כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,632 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ביום שני הקרוב הייתי אמור להתגייס לשירות מילואים של 24 יום. לפני יומיים, חבר שלי למילואים התקשר ואמר לי שדיברו איתו מהמילואים ויכול להיות שידחו לו אותם. הוא אמר שיש דחייה מסיבית של מילואים. מייד התקשרתי למשרד המילואים בנסיון להבין את המצב, ומייד התברר לי שגם לי רוצים לדחות את המילואים. אמרתי לקצין שאני מוכן רק בתנאי שלא קוראים לי שוב השנה (עד דצמבר) אך הוא אמר שאני אהיה חייב לעשות עד דצמבר מילואים. לא עזרו כל ההסברים שלי על כך שיש לי בעיות אישיות שכוללות התחלת פרוייקט חדש בעבודה, סגירת חוזה שכירות החל מהראשון לאוקטובר ועוד מספר סיבות אישיות אחרות. היחס שלו פשוט יחס של אנטי ודווקא. זאת לא פעם ראשונה שזה קורה. זה קרה גם שנה שעברה אחרי שכבר התייצבתי בבסיס ורק לאח…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היות ו"יבש" בפורום, חפרתי לאחור, לראות מה התרחש בימים עברו מבחינת המפרטים אז הנה דוגמה מה נחשב בשנת 2002 לנייד עוצמתי. https://hwzone.co.il/community/topic/20981-מחשב-נייד-בין-12000-15000-שח/ כאמור, בשביל הפרספקטיבה .....
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתם יכולים לעזור לי לפתור? ממש הסתבכתי... תודה רבה! :-* [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 290 צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי איפה שהוא שצריך להעלות את זה דרך המערכת הישנה שלהם 2.x העליתי: הראשוון: http://www.zendurl.com/r/rbchtt1/w/ והשני: http://www.zendurl.com/r/rbchtt/www/ ***** איך אני מוסיף את זה לDB של Radioblogclub.com? כשאני מחפש את זה שם אני לא רואה את זה שם...
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 322 צפיות
- 1 follower
-
-
סטרטפורד קומפני תובעת את החברה בטענה שהבטיחה גישה חופשית לתוכנת הענן וורקפלייס בשלביה המוקדמים, אך לאחר כמה שנים החלה לגבות כסףלכתבה
-
- 0 תגובות
- 237 צפיות
-
-
-
אם למישהו יש הזמנה שהוא יכול לתת זה יהיה ממש אחלה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מיקרוסופט משדרגת את עורך הטקסט הפשוט והאהוב שלה עם תכונות חדשות ומפתיעותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 316 צפיות
- 1 follower
-
-
NVIDIA הודיעה על השדרוג המשמעותי ביותר בתולדות שירות הגיימינג בענן GeForce NOW, שיספק למשתמשים ביצועים מהירים מתמיד ברמה של GeForce RTX 5080, יתמוך ב-DLSS 4 Multi Frame Generation ויציג איכות תמונה "קולנועית" – מבלי להעלות את מחיר המינוילכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר? זה דיי דחוף לקרוב משפחה שלי.
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
http://www.cnn.com/2006/WORLD/meast/07/14/mideast/index.html למטה יש תצביעו yes
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי במייל את המכתב הבא מ"נועה מחשבים": שלום לכולם הזדמנות חד פעמית לרכישת כרטיסי מסך במחיר לא הגיוני אבל בהחלט מציאותי. המבצע בתוקף ל-48 שעות או עד גמר המלאי. INNOVISION Geforce 9800GTX OC 512MB DDR3 PCI-E במחיר 1370 ש"ח (גירסת OC מיוחדת) SAPPHIRE Radeon HD3870 X2 1GB DDR3 PCI-E במחיר 1850 ש"ח. INNOVISION GEFORCE 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E במחיר 800 ש"ח (גירסת OC מיוחדת) INNOVISION Geforce 9800GX2 1024MB DDR3 PCI-E במחיר 2650 ש"ח. כל הרוכש כרטיס מסך יוכל לקבל אחד מספקי הכוח הבאים במחיר מיוחד - OCZ 600W StealthXStream PSU במחיר 375 ש"ח. PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W במחיר 535 ש"ח. Thermaltake TR2 550W 12CM FAN במחיר 415 ש"ח אין מחירים כאלה בארץ - …
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
*כותרת* הפרויקט צריך להתבצע בסביבת האינטרנט (C#) עד מרץ 12. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זקוקים לקירור אפקטיבי עבור מערכות קטנות וצרות? כדאי שתעיפו מבט על המוצר החדש של החברה הטאיוואנית הנודעת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
- 1 follower
-
-
נתונה השאלה: תאוצות שני גופים נתונות ע"י: a1 = ct - 1 [m sec-2] a2 = 6 - ct [m sec-2] c = 1 [m sec-3] נתון כי בזמן t = 0 שני הגופים נמצאים בראשית, וכי גוף 1 נמצא במנוחה. מהי מהירות גוף 2 בזמן t = 0 אם ידוע כי הגופים התנגשו כעבור 48 שניות? תנו תשובה במטרים לשנייה. כעקרון הפתרון פשוט. משווים את המרחק שעברו שני הגופים- התאוצות ניתנות והזמן נתון. הבעיה היא מה אני עושה עם ה c? הוא נתון ב m/sec-3 וכשאני סתם מציב את זה במשוואה הסופית יוצא לי m-s/s כלומר מהירות פחות זמן כלשהו ולא מהירות נטו. אני מספספס פה איזה קטץ' ואני אשמח אם תאירו את עיני כי בגוגל לא מצאתי פתרון..
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו,אני יכול לקבל את ה-Nokia 6120 classic+Sony Ericsson k800i שאני צריך לדבר 50 שקל(SMSים / שיחות) בנוקיה,ואת הסוני אריקסון חינם בנוסף,למשך 36 חודשים. שווה ?! וזה נגיד יוצא משהו כמו 100 דקות,וזה טוב לי כי אני בקושי מדבר..
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
-
הסבירו להם על הסכנות ברשת, למדו אותם ליצור סיסמאות מורכבות, התקינו אנטי-וירוס ושמרו על פרטי התשלום שלכם: החופש הגדול יצא לדרך וילדים רבים צפויים לבלות שעות מול המסך. הנה כמה טיפים שחשוב להכיר כדי להגן עליהםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 209 צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה מעדכנת בימים אלה את צילומי התלת-ממד של רחובות ישראל - ובגוש דן זה אומר בעיקר להנציח את עבודות הרכבת הקלה. איך מגיבים הישראלים למכונית של גוגל ומה עושה החברה כדי למנוע צילומים מביכים? צפולכתבה
-
- 0 תגובות
- 289 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 360 צפיות
- 1 follower
-
-