כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
לפני כחודשיים רכשתי מארז של Thermaltake מדגם: Xaser III V1000A Super Tower השחור. הוא מלא בכל טוב(7 מאווררים , מסילות , חלון , פאן באס ..וכו'...) הוספתי לו: 2 מאווררים עם אולטרה כתומה , נורת ניאון כחולה בחלון , מגירת קירור לכונן קשיח , גוף קירור של זלמן , כבלים מעוגלים , לוחות קירור לזכרונות. עכשיו אני נורא רוצה להתחרות בתחרות המודינג של גימר ושל HWZONE אבל רציתי לדעת אם זה למודינג קנוי גם או רק למודינג תוצרת עצמית?????? ואם בכלל יש לי סיכוי עם מודינג זה לזכות באחד מ-30 המקומות הראשונים????!!! אני ישמח אם מישהו יענה לי בהקדם!!!!
-
- 47 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מזל טוב לחברי הטוב תום חן כולכם מכירים אות כ ארמגדון או כהכותב באנגלית . היום מלאו לנער 17 . מאחל לך שאימך לא תסגור לך את ברז השדרוגים הבלתי פוסק . ושוב מזל טוב את מסורת השפנים הקופצים אני משאיר לשאר חברי הפורום .
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יש לכם מושג ? חיפשתי בזאפ לא מצאתי גוגל לא עזר לי עריכה: כמה אופנועים כאלו אמורים לעלות בערך ? (יד שניה)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
די ישנים.. עם מגירות סקזי וג'יגות של זכרון וכאלה ואין לי מושג מה לעשות איתם. למישהו יש חומר קריאה על כאלה דברים? הסבר מה זה מה יהיה נחמד..
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מזל טוב ליונתן McChicken Luther מהפורום !! הוא בן 16 היום!! מזל טוב עד 120 אחי, עושר, אושר, כל מה שתרצה ;D כמסורת הפורום, שפנפנים.. :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: אהה רק רציתי לציין שאני ושגיא (רוקפורד) רצינו להקדיש ליונתן את השיר "יומולדת" של קובי פרץ.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי פרסום מהאתר גיימר על כל התחרויות והדברים שיהיו באותו היום בסוף הפרסום היה כזה כתוב "בחסות: נטויז'ן הד-ארצי גיימר בלה בלה בלה בלה אבל היה חסר שם משהו.. מה עם הפורום שלנו הוא לא משתתף?! שיפרסמו גם אותו חוצפה לדעתי :mad:
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
http://absolutelyagency.com/asp/per.asp?pcode=110857&kod=a3960377&pic=1 תסתכלו על הסעיף Weight, מזה, מה היא מוצר שמודדים אותה לפי Lbs? WTF?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איך עובדים על אנשים שלא מבינים הם לא מתביישים לקחת על הח*א הזה 9.99 (דולר$)
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ושמעתי גם על עוד איזה הגרלה או שמהו, שאמור "לפצות" אותנו התלמידי עם הורדת המיקוד.. אני לא זוכר על מה בדיוק הם דיברו, יכול להיות הגרלה של מקצועות שלא נעשה כמו פעם והמגן יהיה הסופי.. אם משהו יודע מה נסגר עם זה... צחי
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
http://www.max-tuning.com/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=12&TopicID=9429&PagePosition=1
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם כן מי ואיפה אתם משרתים..... ספרו קצת..... למשל אני חייל כבר חודש וחצי, סגרתי 21 יום וסוף סוף אני בבית..... אני טירון של פלס"ר 7 (עם משהן מכיר את היחידה). אני עובר את הטירונות שלי ב בא"ח1" פלס גולני בבקעת הירדן....!!!
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ככה בפורומים אחרים ראיתי שמשחקים במשחק הזה גם החוקים הם : כל אחד כותב 3 מילים לא יתר וצריך להמשיך את הסיפור. אני מתחיל: היה היה פעם..
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ל Armageddon יש עוד יומיים יומולדת, אז בגלל שאני משועמם קשות פתחתי לו דיון עכשיו :funn::funn::funn: מזל"ט
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
-
לא יודע באיזה פורום לשים את זה בדיוק , אני צריך בערך 3 קילו . לא נראה לי שזה חומר לא חוקי , אז אם מישהו יודע , אודה לו אם יוכל לעזור לי בעניין .
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן שאני מעיין להנאתי בwww.hofesh.org.il אני נתקל בכתבה על דילוגים בתנ"ך ומשהו על משמעות נסתרת או משהו כזה. קבלו: http://www.hofesh.org.il/religion_merchants/diloogim/skips.html הבעיה היא שלא הבנתי איך הוא הגיע בדיוק לכל מה שכתוב שם ומה הקשר בין הדילוגים לגמטריה. בקיצור, מישהו יכול להסביר לי את זה? :-\
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
טוב אז אני אקדים בכך שהמאמר שסרקתי לכם עכשיו הוא מאמר שקיבלתי בשיעור אזרחות ע"י המורה שלי, שאני חושב שהוא הבנאדם עם הדעות הכי שמאלניות שאי פעם פגשתי ושמעתי.. שתבינו שהוא פעיל במפלגת חד"ש !! (מפלגה שמורכבת בעיקר מערבים..). לעיקרו של עניין: הוא הביא לנו מאמר בכיתה שאני בטוח שלחלקכם, או אפילו לרובכם יגרום משהו (בין אם זה פליאה, עצבים, הרבה עצבים, או אנערף מה..). זה מאמר שכתב אילן פפה , הסטוריון שמאלני (כל כך שמאלני שאף אוניברסיטה בארץ לא מוכנה לקבל אותו כי הוא נוגד הרבה דברים "ישראלים" אם אפשר לקרוא לזה כך..) במשפט על המאמר: הוא מציג "עובדות" חדשות על מלחמת העצמאות (מה שאילן פפה קורא "מלחמת 48") ועל היישוב העברי שהיה בא"י.. אז מעניין אותי מה אתם חושבים על המאמר המסי…
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב אז אני אקדים בכך שהמאמר שסרקתי לכם עכשיו הוא מאמר שקיבלתי בשיעור אזרחות ע"י המורה שלי, שאני חושב שהוא הבנאדם עם הדעות הכי שמאלניות שאי פעם פגשתי ושמעתי.. שתבינו שהוא פעיל במפלגת חד"ש !! (מפלגה שמורכבת בעיקר מערבים..). לעיקרו של עניין: הוא הביא לנו מאמר בכיתה שאני בטוח שלחלקכם, או אפילו לרובכם יגרום משהו (בין אם זה פליאה, עצבים, הרבה עצבים, או אנערף מה..). זה מאמר שכתב אילן פפה , הסטוריון שמאלני (כל כך שמאלני שאף אוניברסיטה בארץ לא מוכנה לקבל אותו כי הוא נוגד הרבה דברים "ישראלים" אם אפשר לקרוא לזה כך..) במשפט על המאמר: הוא מציג "עובדות" חדשות על מלחמת העצמאות (מה שאילן פפה קורא "מלחמת 48") ועל היישוב העברי שהיה בא"י.. אז מעניין אותי מה אתם חושבים על המאמר המסיט (לד…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
ספורט - נחשב כיחידה או לא? אני יודע שחייבים ציון עובר כדי לקבל תעודת בגרות אבל האם זה נחשב יחידה? אני מבקש רק מי שבטוח שיענה תודה רבה