כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, קניתי ב4.12 טלוויזיה של סמסונג A550 ולאחר שקניתי הובטח שתגיע אחרי 10 ימים עם טכנאי שישים לי אותה על הקיר כי אחרת אני לא יכול לפתוח אותה לבד כי תרד האחראיות.. היום ה24.12 קיבלתי אותה סוף סוף אבל רק הגיע השליח שמביא את הטלוויזיה בלי איזכור לטכנאי והוא לא ידע על זה דבר. התקשרתי למספר השרות של חברת הטכנאים ובהתחלה ענו לי פעם אחת ואמרו להתקשר למספר אחר ומאז לא עונים ואין עם מי לדבר. מה ניתן לעשות? אולי לדבר עם סמליין? תודה רבה. אלון.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
תכנסו פשוט סוף הדרך: http://www.romp.com
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לפני מספר ימים אתר YNET התהפך ועכשיו הוא מוצג אנכי עם התפריטים משמאל. התופעה המוזרה הזו קיימת רק במקום העבודה. בבית הכל בסדר. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, פעם היה לי משתמש אך לצערי אינני זוכר את פרטי ההתחברות\אימייל ולכן פתחתי חדש. כאשר ניסיתי לעשות פרופיל חדש (userpage display) והכנסתי כמה פרטים כמו אימייל , להקה אהובה וכו,אני עושה OK ומופיעה לי השגיאה הבאה: Sorry, 1 error prevented this form from being saved. Please correct any errors indicated below and try again. showvisitorlog selection has an invalid value. מה לא עשיתי נכון? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סיימתי לא מזמן תואר בהנדסת אוירונאוטיקה וחושבת כרגע איך להמשיך הלאה, ההתלבטות היא האם להשאר קרובה לתחום ולעשות תואר שני במכונות או לעשות שינוי משמעותי יותר מכל מיני סיבות. בין היתר נתקלתי בכמה קורסים שקשורים לתכנות, האחד פיתוח והנדסת תוכנה - TCSD שבלימודי החוץ של הטכניון והשני בexperis שגם מתחייבים לעבודה (בEmbedded). רציתי לדעת, האם שמעתם על משהו מהם ? האם התעודות האלה שוות משהו ואפשרי למצוא איתן עבודה מעניינת? קשה לי להבין למה שיקחו אנשים עם תעודות כשיכולים לקחת אנשים עם תואר... דא שתי התוכניות מיועדות לבוגרי הנדסה ומדעי הטבע
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כרגע אני עם מכשיר Samsung 630 ברשת פלאפון במסלול חיילים. אני שוקל לעבור למסלול חיילים החדש של ESC בו מקבלים גם מכשיר Telit X95. אז כמה שאלות: א. איך המכשיר? ב. האם מישהו מכיר את המסלולים ויודע איזה מהם עדיף?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
??? מה הקטע של דירוג משתמשים ואיך הוא עובד ?? (סליחה על הבורות.. ;D)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר? אני ינסה להקליט את זה ולהעלות לפה אם זה יעזור... http://rapidshare.de/files/10379870/pes5.rar.html זה מה שהצלחתי להקליט עם הפראפס תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אני לא מדבר על מצלמות כף יד אלא ממש על מצלמה קטנה במימדים של פקק של עט. אפשר שלא יהיו לה יכולות הקלטה , אלא רק שידור. דרושה איכות צילום טובה מימדים ומשקל קטנים ככל הניתן, צריכת חשמל נמוכה (אמורה לעבוד עם עוד מעגלים על בטריה. כמו כן אני מחפש בטריה זעירה ככל הניתן שתאפר למנוע דיסי פשוט לעבוד כמה שיותר זמן ב60-80 הרץ (מינימום 10 דקות). יש תקציב ניתן גם לקנות בחול איפה אני מוצא או מתחיל לחפש דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
-
-
-
אני בוחן את המושגים הבסיסיים של RAM ו-ROM במערכות מחשב ותוהה לגבי ההשלכות המעשיות שלהם בתכנות. להלן קטע קוד להקשר: # Python code involving memory operations data = [1, 2, 3, 4, 5] result = sum(data) print("Sum of data:", result) למרות שהקוד פשוט, אני מעוניין להבין את ההבדלים המעשיים בין RAM ו-ROM וכיצד הם משפיעים על פעולות כמו זו בקוד זה. במה שונים אחסון הנתונים, מהירות הגישה והתנודתיות ב-RAM מהאופי הלא נדיף של ROM, וכיצד משפיעות ההבחנות הללו על החלטות תכנות? כשאני חוקר כמה אתרים כמו Scaler, אני גם תוהה אם יש מצבים מסוימים שבהם השימוש ב-RAM או ROM הופך חיוני למהירות ואמינות הקוד הטובות ביותר.
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום. אני תלמידה בכיתה יב במגמת תקשורת בנתניה ואני מחפשת דמות/בן אדם לסרט דוקומנטרי בן 15 עד 20 דקות. אני מחפשת בן אדם עם רקע וסיפור שמוכן לשתף את סיפורו ומוכן לחשוף את עצמו למצלמה. אם יש מישהו שמוכן לכך והוא מוכן להעביר את סיפורו ולשתף בבקשה לשלוח לי איימיל ל: eden170997@gmail.com או להשאיר תגובה כאן ודרך שבה אוכל ליצור קשר.
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הצעה במזומן, גבוהה בהרבה משווי החברה, מגיעה על רקע לחץ משפטי על גוגל והאצה בתחרות על שליטה בשוק החיפושלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
http://cool.berber.co.il/CoolStuff/New_Stuff/2002/10/14/drive%20carefully.pps
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הוא נגן בגטרה במדבר איזה שיר יפה,מישהו יודע איך קוראים לו?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
תעזרו לי אני חייב דחוף מיקוד למתמטיקה 005 של אנקורי מישהו מכיר חנות בבאר שבע שיש שם ת'מיקוד בבקשה עזרה דחוף (העדפה בקירוב לתחנה מרכזית של המוניות כי אני לא מבאר שבע לא מכיר אותה)
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן, לצערי יש לי עוד יומיים בדיוק (עד יום ראשון) להגיש 5 בוקריפורטים או שהמורה לאנגלית מתחיל את ציון המגן שלי מ80.. עשיתי כבר אחת אבל אני לא עומד בקצב, אם מישהו בעל לב טוב יכול לתרום כמה מהBOOKREPORTS שהוא עשה אני אהיה בעננים.. תודה רבה!!!!!
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הגיע לידי מצלמת אינטרקום קטנה ואני צריך לחבר אותה למחשב\טלויזיה ... למצלמה יש חיבור כזה שדומה לחיבור של מאוורר על הלוח אם ( עם 3 פינים) , אז איך אני יכול לחבר אותה שתתפקד בתור מצלמת אבטחה?
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
-
צוות מדענים הולנדי מכין את האנושות לכיבוש כוכב הלכת האדום עם גידולים ראשונים שנמצאו בטוחים למאכל בהתבסס על אדמתו עתירת המתכות הכבדות האנשים הראשונים שינחתו על כוכב מאדים, אי שם בעתיד, יאכלו אפונה, שעועית ואולי גם תפוחי אדמה – זאת אם להתבסס על ממצאים של צוות מאוניברסיטת ווגניגן בהולנד, אשר עוסקים בימים אלה בנסיונות גידול יבולים אכילים על בסיס דוגמיות אדמה שדומות לזו שנמצאת על כוכב הלכת השכן, ואשר שונה בצורה מהותית מהאדמה המוכרת לנו מכדור הארץ שלנו. מדען שעונה לשם Wieger Wamelink (שאת שמו אפילו לא ננסה לעברת) פירסם בחשבון הטוויטר שלו תיעוד לארבעה יבולים שונים אשר גודלו באדמות שפותחו בידי אנשיה של נאס"א ומדמות את מה שקיים במאדים, וגם על פני הירח שלנו – ובעוד שניתן …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שהצליל שלהם מדהים. הרגע ראיתי את זה: יש שם המון כלים לא מוכרים, אני אשמח עם מישהו יוסיף.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-