עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא יודע באיזה פורום לשים את זה בדיוק , אני צריך בערך 3 קילו . לא נראה לי שזה חומר לא חוקי , אז אם מישהו יודע , אודה לו אם יוכל לעזור לי בעניין .

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by R0ck,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by 47,

בזמן שאני מעיין להנאתי בwww.hofesh.org.il אני נתקל בכתבה על דילוגים בתנ"ך ומשהו על משמעות נסתרת או משהו כזה. קבלו: http://www.hofesh.org.il/religion_merchants/diloogim/skips.html הבעיה היא שלא הבנתי איך הוא הגיע בדיוק לכל מה שכתוב שם ומה הקשר בין הדילוגים לגמטריה. בקיצור, מישהו יכול להסביר לי את זה? :-\

4. טוב אז אני אקדים בכך שהמאמר שסרקתי לכם עכשיו הוא מאמר שקיבלתי בשיעור אזרחות ע"י המורה שלי, שאני חושב שהוא הבנאדם עם הדעות הכי שמאלניות שאי פעם פגשתי ושמעתי.. שתבינו שהוא פעיל במפלגת חד"ש !! (מפלגה שמורכבת בעיקר מערבים..). לעיקרו של עניין: הוא הביא לנו מאמר בכיתה שאני בטוח שלחלקכם, או אפילו לרובכם יגרום משהו (בין אם זה פליאה, עצבים, הרבה עצבים, או אנערף מה..). זה מאמר שכתב אילן פפה , הסטוריון שמאלני (כל כך שמאלני שאף אוניברסיטה בארץ לא מוכנה לקבל אותו כי הוא נוגד הרבה דברים "ישראלים" אם אפשר לקרוא לזה כך..) במשפט על המאמר: הוא מציג "עובדות" חדשות על מלחמת העצמאות (מה שאילן פפה קורא "מלחמת 48") ועל היישוב העברי שהיה בא"י.. אז מעניין אותי מה אתם חושבים על המאמר המסי…

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. טוב אז אני אקדים בכך שהמאמר שסרקתי לכם עכשיו הוא מאמר שקיבלתי בשיעור אזרחות ע"י המורה שלי, שאני חושב שהוא הבנאדם עם הדעות הכי שמאלניות שאי פעם פגשתי ושמעתי.. שתבינו שהוא פעיל במפלגת חד"ש !! (מפלגה שמורכבת בעיקר מערבים..). לעיקרו של עניין: הוא הביא לנו מאמר בכיתה שאני בטוח שלחלקכם, או אפילו לרובכם יגרום משהו (בין אם זה פליאה, עצבים, הרבה עצבים, או אנערף מה..). זה מאמר שכתב אילן פפה , הסטוריון שמאלני (כל כך שמאלני שאף אוניברסיטה בארץ לא מוכנה לקבל אותו כי הוא נוגד הרבה דברים "ישראלים" אם אפשר לקרוא לזה כך..) במשפט על המאמר: הוא מציג "עובדות" חדשות על מלחמת העצמאות (מה שאילן פפה קורא "מלחמת 48") ועל היישוב העברי שהיה בא"י.. אז מעניין אותי מה אתם חושבים על המאמר המסיט (לד…

6. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  7. Started by DiSc@MaN,

ספורט - נחשב כיחידה או לא? אני יודע שחייבים ציון עובר כדי לקבל תעודת בגרות אבל האם זה נחשב יחידה? אני מבקש רק מי שבטוח שיענה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by someone,

שתי תמונות, אחרת משוחזרת, מישהו יודע איך עשו את זה? אם אפשר לפרט גם על הכלים בתוכנה (PHOTOSHOP?) והאם זה קשה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  9. לא מזמן התקשר אלי המפקד שלי ובישר לי את הבשורה הקשה... ידידתי לשירות (בת-אל) וחברה (שלומי - שהשתחרר עוד לפני שהגעתי מהיחידה), נהרגו בתאונת דרכים שאירעה היום בדרך לאילת. לא ידועים לי פרטים נוספים על אשר התרחש, כמו כן גם לא לשאר חברי מהיחידה... לא ארחיב במילים, פשוט... אשים תמונה של בת-אל שנשמרה במחשב ממסיבת שתיה של חבר שהשתחרר לפני כשבועיים מהיחידה. משתתף בצער המשפחות השקולות וכולי תקווה שלא ידעו עוד צער, יהיה זכרכם, בת-אל ושלומי, ברוך!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by gshhar,

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  11. Started by onn_the_vy,

עוד 3 ימים....הלוואי עלי עוד איזה חודשים..... משום מה אני מעדיף להמשיך ללמוד....בעעע

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Fkl0ster,

i was sitting on my computer listening to some music, and out of the corner of my eye i saw an ant. he was quite big, a real fighter. anyway i knew he had to go down, less he colonize in my house. i didn't want to touch him, and he looked fiesty. the closest thing was a pen, so i thrust my weapon down on him. it struck and crushed his backside. the ant was a fighter, though. he started running around rampant. he was going too fast for me to successfully connect with a second shot. he made a turn and charged strait for me, going under my computer. before i could react, he jumped right off the desk on to my lap. at this point i flipped out and jumped out of my seat. i bru…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מישהו מכיר אתר שמרכז את התנאים לקבלת אזרחות במדינות שונות בעולם? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

לגולשים שלום, הערוץ נסגר עקב הענות כמעט אפסית. בהנחה ויהיה ביקוש מחדש לערוץ, נשקול לפתוח אותו מחדש. תודה לכולם וחג שמח. צוות HWzone.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by 47,

בהתחלה רציתי לקנות את האלבום עד שגיליתי שאמינם לא שר באלבום.... כבר ויתרתי ואז ראיתי שמשבחים את האלבום... מה דעתכם, אכן יש איכות? או שסתם ביזבוז כסף?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by Component,

;D עריכה: הפלייר עצמו נראה אפילו עוד יותר גרוע. בסריקה לא רואים את כל הפרטים...

17. Started by someone,

הלכתי היום בפעם הראשונה, היה טוב מאוד.. סתם רציתי לשמוע חוויות של אנשים שהולים לזה יותר זמן ממקומות אחרים בארץ? (אני הייתי באימון בנהריה)

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by michaelsko,

http://news.walla.co.il/?w=//438933

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by someone,

אתם יכולים לספר כמה שילמתם על כל שיעור ?

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  20. הכיסא ! כן ידידיי שמעתם נכון, הכיסא, חלק חשוב ביותר שללא אחד איכותי כזה נגמור כולנו עם כאבי גב מטרידים, אז כמה כסף זרקתם על הכיסא ? אני כרגע על כיסא נחמד שעלה בזמנו 300 ומשהו שקל, אבל הוא הלך כפות ועכשיו קונים חדש ! ד"א, אשמח לשמוע המלצות למקומות (ולא אופיס דיפו או דרעק כזה, אני מדבר על סחורה אמיתית)

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

http://entertainment.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=poll.results&id=3675 :-X

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Selinko,

http://www.angelfire.com/vt2/g_hols/Niceguy

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Decktor,

אני צריך להגיע לתחנת משטרה היום (לא משנה איזה) אני גר באיזור כצנלסון בגבעתיים ואני לא תלוי באוטובוסים אבל מומלץ שזה יהיה כמה שיותר קרוב תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני חושב שהמשקאות של וירג'ין רגילים כמוכל משקה מוגז אחר ... כמו סודה קלאב (בטעמים) .

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים