עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by BoRIS,

לא ממש מצאתי פורום מתאים לכתוב בו את זה, אז אני כותב פה... אנשים עם כרטיסי טלויזיה, אתם יכולים בבקשה להקליט בשבילי את הפרסומת של "זוגלובק - טרי פעמיים"? אני צריך את זה למחשב... (אם יש באפשרותכם להקליט רק את האודיו של זה אז זה אפילו עוד יותר טוב) טודא מראש!

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  2. דגמי אייפון 14 שיימכרו בארה"ב יגיעו בלי סים פיזי. זהו מהלך שישפיע באופן גורף על כל ספקיות הסלולר בעולם, שכבר נערכות לעידן ללא כרטיס סים. מה המצב בארץ?לכתבה

3. Started by tomer_m19,

שבוע טוב, השבוע התקנתי את Buzz , והיה רשום לי שיש לי עוקב אחד, ועכשיו רשום לי 0. זה אומר שהמשתמש הוציא את המעקב שלו אחריי? או שזה מראה שהוא עוקב אחריי רק כשהוא מחובר? אם הוא לא נמצא אצלי בעוקבים אז לא יופיעו לו הפרסומים שלי? תודה.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  4. ענקית הטכנולוגיה מכריזה על הדור הבא של מודל הבינה המלאכותית שלה, המציג יכולות מהפכניות בהבנה והפקה של תוכן מסוגים שונים, לצד סוכנים חכמים ויכולות מתקדמותלכתבה

5. Started by the king2006,

תגידו יש למישהו תבעיה הזאת בצ'ט של נענע???? בא X בחלון תודהה

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  6. Started by J0n1,

הבנתי שיש/שיהיה נגן MP3 שיסדר/מסדר את המוסיקה בצורה של גלקסיה, שכל כוכב זה מצב רוח (שמח,עצוב,קצבי,עייף וכו') וככה אפשר לשמוע מוסיקה בכל מצב רוח שיש לך בלי להתחיל ליצור פלייליסטים. מישהו מכיר משהו כזה למחשב? תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by xtract1,

יש לי פייר פוקס 1.5 ווידאו (כמו שידוע לכם אולי) הוא לא יכול לנגן...או שהוא מעביר לי לוינאמפ או משו כזה... השאלה אם אפשר שהוא ינגן אתרים שיש בהם וידאו (ראו קישור לדוגמא) בלי להעביר לי את זה לוינאמפ או לMP ואני אשמח אם תוסיפו קישור להורדה של איזה פלאג או משו. תודה. קישור לוידאו: http://video.nana.co.il/?SectionID=1008

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by apple lover,

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=733&msgid=51881085 זה אמיתי והיא בת 17 חחחחחחחחחחחחחחח עריכה: ראיתי שכבר פתחו סליחה לינעול

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  9. הפרק השלישי בעלילותיו של גיבור העל הפטריוטי מכולם מרגיש יותר ויותר כמו פרק נוסף בסדרת סרטי הנוקמים, וזה נהדר לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-בטריילר-הבומבסטי-הראשון-ל-captain-america-civil-war/

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  10. נשבר לי מהוט! איך הטלפון של נטוויז'ן שהוא בשקל ליום? איך התשתית/ספק של סלקום? ואיזה תשתית יש היום חוץ מהוט ובזק?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  11. היי חברים, אני מעלה את הסקר כי בעקבות הצלחת הכנס הקודם שלי, אני מארגן את כנס StarCon2. אם אתם מתעניינים בחקר החלל ו-Star Trek, אני מזמין אתכם לבוא לכנס על מנת לשמוע הרצאות מרתקות ולקבל תשובות לשאלות שלכם. האווירה בסבבה, הקהל מורכב ממדענים ממגוון תעשיות החלל בישראל, אנשים העוסקים המדע ובעלי מקצועותלא קשורים. המשותף לכולם? כולם נשבו מקסם של סדרות וסרטי "מסע בין כוכבים" לאורך השנים ובאים כדי ליהנות, לשאול ולעשות Networking מקצועי. הגילאים נעים בין בני נוער עד לחבר'ה בני 60 שהיו בני נוער בעצמם כשהסידרה הראשונה שודרה בשנות ה-60. הצטרפות לדף הכללי של כנסי StarCon https://www.facebook.com/StarCon972 דף הכנס https://www.facebook.com/events/287144588081958/ דף ההרשמה לכ…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by rockerr,

למישהו יש מושג למה הנורית ההצהובה מהבהבת כל הזמן כשהוא עובד? הוא גם לא מקרר משהו חדר קטן...יש קשר?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  13. אורח רועי מייקל שפי
    Started by אורח רועי מייקל שפי,

ממצב אני המחבר של 'הדרך של יובל'. ואחרי שנתיים של כתיבה ועריכות, יש לי סיפור פנטזיה בשני חלקים כתובים. עכשיו, כמו שחלקכם יודעים, הסגנון שלי מעט ייחודי. והמקבילים שלי היום הם: אילן הייטנר. כן זהו. וזה לא שאנחנו כותבים דומה, אבל אין עוד למי להשוות ושנינו אומרים קוקסינל מדי פעם. יש כמה הצהרות שאני רוצה לצאת בהן, ואני די בור, במיוחד בהתחשב בזה שאני לא ממש קורא ספרים, ובמיוחד לא יצא לי לקרוא פנטזיה. הספר שכתבתי הוא הראשון שקראתי. הבעיה שלי בגדול היא שהוא לא יובל, יובל עשה המון רעש בארץ וגרם לציפיה עצומה מהספר השני. והוא פשוט לא הולך לספק את אותה החוויה... וזה מובן. אבל מאוד קשה לי עם זה. לצורך פרסום ושטויות אני רוצה להגיד שזה ספר הפנטזיה הדפוק ב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Kingbenyakrik,

היי, מחפש האקר עבודה רווחית מאוד לטווח ארוך מעוניין? או מכיר מישהו? ליצירת קשר: mickycohen@protonmail.com

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by Lia Shaked,

לא מצליחה לפתוח ולהפעילמאת הטאבלט.צריכה דחוף רום.אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  16. הפרש המחיר בין האייפד בארץ לארה"ב הוא כ- 700 ש"ח(לגרסא של ה32 ג'יגה) האם לדעתכם זה שווה את הכאב? בנוסף יש לי שאלה בקשר ל3G ואיך זה עובד בדיוק... נגיד ואני קונה בארץ, אני יכול להשתמש במכשיר גם כטלפון? או שרק נותן לי אינטרנט על חוטי? הבנתי צריך מיני-סים בשביל המכשיר במידה ואביא אותו מחו"ל חברות הסוללר יתנו לי סים בשבילו? ובכלל כשאני קונה אותו בארה"ב יש עסקאות עם החברות סוללר המקומיות. אני לא חייב לקחת אותן נכון?

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  17. אתם יודעים איך לקנות מודם ? אז אם לא Ynet יסבירו לכם איך עושים זאת נכון... רק חבל שהם כותבים כאלה שטויות לפעמים... :

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  18. Started by payback,

זה גיוס קרבי. לאיזו יחידה אתם הולכים, אתם כבר יודעים? ??? ( אני חריג - כלל צה"לי, פרופיל 72, בן יחיד )

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  19. לחברת עיצוב השבבים הבריטית תפקיד מרכזי במהפכה הדיגיטלית, וכל ענקיות הענף מחזרות אחריה ■ "שווייץ של תעשיית הטכנולוגיה" צמחה לרמה שבה כמעט כל חברות התעשייה משתמשות בעיצוביה — והשבבים שלה נמצאים בשלל מוצרים, מסמארטפונים ועד מחשבי ענקלכתבה

20. המשקפיים החדשים של שיאומי, Mijia, כוללים מספר מצלמות, בהן מצלמת 50 מגה-פיקסל ומצלמה פריסקופית, לצד מסך מיקרו-OLED בעל בהירות גבוהה במיוחד. המחיר: כ-1,250 שקלים, אך כרגע הן לא צפויות להימכר מחוץ לסיןלכתבה

21. Started by Holography,

של ה-Ramones כמו שיש לבחור בקליפ הזה מתנה לחבר, תודה.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  22. הכוונה היא לרמקולים 2.1 של מחשב. יש לי טלויזיה של סמסונג דגם F5000. חיברתי את הרמקולים ל-audio output ושומעים סאונד גם מהרמקולים וגם מהטלויזיה. בחרתי בהגדרות הטלויזיה ב"רמקול חיצוני" ושומעים רק ברמקולים החיצוניים, אבל הבעיה היא שלא ניתן להגביר ולהנמיך את הסאונד דרך השלט של הטלויזיה אלא רק ידנית. קניתי כבל צד אחד-RCA זכר (אדום ולבן) צד שני-3.5 מ"מ נקבה. חיברתי את הרמקולים לטלויזיה באמצעותו אבל לא שומעים בכלל מהחיצוניים, אלא רק מהטלויזיה עצמה, כלומר זה לא עשה שום דבר. מישהו מכיר דרך אחרת? בטלויזיה של ההורים שלי (סוני) חיברתי רמקולים ליציאת האוזניות וזה אוטומטית מכבה את הסאונד של הטלויזיה ומפעיל אותו דרך הרמקולים החיצוניים וגם ניתן להגביר ולהנמיך דרך השלט של הטלויזיה. א…

• 0 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.