כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
ארץ ישראל מדינת פושעים תציג אחד יבוא רבים תקנה רובה תקנה פנים רודיפם את כל הסטלנים אבל כל פושעים אמיתים בחוץ בחוץ מסתובבים כל יום דקירה ואונס גם פורצים בתים חוסמים תים אבל למה אבל למה מדינת יהודים מדינת אחים פוגעים אחד בשני כשהאויב בעבר הנגדי תביא חלב תביא קצת דבש וביחד נארגן הכל מחדש השמש זורחת בוקר עולה מנגב את התחת אחרי שתיית קפה אנשים מתחילים לזחול מבתיים עוד יום עבודה כלכלה בפנים אבל למה אבל למה מדינת יהודים מדינת אחים פוגעים אחד בשני כשהאויב בעבר הנגדי תביא חלב תביא קצת דבש וביחד נארגן הכל מחדש
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מתעניין בתחום האינטרנט ורשתות דיי הרבה זמן בתחום המחשבים כ10 שנים או קצת יותר אני רוצה להתקדם בתחום ולהעשיר את הידע ואולי גם בעתיד לעבוד בתחום אני בן 22 מה אתם ממליצים ללמוד ואיפה
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה שתתנו לי עצה חוות דעת על האתר הזה ועל המוצרים שהיא מוכרת. 1. מה אתם אומרים על המוצרים הללו , האם הם אמינים , מישהו ניסה איך זה עובד? http://www.click-a.com/tech.php בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט אני מקבל שגיאה 691 , אני מחובר לhot. הסיסמה ושם המשתמש מוקלדים נכון . מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מכשיר שיש לו בלוטות' ולא איכפת לי של איזה חברה או איזה מע' הפעלה אבל אסור שיהיה לו מצלמה! פשוט אסור תודה מראש עידו
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום! אני זקוק להמלצה לנגן מוזיקה וסרטים (לא חייב עם מסך ענקי... יותר קומפקטי, נגיד 2.5") התקציב הוא 480 ש"ח, מומלץ פחות ומומלץ חנות באיזור רחובות אבל לא חייב! חשבתי על creative zen... מה אתם אומרים? זה הכי טוב שאני יכול להביא בטווח המחירים הזה?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
אינטל חותכת מחירים יום שלישי, 24 באוגוסט 2004, 16:15 מאת: מערכת וואלה! אינטל הורידה את מחיר מעבדי הפנטיום 4, חלקם ב-35 אחוזים חברת אינטל הודיעה לאחרונה כי היא חותכת את המחירים של חלק גדול ממעבדי ה'פנטיום 4' שלה. המעבד המהיר ביותר של החברה, הפועל במהירות 3.6 ג'יגה הרץ הוזל ב-35 אחוזים ומחירו צנח מ-637 דולר ל-417 דולר. מעבד הפנטיום 4 במהירות 3.4 ג'יגה הרץ הוזל ב-33 אחוזים ומחירו צנח מ-417 דולר ל-278 דולר בלבד. פרסומתאת המעבד במהירות 3.2 ג'יגה הרץ הוזילה אינטל ב-22 אחוזים והמעבד במהירות 3.0 ג'יגה הרץ הוזל ב-18 אחוזים למחיר של 178 דולר בלבד. חברת אינטל נוטה להוזיל את מחירי המעבדים שלה באופן קבוע, בדרך כלל כדי "לפנות מקום" למעבדים חדשים יותר או כדי להתאים את המחירים לדרישות הש…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שאני יוכל לצלם וידיו מהמסך שלי כמו שיחות וידיו במסנגר או וידיו סטרימינג באינטרנט תודה
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
כמו בכותרת... אל תכוונו אותי לזאפ כי אין שם את המוצר, לא מצאתי אותו. אני יודע שיש בפנדה פעם היה במושי ופעם היה בארקדיה. ועוד שאלה, האם כדאי לסמוך על פנדה? הם אמינים? כי פעם שמעתי שמה שהם מחזירים באתר זה לא מה שבאמת יש להם ואם מזמינים את זה דרך האתר שלהם אז הם משמינים את זה ממקום אחר ועד שזה מגיע אז סיבוכים. אז אם אני יזמין את האייריבר, ולא יהיה אותו במלאי, מה אני יעשה? בקיצור אני לא יודע אם לסמוך על פנדה אז את זה תגידו לי אתם.... מצטער עם המגילה, תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
-
לתחנת רדיו -אונליין - דרושים שדרים. תחנה מטאל לכל סוגיו Thrash metal Death metal Classic meta Havey metal Black Metal Doom metal Progressive metal Gothic metal כולל PUNK ורוק כבד לכל סוגיו ותכונותיו. יש לך PLAYLIST ניכבד? רוצה לשדר? סתם משעמם לך? ספר לעולם Where words fail, music speaks תגובות, שאלות, רוצים לשדר - פה, בפרטי או למייל ktbnus@yahoo.com (הזמנות לאתרי טורנט יתקבלו בברכה)
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ראשית אני אומר שהמילה בסוף הכותרת בעברית היא בשבילי - נא להתעלם ממנה בכל מקרה - קבלו: http://www.fourmilab.ch/cgi-bin/uncgi/Earth בזמן אמת, ממגוון לווינים - שווה במיוחד בשעות הלילה
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
בהורדה ישירה או טורנטים.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ההכרזה הרשמית על המשחק החדש בסדרת DOOM הגיעה אלינו, עם טריילר חדש ומרשים. המשחק החדש נקרא "DOOM: The Dark Ages" ויהיה בהשראת ימי הבינייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
- 1 follower
-
-
יש דרך להסדיר עם הבנק שהמועד חיוב בכרטיס אשראי יהיה באותו יום או יום למחרת? זה פשוט מעצבן שאחרי חודש פתאום יורדת בוכטה רצינית. בד"כ אני נוהג לשלם במזומן אבל רכישות גדולות אני משלם באשראי.
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
של ימחר מבחן במחשבים ויש שם אוטמטים (מחסנית,רצפים,תכונות והוכחות). אני יודע מחסנית ,רצפים והוכחות אבל אני לא מבין מה זה תכונות ואיך מוכחים שזה רגולרי למישהו יש חומר או הסברים ודוגמאות על זה?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אני יכול לפרסם פה את הפורום שלי?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
בכמה אני יכול לצפות להורדה במחיר שאני בא לקנות מחשב?נניח אני משלם במזומן אפשר להוריד 10%ממה שאני רואה שיש בזאפ?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
היום-יום שישי נפתח העונה ראלי WRC, בערוץ 57 (HOT) ערוץ יורוספורט Eurosport.... בשעה 00:30 בלילה, אני יודע שזה קצת מאוחר אבל שווה לראות.... עריכה: זה נמשך ל-3 ימים מיום שישי ועד ראשון כל שבוע מסלול שונה
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שני קטעים שכתבתי... http://www.mekusharim.co.il/news_read.asp?tid=79440 התחלת הסיפור.. וזה ההמשך: http://www.mekusharim.co.il/news_read.asp?tid=79764 מי שמקושר באתר להגיב שם ומי שלא מוזמן להגיב פה.. אם יהיו תגובות טובות אני אכתוב המשך
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם , מכיוון שבפורום גאדג'טים פה לא שמים עליי , רציתי לשאול אם מישהו מכיר פורום גאדג'טים טוב בארה"ב? זה גם יכול לעזור לי כי אני כנראה אקנה בארה"ב ושם יש דגמים שונים וכל זה... תודה על העזרה חברים
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
מחפש טלויזיה LCD בגודל 32\37 אינץ'... אילו חברות נחשבות טובות??.. 32 או 37 אינטץ'??...(יש הבדל חוץ מהגודל..?) אילו קריטריונים כדאי לבדוק לגבי המסך??... מה ההבדל בין100HZ לבין 50HZ והאם כדאי ??(כי שמעתי שבארץ אין שידורים ב100HZ) אם יש לכם נסיון בגדלים הנ"ל --אשמח אם תמליצו (או תזהירו)
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-