כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
רק בשביל שתבינו למה אני תמיד אומר שלגרמנים(ולאמריקאים..) יש יותר מדי זמן פנוי וכסף..... תפעילו רמקולים ותראו עד הסוף http://home.mchsi.com/~djkoolaide2/xtc.wmv איתן
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מזה הדבר הזה לא הצלחתי להבין מזה נותן לי? היסתכלתי באתר שלי יס ולא הבנתי כלום מיזה אפשר הסבר? איך נירשמים ? מזה נותן? זה עולה כסף?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שנים שאני אוסף דיסקים MP3 מלאים איכותיים ביותר. עכשיו, שמתי את כל הדיסקים הטובים ביותר על הארדיסק אחד של 200 גיגה ואני רוצה למכור את ההארדיסק. מדובר בהארדיסק של WD שנקנה חדש למען מטרה זאת, ושמתי על הההארדיסק את כל הדיסקים הטובים ביותר באיכות הטובה ביותר. רשימת הדיסקים על ההארדיסק: http://mp3list.notlong.com לפרטים נוספים צרו איתי קשר
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
רק מחנות נורמלית ולא מאיזה באסטה בשוק... אם מישהו מכיר או לחילופין יודע שלא אנא עזרו לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום, אני פותח עסק חדש ואני רוצה לשים בו 4 מצלמות שיקליטו 24\7 אם יש אפשרות גם שהמצלמות יחוברו לגישה מהאינטרנט מישהו מבין בנושא טוב? יש איזה חברות מומלצות שכדאי לפנות אליהן? מי שמבין יכול לפרט לי קצת על סוגי מצלמות / כרטיסי לכידה ומה ההבדל בינהם כי ראיתי מחירים שמתנדנדים בין 100 שקל לאלפי שקלים למצלמה אחת ובקשר לכרטיס לכידה בכלל ההפרשים ענקיים תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הוא מחובר דרך בלוטוס למחשב...
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
שמעתי לפני כמה זמן את "העיקר זה הרומנטיקה" של גידי גוב אם אני לא טועה. לא יודע למה, התחלתי לאהוב את הסגנון. זה בלוז? ואם אתם מכירים מוזיקה/שירים בסגנון אל תפחדו להמליץ.
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
http://www.albinoblacksheep.com/flash/windowsxp.php זה עושה בהתחלה את הרעש של WINXP לא לפחוד ;D
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
תוכלו בבקשה להביא לי קישור של האתר שאפשר לעשות ברים בפורמים?
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
רציתי לברר למי יש בפורום PAYPAL והוא מוכן לעזור לי עם כמה דברים
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מחפש את הגירסה המהירה והקיצבית ששמים במסיבות מה השם שלה?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לשלוח אימייל לכמה חברים דרך האאוטלוק 2007 (למרות שזה לא נראה לי משנה) אני שולח תמונה יחסית קטנה בגודל 64K וכשמגיע לחשבון שלהם הוואלה הוא לא ניפתח בהודעה רק בקובץ המצורף למטה. הקובץ הוא JPG והחשבון הוא מGMAIL דרך האאוטלוק הבעיה היא הוואלה או בהודעה כי אחרי זה שאני פותח את ההודעה שנשלחה באאוטלוק אני שם לב שהוא רושם לי שגיאה! מתחת לתמונה. אשמח לעזרה אולי יש סוג קובץ אחר שגדי להמיר אליו או משהו אחר ? תודה מראש אלעד.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אתה נוסע בכביש דו מסלולי עם קו הפרדה לבן. באמצע הנתיב מדוושת באיטיות רוכבת אופניים. האם תיבחר לנסוע אחריה במשך 3 הקילומטרים הבאים או שתעבור על החוק ותעקוף את האופניים למרות קו ההפרדה הלבן ? מהי הבחירה הנכונה? גלול למטה.. . למה לקחת סיכונים מיותרים ולעבור על החוק ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
חזרתי מהמילואים ואיתי הסטריפים. תהנו. http://mrsegev.blogspot.com/2009/05/easy-money-party-part-2-8.html
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ערב טוב. אז ככה,אני צריך לעשות עבודת הגשה בביולוגיה על ''זיהום מי ים וחופים'', ואני לקראת סיום,אבל משום מה נתקעתי!, כבר חצי יום שאני מחפש בגוגל דרכים לפתירת בעיית הזיהום בחופים ובימים,ולא מצאתי דבר. אשמח אם חלקכם תוכלו לעזור לי למצוא את מבוקשי .
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
יש לי חשבון דואר אצל "וואלה!" ולפני שבועיים גדל לי החשבון ל 100 מגה בלי שאני אבקש, והשבוע הוא גדל לי ל 1000 מגה (יענו ג'יגה אחד) ולחברים שלי זה נשאר על 6 מגה, מישהו שמע על ההרחבה של הדואר של וואלה? או איזה שהוא ניסוי? בעיקרון אהבתי את הג'יגה שלי אבל אני רוצה לדעת מה זה...
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מישהו פתח פה תראד על משאים עם מנוע סילון שנוסעת במהירות של מטוס עשיתי חיפוס ולא מוצא לי או שהמנוע חיפוש בפורום מעפאן.....תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
ראיתי כרגע פרק שכל הצוות עוזב ויש הרגשה שזה הפרק האחרון אז הסידרה באמת ניגמרה? אחרי העונה הראשונה הסידרה היתה אומנם פחות טובה אבל עדיין היה נחמד פה ושם ליצפות אם הסידרה ניגמרה אז חבל -יחסית לזבל שמשדרים בארץ זה סידרה מצוינת ושאין דברים מענינים בטלוויזיה (רוב הזמן :'( ) סדרות כאלה מעבירות לי תזמן מצוין
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
באיכות טובה.. למישהו יש אותו? תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
לאור הטכנלוגיות המרשימות שהולכות לצאת בקרוב, בין אם זה הקונרו, או ה DDR2 או כרטיס פיזיקה או תחילת עדין כרטיסי הגרפיקה הכפולים, אין מישהו שעושה את העבודה של לווסת את היציאה של הדברים האלו לשוק? הרי כל פעם שיוצא משהו חדש כזה, ישר יצא משחק שאמור להגיע למקסימום יכולות-ואז הוא משאיר את כל החברה האחרים מאחורה, הורס להם את השוק, מעצבן את הגיימרים, ומשמח בעיקר את העשירים. מה נסגר עם הקטע הזה??
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני וחבר שלי רוצים לנסוע לפני הגיוס להופעה של בלינק באנגליה. אנחנו חושבים כבר חודש לפחות איך להשיג כרטיסים, מצאנו כרטיסים להופעה המדוברת באיביי אבל אנחנו לא סומכים על החרטא הזה. מישהו מכיר אתר שמוכר כרטיסים להופעות ברשת? : ( מישהו יכול לחשוב על דרך אחרת להשיג כרטיסים?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
נמאס לי לראות כל רגע תגובות חדשות בנושאים שכבר לא מעניינים אותי זה יעזור מאוד
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי בעיה "מציקה".. כל פעם שחברה שלי יושבת עלי או מצרפתת אותי יש לי זקפה.. (טיפה לא נעים..) מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה.. וחסוך לי את הבושה?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-