כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
http://home.pacbell.net/bettychu/2003allbreedbisris/BIS.html Look how fluffy they are!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום... קניתי בערך לפני חודש 2 ערכות כאלה מZIGZAG החיות...(נציג...לול) חח קיצר זה בא עם 2 סינקים לזיכרון ו2 לכרטיס מסך וכרגע נודע לי שהדבק הזה... בכלל יפול לי מתישהוא... ואם הוא יפול זה יהרוס לי את הכרטיס קול שלי 6.1 החדש שלי וזה לא ממש נעים.... קיצר אני מחפש גם דבקים כאלה של נייק שהוא דו צדדי שב2 הצדדים יש דבק כזה אם תוכלו להגיד לי איפה לקנות או איזה פרטים או משהו אני ישמח...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה חשמל בשעה צורך מחשב שיש לו ספק כוח של 350w. תודה על התגובות
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא כמו www.yourname.??.co.il אפילו עם פרסומות.
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
למשל אני יודע שבבזק זה *43 לפני השיחה. רציתי לדעת איך זה באורנג' , סלקום , פלאפון .. תודה.
-
- 14 תגובות
- 24.3k צפיות
-
-
-
-
-
אני חושב שאסור לרשום פה אבל מכיוון שזה פורום ot אני ארשום סך הכל תנעלו אני חדש פה ואני מעוניין ללמוד כמה שיותר יש לי ידע בסיסי ביותר וכמובן אני מוכן לעזור לכל מי שיצטרך כל עוד אני מבין בזה אני שמח לבוא לפה כי היה לי רע בפורומים אחרים של תוכנה כי האנשים לא בדיוק מתייחסים לחדשים.. בכל זאת שלום ומקווה להתקבל פה! :
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
ביום חמישי 28 מהערב מתחיל המסיבה של סוף החופש.. עיר הנוער בחיפה הכניסה אני חושב עשר שקל.. גם לתושבי חוץ חיפה מי בא?
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ליד איפה זה?????? איך מגיעים לשם מנתניה.????
-
לפני: http://www.keshet-tv.com/program.asp?ProgID=1199 אחרי: http://members.lycos.co.uk/ewingum/assaf/keshet-tv.htm ;D (כל הזכויות על המוד שמורות למסטיק, הידוע בכינויו "מעיין" :-*)
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עד היום כל טלפון אלחוטי שקנינו נדפק איכשהו, היה לנו לפני 3 שנים אחד של סוני ממש טוב שעלה 700 שקל, אחרי חצי שנה נדפק וההורים שלי שמו אותו בצד ולא ניצלו תאחריות, היום לאחר שנה וחצי שהוא בצד יושב ללא אחריות לקחתי אותו לבדיקה והלך לו הCPU וכבר לא שווה לתקן. במקומו הם שמו טלפון של ג'נרל אלקטריק אלחוטי גם חרא של טלפון, המקשים לא נלחצים, קליטה לא משהו וגם הסוללה נגמרת מהר. היום אני רוצה טלפון אלחוטי אמין, פשוט ללא מזכירה, עם שיחה מזוהה, שיחה מזוהה ממתינה, קליטה טובה לכל הבית בלי הפרעות, אפשרות להכניס שמות בזיכרון עם המספר, וזהו בעיקרון אני חושב. אם יש לכם הצעות תרשמו פה, המחיר בעיקרון גמיש, כי אני רוצה טלפון שיחזיק שנים ולא שיהרס אחרי שנה וחצי.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קנינו לפני שבוע מדיח כלים חדש של באוכנט ב4000 ש"ח, מדיח מצויין, החברה שקנינו מהם "האחים סט כרמיאל" אמרו שכדי לקבל את ה1 שנה אחריות מלאה ו7 שנים לחלקים, אסור לפתוח את המדיח אחרי שהוא הגיע, חייב להתקשר לטכנאי שירות שהם נותנים את האחריות, והם חייבים לפתוח אותו בעצמם, אז סבבה, התקשרנו ל"מעוז הקור" והם שלחו טכנאי, הוא היה אמור להגיע בן 1 ל4, והוא הגיע אחרי 4, היה ערבי, הוא היה ממש עצבני ולחוץ, עשה הכל מהר ומגעיל, ואז כשהוא חיבר את הצינור המאורך לכניסת מים, לצינור כניסת מים של המדיח עם החלק המחבר שאנחנו הבאנו, אז הייתה נזילה, החלק הזה עלה 3 שקל. הוא הוציא חלק דומה מהקופסא שלו חיבר ולא הייתה נזילה, ואז הוא אומר לנו שזה עולה 45 שקל!!!! למרות שהחלק גם מפלסטיק ועולה בחנות 3 שקל!!!!…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
"זקני" האתר בוודאי זוכרים מה קרה לפני כשנה וחצי כאשר דודי גולדמן ניסה להכין מפרטי מחשב לכל תקציב והכתבה פורסמה בידיעות אחרונות והynet. הכתבה היתה מלאה בטעויות, אי דיוקים ושטויות גמורות שאפשר עדיין למצוא את הביקורת על הכתבה במנטור (היה גם משהו עם מעבדים עתיקים לפני כמה חודשים). שלשום, ה26.8 אני פותח בשיעמום את עיתון הכלכלה של ידיעות אחרונות בשביל לראות עוד השוואת חיתולםי ומול עייני אני רואה מדריך לקניית מחשב! אחרי השוק הראשוני אני בודק מי כתב את הכתבה ורואה שזה ידידנו הוותיק. לאחר קריאת הכתבה אני יכול להגיד שהבחור למד קצת מאז הפעם הקודמת ומכיר במעבדי AMD ובחלק מהאפשרויות המודרניות כיום אך הפליא אותי שעם כל ההמלצות והדילמות אפשרות בחירת הכרטיס מסך לא הוזכרה, כלומר GF4 MX א…
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי מלא מחברות עם חומר משנת הלימודים שעברה, וחשבתי שאולי מישו יצטרך את זה וחבל לזרוק. יש לי מחברות בהיסטוריה (מעולה), מתמטיקה 3 יח"ל (חומר ככה ככה), מיתוג ומערכות סיפרתיות (מעולה), ואולי גם חשמל - תלוי אם נתצטרך את זה בשנה הבאה. היסטוריה יש לי של י"א (אולי גם י', אני צריך לבדוק) במחברות וגם במחשב, מתמטיקה של כיתה י"א וקצת י', מיתוג של י' אבל זה חומר של שנתיים שגמרנו בשנה, חשמל של י"א. אני מאיזור ירושלים אבל אני יכול לשלוח למי שרוצה ויבקש ראשון ללא תמורה. כמובן שאת החומר שעל המחשב כל מי שירצה יקבל. מי שמעוניין שיצור איתי קשר דרך האתר או האייסי...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש פורום חומרה ברמה גבוהה מאוד מח"ול, אם אפשר פורום saund אבל גם פורום חומרה כללי יהיה טוב. אבל רק פורומים מאירופה או ארצות הברית ברמה גבוהה מאוד! (אל תידאגו אני לא יחליף אותו בHWZONE יש לי רק שאלה אחת) תודה.
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
היום יום רביעי דודה שלי תלד בשעות אחה"צ בערך. היא תלד בניתוח קיסרי כך שזה בטוח היום. אני מאושר מאוד ואני מתרגש. יכול להיות שכבר היום אני אסע לראות אותה ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אוקיי סתם רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה...מעניין אותי בעקבות הפעילות המבצעית שנערכת בשטחים..הרבה חיילים משתלטים על משרדים שמלאים בכל טוב מבחינת מחשבים אני מתכוון אם כן...חבר שלי סיפר לי שמישהו שהוא מכיר נמצא שם...והוא יודע שהוא מחפש אוזניות מקצועיות וגם כרטיס מסך ...אם כן הוא עבר במקרה באיזה אולפן הקלטות והצליח להשאיל משם אוזניות וגם הצליח להביא לו כרטיס מסך..לא ידוע אם יצליח להשיג גם לוח אם ומעבד? מה אתם חושבים על זה?
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קצת חולני לחקות עד הסוף.. http://tom.madoka.be/stuff/funstuff/shockwave/EyeCandy.swf
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה הרבה פירסומים.. על ביטול שעות אפס בכלל... וגם ביטול של יום השישי לתיכוניסטים! ולשמניסטים. אני רוצה לדעת מה הולך להיות בשנת הלימודים הקרובה (והאחרונה) שלי.. אני לומד בעירוני א חיפה (משהו במקרה מבקר פה!?@ ;D ) האם אנחנו נלמד בשעות אפס? הם נלמד בימי שישי? (אולי זה ספיציפי בבית ספר)
-
- 46 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
וחשוב תאריך עיברי ולועזי ואם אפשר גם שיהי אפשרי להכניס תמונה משלי
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
חבר'ה, יש לי 100 שקל! ;D חשבתי חשבתי, ואין שום דבר שאני רוצה לעשות איתם אז למה לא להתחיל חשבון בנק קטן? אפשר בכלל ללכת לשים 100 שקל בחשבון חדש ונגיד אבא שלי יוסיך עוד איזה 300 ולקבל כרטיס ויזה+כספומט ? איך זה הולך ? כמה אפשר להפקיד (סכום מינימלי)? מקבלים ויזה לנוער נכון? אפשר לקנות איתה בחנויות אינטרנט?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-