עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by IG,

פרודייה על "נרנייה", "ווילי וונקה ומפעל השוקולד", "סנאייק און פליין" ועוד מלא דברים, בסגנון של scary movie, אבל (לפי דעתי) טוב יותר

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by Shiker,

שלום חברים, רכשתי עכבר logitech mx518 לפני כשנה בחברת מחשבים האחריות עומדת להיגמר לי בעוד שבוע וחצי והעכבר עושה רעשים מוזרים כאשר לוחצים על הכפתור השמאלי, ולפעמים (פעם בשבוע שבועיים) החיבור למחשב נעלם והסמן לא זז...כך גם בריסטרט של המחשב. עכשיו, אם אני אתקשר אליהם ואומר להם את זה אני יוכל לבוא ולקבל עכבר חדש בתמורה שלי עקב האחריות שיש לי ? מה באמת התנאים לקבלת עכבר חדש תחת אחריות ? אפילו גם אם הוא סתם שרוט או יוצא רעשים מוזרים בעת לחיצות על לחצן כלשהו ?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  3. אם מישהו מכיר אתר טוב עם מחירים זולים, אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by מר מקלדת,

או שזה רק אני? :s05:

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by mani007,

שלום רציתי לדעת איך השרות בpccool אני מתכוון לקנות שם ורציתי קצת מידע מאנשים שקנו כמה זמן לקח למוצר להגיע ? איך הוא הגיע ( שלם) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by גד :),

מאק הוציאה סרטונים שאומרים שהיא עדיפה על פני PC הנה דוגמא: בעקבות זאת המון חיקויים ברשת של הסרטון פשוט חפשו, זה מטורף!!!

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by night-fire,

ילד קטן המנסה להגיד שלאח שלו יורד דם : http://youtube.com/watch?v=-fVDGu82FeQ Bloodua blood Bloodua :lol: :lol: איי זה חזק ;D

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  8. היי, מישהו יכול לעזור לי, אני צריך להוריד שירים מהאתר הזה: http://www.havesov.net/musicenter.html כעיקרון פעם היה אפשרות להורדה עכשיו ביטלו את זה לא יודע למה. מי שלא הבין מה זה אז זו תוכנת פלאש שהיא מעין פלייליסט וכרגע אפשר רק לשמוע דרך האתר, אני מחפש איך להוריד למחשב בשביל להעביר לי את זה לMP3. אני משער שיש איזשהיא תוכנה שאפשר לעשות זאת בעזרתה. תודה רבה מראש זה חשוב לי מאוד.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  9. כי שמעתי כבר מלא זמן שמדברים על זה.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  10. תודה רבה לעונים...

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  11. אהלן, מסתבר שיש לי יותר מידי כלי עבודה,שכבר מיליתי את המרתף ובקרוב אני אצטרך לעבור למלות את החדר שלי. חבר הציע לי לקנות וואן שלא עובדת ולשים בחצר ולהשתמש בה כמחסן נוסף. לי הרעיון נשמע סבבה,אבל הנה הבעיה שלי,אני לא יודע איפה אפשר לקנות וואן בזול,בלי גלגלים מנוע וכו. ואני לא אם אם צריך להעביר עליו בעלות בדואר וכול התהליך.. אשמח לעצות,תודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by SweeT_EviL,

אני צריך שתעזרו לי למצוא כל מיני באגים בדמקה, אז מי שבא לו שישחק ויהנה עריכה: זה אחרי תיקון קטן http://download.yousendit.com/CF4F017279C9043E [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by The_overclocker,

התסיים החלק הראשון של העונה השניה (ההמשך יגיע בינואר). בקשר לפרק: פרק 10 - פשוט יצירת אומנות. אחד הפרקים הטובים ביותר שראיתי בBS ובכלל. לקחו דרמה אקשן משחק מוזיקה תסריט יוצא מן הכלל ערבבו טוב טוב ויצא פרק 10 . זה מתחיל בפגסוס וכשנדמה שכבר עבר השיא הכותבים פשוט מושכים ומושכים אותנו לקצה עד סוף הפרק... חובה לראות פשוט פרק יוצא מן הכלל. רק דבר אחד לא הבנתי בקשר לחללית החדשה שהם בנו, אם יש לה טכנולוגית Stealth אז למה כשסטרבאק נעלמה זה נראה כאילו היא נכנסה לHyperspace? הממ וזהו בעצם נחמד לראות שיש פה אוהבי Sci-fi (אני מקווה ;D)

14. Started by eegg,

היה לי מתכונת 003 והמורה הורידה לי עז זה שכתבתי ש m=0 האם זאת טעות? ואולי מישהו יודע אם יש מקום שכתוב כמה ועל מה מורידים נקודות בשאלון 003

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by R0ck,

The Campfire Headphase - 17/10/05 שיווווו, אני כ"כ נרגש!!! :jump: הייתי חורש על Geogaddi עם סיום התיכון/תחילת השירות (2002), השאיר לי רק טעם של עוד... משוכנע שלא יאכזבו.

16. השתיים האחרונים שהעלתי... 1) 2 Symphonic - קטע בוקר מלודי עם סוף סטייל אינפקטד. 2) Vortex - קטע שהיום עשיתי. ההתחלה שלו בהשראת הטראק Coolio. (יש בעיה בקיק) תגובות לכאן ולכאן יתקבלו בברכה. http://www.o-zen.com/art/bands/132/music.php

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  17. :אני מתכנת (לא טכנאי) ומעדיף לעשות מה שאפשר בעצמי - השאלה אם רוב הסיכויים שההרכבה תיקח שעות בודדות או שבלי ידע של טכנאים אתקע עם זה ימים שלמים? כמו כן האם מישהו מכיר מקום באזור ירושלים שאפשר לקנות חלקים במחירים דומים למה שאפשר לקבל באינטרנט? לגבי חנות אינטרנטית - האם למישהו יש המלצה על מקום שמומלץ מבחינת אמינות משלוח מהיר ומקצועיות בייעוץ איזה חלקים לקנות?

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  18. ביקרתי בשתי חנויות ברעננה להם סניפים רבים בארץ ולא התלהבתי מהשרות ומהמוטיבצייה לעזור. אני צריך עזרה במציאת חנות מחשב אמינה ומקצועית באזור מגוריי כפ"ס. ברצוני להרכיב מחשב ע"פ מפרט שהכנתי. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by OutRaGe,

למי שנותר כרטיס מיותר/מוכר כרטיס לניצנים שיגיד פה בבקשה תודה מראש מצאתי כרטיסים

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by SensatioN,

נגיד אני רואה איזה סרט אז התרגום עובד אפילו שהוא לא ב sub 1 או sub 2 [כמו בwindows media player] ושאני מוסיף תרגום אז אני רואה אותו פעמיים... אולי נגעתי במשהו לא יודע כי לפני זה לא היה לי את זה , וכול פעם אני צריך לשונות את השם של התרגום שלא יהיה כמו השם של הסרט. מישהו יודע איך מסדרים את זה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  21. יש לי מצלמה דיגיטלית CANON A510 ובוידאו הוא מקליט רק 3 דקות ! זה מעצבן . יש לי מלא מקום בזיכרון אבל הוא נעצר ב 300 שניות ! ולא נותן יותר למה ? ככה זה מצלמה דיגיטלית ? יש לי ים מקום בכרטיס אבל הוא נותן לצלם רק 300 שניות כל צילום .

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by redti,

אהלן פורום כללי שמעתי היום ברדיו איזה שיר יפה אני לא יודע איך קוראים לו ולא מכיר את השם שלו אבל אני זוכר את הפזמון אז אם מישהו מכיר או חושב שהוא יודע שירשום...גם אם הוא לא בטוח כי אני ממש רוצה את השיר הזה והוא די ישן "I dont wanna run away but i cant take it i dont understand if im not made for u so why does my heart tell me that iam, is there anyway that i could stayyyyy in your heartttttttttttttt" אני חושב שהשיר מלפני שנתיים -שלוש

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by yuraxp,

שלום,רציתי לדעת איך פותחים חשבון של GMAIL? כיוון שלא ראיתי שום לינק של הצטרפות. תודה לעונים

24. היי חברה רציתי לשאול אותכם אם אתם מכירים איזו תוכנת שיתוף קבצים או אתר, שיש שם בעיקר שירים וקטעים נדירים כגון הרשימה הבאה : 1. Cassandra Fox - Touch Me (Mike Koglin remix) 2. Eric Prydz vs. Pink Floyd - Proper Education 3. Oxia - Domino (Kompakt) 4. Jody Wisternoff - Nostalgia (Remix) (In Charge Records) 5. Antidote - Transcentral (Banshee) 6. FUTURE FAVORITE: Above & Beyond - Tri State (Frase remix) 7. Black Pearl - Bounty Island (DJ Shah San Antonio Harbour remix) (Armada) 8. Optik - Claim (Banshee) 9. TUNE OF THE WEEK: Marco V. - Any Better, Or... (In Charge Records) 10. 4 Strings - Mainline (4 Turntables Remix) (Spinnin) 11. Sophie Sugar - Fallen Too Far (Armada)…

• 1 תגובה
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים