עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by [{AMD}],

טוב אז התרגיל כזה: 110110 - 100111 מה התוצאה ואיך עושים חיסור (המורה שלי ממש מפגר לא יודע להסביר)

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by FutureBreeze,

אני מציאה לשחק משחק קטן בפורום הזה: המשחק הוא בעצם שיחה שבנויה רק משאלות. למשל משהו כזה: -אתה הומו? -מה, אני נראה כמו הומו? -אתה לא שמת לב על זה בעצמך? כדי שהשיחה תהיה מעניינת תשתדלו לשאל שאלות בנושה, וגם תשתדלו להשתמש בחוש הומור שלכם. אני חושב שלכולם ברור איך משחקים, אז בואו נתחיל. א, עוד דבר חשוב תענו רק על שאלה אחרונה, ואל תכתבו כמה תגובות ברצף. אני התחיל: האם יש חיים על המאדים?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by ChrisBrown,

שבוע הבא אני מתחיל שיעורי נהיגה לקטנוע 125 סמ"ק למדתי תאוריה אבל עדין לא ניגשתי למבחן .. רציתי לדעת אם מומלץ להתחיל שיעורי נהיגה כשעדין לא ניגשתי למבחן התאוריה?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  4. שלום. שמי אדר שלו ואני כתבת של ynet וידיעות. אני עובדת על כתבה שעוסקת באנשים שמשלמים על שיתוף קבצים בשירותים כמו Rapidshare או Usenext או משהו דומה, שיהיו מוכנים להתראיין בקצרה. אשמח אם תכתבו לי ל-shalev.adar@gmail.com. מבטיחה לשמור על דיסקרטיות.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  5. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

http://uploads.ungrounded.net/65000/65694_xiao9.swf

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by dj_horse,

מישהו במקרה יודע איך אפשר לעשות את ההרשמה בפורטל שלהם בסלולרי כדי שרק המספר יופיע? הכוונה לא להירשם דרך הרשמה רגילה, פשוט בדרך כמו שאתה מקבל את המכשיר והמספר מופיע למעלה ואפשר להשתמש בתכנים שם.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  7. אני בן 15 עוד 3 חודשים בן 16 בקיצור חשבתי על לעשות רישיון לקטנוע . בקיצור אני רוצה לדעת מתי כדאי לי להתחיל כמה זמן בערך העסק הזה יקח לי ? וכמה יעלה לי לעשות את הרישיון ולקנות קטנוע נחמד לא משהו מיוחד.אני רוצה לדעת מחירים איפה אפשר לעשות באיזור חיפה מאיפה אפשר לקנות חוברת עם תמרורים וכאלה יעני ללימוד קטנוע תודה לעזורים.

8. Started by hell,

אני ממש אוהב את השיר אבל אין לי מושג מי שר אותו אני ממש רוצה להשיג אותו אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה שיר הסיום של העונה הראשונה של NARUTO מילים: culitivate your hunger before you idealize motivate your anger to make them all realize climbing the mountai,never coming down break into the contents,never falling down my knee is steal shaking,like i was twelve sneaking out the clasroom,by the back door aman railed at me twise thout,but i dident care waiting is waisting for people like me פיזמון: dont try to live so wise dont cry cause youre so right dont dry with fakes or fears cause you will hate yoreself in the end ואז הפיזמון חוזר זה שיר די רגוע אם משהו כמו חלי…

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  9. Started by amd@ati,

סליחה שאני מטריד אתכם בשאלות מעין אלה, אבל אשמח לשמוע את דעתכם. רציתי לשאול אתכם לגבי השעון הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1GYEFA119BK יש לו המון פונקציות ואפשרויות, רציתי לדעת אם זה יכול להוביל לקלקול מהיר יותר של השעון, או לירידה בדיוק? אם מישהו מכיר את השעון הספיצפי (הוא די נפוץ) אשמח לקבל חוות דעת... תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by The_overclocker,

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  11. Started by idofr,

אז ככה אני צריך מכשיר שיש לו בלוטות' ולא איכפת לי של איזה חברה או איזה מע' הפעלה אבל אסור שיהיה לו מצלמה! פשוט אסור תודה מראש עידו

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by Elevation,

איך החתימה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  13. אינטל חותכת מחירים יום שלישי, 24 באוגוסט 2004, 16:15 מאת: מערכת וואלה! אינטל הורידה את מחיר מעבדי הפנטיום 4, חלקם ב-35 אחוזים חברת אינטל הודיעה לאחרונה כי היא חותכת את המחירים של חלק גדול ממעבדי ה'פנטיום 4' שלה. המעבד המהיר ביותר של החברה, הפועל במהירות 3.6 ג'יגה הרץ הוזל ב-35 אחוזים ומחירו צנח מ-637 דולר ל-417 דולר. מעבד הפנטיום 4 במהירות 3.4 ג'יגה הרץ הוזל ב-33 אחוזים ומחירו צנח מ-417 דולר ל-278 דולר בלבד. פרסומתאת המעבד במהירות 3.2 ג'יגה הרץ הוזילה אינטל ב-22 אחוזים והמעבד במהירות 3.0 ג'יגה הרץ הוזל ב-18 אחוזים למחיר של 178 דולר בלבד. חברת אינטל נוטה להוזיל את מחירי המעבדים שלה באופן קבוע, בדרך כלל כדי "לפנות מקום" למעבדים חדשים יותר או כדי להתאים את המחירים לדרישות הש…

14. אני רוצה להקים פורום אין לי שרת ואין לי שום מושג איך מישהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  15. שוב פעם, אם זה לא קשור לפורום הנ''ל, בבקשה להעביר. ערב טוב, הצעתי לחבר מחיר על לוח אם, מעבד, כ.מסך וזיכרון: לוח אם: 945P S3 מעבד: E6300 זיכרון: 512MB של KINGSTON מקורי כ.מסך: X1650XT על כל הרכיבים הצעתי לבחור, 650 ש''ח אולי 700. אבקש את דעתכם בנידון, אם המחיר מצדיק את התמורה וכו... האם המחיר שנתתי הוגן?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by Qtec,

just went to HWZone for 5 minutes its realy fun here bye Oren

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by ForresT,

אוקי סופרטורנטס סגור(מישו יודע למה?) אז החלטתי להירשם לטורנטבייטס.. ישבתי כמה זמן ועשיתי רפרש וזה העביר אותי לדףהרשמה איזה 6 פעמים ולא משנה כמה מהר הקלדתי זה תמיר אמר לי אחרי זה שמספר המשתמשים הגיע ללימיט מישו יודע אם אני בכלל יצליח להירשם ככה? נמאס להוריד מפאבליק

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by ktbnus,

לתחנת רדיו -אונליין - דרושים שדרים. תחנה מטאל לכל סוגיו Thrash metal Death metal Classic meta Havey metal Black Metal Doom metal Progressive metal Gothic metal כולל PUNK ורוק כבד לכל סוגיו ותכונותיו. יש לך PLAYLIST ניכבד? רוצה לשדר? סתם משעמם לך? ספר לעולם Where words fail, music speaks תגובות, שאלות, רוצים לשדר - פה, בפרטי או למייל ktbnus@yahoo.com (הזמנות לאתרי טורנט יתקבלו בברכה)

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by Aviv C,

מישהו יכול להביא לי לינק להוראות מפורטות של תיק הפרוייקט ליחידה אחת (HTML, JavaScript, ASP)?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by ilan_fix,

היי... לקראת המסיבה ביום שישי הקרוב (ה20 לחודש) אני מצרף את הפרטים כדי שמי שלא נרשם עדיין יוכל להרשם... בנוסף למה שכתוב, יכול להיות שנוסיף גם טורניר דום3, אם יהיה ביקוש... LanParty @ galon מסיבת רשת בגל-און התאריך : 20/08/04- יום שישי ה20 לאוגוסט! תחילת המסיבה: 21:00 סיום המסיבה: 7:00-6:00 בבוקר יום למחרת (תלוי במשתתפים). תחילת הטורנירים: 00:00-23:00 מחיר כניסה עם מחשב: 50 שקל. מחיר כניסה ללא מחשב: 30 שקל. המקום: קיבוץ גל-און (ליד קרית גת) מפה תשלח בדואר אלקטרוני. במסיבה יהיו שני טורנירים מרכזיים. במקביל יהיו עוד שרתים שונים להנאתם של כל שחקני המחשב. טורניר: WarCraft III - The Frozen Throne משחקים נוספים במסיבה: Counter Strike 1.6 Battlefield: 1942 Vietnam רשימת המשחקים פ…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  21. Started by Jeebs,

אז ככה, חברים לאחר שהשתחררתי לפני שבוע מצאתי את עצמי עושה סדר במגירות המאובקות ששנים לא פתחתי.. בעודי מסדר את המגירה נתקלתי במשחק הזה שפעם שיחקתי באינטרנט בצעירותי: דיאבלו2 המקורי וחבילת ההמשך שלו.. באמת שלא היה לי מושג מה לעשות עם זה אז החלטתי למכור את זה למי שחפץ במשחק המקורי או בCD key של המשחק במחיר סמלי של 50ש"ח... למי שמעוניין לקנות: Avishtar@gmail.com , Facebook : Avi Ashtar דרך אגב, אני גר באזור המרכז-השרון.. אין לי בעיה לפגוש מישהו במקום אמצע או משהו

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by ashkenazone,

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by KKK,

היי כולם! קניתי פלאפון(יותר נכון אחותי) MOTOROLA RAZR V3 והקטע הוא שאני לא מבין בכלל בפלפונים,אחרי חיפוש מידע באינטרנט ראיתי שיש את V3X שנראה לי נחמד. אז עכשיו ברצוני להחליף את הפלפון לV3X,האם אני אצטרך להוסיף על זה כסף?(חוץ מהמחיר שאני אצטרך להוסיף לV3X כי מן הסתם הוא יקר יותר) יעשו לי בעיות אתם חושבים? תודה

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by Nahum2,

מצורף התרגיל והנסיון שלי ושל חברי לקורס לפתור אותו. אנא עיזרו. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  25. Started by QQQ,

היום קניתי משהו באיביי. באתי לשלם עם פאייפאל, התחברתי, עשיתי confirm payment ואז הגעתי לעמוד הבא (קובץ מצורף). למה פתאום אי אפשר להשתמש בכרטיס אשראי לתשלום? השתמשתי בו עד עכשיו ולא היו בעיות למה פתאום זה רוצה שאני אכניס שוב את הפרטים? הוא מבקש כרטיס אשראי אחר בעצם? אה והשדות של הfirst name. last name והbilling adress כבר רשומות פשוט מחקתי את זה תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים