כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
חבר קיבל דואר מקבוצה בפייסבוק. בטעות הוא לחץ על משהו ומאז הוא לא מצליח לקבל דואר משם. הוא יצר קשר עם מנהל הקבוצה והמנהל אמר לו שהוא מכותב. למרות זאת הוא לא מצליח לקבל דואר. הוא נתן כתובת מייל אחרת ומצליח לקבל לשם דואר, אבל המצב לא נוח לו. מה ניתן לעשות? המייל שלו הוא ב- walla. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מחכה ומחכה ועוד לא יוצא תירגום.. מישהו השיג?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אחרי NFOil.Com הורידו את הכתוביות מאתר לא נשאר לי שום אתר שממנו אני יכול להוריד כתוביות אז חשבתי לעצמי לעבור כבר לראות סרטים עם כתוביות באנגלית לפחות שהיה משו. לכן אני זקוק לאתר טוב של כתוביות באנגלית ואם יש בעברית אז למה לא
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
פשוט אני מחפש דגם מסוים שלהם,ואני רוצה לדעת את מכירו
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הוא עובר מZONE NEWBIE ל ZONE WANNABE!!!!! הנה לך עידן ההודעה הגורלית שתשנה לך את הדרגה!
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום הזמנתי מפלונטר כבל ESATA באורך 1.8 מטר ומתאם שיחבר אותו למחשב(איתו אין בעיות ככה ביקשתי) זה המוצר המדובר שעליו אני מדבר http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=eSATA2eSATA&cart=11903314247010121〈=heb אולי זה ישמע לכם קטנוני אבל קיבלתי באורך של 80 ס'מ בלבד המטרה שקניתי תכבל היא להאריך אותו היה לי כבל ESATA ורציתי למקם תהרד דיסק החיצוני רחוק יותר בגלל הרעש שלו.... מה המדיניות בנוגע לדבר הזה זאת ממש חוצפה הזמנתי כבל באורך שונה ובאתר רשום במפורש שזה 1.8 ולא 80 סמ!!! אם ההיתי יודע ככה לא ההיתי קונה ,והם אפילו לא הודיעו לי שאין במלאי את האורך הנ'ל מה עלי לעשות בנידון עכשיו פלונטר סגורים כבר ולא עונים ומחר כיפור מאמין שיהיה סגור כבר... :s05:
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/4/488931 מה דעתכם? יש אמת בדבר? הרי פורסם כבר בעבר על ה"משחקים" של החברה ואף על אי קיומה (!). כל זאת נדע בימים הבאים אני משער :user:
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני אהיה בקלאב באנטליה הנקרא Grand Prestige. בגדול אני לא מבין מה יש לעשות חמישה ימים מלבד בטן גב במקום הכל כלול.. מישהו התנסה בזה כבר? חוויות? מה לעזאזל עושים שם?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
what i need to do so i can use it in israel
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
בעלי חיים רבים מגינים על צעיריהם ע"י הרחקתם למקום מבטחים הנשוא: מגנים הנושא: בעלי חיים רבים. על צעיריהם זה משלים פועל. ע"י הרחקתם למקום מבטחים זה משלים פועל תיאור סיבה . האם זה נכון אם לא מה הטעות?
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
לא מצאתי פורום מתאים לרשום את זה אז רשמתי כאן. אני מעוניין בהמלצה לGPS בטווח מחירים 1000-1300. אני לא מתמצא בנושא ולא יודע היכן לשים דגש במכשיר הזה ולכן אשמח אם תשתפו אותי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
3 יח' מתמטיקה שולטים :[ מה הפתרון? אם אפשר אז לרשום גם את הדרך בבקשה תודה (x+2)^2+(y-4)^2=25 מה הנגזרת של זה?! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש משהו בתחום הזה בכלל שנקרא טוב? או שהכל זה ג'אנק סיני?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך הולך כל הקטע של הקנייה מEBAY? ואיך זה הולך בתחום של המשלוחים מחול? למשל אם אני רוצה לקנות מעבד המשלוח יגיע לסכומים גבוהים? ??? ואם יש מכס על מוצרי מחשב בארצנו בכלל?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות אותם? יש כאן במקרה אולי מישהו שמוכר...אני מוכן לקנות את שניהם ואני באזור ראשון...? בעיקרון הכחול זה של אק"ים והצהוב זה של המלחמה בסרטן אני רוצה את שניהם..(אל תדאגו אני תורם גם חיצונית כל חודש) אם מישהו יודע אפה אני יכול לקנות אותם באזור ראשון? (מקוריים...לא חיקויים) תודה מראש לעוזרים ולאחראי הפורום בבקשה לא לנעול או משהו כזה..
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן חברה.. אני מחפש שם של סרט....אני לקחתי לפני כמה שנים בבלוקבסטר סרט "נמר-דרקון" ובפרסומות לפני הסרט ראיתי אותו...משהו שאני זוכר זה שהייתה קבוצת אנשים על אלפים או משהו, ואז שניים מהם היו חייבים לברוח, ואז הם רצו וקפצו מצוק אחד לשני ובעת הקפיצה הם תקעו יתעדים(הגרזנים הקטנים האלו) כדי שיחזיקו אותם. סרט של הוליווד. לפני כ 3 שנים.. בבקשה עזרו לי מצוא אותו :'(
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
טוב,נמאס לי לאבטח חשבתי על זה והגעתי למסקנה שאני רוצה לעשות קורס מחשבים ולהתעסק בתחום. חשבתי לכיוון קורס תכנות,אם אין לי רקע בתחום-זה קשה ברמה של כישלון? אילו עוד תחומים קיימים? בית ספר מומלץ?אני לא רוצה משהו בסיסי.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
צריך לבצע שינוי בחקיקה ובשביל לעשות את זה צריכים אותנו ! http://www.keshet-tv.com/Program.aspx?ProgID=2061 אנשים חתמו על העצומה !... כדי לעצור את כל הגנבים רוצחים וכל הזבל שקורה כאן במדינה הזו !... ( וכל זה כדי שלא נראה לא את חיים הכט או שידור חוקר כל פעם עם סיפורים אחרים שפשוט קשה לראות !...)
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
טוב אז יש לי כמה שאלות על היחידה הזאת: מהי בעצם?? זה קשה להתקבל לשם? ומה עושים שם במשך השירות? זה קרבי בכלל?? אתר על היחידה יעזור לי מאודדדדד אה ומתי יש גיבוש לשם??
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום,אתם יכולים לזהות לי מי הבחורה בשיר הזה http://www.youtube.com/watch?v=vlz4fRzxBsQ בקטע של החמש שניות הראשונות של הקליפ.? תודה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
דודה שלי מגיעה לארץ בעוד כחודש ויש לי אפשרות לקנות את הרדיו דיסק הבא: http://www.sonicelectronix.com/item_8656_Pyle+PLD57MU.html# עכשיו השאלה האם עדיף לשים אותו במזוודה או לשלוח אותו בדואר? מה יהיה יותר זול מבחינת מכס\מעמ.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מביא מוצר לשליח ומשלם על המשלוח השליח הולך לכתובת שנתתי לו ולוקח את המוצר שאני אמור לקבל ואת הכסף שמצורף למוצר שאני מקבל לאחר מכן השליח מגיע אליי ונותן לי את המוצר והכסף שהוא לקח מהאדם השני. קיים כזה...אני רק לא יודע כמה בערך עולה ואיפה יש את זה ואיך בדיוק זה נקרא...
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום חברה דבר ראשון לא מצאתי איפה לפרסם את זה כי זה לא קשור לכלום אז תדעו מראש אז ככה מצאתי היום 250 שקל מזומן (חח איזה כיף לי) וחשבתי מה לעשות איתם? חשבתי אולי תמליצו לי לקנות משהו שקשור למחשב יש לי עוד 300 שקל ככה שזה ביחד 550 שקל אם אתה יכולים להמליץ לי מה לקנות אני אשמח תודה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-