עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by david32,

מישהו פה שם לב שפתאום כמה מהחברים שלו לא נחשבים לחברים יותר? כי פתאום עכשיו אני נכנס ואני קולט שאיזה 6 חברים (לא קשורים אחד לשני) יותר לא נחשבים לחברים שלי. הסיכויים שהם מחקו אותי אפסיים. עריכה: חזר לרגיל , נורא מוזר. מישהו חווה את זה?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by bennnn,

שלום איך אני כותב מפרט מחשב שכולם יוכלו לראות כמו שכולם עושים פה?תודה

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  3. Started by FatherBoard,

אני צריך להוריד משהו דחוף מהאתר של CyberLink אבל הוא לא פועל. מישהו יודע אם הכתובת השתנתה או מה קרה?

4. Started by Vidati,

לא זה לא הסרט ה-4, מצטער אם משהו פיתח ציפיות והתאכזב זה סירטון שלי שעשיתי על הסרט עם טראנס\שיר יפה, מצפה לביקורות שלכם. ההתחלה טיפה חלשה אבל זה משתפר עם הסרטון. http://www.youtube.com/watch?v=oAFqGzhkbnA

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by Alexkmr,

הגיעו לנו לביניין, דלת ממול שכנים עם עבר של גניבה, ויש להם פשוט אפשרות לדלג מרפסת והם פה. לכן אנחנו רוצים לשים בבית אזעקה המינימום שתעשה רעש חזק (יהיה נחמד אם תהיה אפשרות שהיא גם תסמס), ו2 מצלמות אבטחה. מצלמה אחת גלויה, והשנייה מוסתרת. אשמח להמלצות לאנשים שיש לנם כבר ניסיון עם כל התהליך הזה. (אין בעיה לעשות הזמנות באיביי)

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by xTz,

מישהו מכיר אתרים\מאמרים שבהם ניתן לקרוא על תקלות נפוצות ובעיות נפוצות שאיתן מתמודדים טכנאיי PC בחיי היום יום? בעיקר בתחום התוכנה, אבל גם חומרה תתקבל בברכה תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by esaly,

אנשים!!! מישהו מכיר את אתרי הPROFIT האלה שאתה נרשם אליהם, פותח חשבון בPAYPAL והם שולחים לך פרסומות, כל שאתה צריך זה לפתוח את החלונות של הפרסומות והם שולחים לך קרדיטים של כסף לחשבון, ברגע שאתה מגיע לסכום מסויים, הם שולחים צ'ק הבייתה.. מישהו מכיר את הדברים האלה? זה עובד? מישהו קיבל כסף פעם מדבר כזה? אשמח לתגובות...

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  8. שלום למשל יש לי משקפת שהיא 10X90, מה אומר ה 90?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  9. סרט הקומיקס הגדול הבא של האחים וורנר מעלה הילוך עם קדימון חדש וחביב, בצל הדיווחים על שינויים של הרגע האחרון שמבוצעים בו אחרי ההצלחה הגדולה יחסית של Batman v Superman, למרות הביקורות הלא-ממש-מחמיאות שקיבל, נראה כי באולפני האחים וורנר מתפנים לקידום בכל הכוח עבור הסרט הגדול הבא שלהם – Suicide Squad, שמהווה מעין גירסה אלטרנטיבית של 'הנוקמים', על טהרת החבר'ה הרעים. בטריילר חדש, שנחשף במסגרת טקס פרסי הקולנוע של MTV, ניתן לראות עוד קצת מחברי הצוות השונים והמטורללים, לצד איזכור דמותו של סופרמן ואפילו הופעת אורח קצרה של איש העטלף בכבודו ובעצמו, שישחק תפקיד צדדי (לא ברור מי יהיה השחקן שיגלם אותו) בסרט ומבהיר כי מדובר בנסיון לבנות יקום קולנועי רציף ומסועף בהתבסס על …

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  10. הקיץ הקרוב יהיה עמוס בסרטים אשר יתחרו על הכיס שלכם, עם קאמבק לג'ייסון בורן, המשך לסרט המצליח ביותר של שנת 1996 ורימייק ללהיט משנות השישים אחרי Warcraft ו-Doctor Strange בשבוע שעבר, ההילוך הגבוה שאליו נכנסה הוליווד לרגל בואו של האביב והקיץ שבפתח ממשיך לתת את אותותיו עם שלושה טריילרים חדשים לסרטי פעולה שאפתניים אשר חולמים להפוך לסיפור ההצלחה הגדול של שנת 2016. אתם מוזמנים לצפות ולתת את דעתכם עליהם כן. ראשון בתור הוא ההמשך לטרילוגיה הנהדרת אשר הפכה את מאט דיימון לכוכב אקשן בולט. דיימון חוזר לנעליו של סוכן העל ג'ייסון בורן, יחד עם הבמאי פול גרינגראס שביים את שני סרטי ההמשחק המוצלחים ב-2004 וב-2007 למקור של 2002. הפרק החדש נקרא פשוט Jason Bourne, ומתעלם ב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Rockaved,

שלום לכם, אני מעוניין להזמין בגדים לחורף מחו"ל ורציתי לדעת איזה אתרים מומלצים (חוץ מEBAY ששם הכל מסורבל וקשה למציאה). בעיקר סוואצ'רים / טרנינגים של אדידס או נייק או כל חברה אחרת. איזה אתרים מומלצים, זולים ושולחים לישראל כמובן... תודה!

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by segevgabay,

יש לי סרט שצולם במצלמה ביתית לתוך פורמט DVD על דיסק DVD, איך אני יכול להמיר אותו לקובץ AVI?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by michaelsko,

שלום, אני מתכנן רכישה של אוזניות מאתר Amazon.com וחשבתי להיעזר באתר Mustop. האם מישהו קנה בעזרת אתר זה? כמה זמן לקח למוצר להגיע לארץ והאם היו בעיות כלשהן? נ.ב : ביצעתי חיפוש בפורום וראיתי הרבה הפניות לאתר Mustop כדרך לקנות מחו"ל אבל לא ראיתי דעה של מישהו שקנה שם בעצמו. תודה מראש :cwm35:

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by askme,

לא יודע אם זה אפקט AMD , אבל........ http://finance.walla.co.il/item/3072497

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/tv-tuners.html

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  16. Started by beeper,

מי שהתקבל לגאמ"א, בוגר גאמ"א או משרת שם כרגע, הייתי שמח לדבר איתכם, אימייל- beeperb@gmail.com מסנג'ר bason10@zahav.net.il

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  17. אני צריך להגיע למיטב-מדור עתודה (אם הבנתי נכון ליד קצין רפואה ראשי) אם מקפיצים אותי באוטו מכיוון דרום (קרית גת), איך להגיע בסדר מצאתי לבד

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אחרי רמאויות של משרד הרישוי ,קנוניות ושקרים ,עברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי שעברתי את אותו קקה לאוטו!!!!!

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  19. מישהו מכיר את ROCKING MUSIC של MARTIN SOLVIEG? אני רוצה לדעת מי זה זה ששר שם אני מחפש שיר שלו כבר הרבה זמן.זה לא MARTIN SOLVIEG שר זה מישהו אחר תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by Guarding angel,

ראיתי את זה אצלנו באיירנט והחלטתי לחפש ולשתף איתכם את זה מצחיק מאוד מידע על השחקנים http://www.giantitp.com/ootsChars.html הסיפור http://www.giantitp.com/cgi-bin/GiantITP/ootscript?SK=1

21. Started by VBMaster,

שלום לכולם יש לי מינידיסק MZ-R70 של SONY. בזמן שסידרתי את החדר היום מצאתי אותו מעלה אבק ונזכרתי שלפני שנתיים בערך נשבר לו המסך.. יש דרך לתקן אותו? יש לי ידע גדול באלקטרוניקה אז תיקון עצמי בהחלט בא בחשבון אבל הכל תלוי במחיר. אני יודע שזו גם בעייה נפוצה יחסית, אז אשמח אם מישהו מהפורום קרה לו אותו דבר גם אם זה בדגם אחר ומה הוא עשה עם זה. נדב

• 0 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.