כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
היי, אני אמור להבחן במועד החורף לבגרויות, אני כעקרון לומד בביה"ס אקסטרני, והלימודים אצלנו מתקיימים כרגיל, למרות השביתה. נרשמתי כבר למועד החורף במשרד החינוך. במידה ויבטלו את מועד החורף לתמידים האינטרניים, יבטלו גם לתלמידים אקסטרניים? כי הבחנות מתרחשות בדיוק באותו יום לאקסטרנים ולאינטרניים, כך שבמידה ויבטלו לאינטרניים את הבחינות, האם יבטלו גם לאקסטרניים את הבחינות?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מעתה אל תאמרו DiskOnKey , אימרו ה?ח?ס?ן נ?י??ד. מעתה אל תאמרו פורט ( Port ), אימרו פ??ת?ח?ה .. מעתה אל תאמרו דונגל ( Dongle ), אימרו ת??ק?יע? . מעתה אל תאמרו גאדג`ט , אימרו ח?פ?יץ. מעתה אל תאמרו רינגטון, אימרו נ?ע?ימו?ן. מעתה אל תאמרו סאגווי, אימרו ר?כ?ינו?ע?. ומעתה אל תאמרו " יישום" או " אפ לי קציה ", אלא ה?ח?ל?ה. ת??ק?ר?יש? , ולא ג`ל לשיער. ר?ג??ש??ת , ולא אלרגיה. ג??ח?ל?ת , ולא אנטראקס. מ?צ?ב??ע? , ולא טוש (צבע) ת??צ?ר?ף , ולא פאזל. מ?צ?ל?ה - אדם העושה לו מנגל, "ממנגל". יש לומר ת??ק?ל?יף, ולא פילינג. יש לומר ת??ח?פ??יף, ולא שמפו . יש לומר ג??ל?ג??ש??ת, ולא סקייטבורד . יש לומר א?ל-ר?יח?, ולא דאודורנט. וכן יש לומר צ?י?מ?נו?ת, ולא אנורקסיה (ויש להדגיש …
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב אז הדיון הזה הוא לא על נושא כללי אלא על מיקרה ספציפי שקרה לי בבית הספר שעליו אני רוצה לקבל את דעתכם, עקב חוסר כח אני יכתוב כמה שיותר מפורט אבל גם בקיצור כללי של האירוע. טוב אז ככה יש לי ילד בשכבה שנכווה קשה שהוא היה תינוק וכתוצאה מכך כל הגוף שלו כויות יחסית קשות עכשיו הילד מאז ועד היום ניראה בן אדם מאושר, חי טוב ואפילו מרגיש טוב עם עצמו מספיק כדי להתנשאות קצת על אחרים.... אבל זאת רק דעתי האישית אז נעמיד שניה פנים לצורך הדיון שלא אמרתי את זה. בכל מיקרה לפני שבוע-שבועיים ככה נפתח מבצע בבית הספר שאומר "בואו נעזור לו! הוא משלנו" מה שאמר בתכלס שיש לו אפשרות לניתוחים פלסטיים בארה"ב שלא יעלימו את כל הצלקות אבל מאוד ישפרו את מצבן ולמשפחה יש רק חצי מהסכום …
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר עם ביקורות טובות/פורום מקצועי על מכשירי הקלטה?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
השאלה שלי אם זה בסגנון PAYPAL? והאם אני יכול לבצע רכישה לא בארץ? למשל לקנות PRIEMUM ב RS או משהו בסגנון? ואם כן אז תתנו לי רקע והסברים על איך זה עובד בבקשה כי אני חדש בעניין! תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
בדר"כ אני לא נוהג לקשקש על השירות שאני מקבל, אבל השירות של אנטק (Antec) היה יוצא דופן וגורר תגובה יוצאת דופן. הסיפור - לפני שנה קניתי בארץ מארז של אנטק (P180 ליתר דיוק). במשך הזמן, בעיקר משום שאני מזיז אותו יותר מדי, שתיים מ-4 רגלי הסיליקון שלו נפלו, הדבק שלהן נחלש והן סירבו להיצמד בחזרה. ניסיתי סתם לשים את המארז עליהן, והן פשוט זזו שוב, ופחדתי להדביק אותן עם סופר-גלו כי חששתי שזה יפגע בחומר איכשהו. הפתרון שלי היה לשלוח אימייל (בעצם Trouble Ticket ממרכז התמיכה האינטרנטי שלהם) לאנטק, בו שאלתי אותם האם אפשר להשתמש בדבק מגע עם רגלי הסיליקון שלהם. התשובה שקיבלתי: תן לנו את הכתובת שלך, ואנחנו נשלח לך רגליים חדשות. חשוב להדגיש שזו תשובה של אנטק הגלובלית, בלי כל קשר לחנות שק…
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
האם על החנות/יבואן לספק מסך חלופי בזמן שהמסך המקולקל נשלח לתיקון במסגרת האחריות ? אם לא, האם יש פרק זמן מקסימלי שעל היבואן להחזיר את מסך מתיקון, שוב במסגרת אחריות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש עצומה להביא את הלהקה לארץ, כנסו לקישור ותחתמו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3400441,00.html
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי נגן ג'נרי אני צריך להוסיף את המילים של השיר לשיר, מישהו יודע איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
בת'ארד זה ניזכר במשחקי ילדות במחשבי שחור לבן... זוכרים את BUMPY? בכדור האדום שצריך לאסוף ממתקים? או את הנסיך הפרסי... אבל בדו מימד? באיזה משחקים אתם נזכרים? ועל כל מי שנכנס חובה לרשום!!!(סתם בצחוק....)
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שומר מסך נישלט עכבר ! http://www.planetdan.net/pics/misc/georgie.htm
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
-
-
שמעתי שיצפאן חתם חוזה על ערוץ 22 שהוא יעבוד אצלם ואת ערוץ 3 הוא עוזב, רציתי לדעת מתי הוא ייתחיל להופיע בערוץ 22, אני כל כך רוצה לראות אותו, הבן אדם הזה ממש קורע אותי :lol:
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
פירסתי אתזה פעם אבל הפרסם שוב : סנובורד(גלישה) ראיתי את הסרטון הזה לפני איזה שבוע וזה היה הדבר הכי מטורף שראיתי. אל כנראה שלא ריאיתי הרבה My new dream
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=dWBSL2cvwGQ&search=cat ;D
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
http://www.sidewindercomputers.com/fepifor3he.html מישהו יודע מה הדבר הזה מה התפקיד של הכלי תודה ניסים
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני צריך להתייעץ בקשר להצעת מחיר כלשהי.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מקווה שמותר לפתוח תר'ד כזה. אבל יש פה מישהו עם חברת שרתים,או איזה רסיילר שמוכן לאחסן אותי חינם תמורה לפרסום ועזרה ענקית? בקשר לזה כבר נדבר.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
כמו עולם בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרותצ מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את רובוטיק…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים היום התחלתי בשעה טובה את לימודי האקדמאים באוניברסיטת בר אילן בחוג לכלכלה. מכיוון שבחופש די התעצלתי, ולא למדתי למבחן אמי"ר באנגלית...נדרש ממני לעבור קורס מייסר ומעצבן. בתור מטלה ראשונה בקורס, המרצה ביקשה שנביא לה קטע ברמה אקדמאית בכל נושא שנבחר בהיקף של 6-8 עמודים. אני אישית מעדיף שזה יהיה קטע עם נושא טכני/מדעי/טכנולוגי ולא משהו משעמם והומני כמו שהמרצה כיוונה אותנו. אז חברים יקרים, אם יש לך משהו בשבילי, זרקו עצם לסטודנט נזקק :'( ואם למישהו יש משהו מתורגם ומוכן לתרום, מה טוב... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
-
מה מצב? אני חדש בפורום, אני מקווה לעזור ולהשתתף. שמעתי שפיספסתי מפגש , לא נורא אני יבוא במפגש הבא.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-