עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מעצבנות שיושבת על העץ שבחצר,יש הצעות להפטר מהם?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by GiZmo,

זה סרטון דיי ישן, אבל בשביל כל מי שלא מכיר: http://www.x-lan.org/Counter-StrikeCheater.avi העלתי את זה על השרת שלי...כך שתוכלו להוריד כל עוד לא כולם בבת אחת P: מה אתם אומרים ? אני אומר: הלוואי בארץ , יש לנו בעית צ'יטרים חמורה והיה יכול להיות נחמד אם היו עושים את זה לצ'יטר ישראלי

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  3. אורח רון

לפני 4 שנים עשיתי מכינה במכללה ואחרי שבועיים עזבתי את המכינה כעבור שבוע ולא הודעתי על כך לאף אחד, יש לציין שזאת הייתה רק מכינה ולא נרשמתי לשנה אקדמאית עצמה. השבוע נכנסתי לאיזור האישי שלי באותה מכללה ורשום לי שיש לי חוב של 2100 ש"ח על אותה מכינה (כנראה שילמתי רק חלק מהסכום) והוא נותן לי אופציה לשלם את הסכום הזה בכרטיס אשראי. מאז לא קיבלתי לא שום מכתב הביתה שאומר לי לשלם את הסכום הזה. רציתי להתייעץ מה כדאי לעשות? כבר עלה לי סרט לראש שיבואו אליי בעוד כמה שנים עם מכתב שאני צריך לשלם להם סכומים מטורפים על זה שלא הסדרתי את החוב הזה. לא ידעתי איפה להתייעץ אז באתי לפה. אשמח לדעה

4. Started by שמואלל,

חייב שמישהוא יפרש לי את זה תודה רבה זה מיסמך קצר ביותר וחיוני תודה http://www.img-il.com/up/ftiqy5mmmtmm.jpg

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  5. יש בצד ימין, הכפתור השלישי שמודיע לי מתי שמישהו הגיב להודעה שהגבתי, או שמישהו הסכים לבקשת חברות ששלחתי עכשיו זה גם מודיע לי כל פעם שמישהו מזמין אותי לאירוע וזה מציק ולא נוח יש אופצייה לבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  6. Started by Green,

שלום אני צריך לצלצל לאנגליה ואני לא יודע איך זה המספר שנתנו לי אבל אני לא בטוח שאני רושם אותו ישר ככה וזהו 07768492xxx אני לא יודע לאיזה חברת שיחות לחול אני מחובר ככה שעדיף לי לצלצל דרך מי שהכי זול לאנגליה תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by AtomiX,

אני נוסע בקרוב לארה"ב אני מחפש חנות מחשבים מקצועית וזולה באזור מנהטן בניו-יורק. אם מישהו יוכל להמליץ לי ... לא יודע מה הקשר לפורום הזה.. נראה לי הכי קשור. מצטער

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  8. Started by חן מ,

אז ככה מחר מסיבת הסיום של כיתה יב,וכמובן יהיה אלכוהול השאלה שלי היא:אני לא שותה מחר בפעם הראשונה,אבל כן פעם ראשונה שאני שותה בכמות גדולה יותר איך לשתות בצורה כי בטוחה,ככה שאני אוכל לשתות הרבה ושלא יהיה כאב ראש?לשתות עם מעבירים?לבקש מהברמן גם את האלכוהול שאני רוצה וגם מעביר כמו פאנטה או קולה וכו'? אם יש לכם עוד טיפים תנו בראש... תודה רבה

• 130 תגובות
    • 8.4k צפיות
  9. Started by shloosh,

אני היום נוסע בערב לבודרום!!!! חחחח החלטתי עם בן דוד שלי על זה היום בבוקר חחחחחחחח מישהו היה ויש לו המלצות לאן כדאי ללכת מחוץ למלון??? אני חייב דחוף! תודה למי שעוזר!

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by bennash,

https://m.youtube.com/channel/UCIsvxGiZwlx3f4hQMiu8zkA

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by sevenX,

אפשר לשלם דרכו עם ויזה רגילה של הארץ?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  12. Started by eran256,

היי, אני רוצה שבאחת העמודות, למחשב יהיה מילון שימיר את המילים למספרים (מדובר על זמן). לדוגמא, שעה, אז שיהיה רשום בתא שעה אבל שהוא התייחס לתא הזה כ1, שעתיים=2. אבל בנוסף גם יכול להיות שירשמו "4", או "3 שעות". איך ניתן ליצור מעין DB ידני כזה? ולהגדיר אותו? תודה מראש ערן.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by shaithebest,

שבוע טוב, אני בעלים של חנות מחשבים ויש לי תצוגה של 4 מחשבים ניידים + 4 מסכי מחשב פתוחים במדף ואני רוצה להריץ שם בלופ סרטונים של HD באיכות גבוהה כך שהלקוח יראה את יכולות המסך שלו בצפייה בסרטים אני חופר באינטרנט ובטורנטים ולא מוצא כלום אולי מישהו נתקל? על סרטונים ממש יפים מוכן גם לשלם תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם! תיראו יש לי ממש בעיה בשאלות הפתחות... ז"א באמריקאיות אני די טוב , אבל אני נופל על הפתוחות... ואני מבין כיאלו ממש טוב את הסיפור אבל קשה לי לנסח את התשובה... אז לקראת המועד ב' מחר אולי תשתפו אותנו בטיפים שעוזרים באנסין תודה מראש !

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Born2Kill,

קראתי היום בעיתון "ממון" שאינטל מחפשת כ-1000 עובדים למשרות תוכנה וניהול הייצור (אני בטוח שזה נובע עקב השנה האחרונה המוצלחת ביותר ברווחייה). בין לבין קראתי שהם מחפשים הנדסאי ניהול הייצור (תחום עיסוקי). לצערי אני בצבא וזה לא רלוונטי לגבי... אבל על הדרך יש לי שאלה, האם אינטל מחפשת עובדים פעם ב... או תמיד יש צורך בעובדים? אני אשמח לעבוד באינטל כשאשתחרר מהצבא (במחצית הראשונה של 2013). :P

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. חזרתי מסניף המקדונלדס הקרוב לבייתי (כיכר דיזנגוף, ע"י קולנוע רב-חן), לאחר שאני מסיים להזמין את ארוחת המקנאגטס שלי וממתין עד לכשתיהיה מוכנה, מגיע לו זוג צעיר (20+ ככה) ומתלבט מה להזמין. לאחר כחצי דקת התלבטות, פונה הבחורה אל הקופאי ושואלת "תסלח לי, אתם כשרים?"... עונה לה הקופאי, שבמקרה הוא גם מנהל המשמרת - "כן, חלקית...". שואלת הבחורה - "מ'זתומרת חלקית?!" "הפוטאטוס לא כשר, אך נמכר" ענה מנהל המשמרת וממשיך להנפיץ עוד כמה דברים... "טוב... הלחמניות שלכם כשרות?" - שואלת הבחורה. "כשרות". "בטוח... בטוח?!" "כן..." - עונה מנהל המשמרת בטון נמוך ורוגז. "טוב... תן שני מקרויאל עם גבינה" - מכריזה בקול עליז הבחורה. משו תקעה אותי, הכחידה אותי במקום... פשוט לא ייאמן, למנהל ה…

• 46 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. כנהוג נשמות רבות מתאספות מפורמים שונים בכדי להיפגש ולהכיר זה את זה, הנשמה שלי נודדת בפורום זה מOCT 2006 ולא ראיתי שום מפגש פורום יחיד, אין פה מפגשי פורום או איך זה הולך?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by exXxTreAm,

http://eincyclopedia.wikia.com/wiki/%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%99_%D7%A4%D7%95%D7%98%D7%A8 ''הארי פוטר לאחר יומיים מכל עבודה אליה הצליח להתקבל, זאת משום שהטריד עובדים ושבים בשאלות כמו "רוצה לראות את הטריקים שאני יודע לעשות עם השרביט שלי?" ואף ביקש מילדים אקראיים לנסות לתפוס את הסניץ' שלו. '' LOLLLLLLL :lol: :lol: :lol: :lol:

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by KaNTeR,

חדש. היכן המקום לבקשות דרייברים? תודה.

20. Started by Pure-Gold,

http://www.metacafe.com/watch/265178/this_is_a_cool_computer_program/

21. Started by Milford Cubicle,

אוקיי תקשיבו טוב... מכירים את השיר על התיש עם הזקן ? אז התיש זאת בכלל המצאה חילונית! במקור זה בכלל שיר על רבי עם 4 תלמידים, שהוא מכה אותם במקל, בסרגל, מה שבא ליד.... http://tinyurl.com/yxy2ws :smile1:

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. קורות חיים - שם פרטי שם משפחה, יליד 1988 (16). תלמיד במכללת אורט ע"י האוניברסיטה. כישורים: אנגלית ברמה גבוהה מאוד (דיבור שוטף) עברית שפת אם הקלדה עיוורת באנגלית ועברית וידע במחשבים ברמת טכנאי. יישומים: אופיס מעבד תמלילים ומסד נתונים (וורד ואקסל) תכנות בשפת C, HTML וJavaScript-. להוסיף משהו / לשנות או לערוך? אם אני יכול אז להרחיב או לתמצת? לעצב את זה בצורה מיוחדת (מושקעת) בוורד או לשלוח כמו שזה, איזה דברים חשוב לציין? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by ConRoe X Fire,

עוד מישהו רואה או שאני היחיד? לדעתי סדרה מוצלחת ומצחיקה ביותר. ראיתי את שלושת העונות הראשונות ועונות 4-5 לא מסודרות אצלי, יש לי איזה 3 פרקים לכל עונה.

24. יש למישהו חומר אני עושה את שאלונים 057202 ו- 057203 (לא יודע אם זה עוזר לכם) אני פשוט לא למדתי כל השנה אז בבקשה שלחו לי קצת חומר. תודה מראש יאסר.

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  25. Started by 00000,

הבנתי שמסיימים תיכון באמצע השנה או משהו כזה, עכשיו, בלי קשר לבגרויות, מתי בערך מסיימים להגיע לבי"ס בי"ב?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.