עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני צריך להוציא את המתכון ופשוט לא מוצא כלום באינטרנט. היה משהו עם אנטריקוט, למון גראס, פלפל, מלח, קרמל נוזלי, אבל בתוכנית הוא לא אמר את הכמויות, יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא את המתכון?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Started by Vatos-Locos,

הסתדרתי תודה... (:

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  3. Started by zorgi,

היי אני חושב לעשות צניחה חופשית ואולי אפילו קורס שלם, אף פעם לא צנחתי.. הייתי רוצה לישמוע מאנשים שעשו את זה כבר אם זה שווה לעשות, ואם מישהו עשה קורס אז בכלל אני אשמח לישמוע. יש כאן אנשים שעשו את זה או שחשבו לעשות צניחה חופשית?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  4. סוף סוף בית משפט עם ביצים נמאס כבר לחכות חודשים שינתקו אותך http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3417191,00.html

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by yoni321,

אנשים מי שמכיר מקומות מסוימים שבהם ניתן לקנות כרטיסי מסך או אתרי מכירה של כרטיסי מסך. שמעתי שהמחירים שם סוף אז אתם מכירים רק בהונג קונג. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  6. Started by Holography,

כמו שכשתבתי בכותרת, מחפש המלצות לטראנס פסיכודאלי עם סימפולים קלטיים (מהמוזיקה אירית\סקוטית וכו'..הרבה חלילים וחמת חלילים) משהו בסגנון של : Shiva Shidapu - Power of Celtic Hallucinogen - Jiggle Of The Sphinx

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  7. Started by nnfyrbsnss,

איפה אני יכול למצוא דבר שכזה? אני רוצה להמיר את הכבל האופטי מהPS3 ל3 כבלים PL לרמקולים X540. תודה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  8. אירועי הטרור של 7 באוקטובר היו המתועדים ביותר בהיסטוריה האנושית, ובכל זאת הרשתות מוצפות בפרסומים המכחישים באופן מפורש את האירועים הקשים שהתרחשולכתבה

9. גוגל מציגה את דור המכשירים הבא בניו יורק, באירוע נוצץ בהנחיית ג'ימי פאלון ובהשתתפות כוכבים מהעולם הספורטיבי והבידורילכתבה

10. ??? :

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by shaul,

בוא נצא מנקודת הנחה שעל המשלוח עצמו עלי לשלם 10$ אבל מה עם המיסים, בהנחה שאני מזמין חומרה כלשהי באממממ...100$

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by חן מ,

היי כנראה אני קונה אקסבוקס,אבל עדיין לא בדוק(תלוי בהסכמת ההורים) הבעעיה זה הטלוויזיה.יש לי מדצ אחד טלוויזית CRT מסריחה ומצד שני LCD במחשב של 19 אינץ,שאני שוקל לחבר אליו את הקונסולה.השאלה היא אם בLCD של המחשב אני אקבל את ה720P?אני אקבל את הגראפיקה המקסימאלית שהקונסולה מגיעה אליה?והאם אני אוכל לשבת על המיטה בסבבה ולשחק עם השלט האלחוטי?יש לו תמיכה גם ב1080P? כדאי לקנות את השירות LIVE? תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  13. 2 חברים שלי טוענים משום מה שרק חלק מהאוניברסיטאות - הטכניון בטוח - קבילות בחו"ל = כלומר התעודות שלהן זוכות להתיחסות בחו"ל בעבודות ולא צריך להשלים בחו"ל..האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  14. Started by Tsachi E,

ידעתם שבמהלך הבדיקה מזריקים לכם ישירות לוריד לא אחר מאשר חומר מתכתי רעיל בשם גדוליניום? אני מניח שלא. ידעתם שחלק ממנו שוקע לכם ברקמות המח לצמיתות? אני מניח שגם לא. תחשבו פעמיים לפני שאתם נותנים להם להזריק לכם את זה לוריד. ואם אתם ממש מתעקשים שיזריקו לכם את זה, תוודאו שזה החומר עם ההרכב הכימי היותר בטוח עם המעטפת המאקרו סאליק ולא הלינארי. הכי תזהרו אגב, מאסותא ומכון מור , משתמשים שם בחומר הכי פחות בטוח, זול ובסיסי מהסוג הלינארי. נוסיף על כך שאפילו אין לו אישור של הFDA אלא רק אישור של משרד הבריאות . ומייצרים אותו כאן בייצור מקומי בשורק (מגנטול). ראו הוזהרתם: https://www.medpagetoday.com/neurology/multiplesclerosis/66343 http…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. תודה

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  16. לא מצאתי בשום מקום מידע בנושא. אולי יש למישהו מושג? המשפחה רוצה לשבת ביציע כבוד(למרות שאני נראה לי מעדיף עם הפאנאטים של יציע ג'). יש למישהו מושג בערך מה עלות כרטיס ליציע כבוד? תודה רבה. (:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. כותרת

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  18. Started by avivboker,

מישו יכול להביא לי את הRSS של מדור "חדשות" של האתר ? (לא הRSS הכללי רק זה של החדשות..)

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by SweeT_EviL,

ראיתי אותו אתמול וממש לא הלהיב אותי כמו שכולם אמרו איך הוא יפה, איך הוא יפה... סתם סרט כבד שלא ממש מעניין... או שתאירו את עיניי..?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  20. אתם תכתבו משפט - ומודל הבינה המלאכותית Midjourney ייצור ממנו תמונה במהירות ובאיכות מרשימה למדי, בחינם ובאמצעות תוכנת מסרים קלה לשימוש. הקאץ': אחרי 25 תמונות תצטרכו לרכוש מינוי בתשלוםלכתבה

21. אז ככה, ביום ראשון הקרוב ב"קרפל" בהרצליה פיתוח תהיה מסיבת קרנבל ברזילאית, ואני מחפש סרטים שאני אוכל להראות שם של הקרנבל. חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי כלום. עכשיו אני פונה אליכם ושואל, מישהו יכול להשיג משהו? תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.