כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
8-7 חברים טסים לבורגאס (בולגריה) BRAVO VILLAGE מלון דירות. 2 דירות, כל דירה 4 חברים. 25.07 - 01.08, 7 לילות. עד 20 ק"ג תיק הגדול + עד 5 ק"ג על הגוף (תיק גוף) . המטבע המקומי * 3 = שקל חדש. כמה שאלות: *האלכוהול זול שם? מומלץ להביא כמה בקבוקים מהארץ ו/או לקנות בדיוטי פרי. * איזה אטרקציות קיימות בעיר? ישנן מקומות מומלצים? * איך המלון דירות הנ"ל, מישהו היה בו? * בגלל שזה מלון דירות אנחנו מתכננים להביא מהארץ פסטות,מקרוני,טונות ואורז ולקנות שם ירקות ופירות ולהכין את האוכל בדירה. * מומלץ להשתמש במטבע המקומי או לקנות ביורו/דולר? * טיפים נוספים? כגון מה לא לשכוח להביא, מה חובה להביא, מה לא להביא וכו'? * איזה דברים בזול יש שם שמומלץ להביא לארץ ? מכשירי אלקטרוניקה? ביגוד? נעליים? * י…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך הולך כל הקטע של הקנייה מEBAY? ואיך זה הולך בתחום של המשלוחים מחול? למשל אם אני רוצה לקנות מעבד המשלוח יגיע לסכומים גבוהים? ??? ואם יש מכס על מוצרי מחשב בארצנו בכלל?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
בעוד כחודש אני טס לארה"ב אני מעוניין לקנות ספק לוח אם וזכרונות .. תמליצו לי בבקשה על חנויות טובות באזור ניו-יורק: מנהטן ובאזור סן-פרנסיסקו תודה!
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אוקי אז אבא שלי הפתיע אותי במסך חדש LCD 19 של ACER ומדפסת חדשה של ברודר, בקיצור ממש אהבתי הכל עלה לו בערך 1300 שקל.. תחדשו אותי!
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
מישהו יודע באיזה ערוץ המשחק ישודר? באינטרנט כתוב "ערוץ בתשלום"... איזה ערוץ בתשלום? 5+? 5+ Live? ספורט 1? ספורט 2? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
תשמעו אני יגיד ככה רוב הנערים{אתם} עושים בדיוק מה שרוב הנערים עושים- לומדים,מכירים בנות,יוצאים,יושבים על המחשב בקיצור מנסים להנות מהחייים כמה שיותר. יוצאים למסיבות והכל אבל אני רוצה להבהיר נקודה שחשובה ביותר. דבר ראשון אני מסכים עם זה שצריך לצאת להנות כמה שיותר חיים רק פעם אחת ואין ספק שצריך להנות כל רגע. אבל!!! שמגיעים איתכם לנושא שירותכם הצבאי בעתיד התשובה שלכם לשאלות היא: "עזוב אותי אני ג'ובניק אני מה לי ולקרבי". תשמעו לא חסרים למדינה שלנו אויבים וזה לא טוב לחיות בבועה ולעזוב את הנושא הזה ככה אתם חייבים לנסות ולשנות את הדעות שלכם כי הן שגויות! אתם שוכחים שהמדינה שלנו בצרה ענקית כל העולם הערבי סביבנו,רוב העולם שונא אותנו. עשו לנו שואה!! ועוד יש כאלה נערים היום שצוחקים…
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אבא שלי קיבל מתנה לחג ממישהו, DVD של Graetz קורא DVIX אז צרבתי לו סרטון DVIX עם כתוביות בפורמט SUB באותו השם, והוא קורא בלי בעיה את הסרטון אבל אני לא מצליח להעלות את הכתוביות, זה נתמך בכלל בDVD הזה? או שמא צריך להמיר? או אולי הוא מכיר רק SRT? הדגם הוא AV-745DX תודה! מסתבר שהוא קורא SRT, אבל הפונט ממש מעפן וקטן, יש דרך להגדיל אותו? תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אהלן כולם רציתי לדעת פרטים על ההופעה של אנריקה אגלסיאס באיזה תאריך יום שעה והכול תודה מראש ביי ;D
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=1503&u=/afp/australia_air_vibrator&printer=1
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני גר בפ"ת ליד סגולה אז מאיפה אוכל לקחת אוטובוס כדי להגיע לשם?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
היי לכולם ולילה נעים. אני מחפש עבודה משיהוא מכיר מקומות לצעירים שאפשר לעבוד בהם? תודה מראש נ.ב. נאי בן 16 וחצי
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
מישהו יודע אולי איפה אני יכול גם להשיג באינטרנט את כל הזהויות כולל זוית משולשת?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
האם מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הבגרות בפיסיקה ביום שלישי? וגם הבגרות בידע עם ומדינה (חלק ב') יום ראשון ה-13 ? תודה רבה! ???
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
יש לי קטע מצחיק שאני וחבר שלי עשינו הוא שוקל 15 מגה(קובץ WAV?) איפה אני יכול להעלות אותו? אתר חינמי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הי , שוב פעם אני מזהיר , שמי שלא ראה את הסרט , שלא ימשיך לקרוא , זה יהרוס לו :\ טוב , קודם אני חייב להודות שממש הופתעתי , אז אין מפלצות , וזה הכל המצאה , אבל לא הבנתי למה בעצם הם עשו את זה , זקני הכפר. כאילו , היה איזה קטע , שכל אחד סיפר על איזה מישהו שמת במשפחה שלו או נרצח חבר שלי אומר שהם רצחו אותם , אז הם החליטו לברוח ולהתחבא איפה שהם נמצאים , בכפר הזה. ומישהו אחר הבין שהם פשוט לא רצו לחיות בעיר , בגלל הרציחות והבלאגן הזה , אז הם כביכול התחילו חיים בכפר הזה. יש הסבר? משהו נוסף , שאייוי מגיעה מחוץ ליערות , כדי לקחת תרופות , יש את השוטר ההוא בג'יפ שעוזר לה , הוא מגיע לתחנה כדי לקחת את התרופות , ואז השוטר השני שהיה בתחנה , אמר לו לא לדבר עם אף אחד שליד הגדר וכל …
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259517,00.html לא מים לא חשמל איזה מסכנים מדינת עולם שלישית
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
מכוון שאני יוצא יומיות, יש לי אפשרות אחרי שעות הפעילות (ואפילו לצאת יותר מוקדם במידת הצורך), לצאת לקורסים\הסמכות באיזור חיפה. הייתי שמח לשמוע על מקומות אמינים (שמות מוכרים, לא "המכון של ג'קו"), בנושא מחשוב והתמקדות בעיקר בקורסים עם שימוש במחשב עצמו בתוכנה וחומרה (לדוגמא נושא הרשתות שעד כמה שידוע לי לא כולל כל מיני נושאים של מתמטיקה פיזיקה נוסחאות חשמל ואלקטרוניקה, אלא למידה נטו בחומרה ותוכנה). מראש אני מבקש, רק תגובות ענייניות וממוקדות על מקומות וקורסים, אין לי מה לעשות עם תגובות כגון "תחפש באתר של הטכניון", ושאר הספאם שמתרוצץ פה בפורום. המון המון תודה !
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שירים בסגנון של- 01-infected_mushroom_-_becoming_insane וגם 05. Sesto Sento - Disconnecting אני פשוט רוצה טראנסים שהם לא חפירות יענו הקצב משתנה יש מנגינה וכו' יש המצלות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי כמה פעלים שששחכתי את הפרוש שלהם: VOULOIR POUVOIR METRE ENVIE IL FAIT BEAU ועוד 2 שאלות: 1) מתי שמים פועל בעבר במשפט? (למשל מ JE COMPRENDRE ל JE COMPRI) 3)מה החוקים של פעלים שחלים על עצמך ? (כמו SE FACHER) ואיך זה תקף בעברית (דוגמאות- רק מעברית) ואני צריך תרגום למשפט הבא: (אפילו אם הוא לא נכון) POURQUOI te fais des problems tu te connais
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כמה זמן אדם נחשב לנהג חדש אם הוא הוציא רישיון מעל גיל 24? עד כמה שידוע לי, חברות הביטוח מחשיבות נהג חדש למשך שנה, אבל את השט של ה"נהג חדש" צריך לתלות במשך שנתיים... מישהו מכיר את הנושא קצת יותר טוב במיקרה?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני לא יודע אם השיר קיים באמת למרות שהמילים שלו שהקצב שלו מוכר לי.. שמעתי אותו בשיר שלנו זה דרמה מוזיקלית בyes ההתחלה היא ככה .."מבין אשפת הרחובות מצאת איזה דלת אחורית.." הפזמון מתחיל ככה "מה עוד ביקשת ? לקחת וגם ירשת .. מה עוד ביקשת? רצחת וגם ירשת" אם מישהו צופה בסדרה ורוצה מידע קצת יותר ספציפי אז רני ושמש שרים את זה ביחד באיזה פרק קטע די קצר
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
השאלה שלי אם זה בסגנון PAYPAL? והאם אני יכול לבצע רכישה לא בארץ? למשל לקנות PRIEMUM ב RS או משהו בסגנון? ואם כן אז תתנו לי רקע והסברים על איך זה עובד בבקשה כי אני חדש בעניין! תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי חשבון דואר אצל "וואלה!" ולפני שבועיים גדל לי החשבון ל 100 מגה בלי שאני אבקש, והשבוע הוא גדל לי ל 1000 מגה (יענו ג'יגה אחד) ולחברים שלי זה נשאר על 6 מגה, מישהו שמע על ההרחבה של הדואר של וואלה? או איזה שהוא ניסוי? בעיקרון אהבתי את הג'יגה שלי אבל אני רוצה לדעת מה זה...
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-