עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shz41,

שלום, מבקש המלצה לספק מחשבים ושירותי מיחשוב בחולון או הסביבה לארגון קטן/עמותה עם משהו כמו 8 מחשבים ושימושים בסיסיים בלבד. תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by mei,

מישהו יודע איך פותרים התרגיל הנ"ל ??? אשמח אם תוכלו לרשום פתרון מלא... תודה !

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by ofir38,

איפה אני יכול להוריד סקינים כאלה? מי שיוכל לתת לי קישור פה להורדה של סקינים זה יהיה מעולה.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by B0necrack3R,

האלן אני עושה קורס של אבטחת מידע בחיל המודיעין.. היתי מאוד מעוניין בגאמא (קורס ממ"ס שמתנהל במקביל לקורס אבטחת מידע) ,אז הלכתי למפקדים של ממס וביקשתי להצטרף הוא שאל אותי איזה ידע יש לי ואני די הרשמתי אותו. הוא דיבר עם המפקדת שלי שתוך זמן קצר זימנה אותי לשיחה. קיצור היא אמרה לי שאני מאותר לתפקיד מיוחד באבטחת מידע הקשור למחשבים ואני אקבל הרבה הכשרה בזמן השירות. בנוסף לזה היא אמרה שבכל מחזור יש "מחשביסתים" כמוני שבוכים על הקורס ובסוף מגיעים לתפקידים מאוד מעניינים ואומרים לה תודה.. :s05: אז אני בדילמה.. האם מישהו !מכיר! את ענף אבטחת מידע ויודע משהו על תפקידי מחשבים איכותיים שאפשר להיות בהם שם? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by redti,

אהלן פורום כללי שמעתי היום ברדיו איזה שיר יפה אני לא יודע איך קוראים לו ולא מכיר את השם שלו אבל אני זוכר את הפזמון אז אם מישהו מכיר או חושב שהוא יודע שירשום...גם אם הוא לא בטוח כי אני ממש רוצה את השיר הזה והוא די ישן "I dont wanna run away but i cant take it i dont understand if im not made for u so why does my heart tell me that iam, is there anyway that i could stayyyyy in your heartttttttttttttt" אני חושב שהשיר מלפני שנתיים -שלוש

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by ForresT,

טוב,נמאס לי לאבטח חשבתי על זה והגעתי למסקנה שאני רוצה לעשות קורס מחשבים ולהתעסק בתחום. חשבתי לכיוון קורס תכנות,אם אין לי רקע בתחום-זה קשה ברמה של כישלון? אילו עוד תחומים קיימים? בית ספר מומלץ?אני לא רוצה משהו בסיסי.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  7. Started by ben389,

http://video.google.com/videoplay?docid=-781163969053975339&q=m+coupe

8. שלום חברים ....יש למישהו מושג איך להוריד את האייקון של אורנג' במוטורולה E1000? תודה לעוזרים....

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by PeaS,

הקלטתי את הסאונד של הסרטון מטומ'ז הארדוור עם ההמהרה ל5 ג'יגה-הרץ+ (הקולות רקע זה של החנקן הנוזלי וכל אלה). קובץ WMA מכווץ בRAR http://briefcase.walla.co.il/data/p/r/o/x/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200401221951338191/200401221959077887/rectest.rar

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by The Dom,

לפני כמה זמן (אני חושב שבוע שעבר) היית כתבה על גיא דאר בהארץ ועל מה נשים צריכות לעשות כשהם פוגשות את בני סלע... (גיא דאר=מדריך קמ"מ-לא קמ"י מדריך ראשי בארץ-קמ"מ קרב מגע מלא הלקוח מהקרב מגע ישראל) איך אני יכול להשיג את הכתבה בלי כסף דרך האינטרנט? אני רק רוצה לראות אותה... ואני לא מתכוון לחפש בזבל אחרי עיתונים..... בקיצור... יש דרך?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  11. Started by Asafalfa,

צריך לבצע שינוי בחקיקה ובשביל לעשות את זה צריכים אותנו ! http://www.keshet-tv.com/Program.aspx?ProgID=2061 אנשים חתמו על העצומה !... כדי לעצור את כל הגנבים רוצחים וכל הזבל שקורה כאן במדינה הזו !... ( וכל זה כדי שלא נראה לא את חיים הכט או שידור חוקר כל פעם עם סיפורים אחרים שפשוט קשה לראות !...)

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by idan1836,

שלום ! אני מחפש מצלמות רשת באינטרנט שבהם יוכלו לראות מדינות דרך האינטרנט (live webcams) .. אני צריך בעיקר מדינות כמו ארה"ב ואיראן אם אפשר (חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי) ! תודה לעוזרים .

13. Started by SuBeX,

אני מעוניין לבנות "אתרון" קטן עם 2-3 דפים שישמש להצגת מוצר שאני מעוניין למכור. את עיצוב האתר ובנייתו אני יכול לעשות לבד. מישהו יכול להמליץ לי על שירות שיספק לי אחסון כזה בחינם? מדובר באתר להצגת המוצר בלבד ללא שום נפח תעבורה או משהו אקסטרה. תודה על העזרה מראש.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  14. Started by moshe_ha,

תגידו אם קניתי מחשב חדש ואני רוצה להוסיף חלקים מהישן אז אני פותח תחדש אז הלכה האחריות הכללית? כי מישהו אמר לי שזה ככה...

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by manganga7,

שלום לכולם. אני מחפש שיר של קובי פרץ (אני חושב שככה קוראם לו ). אני יודע שיש לו תיסרוקת פלטינה כזאת והוא קצת מזרחי. בקיצור אני מחפש את השם של השיר שלו, הוא דיי פופלרי ומשמיעים אותו בהרבה מקומות (חתונות, מגרשי כדורגל, כדורסל ועוד) ובכלל לשיר יש קצב ממש יפה. אז אם מישהוא יגיד לי איך קוראים לו אני ממש, אבל ממש יודה לו ולקהילת ה-HWZONE בכלל!. בתודה מראש- manganga7

16. אני טס לאיטליה בקרוב ובין השאר אבקר ברומא. רציתי לדעת אם יש מקום\ מקומות כלשהם בהם אני אוכל לבדוק\ לקנות נתב\ סוויץ' \ אנטנה לאלחוטיות וכדומה. אני יודע שהסיכויים קלושים אבל עדיין כתבתי פה. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  17. איזשהו איזור אמרו לי למנהלי הייטק, חברות, משהו כזה, עם למישהו יש מידע תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  18. כותרת

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  19. למישהו פה שמשתמש בתוכנה קרה כבר שהתוכנה מסיימת קובץ מסויים או מגיעה נגיד ל 99 אחוז ופתאום חוזרת אחורה נגיד ל 35 אחוז ומתחילה את ההורדה מחדש? יש לי כאן כמה קבצים שאני כבר שבוע מוריד וכל פעם שהיא מגיעה לקראת הסוף של ההורדה היא חוזרת לי אחורה!! וכך שוב ושוב!! ולא מסיימת אותם כבר שבוע! פעם אחת היא אפילו התחילה לי הורדה מחדש לגמרי !!! מאפס! אחרי שהקובץ היה על 100 אחוז... מה נסגר איתה?? למישהו זה קרה ? זאת בעיה מוכרת או מה?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by Dark_Phantom,

לכל המעריצים שמחפשים קטעי וידאו ממטריקס החדש, הרשימה הדי מלאה לפניכם תהנו http://www.comingsoon.net/movies/m/matrix3.php

21. Started by tom123,

אני גר כחצי שעה מאשקלון לייד קריית מלאכי ועד פה שומעים את הפגזים של צה"ל הכל רועד... בעעע עוד מישהו מהאיזור שומע?

22. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3195212,00.html מה אתם אומרים? מה יהיה איתו ואיך זה ישפיע (או לא ישפיע) על המדינה לדעתכם?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  23. Started by Sex$Booster2007,

שלום לכל חברי הHWZONE קוראים לי רומן ונרשמתי הרגע לפורמים לאחר שהייתי כבר שנתיים בTRADEZONE ומכרתי הרבה חלקים(תקינים) ומדי פעם אני קורא חדשות באתר, ד"א קרדיט ענק לכל בוני ותומכי האתר העבודה שלכם מתעלה על עצמה!!! פשוט אתר מצויין!!!! חוץ מתקלות לפעמים בTRADEZONE לא נתקלתי בשום בעיה, טוב חחח אני אני NOOB חפש בפורמים פה חח. ;D

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by Born2Kill,

אני מתלבט בין ה-LG X120 לבין ה-Compaq mini 700e. כעיקרון אני אשתמש בנטבוק בשביל גלישה באינטרנט, אופיס, כל מיני תוכנות צ'אט כולל פתיחת טאבים למיניהם - הפעלת היישומים במקביל. ברור לי מאליו שה-LG X120 ייעשה את זה יותר טוב, הקטע הוא האם המחיר שלו שווה את התמורה? מקצת הביקורות ששמעתי עליו: הוא איכותי ביותר בכל פרמטר, יש לו כל מיני תוספות ייחודיות ועוד... הדבר היחיד שנפל בו מהאחרים זה איכות השמע המובנה (אם אני ארצה לשמוע משהו באיכות טובה אני כבר אשתמש באוזניות). קיצר, מה כדאי מבחינה תמורה,עלות ושימושים?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by A-10,

שלום לכולם קשה שלא להיזכר איך אי אילו "מובילי דעה" בין גולשי האתר מיהרו להספיד את INTEL עם יציאת מעבדי הרייזן וה - TR של AMD. "אורות דולקים עד מאוחר" ו"הם גמרו את הסוס" ועוד כהנה וכהנה. נו, המציאות קצת שונה, מסתבר ... https://www.calcalist.co.il/calcalistech/article/hkhklhnqf?ref=ynet

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.