כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
-
שלום ,אני רוצה להזמין את הסרט הזה מההוט תכף אז רציתי לדעת אם זה שווה צפייה?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני צריך חלקים למחשב יש כאן מישהו מאזור המרכז שיש לו?? תודה מראש, מתן.
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי איזה שיר בפלייליסט ששמעתי אותו ואני חייב לשמוע אותו שוב, ואני פשוט לא מוצא אותו (הוא תקוע לי כבר שבועיים בראש, מאז שפתחתי את האשכול על זאת שאני הולך לנחם אותה בשבעה, כל השבעה שרתי לעצמי את זה :\) כל מה שאני זוכר זה שהפזמון התחיל במשהו כמו silent weeeeel ויאוו אני לא מוצא את זה בגוגל או באייטונס וגם ניסיתי באתר שמוצא לפי הקליקים ואני פשוט משתגע! תעזרו לי חבר'ה! זה אמור להיות בסגנון רוק-מטאל תודה עריכה: אני חושב שזה Alter Bridge או Element Eighty, אם לא אז בסגנון
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת כיצד עובד זכיות יוצרים באינטרנט, למשל העלתי עיצוב מעניין, שבבוא הימים יכול להיות מודפס על חולצה, אך חשוב לי שרק לי יהיה את הזכות להדפיס לפרסם לצלם וכו' וכו'... כיצד זה עובד באינטרנט ובכלל. מי הגורם האחראי על זה במדינה? תודה רבה....
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
דייב שאפל כל כך שולט :lol: http://www.youtube.com/watch?v=Kj3AbdFkVx4
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אחרי שסאגת הבחירות תמה, כנראה לזאפ לא היה מה לפרסם ולכן הם החליטו שהגיעה הזמן לפרסם את המתמודדים של תוכניות הריאליטי בארץ http://zap.co.il/special/models_special.aspx?sog=G-Reality
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
יענו יכול להיות דומיין כזה?: www.whatareyouwantmotherfuckerasslickerpussyeaterasshole.com
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת כמה לא עוברים תקצד בערך ואותו דבר בקשר לקורס שכבר בתוך הצבא..
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלחתי פרויקט לפני כמה ימים, בסוף כתוב "הפרויקט הועלה בהצלחה ומחכה לאישור, כמה זמן לוקח האישור הזה?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם. אח שלי טס לארה"ב עוד שבועיים ויש לי תקציב של 400$ איזה רכיב למחשב חוץ מכרטיס מסך כדאי להביא משם?
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון כל שיר שאני מחפש אתם מוצאים לי בלי בעיה. לכן החלטתי להטיל עליכם משימה לא כל כך קשה ולהגיד לי מה השם של שיר מסוים (דיי מפורסם). השיר הוא של מדונה. אני חושב שעד כה הוא הכי חדש שלה. אחד מהמשפטים שחוזרים בו הרבה הוא every little thing that you say or........ i gonna ***** on you פשוט אני לא זוכר את כל המילים. השיר עצמו הוא דיי קיצבי וכאילו בשיר מדונה כל הזמן מדברת על כמה שהיא חושבת על איזה דפוק אחד (כמו 60% מהשירים שיש היום). אשמח אם תגידו לי מה השם שלו.(אני חושב שבזמנו תמיד ESC עשו לו פירסומת או משהוא דומה) ועוד דבר. שמעתי את השיר feel allright של sean paul ועוד איזה DJ ששר איתו שם. אני דיי אהבתי אותו. מה אתם חושבים עליו?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
באתר של אסוס לא מצאתי.. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ריציתי להעלות תמונה אבל היא נמחקה לי בקיצר שני הנשקים עולים 12000 ונראה לי מקבלים אותם מ שלב 120 בערך אחד זה SNIPER ועוד אחד FUSAIN או משהו כזה קיצר משהו חבל על הזמן מפלצות של נשקים
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס לשם דרך האימייל (כשיש הודעה חדשה) אז פיתאום זה כותב לי Please try again. If you come back to this error screen, report the error to an administrator. מה קרה?
-
למי שיש HOT בטח יצא לראות את הפרסומות לערוץ החדש שלהם HOT Xtra. חלק מהפרסומות הם על הסידרה "הסמויה" ובזמן הפרסומת יש איזה שיר שמתנגן ברקע עם מנגינה מאוד קצבית, משהו אולי מכיר את השיר?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי חברה תאמינו או לא ! אני טססס לסין !!! חח קצת חופש מהצבא ! תמיד טוב... רציתי לשאול את מי שיודע מה המחירים שם כי חשבתי לקנות חלקים ! למחשב ! אולי לחדש כמה דברים ! אז מי שהיה שם ומכיר חנויות בעיר הבירה אז זה יכול לעזור לי ...!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני לא מבין למה עשיתם דבר כזה? כבר אין על מה לעשות כתבות? הכל נשמע כמו בולשיט 1 גדול..
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
רכשתי מחשב בחנות SKYPC בראשון לציון ואני לא מקבלת את השירות שהובטח לי מהם, עם מי אפשר להתייעץ??
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה לקנום ספר תבים לצ'לו של הלהקה אפוקליפטיקה ובשום מקום אין ....איפה אני מוצא
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בהתייחס לת'רד הבא - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=59560.0 פורסם שם לינק לספר של סמי זעפרני בנושא התמרות פוריה. מאחר והלינק מת, הייתי שמח לקבל ממישהו לינק תקין
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש ניסיון עם החנות הזאת: http://www.mono1.co.il/ מבחינת שירות, איכות,אחריות וכו'
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום, כשראיתי "שש עם עודד בן עמי" היה אצלו חוקר שגילה זן חדש של שפעת, האם זה נכון? אין לי כתבה להראות לכם sry אולי מישהו מצא? סביר להניח שזה נכון מה שהוא אמר כי אני חליתי לפני חודש כמעט בערך כמעט שבוע.... ועוד פעם לפני שבוע חליתי בערך שבוע... יומיים/שלוש היה לי חום ושבוע שלם צינון ושיעול (עדיין לא עבר לי, אין עוד הרבה)... אפילו ידיד שלי מהכיתה חולה כמעט שבוע, כנראה משהו חמור, פעם הייתי מתרפא בקלות, היום זה לא רק שזה קשה להתרפאות אלא זה קרה לי פעמיים בחורף.... מה שלא קרה לי בחורפים הקודמים. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-