כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש אנשים שמתכוונים להזמין מEbay בזמן הקרוב מוצר כלשהוא. אם כן שירשמו פה ואני אצור איתם קשר\ או להפך. תודה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לדעת אם יש איזשהו מקום ברשת או בכלל שבו אני יכול למצוא כתובת בבריטניה על פי שם.... תודה מראש איתן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך בגריות באנגלתי יחידות 3-5,פשוט אני רוצה להתאמן על בגרויות שיהיה לי יותר קל,בגוגל לא מצאתי!
-
אני רוצה להשיג חלקים בזול ולרגל נסיעתה של אמי ללטביה (ושלי אני מקווה.. נכון אמא ? ;D) אני רוצה לקנות מחשב לבנדוד שלי שם ואולי אקנה גם משהו קטן לעצמי. בכל מקרה אני צריך אתר ששולח לבלטיקה (אסטוניה\לטביה\ליטא) עם מחירים נוחים ומוניטין טוב. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
-
משחק הכדורגל החדש של מריו בסדרת Mario Strikers: Battle League, שמגיע לא פחות מ-15 שנה אחרי קודמו, הוא בכל זאת יורש ראוי המציע חוויית משחק מלהיבה עם חברים או אונליין. אם נינטנדו ישדרגו שם גם את חוויית משחק היחיד, זה בכלל יהיה גול מרהיבלכתבה
-
- 0 תגובות
- 220 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לבנות סקייט חשמלי על בסיס של לונגבורד איזה גודל מנוע צריך? מחשב? גודל סוללות? איך מחברים שלט למנוע? משהו שיביא אותי ל25 30 קמש משהו כמו 80 קילו
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
-
אהלן,אני רוצה לקנות נעליים במחיר יקר מהרגיל(D&G) עכשיו דיי חבל לי לזרוק כולכך הרבה כסף על נעל,ומצד שני אני ממש רוצה אותה. המחירים בארץ לא הגיוניים,ולכן אני מחפש חנות,אפילו באינטרנט(כמובן שתהיה אמינה)שאפשר להזמין או לקנות בא נעליים ובגדים בפרט. תודה לעוזרים ;D
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להביא למישהו ליום הולדת 7 דיסקים עם תוכן כלשהוא. אני רוצה לסדר את זה בצורה יפה, יש לכם רעיונות? חשבתי לקנות 7 קופסאות כמו של משחקי מחשב, או 4 כפולים, ולהדפיס עליהם, אבל זה לא יצא ממש יפה (זה יראה כמו הדיסקים שמוכרים בתחנה מרכזית) יש אפשרות לקנות קייס או משהו ל7/8 דיסקים בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מתי הדבר יתבצע? מישהו יודע אם יש לזה תדירות מסויימת כי התרחש שינוי מהותי בכל הנושא של המחירים והטכנולוגיה לעומת מה שמוצע שם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
אני מאוד נהנה מהאלבום הזה ממליץ בחום היפ הופ משובח , יכולת ורבלית מצויינת וקצב מעולה . אני יודע שבטח חלק נכבד מכם מכיר ואולי צריך להכיר את הצד הטוב של ההיפ הופ כמו כן ידוע לי שזה אלבום ישן יחסית ( 2003) אבל הוא עדיין טוב גם בשאר הפרוייקטים שלו L.B עושה מוזיקה מעולה , הוספתי גם אתר הבית שלו והכי חשוב קישור מגוגל וידיאו עם דוגמית של המוסיקה - מאוד ממליץ למי שלא מכיר לפתוח עם" callin' out" ועם "I Changed My Mind" קישור מגוגל וידיאו http://video.google.com/videosearch?client=firefox-a&rls=org.mozilla:he:official&channel=s&hl=iw&q=lyrics+born&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title# אתר הבית http://www.lyricsborn.com…
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
http://www.myfilehut.com/userfiles/64204/Wayne_Numan-EXOTIC_DANCER.mp3 שמעתי את המנגינה הזאת וזה נשמע כאילו זאת לא הפעם הראשונה שאני שומע אותה (אולי לא בוורסיה הזאת) למישהו יש מושג מאיפה היא לקוחה? סרט, סדרה וכו' אגב למען הסר ספק, השיר חוקי למהדרין
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשמוע פעימות ספרדיות, שיהיו בלי מילים רק מנגינה. תודה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
ביקרתי בשתי חנויות ברעננה להם סניפים רבים בארץ ולא התלהבתי מהשרות ומהמוטיבצייה לעזור. אני צריך עזרה במציאת חנות מחשב אמינה ומקצועית באזור מגוריי כפ"ס. ברצוני להרכיב מחשב ע"פ מפרט שהכנתי. תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
Wel The Problem is That Emule Cant Connect, The Servers Are all Worked Yesterday and tody they not: "6/1/2006 10:57:27 AM: Error while connecting to DonkeyServer No2 (62.241.53.16:4242): Error 10061: No connection could be made because the target machine actively refused it. 6/1/2006 10:57:27 AM: Fatal Error while trying to connect. Internet connection might be down " while the connection is active...? edit: problem Solved : ExorZist Mod
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה לברר אם מכללת דרבי מורשת, בדקתי במה"ט והיא לא מופיעה ברשימה.. גם מוזר שמקבלים שם אנשים רק אם בגרות בלי יותר מידי דרישות.. מישהו שמע משהו ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מעריץ מוכשר של מלחמת הכוכבים יצר מעין מצית משוכלל, שמרגיש כמעט כמו חרב האור האימתנית שתמיד חלמתם עליה היום (ה-18 בדצמבר) הוא היום הגדול, שבו הפרק השביעי והחדש בסדרת מלחמת הכוכבים (Star Wars: The Force Awakens) מגיע אל האקרנים באופן מאסיבי ורשמי, עם השקה מקבילה בעשרות רבות של מדינות – וכוונות ברורות לשבור את כל שיאי ההכנסות והפופולריות של הוליווד, שחלק מהם נקבעו רק לפני כמה חודשים בידי 'עולם היורה'. לרגל המאורע הזה, כך נראה, החליט משתמש YouTube העונה לשם Sufficiently Advanced לפרסם סרטון חדש ומדליק, אשר מתעד את חבר האור (Lightsaber) אותה יצר והרכיב לעצמו. הבחור שבסרט נעזר במבנה שהודפס תלת מימדית, בשילוב עם תא מתכת שכולל מתנול ובוטאן כדלק, בכדי לירוק להבת אש …
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
במדריך הבא תמצאו את כל ההגדרות המתקדמות שיש בפייסבוק המדריך להגדרות מתקדמת בפייסבוק
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קודם כל אני מרגיש שחזרתי ממרתון סרטי פעולה Hardcore באיכות TS קודם כל בואו נדבר על הסרט הראשון .. Planet Terror: קודם כל העלילה סופר אבל סופר דבילית ... הבנתי אותה אבל מה הקטע פה .. לא באתי לנסות לנחש מה עבר למי שכתב אותה מה הולך לו בראש.. הדגש פה הוא על ה.... מן הסתם סופר סופר אקשן רב ומופנם כל הקטע של הסרט זה להראות לכם דברים שאתם לא יכולים לעשות =] לפי דעתי רודריגז בערך כשל בהעברת המסר בסדר הבנו Nonstop Action ... אני לא ברוס לי לסרט הזה אין פואנטה .. הפואנטה היחידה שיש לו זה להכין אותך לסרט הבא.. Death Proof: 3 מילים? קוינטין שיחק אותה ובגדול! (אחים שלי פאנבויים של קוינטין אבל אני לא כזה ..) אהבתי את המשחק של השחקנים את האפקטים.. פשוט סרט גאונות למרות שח…
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום. חיפשתי ולא מצאתי- ואשמח לעזרתכם. אני מחפש את כתובת אתר האינטרנט של התיכון לאומנויות, אשקלון. תודה, נדב
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
חבר שלי הולך מחר כנראה ויש לו שאלה. המתכונת החדשה נכנסה כבר לתוקף לפי מה שהבנתי אבל מה השתנה? כל אחר אומר לי משהו אחר.. . אני לא ידעתי לענות לו... תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אנשים אני חייב בוק ריפורט באנגלית, אבל לא על ספר גדול או משהו (לא משהו כמו הארי פוטר או שר הטבעות וכאלה..).. משהו פשוט (עדיף לא מוכר) שלוקחים מהספריות של בי"ס Stage 5 או 6 מכסימום (אפשר גם Stage 4 אם הספר לא מוכר P:)... גם הבוק ריפורט לא צריך משהו רציני.. אני בסה"כ צריך לכתוב 5-6 שורות על התוכן ולעשות עוד איזה משהו קטן.. אבל לא משהו מסקול סאקס או עבודות כי המורה שלי חכמה מידי בשביל זה.. אם יש למישהו בוק ריפורט על ספר ברמה שרשמתי למעלה, מספיק שיהיה בו איזה סיכום יפה על הספר ואני יסתדר בתודה מראש!!! אם למישהו יש אז או שיגיד פה או שיוסיף אותי לICQ #179324998
-
- 0 תגובות
- 5.8k צפיות
-