כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
מי שיגיד לי איך קוראים לשיר שיש פה שזה בפורטוגזית http://he.metacafe.com/watch/110649/brazil_team_dance_the_samba/ הוא מלך!! ואני ממש אודה לו... (השיר מתחיל בערך ב-00:25)
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מחפש אחר כתבים/מסקרים בעלי יכולת גבוהה ורצון. הכתבים/מסקרים יכולים לכתוב כתבה/סיקור על כל נושא שרק צץ להם בראש מלבד סקס. למעוניינים ניתן לפנות למייל: omerm91@netvision.net.il עריכה: כמו כן דרושים גם מעדכנים- סירטוני פלאש, משחקי פלאש, סירטוני וידאו ותמונות. האתר מעוצב ע"י המעצב המעולה טומי (www.build4-u.net) ומתוכנת ע"י החברה של אנדריי (www.adwd.net).
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
טוב אני עושה איזה עבודה ואני צריך את זה בקיצור חיפשתי ולא מצאתי אז בבבקשה זה דחוף עם מישהו יימצא לי איזשהוא אחד שמסתתר שם מישהו זכר אז שייביא לי לא משנהה קל או קשה!.! תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
חיפשתי אבל מצאתי כל מיני דיונים על העונה השלישית על כך שמיקססו את השיר אבל לא את השיר עצמו בכל שלושת העונות זה אותו שיר בעיקרון.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב נייד, לגבי המפרט אני סגור אבל לא לגבי החנות. רוב הדיונים על מפרטי מחשב ב hwzone מתייחסים לחניות באיזור המרכז ולא לאזור חיפה. הייתי רוצה לקבל המלצות לחניות אמינות באיזור חיפה. מחיפושים באתר אני מבין לא להתקרב ל KSP (למרות שהם 10 דקות נסיעה מכאן) אבל השאלה למי כן להתקרב ?? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני צריך לזהות ידיים בתמונה על ידי אלגוריתם שאני צריך לבנות אני לא יודע לאן זה מתאים יותר לפורום תכנות או לפה כי גם מי שלא יודע לתכנת יוכל לעזור אני צריך שיטה יעילה לזהות איפה נמצאת יד בתמונה דרך לעבור על התמונה ולמצוא איפה היד נמצאת חשבתי על מספר דרכים: 1.בכל יד גובה האצבעות הוא בסדר עולה השמאלית והימנית הן האצבעות הנמוכות ביותר והאמצעית היא הגבוה יכול ליהיות בזה שימוש אבל זה נראה לי בעייתי 2.יש כל מיני אפקטים שאפשר להשתמש ולנסות להגיע למצב שליד יש סימני זיהוי ברורים ויש עוד כמה אבל הן כבר לא שיטות מעניינות למישהו יש עוד רעיונות יצירתיים שיוכלו לעזור לי כי זה ממש קשה לחשוב על רעיון לזה ואני גם לא יודע אם זה יעיל הפיתרון שהצעתי ברעיון מספר אחד כי אני צריך בדרך כל שהיא לה…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
או שיש שביתה? לא הלכתי לביה"ס ביום שישי כי היתה שביתה אבל אני לא יודע אם זה נמשך גם ביום ראשון, חיפשתי ב-Ynet ובהארץ ולא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מנסה למכור את התופים שלי אבל אינני יודע כמה הם שווים . הם בקושי היו בשימוש . יש 5 תופים במערכת של חברת starion ויש היי-אט וקראש\רייד של חברת zildigian מישהו יכול לעזור לי לדעת כמה הם שווים. ממה שראיתי ביד 2 זה שווה 2000+
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום איך קוראים לשיר בפרסומת של נולד לרקוד ?? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
: ישראליות כמובן.. תודה מראש.. Install
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לשיר אם יש אותו בכלל בקובץ מוזיקה בהתחלת הסרט שודדי הקאריביים 3 שהפיראטים שרים לפני שתולים אותם?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום. אני בדרכי לסיים את יא', ומדאיגה אותה שאלה אחת: אני מפחד לא להיתקבל לאוניברסיטה. הציון שלי לא בשמיים ולכן אני דואג. אני רוצה לבקש מכם אלה שלומדים/יתחילו ללמוד בשנה הקרובה מדעי המחשב באחת מהאונברסיטאות פרט ל: אוניברסיטה פתוחה וטכניון, בעיקר מכוון לאוניברסיטת תל אביב, הבקשה היא פירוט בקירוב מה היו הציונים שלכם בתעודת בגרות ואם אתם לא רוצים לומר ציונים אז לפחות ממוצע בגרויות ומה ההיה ציון הפסיכומטרי שלי על מנת שתוכלו להיתקבל/התקבלתם למדעי מחשב. יש לציין שאני שואל את זה עכשיו ולא בעוד 4 שנים כשאני אסיים צבא, כי עכשיו יש לי הזדמנות לשנות ציונים בלי באמת לקחת קורסים על הרבה חומר שאני אשכח אחרי הצבא. פשוט אני מעוד חלש במקצועות הומניסטיים כמו היסטוריה, תנך, ספרות. אני יודע מ…
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מלבד השאלה בכותרת עוד משהו - בהתחלה רציתי לקנות מPCH וגם בדקתי באתר שלהם וכל הרכיבים במפרט שאני רוצה לקנות יש להם (לפחות לפי האתר) ובדקתי באתר של זיג זאג אחרי ששמעתי על השירות המצויין שלהם וחסרים להם המעבד שאני רוצה (2100+) המסך(P70F) המארז (DRAGON DX-01BD) והספק (HEC 300AR-T). סכום מחירי החלקים שחסרים להם מסתכם ב 2500 ש"ח מתוך ה 7500 שאני משקיע. מה כדאי לי לעשות - לקנות הכל מPCH או חלק מזיג זאג וחלק מחנות אחרת?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
קטע הפתיחה של התוכנית בין שישי לשבת ברשת ב'. למישהו יש מושג איך קוראים לזה?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מה מהנושאים הבאים פשוט ללמידה (יצא מבולגן אבל תנסו להפריד כל מילה ומילה) Windows 2003 ServerWin NT/2000 Serverרשת Unix\Linux [דירוג] התקנתי רשת בבית ניהלתי רשת ביתית ניהלתי רשת בארגוןרשת Windows [דירוג] התקנתי רשת בבית ניהלתי רשת בארגון ניהלתי רשת ענקWindows InternalsWin32 APIMFCSTLPKIWDMUnix System ProgrammingIIS/ApacheFireWallsTcp/IPCOMNetworkingDB AdminXML/XSL3DMaxPhotoShopeאבטחת מידעמערכות הפעלה Low Level Penetration Test Reverse Engineering Data MiningGoogle hacks פיתוח אתרי WEB פיתוח סקריפטים Http System Administration Secure Coding SnmpSmtpמוצרי Security (IPS,FireWalls)מערכות SIM/SOCPOP3OSPFSSLMultythreaded Programmingאלגוריתמי גרפיקהניהול נתביםDNSHardware and Devi…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
גוגווגוגו לפני כמה ימים ראיתי את זה השתעשעתי עם זה אבל עכשיו אני לא מוצא את זה תמיד זה ככה שצריכים משו לא מוצאים אותו אני מדבר על הסדנה היותר חדישה מבין ה2 למה אני ראיתי 2 ברשת
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אנשים!!! מישהו מכיר את אתרי הPROFIT האלה שאתה נרשם אליהם, פותח חשבון בPAYPAL והם שולחים לך פרסומות, כל שאתה צריך זה לפתוח את החלונות של הפרסומות והם שולחים לך קרדיטים של כסף לחשבון, ברגע שאתה מגיע לסכום מסויים, הם שולחים צ'ק הבייתה.. מישהו מכיר את הדברים האלה? זה עובד? מישהו קיבל כסף פעם מדבר כזה? אשמח לתגובות...
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
-
אני מחפש לעבור קורס CCNA של Cisco משהוא יודע איפה באזור רמת גן ? רצינית אם מדריכים טובים , בית טוב בקיצור.... וכן אם משהוא עבר את הקורס שישתף קצת...
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היום כתבתי הרבה תגובות בנושאים שונים בפורומים שונים - אך מניין התגובות שלי לא עולה! :-[ כתוב שיש לי 16 תגובות, וזה מה שהיה לי לפני היום, אך היום כתבתי עוד לפחות 6-7 תגובות, ומניין התגובות משום מה לא עלה. למה???
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שאפשר לשלוח ממנו הודעות SMS יש משהו כזה? שלא צריך להירשם שם.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היייי יש את הערוץ החדש ההוא yes stars עכשיו יש שם פרומו למגרש ביתי מישו במיקרה יודע איזה שיר הם שמו בקרע? תודה לעוזרים ולמנסים עידו
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-