כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות PS2 ויש נראה לי שלושה סוגים של צ'יפים , MODBO4, מטריקס אינפיניטי ועוד איזה משהו ואני לא באמת יודע מה ההבדל והאם יש צורך לשלם יותר ולקחת את המכשיר עם הצ'יפ הכי יקר , אודה מראש אם תשפכו לי אור על הנושא תודה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך משנים את התמונה שבUSER שלי בHWZONE. אבל שלא יהיה תמונה מהמאגר אלא תמונה מהמחשב שלי.. תודה...
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
צריך לבצע שינוי בחקיקה ובשביל לעשות את זה צריכים אותנו ! http://www.keshet-tv.com/Program.aspx?ProgID=2061 אנשים חתמו על העצומה !... כדי לעצור את כל הגנבים רוצחים וכל הזבל שקורה כאן במדינה הזו !... ( וכל זה כדי שלא נראה לא את חיים הכט או שידור חוקר כל פעם עם סיפורים אחרים שפשוט קשה לראות !...)
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את כל העונות של X-Files ל-DVD. ואפילו כולל את הסרט (Fight The Future). חיפשתי באמזון, מצאתי בדיוק מה שאני צריך וכולל הסרט וזה יוצא משהו כמו 800$ (עזבו אתכם מהכסף עכשיו) אבל שמעתי שאמזון לא עושים משלוחים לארץ זה נכון? בכל אופן חיפשתי ב-ebay ומצאתי מחירים מאוד מוזלים אבל כל דבר שם זה תוצרת אסיה, ואפילו שהדיסקים הם אותו דבר אני רוצה תוצרת US אורגינל, לא בא לי שלסידרה האהובה עליי יהיה כתוב בסינית.. ואני גם מעדיף שלא לקנות מ-ebay, אפילו שיוצא יותר זול זה בעייתי עם כל המשלוחים (שלפעמים הם רק ל-US) והתקשורת עם המוכרים, לכן אני מעדיף לקנות מחנות מוכרת שמזמינים תוך 3 דקות וזה מגיע אחרי שבועיים. זה יהיה מצויין בשבילי.. הבעיה שאני לא מוצא חנות כזאת! אשמח אם תע…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
זאת הייתה סדרה כזאת, שבשיר פתיחה או בפרק הראשון לא זוכר כבר, הטובים והרעים נלחמו בטירה של איזה מכשף, ואז הוא התעצבן ואמר להם שלא ילחמו אצלו ונתן לכולם כוחות כאלה: לכולם יש בבטן כזה כמו הולוגרמה של חיה והם יכולים להפוך לחיה הזאת (וזה גם דרקונים וכל מני כאלה לא רק חיות אמיתיות), וחלק גם קבלו מטה עם ראש מרובע שגם הוא היה הולוגרמה רק שהם יכלו להוציא את החיה מהמטה והיא בנפרד מהם. אני עוד זוכר שלטובים הייתה בחורה שהפכה לדולפין ולרעים הייתה בחורה שהפכה לכריש, והמפקד של הרעים הייתה לו חליפה ירוקה כהה כזאת. מישהו מכיר וזוכר את השם? איזה פרטים? זה שיגע אותי היום כל היום בצבא... =\
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אממ לא מצאתי פורום מתאים לעניין (חיפוש אתרים ??? ) טוב כמו שרשום בכותרת.. אתר שיהיה בו תווים לשירים (יענו תווים כמו שיש בפלא) ושפשוט צריך ללחוץ ויש אז את השיר זהו כעקרון והעיקר שזה יהיה לצילצולים פוליפונים לא הרגילים תודה למוצא ניסיתי להריץ מלא חיפושים בגוגל אבל זה לא מצא כלום חוצמזה בעע השעה 10 ל4 עוד 3 שעות צריך לקום לביצפר ואני לא ישן :-[ :-[ :-[
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
תראו בעצכם... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
שלום כל אחד בוודאי שואל את עצמו כמה אני ישקיע על מחשב חדש, נכון? אז בואו נומר שיש לבנאדם 10000 שקל למחשב חדש שיחזיק ל3 שנים והוא אומר חבל לי להשקיע את כל הכסף עכשיו, יותר טוב לחלק אותו ל2 ולקנות עכשיו ב5 אלף ועוד 1 וחצי ב5 אלף הנותרים ולקנות יותר טוב, נכון? לא נכון.... אני אומר שאם למשל הוא יקנה עכשיו GIFA 4 440 MX ב- 200 שקל בערך ועוד שנה וחצי במתאיים הנותרים כרטיס אחר יותר טוב שעולה עכשיו 400 שקל ועוד שנה וחצי יעלה 200, אז בעצם הוא בזבז אותו דבר! לא? ואל תגידו לי שזה לא ככה שהמחיר משתנה ליותר זול או משהו כזה! כי זה בדוק על דוגמא של חבר שלי! אז לא עדיף לקנות את היקר שעולה 400 שקל כבר עכשיו... ואני מדבר על בנאדם שיש לו 400 ביד! מה שנאמר על ה-GIFA 4 זה נכון גם לגב…
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני תיכננתי לקנות מpch אבל מצאתי שב-comp-IL הרבה יותר משתלם מבחינה כספית..... אז רציתי לדעת אם אני יכול לסמוך עליהם כדי לקנות מחשב...................
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
שבוע הבא אני מתחיל שיעורי נהיגה לקטנוע 125 סמ"ק למדתי תאוריה אבל עדין לא ניגשתי למבחן .. רציתי לדעת אם מומלץ להתחיל שיעורי נהיגה כשעדין לא ניגשתי למבחן התאוריה?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
נכון יש את המכוניות המפורסמות האילה שכולם שמים בחתימות שלהם? יאנטו מצויירות כאילה, יש כמעט את כל הדגמים.. מישהו אולי יודע את האתר של המכוניות האילה?? אני חייב את זה ממש דחוף לעבודה! תודה מראש הנה דוגמה למכונית דומה: http://images.google.co.il/images?q=tbn:0Z_vk_oxEYMJ:home.cfl.rr.com/kapanyko/Misc%2520Icons,%2520Pictures/Cartoon%2520Cars/Aqua.jpg
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בקיצור, זוכרים בסרט אני רובוט, שהבחורה נכנסת לו לחדר ולא מצליחה לסגור את המערכת?? איזה שיר מתנגן שם בדיוק??? מי שיודע פעמיים גבר. (סתם באמת מי שיודע שירשום, אני מחפש את השיר הזה בנרות).
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
פעם היה איזה מקרה שאיזה ילד קוריאני או מישהו מת בגלל שהוא שיחק במחשב ימים שלמים ורצופים בלי לאכול ולשתות ולישון מישהו יכול למצוא את הכתבה?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר חנות/רשת שיכולה לארגן (בתשלום כמובן) I/O Shield ללוח אם מדגם מסויים? ניסיתי עם Ivory אבל הם אומרים שחייב לקנות לוח קומפלט
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בהתייחס לת'רד הבא - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=59560.0 פורסם שם לינק לספר של סמי זעפרני בנושא התמרות פוריה. מאחר והלינק מת, הייתי שמח לקבל ממישהו לינק תקין
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש ניסיון עם החנות הזאת: http://www.mono1.co.il/ מבחינת שירות, איכות,אחריות וכו'
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש באתר הזה קובץ MIDI שמיתנגן מתי שלוחצים על נגן אני רוצה לישמור את הקובץ הזה כ MIDI במחשב בשביל ללמוד תוים איך אני מוריד ? http://1010.co.il/cont.php?object_id=11&product_id=4 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הדיסק נקנה לפני יומיים. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מכשיר שיש לו בלוטות' ולא איכפת לי של איזה חברה או איזה מע' הפעלה אבל אסור שיהיה לו מצלמה! פשוט אסור תודה מראש עידו
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן. ברצוני לקבל מידע על חנויות מחשבים שונות... עם אתריי אינטרנט להזמנה וירטואלית, לגביי השירות שלהם ואם תהיה בעיה ברכיב, שלא יתחמקו במתן אחריות... חנויות כמ SKYPC או IQPC וכו'...
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-