עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Mazumotte,

עוד משהו שם לב שכמעט בכל FA/ השאלה הראשונה היא: What is FAQ?

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  2. אם אני מזמין דומיין מאירגון האינטרנט הישראלי אז תוך כמה זמן יש לי את הכתובת שאפשר להתשמש בה? זה פעולה מיידית? תודה

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  3. שלום כולם רציתי לדעת אם שיטת המיסוי החדשה הולכת להשפיע על שוק האופנועים? אם כן אז איך? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  4. שלום לכולם. אני כרגע בכיתה י'א ובחרתי במגמות כימיה וביולוגיה כמגמות עיקריות (אני מתכנן להיות רופא כשהיה גדול, כמובן שעדיין יהיה לי קשר מסויים למחשבים ) בתחילת השנה החומר הלימודי לא היה קשה מידי, אבל עכשיו אני תחת לחץ אדיר של כמה נושאים שבהם אני עושה בגרות מוקדמת (אנגלית ואולי מתמטיקה) והחומר של כימיה וביולוגיה התחיל לינזול מהאוזן השנייה כאשר הוא ניכנס בראשונה :-[ בקשתי אליכם היא: האם מישהו מכיר כמה אתרים בעיברית שמלמדים כימיה וביולוגיה מהבסיס ובצורה קלה ללמידה? (*אני אשמח אם באותם אתרים יהיה חומר של כימיה וביולוגיה גם של כיתה י' מכיוון שאחי הקטן יהיה שנה הבאה באותן מגמות, נכון לעכשיו ;D ) ככל שהחומר של מיקצועות אלו יהיה קל ללמידה ומוסבר בצורה יעילה יותר, כך זה יעז…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  5. יש לי מקראה באנגלית ואני צריך לתרגם איזה 50 עמ' כי יש לי מבחן בעוד שבועיים. המקראה היא בקורס שנקרא זאולוגיה של חסרי חוליות. מישהו מכיר אולי מישהו שיכול לתרגם??? (בתשלום כמובן)

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

רציתי לשאול אם אני יכול לפרסם פה את הפורום שלי?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  7. איפה אפשר לעשות ציפוי פלסטיק קשיח לפוסטרים בגודל של 150 על 130 ס"מ בערך? ואם מישהו יודע כמה דבר כזה צריך לעלות,תודה.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.johnstonsarchive.net/nuclear/nuclearwar1.html אומנם ישן משנת 88 אבל עדיין די נחמד חחח תקראו תראו איך ארה"ב נדפקת חזק ותקראו שם בין השעה 12:35 ל-12:30 ישראל משום מה גם משגרת נשק גרעיני על מדינות ערביות חחחחח :lol: קיצר הזוי לגמרי אבל עדיין!! זה כמובן עוד בתקופה של ברית המועצות וברית ורשה נגד ארה"ב ונאט"ו

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

אני מחפש את "אנשי הדממה" בביצוע להקת חיל הים בגרסאת MP3. למישהו יש, או יכול להשיג, ולשלוח למייל spiritk@gmail.com, או לחלופין בICQ: 118588449 או MSN: spiritk@gmail.com? זה מאוד חשוב! תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  10. Started by ביצה קשה,

אתם טיפוסים של מקומות הומי אנשים וצפוף ועם טונות של ערסים? אני כבר לא יודע מה לעשות בשישי ואני לא בקטע של מועודנים....... please help me mom!!

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by ori-silver,

בכמה אני יכול לצפות להורדה במחיר שאני בא לקנות מחשב?נניח אני משלם במזומן אפשר להוריד 10%ממה שאני רואה שיש בזאפ?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  12. איפה אני יכול למצוא את הטקס פתיחה של האולימפידה?? תודה מראש! איתן

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  13. יש איזו שהיא אפשרות להעביר תמונות מהפלאפון אל האינטרנט (כלומר למחשב), ללא אינפראדום או כבל? יש אולי איזה שהוא אתר ברשת שנכנסים אליו דרך הפלאפון, ואז אפשר להעלות תמונות ולראות אותן במחשב?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  14. Started by --Adidas,

קיבלתי זימון לבמחנים בפרויקט סיגמא (אני לומד אלק' בבית ספר ) עכשיו קראתי בכללי על הפרויקט אז זה לא המידע שאני צריך . רציתי לדעת מאנשים שהיו שמה על רמת הקושי של המבחנים ועל מה כדאי לחזור להתכונן ? וגם עד כמה שווה ללכת לפרויקט הזה ? ואם יש המלצות לעוד פרויקטים בצהל שקשורים לאלק' ולימודים של יג' יד' אשמח לשמוע ועוד שאלה עדיין אין לי מושג מה הפרופיל שלי עם הפטיטיס b כמה יורידו לי ?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  15. שוב ושוב אני נתקל בחנויות מחשבים און-ליין שממשיכות להציג באתר מוצרים שהם לא יכולים לספק בפועל. אני לא מבין למה להשאיר את זה סתם כפלקט באתר ? אתה טורח, עושה הזמנה, ואחרי יומיים חוזר אליך נציג מבוייש ואומר שאין להם את המוצר הזה ושהוא גם לא צפוי להגיע בעתיד הקרוב. ואז מבטלים את ההזמנה והמוצר כמובן נשאר מוצג באתר... טעויות יכולות כמובן לקרות, אבל נתקלתי בזה כבר כמה וכמה פעמים. סתם מעצבן

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by Merrymoon,

אם אתם רוצים הברקה אינפנטילית, עבודה חובבנית ובאיכות גרועה ושגיאות כתיב ודקדוק ב-4 שפות, תוכלו למצוא אותה כאן: http://rachel.israel.de/#

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by morans,

שלום, יש לי את המכשירי הקשר האלו - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=410930 ואבד לי המטען שלהם. אני מחפשת רק מטען ללא מכשירי הקשר מישהו יודע מאיפה אני יכולה להשיג אותו? בתודה! מורן

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  18. לילה טוב לכולם... שיר הזוי שראיתי בפורום של חבר שלי.. " חייל של מאה הקלאנים" קניתי עכבר ועכשיו אני סוס ואין יותר מה לפחד קניתי פד וגם רמקולים ואין יותר מה לפחד אני עושה כל מה שכתוב בספרים אני חייל של מאה הקלאנים ויש לי אוזניות כאלו שחורות ויש להם איטום מזהב ויש לי חולצה יפה לבנה שכתוב עלייה If U c4n r34d 7h1s U r34lly n33d to g37 l41d אני מכיר בע"פ את כל הטקטיקות אני חייל של מאה הקלאנים פזמון: אז נכון שלא עשיתי צבא ונכון שלא שילמתי על סטים ונכון שחוץ מלקמפר לא עשיתי שום דבר בחיים אבל הרגתיי טרוריסטים ודקרתי "שוטרים" ואני לבוש בבגים לפני שנים אז אני מכור לא ממזמן נכנס לשרת נאב עם צ'יטים אפילו לא היה פוגע בראש ולמה הם לא מתחשבים אני דקרתי אותו ישר ב…

19. Started by The_overclocker,

;D היום אני בן 18 !

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  20. שלום! מה השיר הכי "חזק" לדעתכם במוזיקה הישראלית? לדעתי: "מי ידע שכך יהיה"-עוזי חיטמן או בועז שרעבי. אריאל

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by UNDERDOG,

אני צריך אתרים לתיקון מכוניות ל מקור של מידע בנוסף אני צריך ם אתריםשל ספרים ברוסית הרדה בחינם אז אם מישהו מכיר אני אשמח אם הוא ישתף אותי

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by WhiteHaze,

http://www1.idf.il/DOVER/site/mainpage.asp?sl=HE&id=7&docid=56509.HE שימו לב שהם בורחים לכפר. איך בוצעו הצילומים, וממה נורה הטיל?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  23. היי אני מעוניין לקנות מכשיר נייד שמסוגל ובאיכות טובה להראות סרטים ומאפשר לשחק משחקים+ שיהיה דיי נפוץ בעולם כדי שיהיה כול מיני ג'אנק להוריד לו מהאינטרנט בהתחלה חשבתי psp אבל כול משחק או סרט עולים יקר.. ואין מצב - לפחות בנתיים- לצרוב בפורמטים שלו ואז ראיתי כול מיני מחשבי כף יד ויש כול כך הרבה סוגים, יש כאלה שנתקעים מהעברית ששמו עליהם יש כאלה שהסוללה נגמרת מהר ויש כאלה שבקושי סוליטר מסוגלים להריץ, אז אני מבקש מכול בעלי הידע פה עצה מה לבחור? מומלץ שהיה כניסה לכרטיסי sd בגלל שהם זולים שיהיה אפשרות לראות סרטים ולא על מסך 2.5 אינץ ואפשרות להריץ משחקים כול תוספת מעבר לזה מבורכת תודה רבה נא להעביר בבקשה במקרה של פורום מתאים

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  24. לינעולללללללללללללללללללל

25. חברי פורום נכבדים! אתם מכירים תילדים החנונים האלה מהכיתה שלכם שכל הזמן מדברים על פלאפונים ועל גאג'טים ומחשבים,אבל בעצם, הם לא מבינים כלום במחשבים ואתם מתים להכניב להם קצת ממה שאתם יודעים כדי שיפסיקו לבלבל במוח? (אני מנסה ליהיות כמה שיותר ספציפי ) אז מי שרוצה לעזור לי לקראת הפרוייקט שלי לשבירת ה3400+@4600+ אז בבקשה שאתם מאתרים תחנונים האלה אז תספרו להם על חבר שמוכר IHP-120. המחיר הוא 1700 כן מאוד יקר, זאת הסיבה שאני מחפש תאנשים שלא מבינים כלום ושלא ילכו לחפש לי בEBAY. קניתי אותו ב2700 בארץ. צרו איתי קשר בפרטי. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים