עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by liav12,

שמעתי ברדיו לפני כמה דק' איזה שיר ממש יפה והוא דאנס ממש קליל כזה בלי הרבה באסים..הפזמון שלו הולך ככה every time that you stay... loving me.. i know you will be there for me.. ...i always stay with you זה לא עופר ניסים..זה מישהו יותר נכון מישהי ששרה ולא ממש מוכרת..אם למישהו יש מושג בבקשה שיעזור זה דחוף! תודה לכולם!!

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  2. Started by Spirit Crusher,

אתה מוזמן לקרוא את חוקי הפורום שם יש איסור מפורש בכל הנוגע להבעת דיעה על חנויות. ננעל.

3. Started by evy,

תגידו ,יש איזו תוכנה או משחק כלשהו שמלמד צעדים בברייק-דאנס?או שבכלל מלמד את הריקוד ברייק דאנס? אם יש ואתם יודעים אז זה יעזור לי מאוד,תודה!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by tom123,

איך עושים ברדיו שכאשר לא משדרים לייב הוא עובר לשדר ליסט? אני יודע שאפשר לעשות את זה בלינוקס אני צריך בווינדוס אני יודע שקוראים לזה ON-DAMAND משהו כזה חח

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  5. Started by creative,

זה רק אצלי או שיש בעיה בHYDEPARK??

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  6. http://www.donkey.co.il:8000/listen.pls אחלה רדיו! מומלץ!! תהנו חברה.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by X7-007,

לא בטוח אם זה פה אבל, יש לי את הפלאפון הזה והורדתי כמה רינגטונים 40פולי בצורת mid, ניסיתי בכל דרך שאני יודע כרגע ,למחוק חלק מהרינגטונים כי חלק פשוט אני לא רוצה אותם בע. מישהו יודע? ובדרך גם את הקוד טכנאי אם מותר ומה בדיוק אפשר לשנות שם כי נראה לי כמה דברים מעניינים. ???

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by x-dude,

לאלו שלא מעודכנים,הלהקה הגדולה מכולם הופיעה ב ozzfest,ומאחר שסולן הלהקה ברוס דיקינסון ירד על האסבורנים בכל הקטע של ה reality show שלהם ב MTV אז משפחת אוסבורן החליטו להשפיל את הלהקה....כמובן ללא הצלחה...ממליץ לקרוא לכל אילו שאוהבים רוק כבד. DIE OZZY!! UP THE IRONS im reposting, cause i was there in orck 1 and seen it all, what bullshit. but as i said, maiden held there own and showed they were unstopable! OZZFEST.... Repost for Matt Body: From Blabbermouth.net...... The manager of a well-known heavy metal band (*NOT* IRON MAIDEN) who attended this past weekend's Ozzfest show at the Hyundai Pavillion in Devore, California has submitted the following first-hand account of …

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by liorgadidi,

שלום ולילה טוב לכולם אני צריך עזרה בקשר לחיבור של הכבל שלו למחשב... אני מתקין את התוכנה והכל... מחבר את הכבל לפלאפון והתוכנה לא מזהה את הפלאפון. אני לא רואה שום מקום שכתוב בו להתחבר לפלאפון או משהו כזה... מישהו מכיר את הבעיה או יכול לעזור לי בזה? תודה...

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  10. Started by פריאור,

או ליתר דיוק, איך אפשר לשנות את השיבוץ שלי? בשעה טובה ומוצלחת סיימתי את הקורס שלי,שובצתי בבסיס שהוא גרוע לי מבחינת תנאי הגעה, יומיות, ואנשים שבואו נגיד שהם לא ממש איכותיים. יום ראשון אני צריכה להגיע לבסיס החדש. מה אני יכולה לעשות שם שיעבירו אותי בסיס, חיל ושיבינו שאני לא יכולה לצאת יומיות. אשמח לתשובות, הגיוניות ומועילות.

11. Started by The- Proffesor,

איפו אני יכול לקנות סליבים ושיהיה קאוב לראשון אם אפשר או ערכה גם של סלבים וכלים לחילוץ מולקס

12. Started by KvodHagab,

השאלה בכותרת. הבנתי שבאותו יום יש גיוס כלל צהלי, אבל (ואני יודע שזה יישמע מוזר) לא יודע אם זה לבנות בלבד או גם וגם, כיוון שכל מי שאני מכיר שמתגייס בתאריך הזה הן בנות... למה אני שואל? כי אני מתגייס חודש לפני, (26/9) ואני רוצה לדחות את הגיוס שלי, ולא בהרבה. חודש יהיה אידאלי.. ככה שאני רוצה לראות אם כלל יש טעם לדבר. תודה! (ובבקשה לא לענות בקשר לדחייה וכדומה, רק לגביי התאריך.. )

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by gal1,

השאלה בכותרת תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by MasterDK,

זה סרט שהיה בהוט לפני כמה שעות סרט חמוד אז בקיצור אני מחפש את ה Soundtrack של השיר הזה שהיה בסוף תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  15. Started by Sting,

שוטר מנסה לעצור שיכור... השיכור מסרב... השוטר מתעצבן ומחשמל אות עם שוקר ... מסתבר שהשיכור פשוט שיכור מידי כדי להרגיש משהו http://tinyurl.com/43ral *Save shit as... "טי טי טי טי טי טי טי טי טי טי טי טי..."

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by demonshlomo,

אני מחפש רתכות לקנות ואני לא מתמצא בעניין, אני צראיך מתכת בעלת מתח גבוה יחסית שניתן לעבוד איתה הרבה זמן רצוף ושתהיה אמינה. מי שמתמצא בעניין אשמח לעזרה והפניה לאתרים בנושא תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by lion03,

קיבלתי זימון למיונים למפעילי מערכות מודיעין מה זה לעזאזל?! והכי מוזר שקיבלתי את זה בטלפון אני לא יודע אם מתחו אותי או שזה אמיתי

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by OgANDi_BoY,

שלום אנשים! אני מיועד לקורס תמ"מ הייתי רוצה לדעת מה זה אם מישהו יודע או מישהו שעה את הקורס יודע תודה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Net-Man,

שלום לכולם אני נציג של עמותה בשם "השובלים" אנחנו עובדים בראשון לציון ואנחנו תורמים מחשבים להאנשים החלשים בקהילה. ואני פונה אלכם בבקשה תירמו לנו מחשבים כל מחשב פנטיום 2 סלרונים וכל תרומה קטנה תתקבל בברכה רבה אתם מוזמנים לבקר באתר שלנו http://shovalim.up.co.il/ נ.ב. לא משנה איפו אתם גרים צרו איתנו קשר בכתובת debian@actcom.net.il ואנחנו נדאג נציג שיחזור אלכם תוה מראש NET-MAN נציג השובלים

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  20. Started by bsphere,

לפני 10 חודשים קניתי מחשב בחלקים מחנות מסויימת והרכבתי לבד. היו לי בעיות טמפ' עם המחשב והבאתי אותו לחנות לאחר 5 ימים, סידרו לי את הכל (כולל הסרה של המאוורר, משחה תרמית ובדקו בעזרת תוכנות) ולקחו לי כסף על בדיקה. המחשב מאז ומתמיד עשה בעיות מוזרות ולאחרונה התחלתי להשתמש בו יותר כבד והבנתי שיש בו איזו בעיית חומרה. המחשב נלקח לחנות ממנה נקנה לבדיקה ונמצא שהמעבד אינו תקין וכי "יש לו נזק פיסי" - שיפשוף בציפוי הנחושת מלמעלה. החנות מסירה מעצמה אחריות על המעבד מכיוון שהוא לא הורכב על ידם אלא על ידי. בעל העסק הסכים לשלוח את המעבד ליבואן בתוספת מכתב שיש לו נזק פיסי, לאחר צעקות עליו של איך הוא מוסמך להחליט שזאת התקלה הוא הסכים לו לשלוח את המכתב. - נאמר שהליך זה ייקח כשבועיים. מה עליי …

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by Kidney_stonE,

שלום חיפשתי ולא מצאתי איזושהי דרך לעשות את זה אני מחפש שם משתמש מסויים בתפוז (בן אדם) עכשיו, אני זוכר בערך חלק מהשם שלו זה בן אדם שכנראה דיבר איתי מתישהו בצ'אט או בבלוגTV שלהם שם רציתי לדעת אם יש דרך לראות רשימה של כל המשתמשים הרשומים בתפוז או לערוך חיפוש במסד נתונים ע"י הכנסת החלק שאני כן זוכר, ולקבל רשימת תוצאות מתאימה מישהו מכיר ? זה מאוד יעזור לי. לינק לאותה שאלה בפורום תמיכה בתפוז : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=10&msgid=61226172 אפשר לראות שם שמצאתי בעקרון איזושהי דרך להציג רשימה של (נראה לי) כל המשתמשים אבל בלי דרך לסדר אותם או למיין אותם בצורה הגיונית..

22. Started by imac,

יש לחבר שלי מירס והוא רוצה להוריד לשם שיר MP3 כל שהוא איך זה בדיוק אפשרי שם? אני לא חושב שאפשרי לשים MP3, אבל איך אפשר לשים את השיר ההוא בפלאפון... המכשיר הוא i730 מוטורולה

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  23. בסרט "משחק מכור" יש את השיר של נלי שהוא שר ויש קול שעושה כאילו boom here comes the boom עכשיו יש שיר רוק על זה כאילו הוא המקורי.. מה השם שלו? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by american,

http://www.craigslist.org/about/best/sdo/19627844.html

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  25. שלום לכם, אני מעוניין להעביר שולחן ביליארד מבית של חבר לבית שלי, אבל העניין הוא הרבה יותר מסובך ממה שהוא נראה. אני צריך חברה שמתמחה בדברים כאלו, אני צריך שהם יבואו ויפרקו את השולחן (רגליים+פלטות שיש) יובילו את השולחן מהבית שלו לבית שלי (שולחן כזה שוקל כמה מאות קילו) ולאחר מכן יתקינו את השולחן בבית שלי (הורדה למרתף+הרכבה+פילוס) האם מישהו מכיר חברה או אדם שיודע לעשות את זה? או מתעסק עם זה? אם כן אני אשמח אם תשתפו אותי. אגב, אם למישהו פה יש שולחן ביליארד בבית, אני אשמח לקבל טיפים על איך לשמור את השולחן נקי וכד'... בתודה ניר

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.