עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://planet.nana.co.il/shvita71/index.html רציני או לא תחליטו לבד. הכיתה שלי עוזבת מחר את בית ספר בשעה 11 . אהל שם רמת גן

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  2. אם מישהו מכיר אתר טוב עם מחירים זולים, אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by lioron7,

אני נרשמתי לאתר gamer+lionetwork מסרתי את הפרטים שצריך אחרי זה נכנסתי לemail שלי ב012 ושני החשבונות שהם מסרו לי לא היו קריאים רשום שם:Error Decoding Body ו subject:?????????? מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  4. קודם כל המלצה שלי frou frou - holding out fora hero שיר מדהים מהפס קול של שרק 2 אולי לא יצירה אומנותית אבל מיחוד ויפה מאוד חבל לא לבדוק, לא כל יום שומעים מוזיקה כזאת. עכשיו לשאלה- מישהו מכיר את הזמרת\להקה המעולה הזאת frou frou? אם כן אפשר לקבל את השם של הדיסק האחרון שלהם\שלה?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by ilan_fix,

היי... לקראת המסיבה ביום שישי הקרוב (ה20 לחודש) אני מצרף את הפרטים כדי שמי שלא נרשם עדיין יוכל להרשם... בנוסף למה שכתוב, יכול להיות שנוסיף גם טורניר דום3, אם יהיה ביקוש... LanParty @ galon מסיבת רשת בגל-און התאריך : 20/08/04- יום שישי ה20 לאוגוסט! תחילת המסיבה: 21:00 סיום המסיבה: 7:00-6:00 בבוקר יום למחרת (תלוי במשתתפים). תחילת הטורנירים: 00:00-23:00 מחיר כניסה עם מחשב: 50 שקל. מחיר כניסה ללא מחשב: 30 שקל. המקום: קיבוץ גל-און (ליד קרית גת) מפה תשלח בדואר אלקטרוני. במסיבה יהיו שני טורנירים מרכזיים. במקביל יהיו עוד שרתים שונים להנאתם של כל שחקני המחשב. טורניר: WarCraft III - The Frozen Throne משחקים נוספים במסיבה: Counter Strike 1.6 Battlefield: 1942 Vietnam רשימת המשחקים פ…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  6. בקושי יוצא לי לראות טלויזיה, אבל בימים האחרונים יצא לי לראות כמה פעמים פרסומת חביבה של Golf Men&Women שברקע שלה יש איזשהו שיר שנשמע ברוסית. בקיצור, אני מזמזם לי אותו כבר יומיים ולא הצלחתי למצוא שומדבר בגוגל עליו. מישהו? עריכה: איזה דביל אני, הייתי בטוח שזה Fox כשזה בעצם היה Golf כל הזמן... :-[

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  7. Started by Adiel,

שלום חבר'ה , קוראים לי עדיאל, בן 14 מהדרום , אוהב מחשבים , סרטים וטלויזיה , בילויים בנות ושאר ירקות אני מתעסק הרבה במחשבים, יותר בתוכנה מאשר בחומרה, מנסה ללמוד יותר על חומרה ומודינג , מקווה ללמוד בפורום הרבה ולהנות מי שרשום ברוטר אולי מכיר אותי בניק Pac-Man . נעים להכיר

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  8. הי , שוב פעם אני מזהיר , שמי שלא ראה את הסרט , שלא ימשיך לקרוא , זה יהרוס לו :\ טוב , קודם אני חייב להודות שממש הופתעתי , אז אין מפלצות , וזה הכל המצאה , אבל לא הבנתי למה בעצם הם עשו את זה , זקני הכפר. כאילו , היה איזה קטע , שכל אחד סיפר על איזה מישהו שמת במשפחה שלו או נרצח חבר שלי אומר שהם רצחו אותם , אז הם החליטו לברוח ולהתחבא איפה שהם נמצאים , בכפר הזה. ומישהו אחר הבין שהם פשוט לא רצו לחיות בעיר , בגלל הרציחות והבלאגן הזה , אז הם כביכול התחילו חיים בכפר הזה. יש הסבר? משהו נוסף , שאייוי מגיעה מחוץ ליערות , כדי לקחת תרופות , יש את השוטר ההוא בג'יפ שעוזר לה , הוא מגיע לתחנה כדי לקחת את התרופות , ואז השוטר השני שהיה בתחנה , אמר לו לא לדבר עם אף אחד שליד הגדר וכל …

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  9. Started by Internal,

היי אנשים החלטתי שאני מעוניין לראות כמה סרטי דרמה טובים! תמיד פותחים תראד קומדיות , מדע בדיוני , אקשן . אבל דרמה לא זכור לי אז יש המלצות כאילו מצידי שזה יהיה כל סוג מלחמה ,עבר,עתיד, לא יודע... כל תקופה אבל שיהיה מרגש וטוב אף פעם לא חבבתי סרטי דרמה אבל אחרי שראיתי הסרט הכי טוב שראתי השנה Changeling The Curious Case of Benjamin Button Gran Torino פשוט התאהבתי בג'אנר אז יש המלצות אם אפשר לא כמו Million Dollar Baby זה כבר עצוב מידי

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by mahatef,

אני רוצה להתייעץ איתם בנוגע לזכויות שלי עם מקום עבודה שהתפטרתי ממנו לפני כמה ימים. חיפשתי בגוגל, אבל לא מצאתי מספר של מרכז הייעוץ שלהם, ולפי מה שאני זוכר היה משהו כזה. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  11. what i need to do so i can use it in israel

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  12. אני מאוד נהנה מהאלבום הזה ממליץ בחום היפ הופ משובח , יכולת ורבלית מצויינת וקצב מעולה . אני יודע שבטח חלק נכבד מכם מכיר ואולי צריך להכיר את הצד הטוב של ההיפ הופ כמו כן ידוע לי שזה אלבום ישן יחסית ( 2003) אבל הוא עדיין טוב גם בשאר הפרוייקטים שלו L.B עושה מוזיקה מעולה , הוספתי גם אתר הבית שלו והכי חשוב קישור מגוגל וידיאו עם דוגמית של המוסיקה - מאוד ממליץ למי שלא מכיר לפתוח עם" callin' out" ועם "I Changed My Mind" קישור מגוגל וידיאו http://video.google.com/videosearch?client=firefox-a&rls=org.mozilla:he:official&channel=s&hl=iw&q=lyrics+born&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title# אתר הבית http://www.lyricsborn.com…

13. Started by rogbi,

לא משהו שמתחרה בפורם הזה רק משהו לשפר את האנגלית ושהיה מעניין תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  14. כל שעליכם לעשות זה לרשום פה את האיימייל שלכם אני ישלח לכם את כתובת האתר שמאפשרת להרוויח דברים + כתבה שנעשתה על האתר שמוכיחה כי זהו דבר אמיתי ואמין!!

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  15. Started by moshe_ha,

?

16. Started by R0ck,

סוף סוף מתקרב לסיום עם הרימייק שלי לקטע הנפלא של קירסטי האוקשואו (במקור). החלטתי בנקודה זו לשחרר את מה שיצא ואשמח לשמוע את דעתכם. ריזן 2.5 + קונטרולר מעאפן של רולנד. WavLab לעריכת הסאמפלרים והווקאלז. פלאגינים של קיובייס שלא הועילו יתר על המידה. להורדה, תנו אותה בלינק - http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=2JEIXHO0E4ZA8373ANPUEGQ65X כל הערה/הארה תתקבלנה בברכה, תודה רבה! :-*

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  17. באיזור ת"א

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  18. Started by payback,

זה גיוס קרבי. לאיזו יחידה אתם הולכים, אתם כבר יודעים? ??? ( אני חריג - כלל צה"לי, פרופיל 72, בן יחיד )

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  19. טוב אז יש לחברה שלי עוד מעט יומולדת ואני רוצה לקנות לה גיטרה קלאסית (היא חופרת לי שהיא רוצה גיטרה כבר מלא זמן) הקטע הוא שהיא לא יודעת לנגן והיא צריכה משהו טוב למתחילים אבל שיהיה איכותי ובגודל מלא כדי שהיא תחזיק גם אחרי שהיא תלמד לנגן. מיותר לציין שאני בעצמי לא מבין בזה כלום , אז אני צריך עזרה ממי שכן מבין ויכול להמליץ לי על חברה+דגם שיתאימו התקציב שלי הוא 500 ש"ח +\- , מקווה שתוכלו לעזור

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  20. היה פיגוע בתל אביב במרכז אני יודע שזה יכל להגיד הרבה דברים על המפגש היום אני מקווה מאוד שאף אחד מחברי הפורום לא נפגע אני יודע שלי היה מזל כי אני איחרתי לאוטובוס ויש כל שעה בערך אני חושב שהם לא יודעים על זה וממשיכים את המפגש שלהם

21. Started by Amit86,

לאחרונה קניתי למחשב שלי מעבד וזיכרונות חדשים Intel P4 3.0GHz 1MB וזכרונות: 2x256 Samsung 400MHz אך המחשב לא עובד במהירות לה ציפיתי, חשבתי לעצמי לעשות בדיקות למחשב, אך אני לא מבין בתוצאות כמו שאנשים אחרים כן מבינים אז בדקתי את המחשב בתוכנת ה PCMARK וב SISOFT SANDRA האם תוכלו לעזור לי לשפר את ביצועי המחשב שלי או לפחות לבדוק אם באמת הוא עובד לאט מן הרגיל? שני הקבצים נמצאים בתוך קובץ אחד מקובץ כי הם שקלו יותר מידי האחד של PCMARK והשני של SANDRA בתודה, עמית [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  22. ליד החותמת של ה"עבר" רשום שעה: וליד זה בעט כתוב 26 זה אומר 26 תשובות נכונות או שעה? מזתומרת 26 במידה וזה מתייחס ל"שעה" ?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by Alfies,

בעוד שבועיים אני הולך לאירוע! ביקשו ממני שאני גם אצלם את האירוע בוידאו(מצלמה)! אני אין לי מושג בצילום ואני הודה אם תתנו לי כמה טיפים או הסברים איך לצלם שיצא יפה ומעניין (לא משעמם). ואיך עדיף לעסות עריכה: במחשב (שזה ידרוש קניית כרטיס TV) או רגיל (שאני לא יודע איך עושים זאת)!

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by מכבי חיפה,

צ'רלטון קנתה אתה כל הכדורגל !!!!! ישראל-אנגליה אי אפשר לראות כלום ועכשיו הם קנו ת'מונדיאל ... אז איפה רואים ??

• 7 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים