עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני יודע שיש ואני די רוצה לדעת יותר שנושא אז אני אשמח אם מישהו יתן קישור או יקשר למישהו ספציפי תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  2. באיכות טובה.. למישהו יש אותו? תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by Abiotic,

אני רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים מגיבורנט למישהו יש נסיון איתם?

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  4. שלום. חיפשתי ולא מצאתי- ואשמח לעזרתכם. אני מחפש את כתובת אתר האינטרנט של התיכון לאומנויות, אשקלון. תודה, נדב

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by B0necrack3R,

האלן אני עושה קורס של אבטחת מידע בחיל המודיעין.. היתי מאוד מעוניין בגאמא (קורס ממ"ס שמתנהל במקביל לקורס אבטחת מידע) ,אז הלכתי למפקדים של ממס וביקשתי להצטרף הוא שאל אותי איזה ידע יש לי ואני די הרשמתי אותו. הוא דיבר עם המפקדת שלי שתוך זמן קצר זימנה אותי לשיחה. קיצור היא אמרה לי שאני מאותר לתפקיד מיוחד באבטחת מידע הקשור למחשבים ואני אקבל הרבה הכשרה בזמן השירות. בנוסף לזה היא אמרה שבכל מחזור יש "מחשביסתים" כמוני שבוכים על הקורס ובסוף מגיעים לתפקידים מאוד מעניינים ואומרים לה תודה.. :s05: אז אני בדילמה.. האם מישהו !מכיר! את ענף אבטחת מידע ויודע משהו על תפקידי מחשבים איכותיים שאפשר להיות בהם שם? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by Sweet_Tooth,

משהו שמע על דבר כזה? ראיתי את ה PS2 סלים לפני כמה ימים והיא נראת ממש מדליק אז אם יש איזו שהיא אפשרות להחליף את המכשיר הישן והענקי שיש לי ב PS2 SLIM קטן וחמוד אנא ספרו !

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  7. אני מנסה כבר כמה שבועות לחפש דרך למכור/להחליף את זכרונות ddr 400Mhz 2*256 של חברת ceon דרך לוח יד שניה ודרך אתרים נוספים ברשת אך ללא קונים. רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות מחשבים שמוכנות לעשות טרייד אין לזכרונות או לקנות אותם במכיר סביר. ברצוני לשדרג לפחות לג'יגה זכרון ללא צורך בoc. תודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by MasterGal,

שלום חברים, רציתי לדעת כיצד עובד זכיות יוצרים באינטרנט, למשל העלתי עיצוב מעניין, שבבוא הימים יכול להיות מודפס על חולצה, אך חשוב לי שרק לי יהיה את הזכות להדפיס לפרסם לצלם וכו' וכו'... כיצד זה עובד באינטרנט ובכלל. מי הגורם האחראי על זה במדינה? תודה רבה....

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by someone,

אני סתם תוהה.. כי לא ראיתי את זה בשום מקום

10. איזשהו איזור אמרו לי למנהלי הייטק, חברות, משהו כזה, עם למישהו יש מידע תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. הרצתי חיפוש ולא ממש מצאתי =\ אם יש לך תאתר אשמח לקבל אותו אם יש לכם תרד זה יהיה אפילו מצויין בעיקרון אני מחפש איזה 2,3 אותיות סיניות יפות לצייר על הקיר בחדר שלי אז האתר הזה יכול מאוד לעזור לי

12. Started by yuvalkob,

היי בשעה טובה הגיע זמני לעשות רישיון עכשיו אין לי מושג איך זה הולך כאילו איך אני מתחיל, הבנתי שאני צריך להוציא טפסים או משהו כזה אבל מאיפה? ומה אחר כך? אני ממש לא מבין בכל הבירוקרטיה שלפני התחלת הלמידה המעשית אז אם מישהו יכול לעזור..

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by R0ck,

http://nl1.2nd.basicbeats.net:8000 האזנה איכותית! 8)

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by dbx22,

אז ככה, בספטמבר מתחיל י"ג, ובאמצע ספטמבר אני טס לחו"ל. יש סיכוי שיעשו לי בעיות ביציאה מהארץ? אני צריך איזה אישורים או משהו? תודה.

15. מחפש את השיר המלא (יש חלק ממנו בפנים) תוד לעוזרים, EliaV-PeretZ http://mihd.net/pflw01

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by מכבי חיפה,

צ'רלטון קנתה אתה כל הכדורגל !!!!! ישראל-אנגליה אי אפשר לראות כלום ועכשיו הם קנו ת'מונדיאל ... אז איפה רואים ??

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by 125,

עשיתי מעשה רע לחברה לשעבר והכנתי לה סרטון שבו אני מצטער ורציתי לדעת אם יש ערוץ מסויים בטלוויזיה שמפרסם דברים כאלה/עושה טובות כאלה לאנשים פינה כזאת או משהו ?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  18. Started by zachbachar,

אהלן! לפני כמה ימים עברתי טסט ואני לא יכול לנהוג במכונית בלי מוזיקה נורמאלית-המערכת הנוכחית לא קוראת דיסקים. אז אני מתכוון לקנות רדיו דיסק בסביבות ה400-700 שקל.מישהו יכול להמליץ על משהו? בעיקרון אני רוצה להפעיל דיסקים צרובים ושישמעו סבבה ואני ממש אעדיף שיהיה שם חיבור לאייפוד-מישהו יכול להסביר לי קצת על זה? איזה חיבור צריך,כבלים וכו'. תודה

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  19. http://www.youtube.com/watch?v=jFg_eCwaHaA ללחוץ מתחת לסירטון על "Watch in high quality".

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by Dark Respect,

החותם של המוסד http://hydepark.hevre.co.il/upload0608/5930A79201D24C6BA188253015259FC9.gif איזה פונט זה? איך אני מוצא אותו? תודה.

21. Started by BEN-ASBAN,

יש לי שאלה..למה כשמישהו מחפש אותי באיסיקיו ואני מחובר אני מופיע עם סמל כחול כזה ולא ירוק רגיל?.. לא ברשימה שלו בכלל.. כשמישהו עושה חיפוש..כל אחד...אני מופיע שם ב פרח כחול..למה לא בירוק?..

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by רועיקוש,

כמה קנס קיבל חיים רמון במשפט?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  23. Started by Amit86,

לאחרונה קניתי למחשב שלי מעבד וזיכרונות חדשים Intel P4 3.0GHz 1MB וזכרונות: 2x256 Samsung 400MHz אך המחשב לא עובד במהירות לה ציפיתי, חשבתי לעצמי לעשות בדיקות למחשב, אך אני לא מבין בתוצאות כמו שאנשים אחרים כן מבינים אז בדקתי את המחשב בתוכנת ה PCMARK וב SISOFT SANDRA האם תוכלו לעזור לי לשפר את ביצועי המחשב שלי או לפחות לבדוק אם באמת הוא עובד לאט מן הרגיל? שני הקבצים נמצאים בתוך קובץ אחד מקובץ כי הם שקלו יותר מידי האחד של PCMARK והשני של SANDRA בתודה, עמית [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים