עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 1,

היום בשעה 1 וחצי לפנות בוקר היה פרק בערוץ שלוש (בכבלים) של E.R שבו מארק כבר בשלבים האחרונים בחייו עקב מחלת הסרטן שחלה בה. בפרק הוא לוקח את הבת שלו רייצ'ל לכל מיני מקומות והוא רוצה ללמד אותה על ההיסטוריה שלו ושל המשפחה שלו, הוא לוקח אותה לנופש שבוע ליד חוף ים, ומצבו מדרדר, ובסוף הפרק יש את הלוויה שלו... הפרק הזה מאוד נגע בי, כי חוויתי בעצמי מקרה דומה לפני שנתיים (אבא שלי נפטר מסרטן לפני שנתיים), ורציתי לדעת איפה אני יכול למצוא את הפרק הזה...

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by R0ck,

The Campfire Headphase - 17/10/05 שיווווו, אני כ"כ נרגש!!! :jump: הייתי חורש על Geogaddi עם סיום התיכון/תחילת השירות (2002), השאיר לי רק טעם של עוד... משוכנע שלא יאכזבו.

3. Started by nazgull,

שלום לכולם . רציתי לדעת מה אתם אומרים על החנות skypc האם שווה לקנות שם מחשב? -השירות -האיכות -המחירים? אני רוצה להזמין שם שני מפרטים אבל אני לא בטוח כמה החנות טובה,אשמח לקבל המלצות לגבי החנות או כל חנות אחרת באזור ראשון לציון-חולון

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  4. איך אני נרשם לאשכול מסויים ומקבל עדכונים על תגובות חדשות

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  5. Started by shz41,

שלום, מבקש המלצה לספק מחשבים ושירותי מיחשוב בחולון או הסביבה לארגון קטן/עמותה עם משהו כמו 8 מחשבים ושימושים בסיסיים בלבד. תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  6. http://blog.wired.com/tableofmalcontents/2006/10/less_than_three.html אחרי הפעם הראשונה ששומעים אותו קשה מאוד להפסיק...

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  7. אני לא מדבר על מצלמות כף יד אלא ממש על מצלמה קטנה במימדים של פקק של עט. אפשר שלא יהיו לה יכולות הקלטה , אלא רק שידור. דרושה איכות צילום טובה מימדים ומשקל קטנים ככל הניתן, צריכת חשמל נמוכה (אמורה לעבוד עם עוד מעגלים על בטריה. כמו כן אני מחפש בטריה זעירה ככל הניתן שתאפר למנוע דיסי פשוט לעבוד כמה שיותר זמן ב60-80 הרץ (מינימום 10 דקות). יש תקציב ניתן גם לקנות בחול איפה אני מוצא או מתחיל לחפש דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  8. Started by ofir38,

איפה אני יכול להוריד סקינים כאלה? מי שיוכל לתת לי קישור פה להורדה של סקינים זה יהיה מעולה.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by yotam360,

מחפש לחבר מצגת על לוח אם. תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by asaf20,

א.אני מאוד מעריך את האתר ואנשים פה ב.פרסמתי הודעה בנושא מסויים שהוא לא חוקי (ככה התברר לי מכם) אז רציתי להגיד תודה לאלה שכן ניסנו לעזור במיוחד לאלה שנתנו שמות של תוכנות וקישורים (למרות שתוך דקה הורידו אותם המנהלים) ג.חבל על התגובות שבעצם תקפו ולא עזרו או הסבירו ... ונעלו את הנושא שאי אפשר להגיב.. סיימתי עכשיו שירות של 3 שנים + בתור סמ"ב בכפיר בגדוד חרוב לא ילד ואני לא משחק משחקים ובטח שלא לעקוף מנגנונים שקבע האחראי משום מה. לא מבין במחשבים יותר מידי.. ד.בינינו אני בטוח לפחות 95% מהגולשים פה לא כל תוכנה אצלהם היא חוקית או לא מורידים שיר/סרט /משחק וכו'... זה אסור בפורום אפשר להגיד את זה נורמלי ולא חייב לנעול את הנושא..(ומי שאכפת לו לעזור יכול לשלוח בהודעה פרטית..)

11. Started by amir.o,

אני מחפש את הכרטיס של הרקולס game theater xp מישהו יודע לאיזה חנות יש את הכרטיס במלאי ? אני יודע שאסור לפרסם שמות של חנויות,אז אם אתם יכולים לצרף לינק או לשלוח לי בפרטי תודה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by חן מ,

היי כנראה אני קונה אקסבוקס,אבל עדיין לא בדוק(תלוי בהסכמת ההורים) הבעעיה זה הטלוויזיה.יש לי מדצ אחד טלוויזית CRT מסריחה ומצד שני LCD במחשב של 19 אינץ,שאני שוקל לחבר אליו את הקונסולה.השאלה היא אם בLCD של המחשב אני אקבל את ה720P?אני אקבל את הגראפיקה המקסימאלית שהקונסולה מגיעה אליה?והאם אני אוכל לשבת על המיטה בסבבה ולשחק עם השלט האלחוטי?יש לו תמיכה גם ב1080P? כדאי לקנות את השירות LIVE? תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by pixilated,

אם נגיד רוצים לשלוח לגינס שיא חדש שאפ'עם לא היה קיים צריך את הרשות של איזה ועדה או משהו... אם הייתם יכולים? איזה שיא שאתם לפי דעתכם שייך לכם הייתם שולחים?? אני הייתי שולח שיא של הבנאדם שאוכל הכי הרבה חח נראה לי אני אוכל כל הזמן שאני ער

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  14. היי, מחר יש לי מבחן דיי גדול במתמטיקה וגאומטריה, ונורא חשוב לי להעלות ת'ממוצע כי גם ככה הציון לא משהו, עכשיו התכוננתי קצת למבחן והייתה לי בעיה עם איזה תרגיל ואנ'לא מצליח לפתור אותו ואני פוחד שהוא יהיה במבחן, תודה למי שינסה לעזור [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by matanyaniv,

מישהו יודע מתי יגיע ההארד קנו 12 לחנויות? תראו איזה יופי:

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  16. Started by Lost Spirit,

דייב שאפל כל כך שולט :lol: http://www.youtube.com/watch?v=Kj3AbdFkVx4

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by R9547655G,

הולץ תל-אביב? סתם...מעניין

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by BetZeFer,

http://www.youtube.com/watch?v=MrV4cEIBRZI

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by elad the master,

באתר של אסוס לא מצאתי.. [attachment deleted by admin]

20. פונקציית החיפוש ב-Tradezone לא עובדת.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  21. Started by H.I.V,

אהלן www.tiket.co.il עוד חודשיים TNA מגיעים לישראל ואני רוצה לקנות 2 כרטיסים למופע ואני רוצה לדעת אם האתר הזה אמין ואם מישהו כבר הזמין דרכם כרטיסים ולפי מה שקראתי בתקנון אני מזמין דרך האינטרנט ואני צריך ליסוע לחיפה לקחת תכרטיסים? תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  22. ירדתי לשלוש יחידות במתמטיקה ואני צריך קצת עזרה למשהו האתר של משרד החינוך לא עובד לי ורציתי לדעת מה המיקוד לטופס 001 וטופס 002 לשלוש יחידות ואם אפשר דוגמאות למבחנים כי אני פשוט לא מוצא תודה לעוזרים אני שונא מתמטיקה

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by lioron7,

אני נרשמתי לאתר gamer+lionetwork מסרתי את הפרטים שצריך אחרי זה נכנסתי לemail שלי ב012 ושני החשבונות שהם מסרו לי לא היו קריאים רשום שם:Error Decoding Body ו subject:?????????? מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by maind,

מישהו מכיר איזהשהוא חנויות ציוד היקיפי - עכברים ,ששולחות לארץ תודה מראש לכל העונים נ"ב לא איכפת לי מהאחריות

• 0 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים