עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by x-dude,

בערוץ 3,למי שמעוניין ושכח או למי שלא יודע.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  2. תביאו לי אתר שמראים שם ערוץ 22 ו10 או אחד מהם

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  3. http://www.betisweb.com הצביעו NO ויאללה פרננדס לביתר עונה הבאה!!!!!

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  4. נכון יש את המכוניות המפורסמות האילה שכולם שמים בחתימות שלהם? יאנטו מצויירות כאילה, יש כמעט את כל הדגמים.. מישהו אולי יודע את האתר של המכוניות האילה?? אני חייב את זה ממש דחוף לעבודה! תודה מראש הנה דוגמה למכונית דומה: http://images.google.co.il/images?q=tbn:0Z_vk_oxEYMJ:home.cfl.rr.com/kapanyko/Misc%2520Icons,%2520Pictures/Cartoon%2520Cars/Aqua.jpg

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by Alduin,

למי שיש HOT בטח יצא לראות את הפרסומות לערוץ החדש שלהם HOT Xtra. חלק מהפרסומות הם על הסידרה "הסמויה" ובזמן הפרסומת יש איזה שיר שמתנגן ברקע עם מנגינה מאוד קצבית, משהו אולי מכיר את השיר?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  6. אני מרכיב משקפיים מכיתה ז'. במשך כל השנים קיבלתי מרשמים מאופטומטריסטים והיה בסדר גמור. לאחרונה התחלתי להרכיב עדשות מגע ואני מרגיש שאין חדות כמו במשקפיים. אפילו לא קרוב. אני שומע דעות חלוקת לגבי מקור קבלת המרשם. מצד אחד אומרים שרופא עיניים בעל ידע רב יותר בתחום, מצד שני אופטומטריסט בעלי יותר ניסיון מעשי. עדשות מגע זה עניין יותר רגיש מסתם משקפיים וחשוב מאד לקבל בדיקה מקיפה ומקצועית. השאלה כמה רופא עיניים מנוסה בתחום עדשות מגע. מה אתם אומרים? למי יש ניסיון? על איזה חברות של עדשות אתם ממליצים? שמעתי דברים מאד טובים על ג'ונסון & ג'ונסון.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by love-its-my-name,

שלום, לפני משהו כמו חודש מישהוא הביא פה קישור לאחתר שמסביר דברים בפיסיקה ... חיפשתי את האתר הזה שוב אך ללא הצלחה... מישהו יכול לעזור לי? האתר היה מלא בהסברים בוידאו שהסבירו על חורי תולעת תאורית המיתרים ועוד כמה דברים.. אשמח אם תעזרו לי תודה מראש וביי

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  8. הם נותנים במתנה DISK ON KEY. מישהו קיבל?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by PhP dUdE,

http://www.cnn.com/SPECIALS/2003/iraq/forces/weapons/index.html נראה נחמד.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by KingYog,

מישהו יודע מה היא שעת השידור של המשחק?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  11. ^^^^ האם יש איזה אתר שמציג את כל האירועים שיש בגני התערוכה ואירועים שיהיו?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  12. Started by kilom,

הדיסק נקנה לפני יומיים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  13. Started by Royz,

היי יש ל HWZONE ערוץ?? אם כן אז איפה? (למה יש לי תחושה שהולכים להתעצבן עליי? :\)

14. Started by Lirux,

אני טס היום לתורכיה. רציתי לדעת אם יש בדיוטי פריי או באיזה חנות בטרמינל חנות עם חלקי מחשב (אני צריך כרטיס קול) אז יש או אין?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  15. אני טס בעוד שבוע לאירופה לאוסטריה ומינכן. יש שם חנויות מחשבים? בטוח שכן. אני רוצה לקנות משהו למחשב, מה כדאי? HD RAM? מקלדת? כרטיס מסך? מעבד? רמקולים? כרטיס קול? יחסית זול באירופה? כדאי לקנות מקדלת בדיוטי פרי? תמליצו לי, אם כדאי לפתוח אשכול בתת קטגוריה אחרת תגידו לי. תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by לילי123456,

שלום יש פה מישהו שהתקבל לממר"מ שמתחיל ב18.9?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by Burned,

מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שאני אוכל לשמוע איתה שירים ולסדר אותם, לשנות פרטים בקלות ויעילות? יש עוד תוכנות חוץ מITUNES?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  18. כמו כרטיסיי מסך,מעבדים,זכרונות וכו?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by quepasa,

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול האם יש לסוג הכבל (לא איזה מחבר יש לו בסוף אלה מיאזה חברה הוא יוצר איזה חומרים וכו' )יש השפעה על ביצועי המחשב צריכת חשמל וכו' והאם יש חברה או סוגי כבלים ממלצים יותר בתודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by nnfyrbsnss,

מישהו צריך להעביר לי 10$ לpaypal שלי (הרגע יצרתי), אני חדש בזה ואין לי מושג איזה פרטים למסור לו.. תודה.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by ForresT,

אוקי סופרטורנטס סגור(מישו יודע למה?) אז החלטתי להירשם לטורנטבייטס.. ישבתי כמה זמן ועשיתי רפרש וזה העביר אותי לדףהרשמה איזה 6 פעמים ולא משנה כמה מהר הקלדתי זה תמיר אמר לי אחרי זה שמספר המשתמשים הגיע ללימיט מישו יודע אם אני בכלל יצליח להירשם ככה? נמאס להוריד מפאבליק

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by moshe_ha,

?

23. Started by תחמן מתימן,

שלום אני מעביר מלא קבצים, רציתי לדעת האם השימוש בבלוטופ עולה לי כסף?

24. Started by A-10,

שלום לכולם ! הנה לכם קצת מהמתרחש במרוץ החם והמטורף ביותר כרגע, מרוץ ה - A.I . https://www.ynet.co.il/digital/technews/article/byupaujhc?tbref=hp שלא לומר, מי יביא עלינו את הקץ ?

דיונים חדשים בפורומים