עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני טס לאיטליה בקרוב ובין השאר אבקר ברומא. רציתי לדעת אם יש מקום\ מקומות כלשהם בהם אני אוכל לבדוק\ לקנות נתב\ סוויץ' \ אנטנה לאלחוטיות וכדומה. אני יודע שהסיכויים קלושים אבל עדיין כתבתי פה. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Started by MATOK,

שלום לכולם. אח שלי טס לארה"ב עוד שבועיים ויש לי תקציב של 400$ איזה רכיב למחשב חוץ מכרטיס מסך כדאי להביא משם?

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by elad the master,

טעות לנעול.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by ^DaRk-MiNd^,

1 - http://news.yahoo.com/s/eo/20050525/en_movies_eo/16622 2 - ז http://www.ananova.com/news/story/sm_1409211.html?menu= הכי אהבתי את הציטוט ובלי ספויילרים על הסרט, לא כולם ראו!

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by moshe_ha,

תגידו אם קניתי מחשב חדש ואני רוצה להוסיף חלקים מהישן אז אני פותח תחדש אז הלכה האחריות הכללית? כי מישהו אמר לי שזה ככה...

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
    • 6 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by Dvich,

מישהו יודע מה המחיר של הPSP בסין בדולרים או שקלים? האם אפשר לעדכן לו את הקושחה לגרסא האנגלית? האם הכיתובים על המכשיר עצמו הם בסינית? תודה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by B0necrack3R,

האלן אני עושה קורס של אבטחת מידע בחיל המודיעין.. היתי מאוד מעוניין בגאמא (קורס ממ"ס שמתנהל במקביל לקורס אבטחת מידע) ,אז הלכתי למפקדים של ממס וביקשתי להצטרף הוא שאל אותי איזה ידע יש לי ואני די הרשמתי אותו. הוא דיבר עם המפקדת שלי שתוך זמן קצר זימנה אותי לשיחה. קיצור היא אמרה לי שאני מאותר לתפקיד מיוחד באבטחת מידע הקשור למחשבים ואני אקבל הרבה הכשרה בזמן השירות. בנוסף לזה היא אמרה שבכל מחזור יש "מחשביסתים" כמוני שבוכים על הקורס ובסוף מגיעים לתפקידים מאוד מעניינים ואומרים לה תודה.. :s05: אז אני בדילמה.. האם מישהו !מכיר! את ענף אבטחת מידע ויודע משהו על תפקידי מחשבים איכותיים שאפשר להיות בהם שם? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  8. אני לומד עצמאית ורוצה לגשת למבחנים באופן עצמאי היכן המקום הכי זול והכי קל (אם אתם מבינים למה אני מתכוון)לגשת למבחני הסמכה אילו אשמח גם לשמוע טיפים ועצות בתודה מיכאל

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  9. Started by nehmia,

למשהו יש אתר טוב שאפשר להוריד ממנו ההרבה פונטים???

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by urielka,

של ימחר מבחן במחשבים ויש שם אוטמטים (מחסנית,רצפים,תכונות והוכחות). אני יודע מחסנית ,רצפים והוכחות אבל אני לא מבין מה זה תכונות ואיך מוכחים שזה רגולרי למישהו יש חומר או הסברים ודוגמאות על זה?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  11. כי אני מחפש איזה סרט אימה שדסרנט וושינגטון שיחק בו ואני לא מוצאאא... אולי תוכלו לעזור לי... :s05:

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  12. Started by re5pect,

שלום, למישהו יש ניסיון עם החנות הזאת: http://www.mono1.co.il/ מבחינת שירות, איכות,אחריות וכו'

13. Started by uriya,

שלום לכולם כולן לכל העוסקים בדבר..... אני כבר פה כמה חודשים ועדיין לא מצליח להבין (אני מבין אבל מתפלא) איך יש לכם כמות ידע כזו??? הרי האנשים פה הם בסביבות בין ה-15 ל-30 של חייהם ואיך יש לכם כ"כ הרבה ידע, ז"א אני מסתכל פה על תשובות של אנשים וזה פשוט מדהים............ תאמינו לי, אם הדור הצעיר יאמץ לעצמו את היכולת ללמוד ולהשקיע כמו כמה אנשים כאן אז המצב שלנו ממש אבל ממש טוב מבחיה אינטלקטואלית וטכנולוגית ו- א נ י ל א צ י נ י ממש ממש לא חזק ואמץ לכולם :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by Kurt,

האיבר הכללי של סדרה: an = n2 - 8n -20 וצריך למצוא את האיבר החיובי הקטן ביותר בסדרה עכשיו רשמתי n2 - 8n - 20 > 0 , פתרתי את האי שיווין (השוויתי לאפס ופתרתי משוואה ריבועית) ויצא שבמקום ה10 הערך מתאפס, ז"א a10 = 0 עכשיו הפיתרון של האי שיוויון יצא שהסדרה גדולה מאפס בכל איקס למרות שזה לא נכון מישהו יכול להצביע על הטעות?

15. אני גולש באתר הזה גבר קרוב ל3 שנים וזב זמן רב מעניין אותי מי יש לו הכי הרבה הודעות בפורום אז מה דעתכם לדרג את 10 הגדולים??? ראתי של - VATOS L יש יותר מ 10000 הודעות!!! וגם כל בעלי ההודעות באלפים יוכלו להיראות!וגם לספר על כמה שנים או חודשים הוא כבר פה!!! LET THE SHOW BEGIN

16. תודה

17. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם אני מעוניין לבצע משהו (שיתכן וחלק יחשבו שהוא מעט מוזר) וזה להקליט את הרדיו. אני מעוניין בשבוע של הקלטות על המחשב שלי, כלומר הקלטה של יום ראשון מ 8:00-22:00, שני...וכן הלאה. יש דרך לבצע זאת, כך שההקלטה תהיה באיכות טובה (עד כמה שאפשר כמובן בהתייחס לתנאים והאיכות של שידורי הרדיו..) ויהיו לי 7 קבצי MP3, אחד לכל יום בשבוע? הבעיה הכי גדולה פה היא שלפעמים המחשב שלי בתנועה ולא נמצא דלוק או כבוי בשעות האלו. האם יש פתרון שיתאים למצבי?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  18. תוכנית מצחיקה ממליץ ליראות

19. Started by תחמן מתימן,

שלום אני מעביר מלא קבצים, רציתי לדעת האם השימוש בבלוטופ עולה לי כסף?

20. Started by Sex$Booster2007,

שלום לכל חברי הHWZONE קוראים לי רומן ונרשמתי הרגע לפורמים לאחר שהייתי כבר שנתיים בTRADEZONE ומכרתי הרבה חלקים(תקינים) ומדי פעם אני קורא חדשות באתר, ד"א קרדיט ענק לכל בוני ותומכי האתר העבודה שלכם מתעלה על עצמה!!! פשוט אתר מצויין!!!! חוץ מתקלות לפעמים בTRADEZONE לא נתקלתי בשום בעיה, טוב חחח אני אני NOOB חפש בפורמים פה חח. ;D

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  21. Started by Aviv C,

מישהו יכול להביא לי לינק להוראות מפורטות של תיק הפרוייקט ליחידה אחת (HTML, JavaScript, ASP)?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by mrsph666,

תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  23. Started by ZeppeliN,

אז ככה, אני עולה לכיתה י' ואני אלמד במגמת טכ"מ (לפי מה שהבנתי הרבה שעות). אני בנוער העובד והלומד מכיתה ד' ותמיד חשבתי שאני לא ארצה להדריך אף פעם. עכשיו אנחנו קרובים לתחילת שנת הלימודים ושנת הפעילות. אני הייתי בטוח שלפחות איזה 50% מהחברים שלי לא ידריכו, ונוכחתי לגלות שאולי מתוך איזה 30 חברים שבנוער העובד, רק 5 לא מדריכים. אני בבלבלות, ואני לא יודע אם להדריך או לא. מצד אחד - זה חוויה, ואני בטוח שבסופו של דבר אני אהנה. אבל מצד שני, זה ילדים בכיתה ד', ואני ממש גרוע בכל העניין הזה של ההדרכה\חינוך. מה גם שאני לא בטוח שאני ארצה "לבזבז" את כל הזמן החופשי שלי על זה. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  24. יש לי איטיות באינטרנט והתקשרתי אליהם והם אמרו שיש להם בעיה שם... לעוד מישהו את הבעיה? (עד שאני פתחתי את התראד הזה, כמה זמן לקח... :-\)

• 3 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים