כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,550 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי תוך כדי שיטוט , בכתבה מעולה ומקיפה על שידרוג המחשב - מה כדאי? לוח אם (צ'יפסט) או כרטיס מסך או מעבד... לקחו משחקים מכל הג'נרים (סימולטורים,RPG,FPS,RTS וכו') ובדקו. הם מסבירים שם גם קצת על מונחים, ומה המשחק עצמו דורש ובקיצור שווה קריאה, גם אם אתם לא ממש מתכננים שידרוג כרגע (אני לא מאמין שיש אחד כזה כאן ;D ) יאללה, תהנו http://www.aceshardware.com/read.jsp?id=50000356
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היום בבוקר (לפני שעתיים) פתחתי את התיבת מייל שלי, שרגילה לקבל כל יום ספאמים, וקיבלתי הודעה שבידרה ועצבנה אותי בו זמנית. הכותרת של ההודעה הייתה: Iba, have mailbox overload by spam and viruses ? xrimmqqb lxm pf והספאם היה לתוכנה שאמורה להפסיק את הספאם. אז שאלתי את עצמי, למה תוכנה שאמורה למנוע את הספאם, עושה כזה בעצמה? מה"רשימת תפוצה" אין אפשרות לצאת, את התוכנה לא הורדתי כמובן, גם באתר התוכנה אין שום אפשרות לצאת מהרשימת תפוצה המפוקפקת הזאת וגם התוכנה עצמה (לפי תמונות שמפורסמות באתר הבית) מפוקפקת ביותר ואני לא אתפלא אם היא אוספת מידע ושולחת אותו הלאה. שם התוכנה הוא: Spam Remedy באותו עניין: אם מישהו נתקל באתר כוורת, אני מקוה שהוא לא נרשם לשם, לפני שהאתר ירד אספו את הכ…
-
צריך שמות של שירים\אלבומים בסיגנון של POP\RAP לדוגמה כמו 50 Cent,Eminem וכאלה אם אפשר תביאו את שמות השירים המדויקים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
טוב אז אני אקדים בכך שהמאמר שסרקתי לכם עכשיו הוא מאמר שקיבלתי בשיעור אזרחות ע"י המורה שלי, שאני חושב שהוא הבנאדם עם הדעות הכי שמאלניות שאי פעם פגשתי ושמעתי.. שתבינו שהוא פעיל במפלגת חד"ש !! (מפלגה שמורכבת בעיקר מערבים..). לעיקרו של עניין: הוא הביא לנו מאמר בכיתה שאני בטוח שלחלקכם, או אפילו לרובכם יגרום משהו (בין אם זה פליאה, עצבים, הרבה עצבים, או אנערף מה..). זה מאמר שכתב אילן פפה , הסטוריון שמאלני (כל כך שמאלני שאף אוניברסיטה בארץ לא מוכנה לקבל אותו כי הוא נוגד הרבה דברים "ישראלים" אם אפשר לקרוא לזה כך..) במשפט על המאמר: הוא מציג "עובדות" חדשות על מלחמת העצמאות (מה שאילן פפה קורא "מלחמת 48") ועל היישוב העברי שהיה בא"י.. אז מעניין אותי מה אתם חושבים על המאמר המסי…
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
ובכן, ברשותי מחשב (תסתכלו במפרט שלי), לצערי עם לוח שרוף, אבל למיטב ידיעתי כל הרכיבים תקינים בו. כ-2 מערכות סטריאו, שני מסכים, טלויזיה (21/23 לא בטוח)... ו, אה... זהו. בקיצור, פחות או יותר נגמלתי מן ההתמכרות שלי לאינטרנט ואני מעוניין למכור את הכל. Everything MUST go. אני לא מתכוון לעשות את זה באמצעות eBay, אבל אתר ישראלי זהה יהיה נחמד. ... אני מנסה לגייס כ-550$ על מנת לרכוש iPod חדש. (ולא, אני לא מוכר את *כל* זה ב-500$..) הבהרה: חשוב מאוד: מכירה לא תתבצע באמצעות האתר, אני מבקש שלא תדפיסו הודעות בבקשה לקנות ממני את הציוד.. כמו כן, הודעות פרטיות יתעלמו. מצטער, ואני מקווה שיהיה לי פה סימפטיה מהמנהלים בקיצור, בקשתי אליכם: האם תוכלו להמליץ לי על מקום נחמד למכור את כל הציוד …
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
צחי (com) נרשם לאתר! ונולד! ;D כמה מדוייק מצדך צחי בקיצור, המונמון מזל טוב ושאר חירטוטים, עד 120 מה"צ וקמ"ש, וכמיטב המסורת - שמנמנים! *בלי אפליות :smiliedisco1: :inlove: :ylsuper: :dance: ולסיום: :boid: אהמ... אופס... ;D התכוונתי לזה: :-*
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למישהו יש אתרים עם רשימות מצעדים (שמתעדכנות לעיתים קרובות) של שירי RAP/house/MTV/trans/Rock (סוג אחד או יותר ) משהו בסגנון של אתרי הרדיו 99FM \100FM תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מאיפה בא השומשום? ??? נ.ב. בלי ספאם, אני באמת רוצה לדעת...
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עומד פה לידי מחשב פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ בעוד שלי יש 4 1.5. המחשב הזה הוא של ילד מהכיתה שלי שאני לא כל-כך מחבב והוא כרגע נמצא אצלי בתיקון, עכשיו, עלתה לי בראש המחשבה של "להלוות" ממנו את המעבד ולהשים על הלוח שלי, יש לי כבר תוכנית לאם הוא ישים לב לזה שהוא עובד עם מעבד אחר: הוא יגיד לי: כפיר למה המחשב שלי מזה את המעבד כ X כשקניתי מעבד Y ? ואז אני יגיד לו: תביא את המחשב אליי ואני יסדר לך את זה, אולי הלוח אם שלך לא מזהה טוב את המעבד... ואז הוא יביא אותו אליי ואז אני יחזיר לו את המעבד שלו (בלי שהוא ידע, כי הוא לא יהיה באיזור באותו זמן) ואז נגמר הסיפור והוא יחזור הביתה עם המחשב שמח וטוב לב... עכשיו, יש לי כמה התלבטויות: 1) מה אתם הייתם עושים בצב כזה שיש אדם שממש אין לו מושג במחש…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
די נמאס!!!!!!!!!! > > > גם אתם מקבלים את ההודעות האלה באיסיקיו??????? מתי זה יפסיק? כל יום אני חוסם 2-3 הודעות כאלה!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אז אני מקווה שיש פה אנשים שרואים את הסדרה(מה זאת אומרת אתה היחיד שרואה?!). אז מי לדעתכם הבוגד: טוני(העוזר של נינה בCTU) שרי(אשתו של הסנאטור שתכננו לרצוח) מייק(העוזר של הסנאטור) ג'ורג מייסון(המנהל בפועל של CTU) ראיין שאפל(בכיר איפהשהו בממשל) פאטי(העוזרת של הסנאטור וכותבת הנאומים שלו) ובבקשה בלי ספויילרים!
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
לפני כחודשיים רכשתי מארז של Thermaltake מדגם: Xaser III V1000A Super Tower השחור. הוא מלא בכל טוב(7 מאווררים , מסילות , חלון , פאן באס ..וכו'...) הוספתי לו: 2 מאווררים עם אולטרה כתומה , נורת ניאון כחולה בחלון , מגירת קירור לכונן קשיח , גוף קירור של זלמן , כבלים מעוגלים , לוחות קירור לזכרונות. עכשיו אני נורא רוצה להתחרות בתחרות המודינג של גימר ושל HWZONE אבל רציתי לדעת אם זה למודינג קנוי גם או רק למודינג תוצרת עצמית?????? ואם בכלל יש לי סיכוי עם מודינג זה לזכות באחד מ-30 המקומות הראשונים????!!! אני ישמח אם מישהו יענה לי בהקדם!!!!
-
- 47 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קודם כל, אני אומר את זה רק מדאגה אפשר לומר, אז נא לא לקטול, זה רק בשבילכם (כן אני יודע שזה נשמע פלצני) בכל מקרה, העלתי בעבר טענה שהמנורות האלה משחררות הרי קרני UV שידוע שהם מזיקות מאוד לעור אך רבים הפריכו טענות אלה במשפטים כמו "לי יש כבר שנים מנורת UV והכל בסדר" וכו'. בכל מקרה, בדקתי היום קצת והנה חלק קטן מHowStuffWorks: (לקוח מפה: http://science.howstuffworks.com/black-light1.htm) לחיצה על הUVA (יש שם קישור) מובילה אותנו לדף הבא: http://www.infoplease.com/ce6/sci/A0849967.html ששם בין השאר כתוב: הציטוט מדבר בעד עצמו... עכשיו, נכון שאצל חלק זה לא עובד כל הזמן, זה לא חשוף וכו' וכו'. אבל מי שלמשל המארז על השולחן עם חלון מופנה לראש שלו... מי שיש לו נורה תלויה ע…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
This is not the shit we use to see everyday ! http://mybox.trenger.ro/~torgeir/malec.wmv
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיר שהולך משהו בסגנון (מצטער שאני לא יכול להיות מדוייק יותר) You, show me how you do, exacly what you do how i fell inlove with you you show me how you say, exacly what you say bla bla.. וזה אותו זמר ששיר מספר 10 בדיסק הראשון של NOW הראשון אני חושב (שאין לי אותו כבר ממזמן) אהה, ויש לשיר גם קליפ שיש בו שני סינים שרואים אותם מזדקנים שבתהחלה הלב הוא יפה וגדול כזה ובסוף השיר הוא שחור ומגעיל כזה תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד יש לו מצב רוח של errrrrr מישהו יודע מה הסיפור?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
אז אם מישהו יודע על זה בבקשה שיביא לי לינק תודה. ומצטער אם זה הפורום "הלא נכון" לנושא הזה אם זה כך אז תעבירו אותו.... ראיתי "אינטרנט" אמרתי זה בטח שייך לפה.... טוב תודה לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
טוב השנה אני עושה פרויקט של 5 יחידות באלקטרוניקה אז עם למישהו יש רעיונות בבקשה לרשום ובבקשה לא סתם אנשים אלה אנשים שמבינים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנשים החבר הכי וותיק שלי הך לעולמו....הוא איתי מיום הוולדי ונשארתי רק עם חלקיק קטן ממנו השיער שלי!
-
כתוב לי בתיק הרפואי על רגישות לקור ושאני צריך ללכת עם גרביים מצמר בתנאי קור בלה בלה בלה... מישהו יודע אם זה יוריד לי את הפרופיל, או רק יוסיף סעיף?..
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-