כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
באילו תוכנות מחשב משתמשים בקורסים השונים? אשמח לדעת ע"מ לדעת איזה מחשב נייד לרכוש. תודה
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
-
-
שלום, כמו שרשמתי בכותרת אני מחפש מכשירים (3 מכשירים + אחד לרכב) , יש למישהו המלצה למכשירים? אני מחפש המלצה מניסיון אישי שלכם ,העדיפות היא למכשיר צדפה (פומית כזאת שנסגרת על המקשים) או סליידר. סוגיית העלות של המכשירים פחות רלוונטית כרגע (אבל לא מתכוון לרכוש N95 או אייפון) , רצוי שלמכשיר תהיה מצלמה איכותית , רצוי שיתמוך בMP3. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. משתמש אחד פה בפורום הביא הזמנות לתוכנה SpikkoPhone . עכשיו רק נרשמתי . מישהו כבר השתמש בתוכנה הזאת ? ויש איזשהי דרך שיכולים לקחת ממני כסף על זה ? תו7דה מראש
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכם, קודם כל, נא להעביר נושא זה אם זה לא המקום שהוא צריך להיות בו. רציתי לשאול אם יש את המוצר של Sunbeam שנקרא Sound Activated CCFL Kit שגורם לקתודות הקרות (מנורות למארז של המחשב) להבהב לפי הסאונד ואפשרות לשנות את סוג ההבהוב. המוצר נראה כך: http://img230.imageshack.us/img230/3865/sound20activated20modully5.jpg בחנות מישראל או מחנות בחו"ל, ושיהיה אפשר להזמין לישראל, כי חיפשתי המון זמן ולא היה מישראל, אבל היה מחו"ל ולא היה משלוחים לישראל .. אז בבקשה אם מישהו מכיר חנות מישראל או מחו"ל שאפשר להזמין את זה שירשום פה, תודה רבה, גל
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מקרר קטן לחדר... משהו שיהייה גדול מספיק כדי להכניס כמה בבקבוקי בירה בעמידה או בקבוק קולה (1.5L- בשכיבה).... שמעתי גם שיש ציידניות חשמליות שמתאימות לדרישות שלי.... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אמשח גם להסברים. מחר יש לי מבחן תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אז כחלק ממקצוע מדעי המחשב יש את הפרויקט של העבודה באקסס. הבעיה: הנושא צריך להיות קשור ל 60 שנה למדינת ישראל. למישהו יש רעיון? אשמח אם תשתפו אותי, כי ממש אין לי אפילו התחלה של רעיון \:[br]פורסם בתאריך: 1.06.2008 בשעה 16:27:32 אין רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, פעם היה לי משתמש אך לצערי אינני זוכר את פרטי ההתחברות\אימייל ולכן פתחתי חדש. כאשר ניסיתי לעשות פרופיל חדש (userpage display) והכנסתי כמה פרטים כמו אימייל , להקה אהובה וכו,אני עושה OK ומופיעה לי השגיאה הבאה: Sorry, 1 error prevented this form from being saved. Please correct any errors indicated below and try again. showvisitorlog selection has an invalid value. מה לא עשיתי נכון? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לענות לי רק ב- נכון \ לא נכון (במיוחד ל- udii ) הכוונה היא רק לרשום אם זה נכון או לא נכון לגבי 4 השאלות שמצ"ב בתמונה... אלה 4 השאלות המעצבנות האחרונות שנשארו להגשת העבודה בת ה-24 שאלות.... תודה מראש !!! ;D [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
פרודיות סופרמן גדול יפה חמוד מגניב כל מילה אפשרית. גייסבונד באטמן בחזרה לעתיד מלתעות אינדיאנה גונס - גדול
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
אני מחפש מישהו בעל ידע בבריכות והשימוש בטבליות כלור וכו.... קניתי את הבריכה הזאת: את הפילטר הזה: ואת משאבת פילטר: ואת החומרים הללו: נגד עצות וטבליות כלור השאלה שלי היא כזאת...כשאני ממלא את הבריכה בפעם הראשונה אני צריך לזרוק טבלית כלור אחת?או שזה אחרי המילוי יחד עם הפילטר שיפעל עם הטבלית?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
חברה לא בא לי טוב רק כשאני חושב על מילואים אני שנה וחצי בצבא משמש כנהג יחידה פרופיל 97 אין לי בעיות גופניות אני רץ מתמיד להישאר בכושר בקיצור אני צריך להוריד פרופיל או שיש למישהו רעיונות אחרים להוציא פטור ממילואים תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכם, בתור בשלן חובב, (חובב מאד יש לציין) מכוון למתכונים פשוטים יחסית, (לא, לא חביתה) נניח עד שעה+- עבודה. מכוון שכרגע חג השבועות בפתח, אני מחפש מתכונים מומלצים, ניסתי בגוגל וזה פשוט מביא אלפים. זו לא אינדקציה לשום דבר. אשמח אם תרשמו כאן מתכונים ברוח החג, אשר כוללים מצרכים ביתים. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
לכל האמנים יש לי נעל אתלטיקה שאני רוצה לעבוד עליה כפרוייקט להצגה. אני רוצה לצבוע את הסולייה (100 אחוז פלסטיק קשיח עם מסמרים לאחיזה במסלול) בצבע כרום ואת הUPPER (מעין עור כזה) בזהב. איזה חומרים הכי טובים לכל חלק ? איך אני שומר שהוא יהיה עמיד במים+לא יתקלף ? לצבוע עם ספריי מיוחד ? איזה פיניש לשים ? במה להשתמש על העור ? כל מידע יעזור תודה !
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
;D מכירים עוד "סודות" פייסבוק? חיפוש קצר הראה שזה משהו מוכר. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם לפני כמה שנים היה לי על המחשב מאין קובץ שכשפתחת אותו זה פתאום אמר לך שזה מתחיל למחוק את כל קונן C ו D ולא היה אפשר ללחוץ על CENCEL כאילו זה היה ממש נאצי... ואז אחרי שכל המחשב כביכול נמחק המסך הפך לשחור והיה רשום באותיות ירוקות כאלה thank god it's only a game.... אקיצר רציתי לדעת אם מישהו מכם יודע מאיפה אני יכול להוריד או למצוא את זה כי לא מצאתי את זה באינטרנט גם לא ידעתי כל כך מה לרשום. אולי למישהו מכם יש את זה שיוכל לשלוח לי ... תודה בכל מקרה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
http://www.metacafe.com/watch/920504/sexy_advice_from_mum/ :lol: ;D ;D http://youtube.com/watch?v=muP9eH2p2PI
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
Stupid Game Show Answers פשוט להיקרע מצחוק!
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
חבר שלי הולך מחר כנראה ויש לו שאלה. המתכונת החדשה נכנסה כבר לתוקף לפי מה שהבנתי אבל מה השתנה? כל אחר אומר לי משהו אחר.. . אני לא ידעתי לענות לו... תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק אני עושה את זה? יש לי מזגן ריצפתי מפוצל את החשמל ניתקני מהיחידה החיצונית , הכשיו יש את 2 הברזים שהצינורות נחושת מתחברים אליהם , אני פשוט פותח אותם? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעצבן נורא
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי למכור שטויות באיביי ונתקלתי בכמה שאלות , אם יש פה אנשים שביצעו כבר מכירות ויוכלו לענות לי על כמה שאלות בפרטי זה יהיה מעולה . צרו איתי קשר או השאירו הודעה פה תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בפעולה הפוכה, או שזה בלתי אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
נתקלתי באתר הזה: www.mp3va.com נראה לכם אמין? 15 סנט לשיר? לא נראה קצת זול ? באמאזון וBUY.com מוכרים ב90 סנט מינימום. עשיתי גם חיפוש בגוגל, לפי מה שראיתי לא הייתה תשובה חד משמעית. מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-