עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני לומד עצמאית ורוצה לגשת למבחנים באופן עצמאי היכן המקום הכי זול והכי קל (אם אתם מבינים למה אני מתכוון)לגשת למבחני הסמכה אילו אשמח גם לשמוע טיפים ועצות בתודה מיכאל

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  2. ראיתי כרגע סרט ב YES ו2 ורציתי לדעת איך אני יכול למצוא איזה שירים התנגנו בו, קיים אתר או מקום שרשום בו את שמות השירים שהיו באותו הסרט?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by tascam,

שומר מסך נישלט עכבר ! http://www.planetdan.net/pics/misc/georgie.htm

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  4. Started by sgt_flippy,

האם יש כנסים או הרצאות או תערוכות בפסח ובחול המועד?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  5. Started by ELiA,

איך אפשר לבדוק על אנשים אחרים כמה זמן הם נמצאים באתר בכללי? אם אי אפשר שרשרו פה כמה יש לכם.... לי יומיים ו-14 שעות

6. Started by chmmr,

אני לפני קניית מחשב נייד, לגבי המפרט אני סגור אבל לא לגבי החנות. רוב הדיונים על מפרטי מחשב ב hwzone מתייחסים לחניות באיזור המרכז ולא לאזור חיפה. הייתי רוצה לקבל המלצות לחניות אמינות באיזור חיפה. מחיפושים באתר אני מבין לא להתקרב ל KSP (למרות שהם 10 דקות נסיעה מכאן) אבל השאלה למי כן להתקרב ?? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by ashkenazone,

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by FireStar,

שלום חברים יקרים היום התחלתי בשעה טובה את לימודי האקדמאים באוניברסיטת בר אילן בחוג לכלכלה. מכיוון שבחופש די התעצלתי, ולא למדתי למבחן אמי"ר באנגלית...נדרש ממני לעבור קורס מייסר ומעצבן. בתור מטלה ראשונה בקורס, המרצה ביקשה שנביא לה קטע ברמה אקדמאית בכל נושא שנבחר בהיקף של 6-8 עמודים. אני אישית מעדיף שזה יהיה קטע עם נושא טכני/מדעי/טכנולוגי ולא משהו משעמם והומני כמו שהמרצה כיוונה אותנו. אז חברים יקרים, אם יש לך משהו בשבילי, זרקו עצם לסטודנט נזקק :'( ואם למישהו יש משהו מתורגם ומוכן לתרום, מה טוב... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by Aviko,

כותרת^. אני דבה גאה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  10. Started by AdamS,

היי, אני מחפש את הרימיקס שיש בפרסומת של ערוץ 3. זה עם ה-Drop it like it's hot ושל האהבה נשארת. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את זה... תודה מראש, אדם

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by Lol10k,

מחפש שם של סרט די דפוק,אני לא יודע אם מישהו מכיר. זה עם ג'ניפר אניסטון,היא אישתו של איזה אחד שמן שקשה לו להביא ילדים,ויש לה רומן עם אחד שהיא עובדת איתו והיא צריכה לשכב עם חבר של בעלה כדי שלא יספר... למישהו יש מושג? אולי איפה אוכל למצוא את השם? עריכה,מצאתי The Good Girl אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by DrowNz,

אהלן חברה, אני חייב בדחיפות תמונות של Penny Lancaster , תודה ענקית למוצא (לינק, תמונות) DrowNz

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by ForresT,

טוב,נמאס לי לאבטח חשבתי על זה והגעתי למסקנה שאני רוצה לעשות קורס מחשבים ולהתעסק בתחום. חשבתי לכיוון קורס תכנות,אם אין לי רקע בתחום-זה קשה ברמה של כישלון? אילו עוד תחומים קיימים? בית ספר מומלץ?אני לא רוצה משהו בסיסי.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  14. יאללה חברה תצביעו לו מגיע לו והוא משלנו יאללה יוסי הצביעו והשפיעו: http://www.thefa.com/forms/competitions/potr/20068RP/ אם בא לכם להצביע שוב בשביל הפרוטוקול: http://www.thefa.com רדו למטה זה שם :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by Doctor Robert,

היי , אני מחפש ספר שמכיל בתוכו את כל החומרים לבגרות בספרות 2 יח' לימוד. מצאתי עד עכשיו ספרים עם חומרים חלקיים, כך שאני לא חושב שכדאי לקנות אותם. על איזה ספר משרד החינוך ממליץ? אם למישהו יש ניסיון עם ספר שמכיל את כל החומרים לבגרות בספרות 2 יח' לימוד, אני אשמח אם הוא ירשום כאן. תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by ChrisBrown,

אני רוצה להחליף את המחשב שלי במחשב נייד.. מישהו מעוניין? Genuine intel[R] CPU 2140 1.60GHz 1.00GB RAM 7200GS

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  17. Started by realmagic,

היי, אני יודע שזה לא הכי מקובל, אבל זכור לי שיש המון כפר-סבאים בפורום... אני מחפש דירת שלושה חדרים בכפר סבא, אז אם מישהו יודע על איזה דירה (רצוי במזרח העיר) - אני אשמח אם תשלחו לי בהודעה אישית. ניסיתי homeless וניסיתי מד"ס אבל פשוט אין פירסום של דירות באינטרנט... :-[ תודרבה! זהר.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by artyom,

אפשר אולי שמות של אמנים שעשו שירים לנמלטים? כי היו שם הרבה שירי ראפ שממש אהבתי... חיפשתי ובכל רחבי האינטרנט ולא מצאתי

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  19. במתמטיקה ואנגלית?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by The Dom,

כעיקרון אני פסנתרן ואני מחפש טייפ, בשביל להקליט את עצמי מנגן. אני צריך את הטייפ עם איכות הקלטה גבוהה, קל לתפעול ושיקלוט טוב צלילים גבוהים ונמוכים.אשמח גם אם תוכלו להפנות אותי לאת עם השוואות והמלצות( ואפשר לחרוג בקצת מהתקציב.)תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by yuvalkob,

היי בשעה טובה הגיע זמני לעשות רישיון עכשיו אין לי מושג איך זה הולך כאילו איך אני מתחיל, הבנתי שאני צריך להוציא טפסים או משהו כזה אבל מאיפה? ומה אחר כך? אני ממש לא מבין בכל הבירוקרטיה שלפני התחלת הלמידה המעשית אז אם מישהו יכול לעזור..

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by Funkyzord,

מישהו מזהה מזה? http://forums.ort.org.il/files/30/2005607/5536634.mid

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by מכבי חיפה,

צ'רלטון קנתה אתה כל הכדורגל !!!!! ישראל-אנגליה אי אפשר לראות כלום ועכשיו הם קנו ת'מונדיאל ... אז איפה רואים ??

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by cateye,

מפעם לפעם אני שומע אנשים שלא טוב להם עם הביטוח וכו' ותמיד כששאלתי למה אתה לא עובר, התחילו כל מיני "תירוצים" : אין לי זמן...אין מקום טוב...מה? להתחיל לחפש אין לי זמן. רציתי לדעת איך זה לדעתכם?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים