עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו כאן עובד בתור מדפיס בחנות של פיתוח תמונות? ואם כן על איזו מכונה?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  2. יש לי איטיות באינטרנט והתקשרתי אליהם והם אמרו שיש להם בעיה שם... לעוד מישהו את הבעיה? (עד שאני פתחתי את התראד הזה, כמה זמן לקח... :-\)

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by kisin,

שלום, אני מחפש מישהו שיתרגם לי מסמך מרומנית לעברית (או לאנגלית), אני מוכן לשלם למי שיכול לתרגם לי. יש מישהו מעוניין?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  4. http://www.youtube.com/watch?v=dWBSL2cvwGQ&search=cat ;D

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by צוות האתר,

לכתבה

6. אני מנסה כבר שעה למצוא את האתר שלו ולא מצליח.. אם הוא בכלל קיים עדיין למישהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  7. Started by Peri228,

"אליפות העולם במשחקי מחשב, ה-World Cyber Games, היא אירוע בינלאומי עצום ומלהיב, בו משתתפים מיטב שחקני המחשב מכל העולם. השחקנים הטובים ביותר בתחומם, וכים בפרסים כספיים יקרי ערך, ובתואר הנחשק 'אלוף העולם במשחקי מחשב'." נלקח מתוך הכתבה שפורסמה ב Gamer.co.il . ב 6.10 עד ה 10.10 , תתקיים תחרות משחקי המחשב הגדולה ביותר בעולם , ה WCG , בפעם הרביעית . זו השנה הראשונה שהתחרות מתקיימת מחוץ לקוריאה , והפעם התחרות תתקיים בסאן פרנסיסקו . זו השנה השניה שישראל שולחת נציגים , באמצעות נטוויז'ן ו Gamer.co.il . הנציגים שישלחו יהיו במשחקים Fifa 2004 , Warcraft III ו Unreal 2004 . לכל אחד מהמשחקים ישלח נציג אחד , יחד עם מספר כתבים של גיימר שישלחו למקום לסקר את האירוע . ההרשמה לליגות פתוח…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  8. Started by mostwanted,

התרגיל מצורף כתמונה אין לי מושג איך לפתור אותו!! :'( [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by mahatef,

אני רוצה להתייעץ איתם בנוגע לזכויות שלי עם מקום עבודה שהתפטרתי ממנו לפני כמה ימים. חיפשתי בגוגל, אבל לא מצאתי מספר של מרכז הייעוץ שלהם, ולפי מה שאני זוכר היה משהו כזה. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by Aviko,

כותרת^. אני דבה גאה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  11. Started by tom123,

:lol: :lol:

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  12. אממ אני פותח אתר של סאות פארק ואני צריך אנשים שיעזרו לי לכתוב כתבות... =] מי שיכול לעזור לי בבקשה... ניתן לתפוס אותי ב: Msn: Dj_Samsong@Walla.Co.il icq: 188834 e-mail: Samsong@Sp-israel.com אם לא מותר לשאול דברים כאלה אז מראש סליחה..

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  13. שלום. חיפשתי ולא מצאתי- ואשמח לעזרתכם. אני מחפש את כתובת אתר האינטרנט של התיכון לאומנויות, אשקלון. תודה, נדב

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by elad the master,

?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  15. מישהוא יודע על חנויות מחשבים בטורקיה ? בעיר אנטליה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by DrowNz,

אהלן חברה, אני חייב בדחיפות תמונות של Penny Lancaster , תודה ענקית למוצא (לינק, תמונות) DrowNz

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  17. Started by x-boy_24,

שלום אני מחפש תמונות של nvidia או של ati חיפשתי באתרים שלהם אבל כולם שם מכוערים פעם היו לי כאלהה תמונות אבל אני לא מוצא אותם והיום גם תמונות של אינטל וכאלה אז יש איזהשהו אתר ששם יש תמונות כאלה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  18. Started by TyFon,

מה מצב? אני חדש בפורום, אני מקווה לעזור ולהשתתף. שמעתי שפיספסתי מפגש , לא נורא אני יבוא במפגש הבא.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  19. Started by blackthought,

למישהו יש אם מושג אם אמור לצאת קיוב 3 ? אם כן אני מקווה שהוא יסביר מה לעזאזל קרה בשני הסרטים הקודמים...

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  20. האתר הבית שלהם לא עובד מאיזשהי סיבה ,יש לכם מושג מאיפה עוד ניתן להוריד ?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  21. כל שעליכם לעשות זה לרשום פה את האיימייל שלכם אני ישלח לכם את כתובת האתר שמאפשרת להרוויח דברים + כתבה שנעשתה על האתר שמוכיחה כי זהו דבר אמיתי ואמין!!

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  22. אני מנסה כבר כמה שבועות לחפש דרך למכור/להחליף את זכרונות ddr 400Mhz 2*256 של חברת ceon דרך לוח יד שניה ודרך אתרים נוספים ברשת אך ללא קונים. רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות מחשבים שמוכנות לעשות טרייד אין לזכרונות או לקנות אותם במכיר סביר. ברצוני לשדרג לפחות לג'יגה זכרון ללא צורך בoc. תודה

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  23. ?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  24. חבר'ה בבקשה תעזרו לי איך פותרים את השאלה במעגלים הבאים? אני לא מצפה שתפתרו לי הכל רק אחד והלאה אני כבר יבין.(רק מה שמסומן בוי) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  25. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3017760 איך היא?מישהו התנסה בה? דיי זולה אבל לא צריך בשביל הרמת מוט משהו יותר מיקצועי אני חושב...

• 1 תגובה
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.