד ישלם 128 שקל ויקבל 8 מאוררים לדעתי זה מאוד משתלם בהתחשב שבפנדאס הם לוקחים ממך 50 שקל על מאורר צבעוני אחד ו100 על מאורר בצבע אחד http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_632&products_id=2741&PHPSESSID=3bc1933626297e1c49f4ea38d19c6b18 וכן אני יודע שזה של אנטק וזה למה זה כזה יקר.. אבל עדיין http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=832 50 שקל לאחד גנארי.. …
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אמנם קצת באיחור, אבל זה פאקינג מדהימה! להוריד ולצפות, פשוט דבר הכרחי בכל מחשב, לוקח את דום 3 בגדולות. אני כבר מתחיל לדמיין את קאונטר סטרייק מנצל את המנוע הגרפי הכ"כ מושלם של המשחק הזה...
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תשמעו זה ממש דחוף..... אין את המעבד שאני רוצה בארץ בינתיים (AXP 2100+) ואמא שלי מגיע לארץ ביום שבת... מישהו מכיר חנויות באזור ברוקלין\מנהטן??? בבקשה זה חשוב....
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני פונה לכל אילה שהיו במשלחת לפולין.. האם זה באמת כדאי? מעניין? ושווה את הכסף?? אשמח לשמוע דעות המלצות וחוויות!! תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחלתי עכשיו להתעננין בהם ואני מחפש את האלבום האחרון שלהם -Comalies מכמה שירים ששמעתי הם מעולים(goth metal and nu metal) בכל מקרה אם משיהו שמע עליהם או יודע איפה שמוכרים את הדיסק זה יעזור לי הרבה ד"א הדיסק של Evanscence הוא פשוט רמה מעולם אחר....תענוג למשמוע...
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ובכן מימי תערוכות המקינטוש המעולים לא ייחלתי לאכזבה שכזו. למרות שגם שנה שעברה לא בדיוק היה משהוא. מה שמוזר היה שהם דרשו 50 ש"ח עבור מבקרים שלא נרשמו. ומה קיבלו ? קיבלו ביתן מרכזי אחד (אני חושב 32-34) עם קצת פרוזדור נושק ליציאה השנייה. כמה עשרות מציגים + 2-3 דוכני הצגת מכונות שתייה של קפה.(הם עדיים מנסים למכור לנו קפה למשרד) אהה וגם (שכחתי) הנודניקים של העיסויים בגב, היו שניים כאילו. אם שנה שעברה החברה הצעירים התלהבו מדוכן פנדה, אז הרשו לאכזב אתכם, לא היו דוכני חומרה נורמליים. הציגו כמה חברות כרטיסי מסך, והתפלאתי בכלל שאנשים מתעקבים בביתן (לא זוכר של מי) עם כרטיסי מסך של Palit ודגמיו(ממש לא משהוא). דווקא הביתן של קריאטיב היה מבין הנורמליים שכן הציגו שם את כל דגמי הרמקולים …
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מישהו מכיר כזה אתר? (לא עם הסברים של כיתה א) תודה
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-