עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by frenzy,

מזל טוב ליונתן McChicken Luther מהפורום !! הוא בן 16 היום!! מזל טוב עד 120 אחי, עושר, אושר, כל מה שתרצה ;D כמסורת הפורום, שפנפנים.. :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: אהה רק רציתי לציין שאני ושגיא (רוקפורד) רצינו להקדיש ליונתן את השיר "יומולדת" של קובי פרץ.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by snsn_1,

האם מישהו יודע איך להשתמש בקודים של הטכנאים של YES המאפשר צפיה בכל הערוצים

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by com,

ושמעתי גם על עוד איזה הגרלה או שמהו, שאמור "לפצות" אותנו התלמידי עם הורדת המיקוד.. אני לא זוכר על מה בדיוק הם דיברו, יכול להיות הגרלה של מקצועות שלא נעשה כמו פעם והמגן יהיה הסופי.. אם משהו יודע מה נסגר עם זה... צחי

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by HFDO5,

קיבלתי פרסום מהאתר גיימר על כל התחרויות והדברים שיהיו באותו היום בסוף הפרסום היה כזה כתוב "בחסות: נטויז'ן הד-ארצי גיימר בלה בלה בלה בלה אבל היה חסר שם משהו.. מה עם הפורום שלנו הוא לא משתתף?! שיפרסמו גם אותו חוצפה לדעתי :mad:

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by gshhar,

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by com,

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  7. http://www.max-tuning.com/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=12&TopicID=9429&PagePosition=1

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by chris_u16,

http://absolutelyagency.com/asp/per.asp?pcode=110857&kod=a3960377&pic=1 תסתכלו על הסעיף Weight, מזה, מה היא מוצר שמודדים אותה לפי Lbs? WTF?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by Shadowman,

עם כן מי ואיפה אתם משרתים..... ספרו קצת..... למשל אני חייל כבר חודש וחצי, סגרתי 21 יום וסוף סוף אני בבית..... אני טירון של פלס"ר 7 (עם משהן מכיר את היחידה). אני עובר את הטירונות שלי ב בא"ח1" פלס גולני בבקעת הירדן....!!!

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Ghoul,

מישהו לומד מיתוג בבית ספר?? (אלקטרוניקה השיטה הבינארית וכו') מה דעתכם קשה או קל??

• 12 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by Ghoul,

ככה בפורומים אחרים ראיתי שמשחקים במשחק הזה גם החוקים הם : כל אחד כותב 3 מילים לא יתר וצריך להמשיך את הסיפור. אני מתחיל: היה היה פעם..

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

ל Armageddon יש עוד יומיים יומולדת, אז בגלל שאני משועמם קשות פתחתי לו דיון עכשיו :funn::funn::funn: מזל"ט

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  13. לא מזמן התקשר אלי המפקד שלי ובישר לי את הבשורה הקשה... ידידתי לשירות (בת-אל) וחברה (שלומי - שהשתחרר עוד לפני שהגעתי מהיחידה), נהרגו בתאונת דרכים שאירעה היום בדרך לאילת. לא ידועים לי פרטים נוספים על אשר התרחש, כמו כן גם לא לשאר חברי מהיחידה... לא ארחיב במילים, פשוט... אשים תמונה של בת-אל שנשמרה במחשב ממסיבת שתיה של חבר שהשתחרר לפני כשבועיים מהיחידה. משתתף בצער המשפחות השקולות וכולי תקווה שלא ידעו עוד צער, יהיה זכרכם, בת-אל ושלומי, ברוך!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Onn_the_levy,

שבועיים לפני שאני מתגייס, לקחו לי אותו, החבר הכי טוב שלי, שהיה איתי בכל מקום, ולקח אותי לכל מקום, אף פעם לא אכזוב אותי, תמיד הקשיב לי שהייתי צריך אותו, לקח אותי לחברה שלי, לקח אותי לטיולים, הכל על חשבונו...... לקחו לי את הרשיון..... :'( :'( :'( אז מה עם נסעתי 88 באזור של 50..? (אזור תעשיה ריק מאדם) שבועיים לפני הצבא!?!?!? הזמן יחיד שנשאר לי להנות מלהיות חופשי!!! שוטרים מניאקים!

• 112 תגובות
    • 8.9k צפיות
  15. לא יודע באיזה פורום לשים את זה בדיוק , אני צריך בערך 3 קילו . לא נראה לי שזה חומר לא חוקי , אז אם מישהו יודע , אודה לו אם יוכל לעזור לי בעניין .

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by R0ck,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 47,

בזמן שאני מעיין להנאתי בwww.hofesh.org.il אני נתקל בכתבה על דילוגים בתנ"ך ומשהו על משמעות נסתרת או משהו כזה. קבלו: http://www.hofesh.org.il/religion_merchants/diloogim/skips.html הבעיה היא שלא הבנתי איך הוא הגיע בדיוק לכל מה שכתוב שם ומה הקשר בין הדילוגים לגמטריה. בקיצור, מישהו יכול להסביר לי את זה? :-\

18. טוב אז אני אקדים בכך שהמאמר שסרקתי לכם עכשיו הוא מאמר שקיבלתי בשיעור אזרחות ע"י המורה שלי, שאני חושב שהוא הבנאדם עם הדעות הכי שמאלניות שאי פעם פגשתי ושמעתי.. שתבינו שהוא פעיל במפלגת חד"ש !! (מפלגה שמורכבת בעיקר מערבים..). לעיקרו של עניין: הוא הביא לנו מאמר בכיתה שאני בטוח שלחלקכם, או אפילו לרובכם יגרום משהו (בין אם זה פליאה, עצבים, הרבה עצבים, או אנערף מה..). זה מאמר שכתב אילן פפה , הסטוריון שמאלני (כל כך שמאלני שאף אוניברסיטה בארץ לא מוכנה לקבל אותו כי הוא נוגד הרבה דברים "ישראלים" אם אפשר לקרוא לזה כך..) במשפט על המאמר: הוא מציג "עובדות" חדשות על מלחמת העצמאות (מה שאילן פפה קורא "מלחמת 48") ועל היישוב העברי שהיה בא"י.. אז מעניין אותי מה אתם חושבים על המאמר המסיט (לד…

19. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  20. Started by Fkl0ster,

i was sitting on my computer listening to some music, and out of the corner of my eye i saw an ant. he was quite big, a real fighter. anyway i knew he had to go down, less he colonize in my house. i didn't want to touch him, and he looked fiesty. the closest thing was a pen, so i thrust my weapon down on him. it struck and crushed his backside. the ant was a fighter, though. he started running around rampant. he was going too fast for me to successfully connect with a second shot. he made a turn and charged strait for me, going under my computer. before i could react, he jumped right off the desk on to my lap. at this point i flipped out and jumped out of my seat. i bru…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by onn_the_vy,

עוד 3 ימים....הלוואי עלי עוד איזה חודשים..... משום מה אני מעדיף להמשיך ללמוד....בעעע

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by DiSc@MaN,

ספורט - נחשב כיחידה או לא? אני יודע שחייבים ציון עובר כדי לקבל תעודת בגרות אבל האם זה נחשב יחידה? אני מבקש רק מי שבטוח שיענה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by someone,

אתם יכולים לספר כמה שילמתם על כל שיעור ?

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by someone,

שתי תמונות, אחרת משוחזרת, מישהו יודע איך עשו את זה? אם אפשר לפרט גם על הכלים בתוכנה (PHOTOSHOP?) והאם זה קשה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  25. מישהו מכיר אתר שמרכז את התנאים לקבלת אזרחות במדינות שונות בעולם? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים