עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by arkadur,

אני רוצה להזמין מהאתר כמה דברים 2 שאלות האם האתר עושה שילוח לארץ, אם כן, האם זה יקר וכדאי? 2.מישהו הזמין מהאתר הזה, איך השרות שלהם? וגם, אם מישהו מכיר עוד כמה אתרים למוצרי מודינג\ציוד מחשבים (חוץ מMNPCTECH )

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  2. יש לי שאלה אני לא מבין תסבירו לי בבקשה מה זה הדרגות האלו שיש לכו אחד נגיד לי השם של המשתמש יש כאלו כוכבים !! מה זה ואיך אני עולה דרגה?? ??? ???

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  3. אח שלי קנה חולצה של BLANCO ביריד המותגים ואין לי מושג איפה יש חנות שלהם או חנות שמוכרת בבקשה אני חם על איזה חולצה משהו בטירוף

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by Lol10k,

כאשר ניסיתי להרשם לאתר DeviantArt קיבלתי הודעה שאני חסום. מה עוללנו הפעם?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  5. Started by Mesatla,

מה מה? מה ביצה כשרה אני לא יודע בשר חלב או פרווה??

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  6. יובנטוס ירדה לסיריה B והופחתו 30 נק' וביטלו לה את 2 האליפיות. לאציו הורדה גם ליגה והופחתו לה 7 נקודות פיורנטינה ירדה גם כן והופחתו לה 12 נק' מילאן נשארה בסיריה A אבל הופחתו לה 15 נק' והיא לא תשחק במפעלים אירופים!! http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=78806&bz=24

7. Started by Guarding angel,

עשו מהמשחק סרטון פרסומת למסטיק מנטוס משו מה זה מצחיק אבל אני לא מוצא את זה בשום מקום... משהו אז פרסם את זה בVGAMES אך לא מצאתי את זה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by ELiA,

אני מחפש קובץ אודיו שבאמת מסוגל להמחיש לי את המערכת 5.1 שיש לי בחדר תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by slrr,

חפשתי באתר ולא מצאתי אבל אני זוכר שראיתי אותה פה.. על לוח-אם בעל 2 פלטפורמות שונות שאפשר להחליף בניהם בעזרת מתג. אחת אטום אם 2 סלוטים של זכרונות של מחשב נייד ו-2 מחשב רגיל מעבד רגיל כמו E8400 קיצר אם משהו יכול להביא לי לינק אני ישמח..

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by Chevy,

http://news.walla.co.il/?w=/4/488931 מה דעתכם? יש אמת בדבר? הרי פורסם כבר בעבר על ה"משחקים" של החברה ואף על אי קיומה (!). כל זאת נדע בימים הבאים אני משער :user:

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  11. בהורדה ישירה או טורנטים.

12. מחקתי את האיי סי קיו שלי והתקנתי אותו מחדש כול האנשים שהיו לי ברשימה נעלמו אני לא יודע מה לעשות.

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by Dvich,

מישהו יודע מה המחיר של הPSP בסין בדולרים או שקלים? האם אפשר לעדכן לו את הקושחה לגרסא האנגלית? האם הכיתובים על המכשיר עצמו הם בסינית? תודה.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by Nahum2,

מצורף התרגיל והנסיון שלי ושל חברי לקורס לפתור אותו. אנא עיזרו. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  15. Started by kikkler,

i want a good set of ear plugs, which is both comftorbale for long periods of time and reduces noise (mostly human talk) to the max. i'm willing to put a fair amount into this if needed. any ideas? btw no active stuff, this shit is too expensive

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by LinKinG,

מי מהאנשים פה ענה על קוד גורו? ועל כמה שאלות פחות או יותר הוא חושב שהוא ענה בוודאות?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  17. אולי זו השפעה של העייפות ואולי אני סתם בנאדם ממורמר, אבל החלטתי לפתוח את הת'רד בשביל שכל אחד יכתוב את הסיבה שלפי דעתו גרמה לנפילה החוזרת של האתר. אוקיי אז הסיפור שלי הוא כזה: האתר נפל כתוצאה מפריצה של האקרים ערבים מהשטחים, שלא כ"כ אהבו את דעתו של עמרי,הWebmaster,בנושאים שנוגעים לגביהם. :-X

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  18. היי יש לי בעיה הראש פשוט לא עובד היום.. A,B,X,Y הן מטריצות רגולריות מסדר N*N המקיימות את המערכת: X = A Y^-1 X Y = A B^-1 X בטא את Y באצמעות A ו B. תודה רבה מראש. לא משנה הסתדרתי

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  19. Started by yotam360,

מחפש לחבר מצגת על לוח אם. תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  20. שאפשר להציע להם הצעות שונות.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  21. Started by 114508534,

אני צריך איזה כמה כתבות על זה , בעיברתי ובאנגלית , המטרה היא לעבודה באנגלית על התמכרויות והנושא הנבחר הוא סיגריות

22. Started by אלוויס,

זה השיר http://rapidshare.com/files/19710726/__1490___1497___1497___1500___1500___1497___1500___1500_.wav.html האיכות לא משהו כי זה מוקלט מהאוטו, ובבקשה בבקשה עזרו אני מחפש את השיר הזה המון המון זמן ולא מוצא! תודה ;D

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by The Dom,

כעיקרון אני פסנתרן ואני מחפש טייפ, בשביל להקליט את עצמי מנגן. אני צריך את הטייפ עם איכות הקלטה גבוהה, קל לתפעול ושיקלוט טוב צלילים גבוהים ונמוכים.אשמח גם אם תוכלו להפנות אותי לאת עם השוואות והמלצות( ואפשר לחרוג בקצת מהתקציב.)תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by ELiA,

אם תשימו לב למשהו אתם תתפקעו מצחוק כנסו ללינק הבא ואז תלחצו קונטרול איי ואז תראו מה רשום שם בכתב לבן שאם לא מסמנים אז לא רואים... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=863

• 2 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.