עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קוראים לשיר la la la ואמרו לי שהוא של דיאנה קים או קין משהו כזה זה שיר מועדונים יפה בסגנון היפ הופ יש אותה כמעוט כל מסיבה תודה.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  2. מה קורה שם? האם הוא יכול לתפקד כמודם? האם זה יכול לפגוע במשהו? מה המחשב מזהה. יש לי ממיר ADB חדש כם דוקסיס. זה משנה משהו?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  3. איפה אפשר לעשות ציפוי פלסטיק קשיח לפוסטרים בגודל של 150 על 130 ס"מ בערך? ואם מישהו יודע כמה דבר כזה צריך לעלות,תודה.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Steam מציעה 12 משחקים חינמיים להורדה לזמן מוגבל, ואנחנו כאן כדי לספר לכם עליהם ולמה כדאי לכם להוריד אותם עכשיולכתבה

5. באיזה ערים יש בתי קולנוע של סינימה סיטי פשוט קיבלתי כרטיס זוגי לסרט שאני יבחר ואני לא יודע איפה יש את הבית קולנוע הכי קרוב אלי מרשת סינימה סיטי

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  6. מי שיש לו יכול להגיד לי מאיפה או לתת לי קישור??

7. Started by eli_a2006,

חברים מתי נעשה עוד מפגש פורום במפגש האחרון היה סבבה לגמרי למרות שלא נשארתי עד הסוף.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  8. בקושי יוצא לי לראות טלויזיה, אבל בימים האחרונים יצא לי לראות כמה פעמים פרסומת חביבה של Golf Men&Women שברקע שלה יש איזשהו שיר שנשמע ברוסית. בקיצור, אני מזמזם לי אותו כבר יומיים ולא הצלחתי למצוא שומדבר בגוגל עליו. מישהו? עריכה: איזה דביל אני, הייתי בטוח שזה Fox כשזה בעצם היה Golf כל הזמן... :-[

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  9. מחפש אתרים של תמונות רקעים שומרי מסך

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by amitaihasnes7,

תשמעו בדיחה ששמעתי ניראה לי שהיא נחמדה,אני לא בטוח ב-100% שאני לא עובר על חוקי הפורום אז אם כןלנעול. תגידו לי מה אתם חושבים עליה. יום אחד בא בן לאבא שלו ושואל אותו-אבא איזה סוגי ציצים יש. האבא מופתע ונבוך עונה לו-בני ישנם שלושה סוגםי ציצים בעולם. האחד זה לימונים חמודים ושפיציים שהם עוד צעירות. השני זה אגסים מלאים ובשלים כשהם בגיל העמידה ומה הוא הסוג השלישי אבא? האב-בצלים הילד-בצילם? כן בני להיסתכל ולבכות

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  11. אני צריך חלקים למחשב יש כאן מישהו מאזור המרכז שיש לו?? תודה מראש, מתן.

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by J0n1,

יש לי איזה שיר בפלייליסט ששמעתי אותו ואני חייב לשמוע אותו שוב, ואני פשוט לא מוצא אותו (הוא תקוע לי כבר שבועיים בראש, מאז שפתחתי את האשכול על זאת שאני הולך לנחם אותה בשבעה, כל השבעה שרתי לעצמי את זה :\) כל מה שאני זוכר זה שהפזמון התחיל במשהו כמו silent weeeeel ויאוו אני לא מוצא את זה בגוגל או באייטונס וגם ניסיתי באתר שמוצא לפי הקליקים ואני פשוט משתגע! תעזרו לי חבר'ה! זה אמור להיות בסגנון רוק-מטאל תודה עריכה: אני חושב שזה Alter Bridge או Element Eighty, אם לא אז בסגנון

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by omri_ro,

יש לי זיכוי בחנות מסוימת ואני מעוניין לקנות את הPVR150 ובעל הית פשוט לא מוצא ממי להזמין לי את זה. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אתם יכולים לזהות לי מי הבחורה בשיר הזה http://www.youtube.com/watch?v=vlz4fRzxBsQ בקטע של החמש שניות הראשונות של הקליפ.? תודה

15. יש למישהו במקרה עבודה שהוא הכין על JFK(John F. Kennedy) באנגלית ומוכן לתת לי אותה, אם אין לאף אחד זה חומר לא יזיק. תודה מראש, טימור.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  16. דודה שלי מגיעה לארץ בעוד כחודש ויש לי אפשרות לקנות את הרדיו דיסק הבא: http://www.sonicelectronix.com/item_8656_Pyle+PLD57MU.html# עכשיו השאלה האם עדיף לשים אותו במזוודה או לשלוח אותו בדואר? מה יהיה יותר זול מבחינת מכס\מעמ.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  17. Started by !_Evil_!,

יש שיר בסרטים גבר מי שמטפלת ובאמריקן פאי 4. שיר שגבר שר וחלק מהפזמון זה You I Wanna Be Just Like You . היה לי אותו אבל מחקתי אותו .

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by BetZeFer,

http://www.youtube.com/watch?v=YiRnGpcwnZY&mode=related&search= תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by noodle,

האם יש אפשרות לשנות את מספר הנושאים שרואים בכל עמוד?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  20. קיבלתי ethernet switch של Dynamode SW240010-R אין בו ספק כוח (אמור להיות מובנה) אם למישהוא יש switch כזה או דומה אשמח לקבל רשימה של המתחים ולאיזה חיבור במעגל צריך לתת כל מתח

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  21. מישהו מכיר את הלהקה RISE AGAINTS יש להם יר אחד SO GIVE IT ALL אני מחפש שירים שלהם יש לכם לינק ?

• 10 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by J0n1,

שלום. אני מחפש קאוורים למטאליקה בעיקר בסגנון של השירים של Apocalyptica - Inquisition Symphony סגנון סימפוני רוק. אבל שיהיה יותר כינורות ופחות כלי צ'לוים וכאלה שעושים רעש כבד יותר, כי אני מחפש באמת משהו קליל ורגוע תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  23. רציתי לישאול עם אפשר לשים בוא icq..? עם אפשר אך עושים את זה..?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by moonjib,

http://vod.walla.co.il/?w=/4/858315 אני צריך עזרה במציאת הקליפ הזה, כבר חיפשתי שעות בכל מקום אפשרי (break.com , גוגל, וכל האתרים שיש בהם קליפים מצחיקים). בבקשה תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים