עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by boom!,

שלום לכולם... אני בכיתה י"א, וכמו כל בנאדם בגיל הזה, יש לי דחף לעשות שטויות, ובשביל לעשות את זה אני צריך כמה דברים.. ואחד מהם זה מפתחות של בצפר! אז...אני וחברים שלי מנסים להשיג מפתחות של הבית ספר שלנו(לכיתות, חדרי מחשב, חממות וכו'...) כבר די הרבה זמן, והצלחנו להשיג מפתחות של הכיתות ולשכפל אותם, אך המפתחות החשובות(השערים, חדרי המחשב..) ביותר לא שוכפלו, הצלחתי לשים את ידי על כולם אבל לא ליותר מרבע שעה, אז הנה השאלה שלי אליכם, איך אני יכול להעתיק את צורת המפתח ולעשות מזה מפתח אמיתי וחזק, כלומר שאני אוכל להעתיק או משהו את המפתח וליצוק/ללכת למשכפל וליצור מזה מפתח משלי -ע"י פלסטלינה? ואם לא אז איזה חומר? ומה עליי לעשות כדי שזה יצא בצורה טובה?.. תודה רבה... נ.ב: למי שחושד..…

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  2. השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  3. פשוט אני מחפש דגם מסוים שלהם,ואני רוצה לדעת את מכירו

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by lumi,

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=124&msgid=58068091 :lol:

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by LaHaV1,

שלום! רציתי לדעת עם ניתן לרכוש תפלסטיישן 3 בתאילנד או שעוד לא הגיע? ומה מחירו בארצות הברית?יש להשיג אותו ביכלל? אשמח לקבל כל מידע על רכישתו של הפלסטיישן 3 תודה לעוזרים ומנהלים עם זה לא המקום מצטער פשוט לא ידעתי איכן לפרסם. להב.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by night-fire,

מטאל שליטה.

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  7. בסרט "משחק מכור" יש את השיר של נלי שהוא שר ויש קול שעושה כאילו boom here comes the boom עכשיו יש שיר רוק על זה כאילו הוא המקורי.. מה השם שלו? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  8. פרי עמלו של מאור בר:

9. Started by UltraWaveMUSA,

היום יש בצוותא 3 את המופע שלו עולה 100 שקל :-X שמעתי שללקוחות ESC יש הנחה.. מישהו יכול לאשר ?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by ביצה קשה,

אתם טיפוסים של מקומות הומי אנשים וצפוף ועם טונות של ערסים? אני כבר לא יודע מה לעשות בשישי ואני לא בקטע של מועודנים....... please help me mom!!

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  11. שנה שעברה סיימתי פיזיקה 5 יח' עם ממוצע של ,80 מה שלא מספק אותי. לכן אני רוצה לגשת לבגרות אקסטרנית ולשפר את שני השאלונים האחרונים. מישהו יכול להסביר בכללי מה ההבדל בין אקסטרני לאינטרני מה ההשלכות לזה שאני עושה את המבחן בצורה הזאת. עד כמה זמן לפני הבחינה אני צריך להרשם ואיפה? האם יש הבדל בין המיקודים לשני הבחינות? והאם יש עוד דברים חיוניים שעלי לדעת לפני שאני מתחיל לחרוש?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  12. יש איזו שהיא אפשרות להעביר תמונות מהפלאפון אל האינטרנט (כלומר למחשב), ללא אינפראדום או כבל? יש אולי איזה שהוא אתר ברשת שנכנסים אליו דרך הפלאפון, ואז אפשר להעלות תמונות ולראות אותן במחשב?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  13. אני פשוט רוצה לדעת אם עשיתי את התרגיל נכון או לא. אני מדבר על התרגיל השני שיש בקובץ, התשובה שהגעתי אליה היא : d'a'+d'c' יש מצב שטעיתי אבל מי יודע אולי בכל זאת יצא לי טוב :-) תודה.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  14. כבר לא משנה הסתדרתי תודה בכל זאת אפשר למחוק.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  15. יום ראשון הלהקה האהובה עליי מגיעה לארץ סופסוף :] אחרי הביטול הכואב ב2006 [ד"א אני זוכר עוד את הת'רד שפתחתי לכבוד ההופעה הקודמת.. מקווה שאני לא פותח פה עם זה] אז.. נראה אתכם שם ?!

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by LRa,

שלום, לפני כעשרה חודשים קניתי צורב דרך החנות pc2go למי שמכיר. הצורב התחיל לעשות בעיות ואני רוצה לממש את האחריות. הבעיה שבטלפון הם תמיד לא זמינים כי הם עסוקים בפניות קודמות ומבקשים להשאיר טלפון. נסיתי והם לא חזרו אלי כעבור 24 שעות כפי שהם אמורים. נסיתי גם לשלוח מייל וזה לא עזר. למישהו יש מושג איך צריך לפעול? חשבתי לשלוח מייל שבו אני אומר להם שאני מתכנן לפעול באמצאים יותר תקיפים וגם לשלוח דואר רשום בכדי להבהיר להם שאני רציני וגם שתהיה לי הוכחה שפניתי אליהם.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  17. האתר ברוסית אבל אני יתן הוראות בעיברית ככה שתוכלו להבין- http://potrebitel.biz/angel/mk.htm 1)תחשבו על מספר דו סיפרתי 10-99. 2)תחסרו מהמספר במספר הספרות שהוא מכיל, לדוגמה המספר 54 מכיל את הספרות 5 ו-4 תחסרו 54-4-5=45 . 3)תחפשו את המספר שיצא בטבלה ותזכרו את הסמל שלו. 4)תדמינו את הסמל. 5)תלחצו על הריבוע השחור הגדול.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  18. אז מישהו בא למסיבה הזאת?... ואללה תבואו...יהיה חזק...יהיה יהל (לא הכי מתלהב ממנו)...יהיה הראל סקעת (סתם יצור)....ויהיה אחלה חברה..!!..

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  19. וואלה קניתי אותו סביבות אוגוסט 06 נדמה לי, אני יודע שהיה בנזונה אז סתם רוצה לדעת אם עדיין נחשב טוב או שכבר לא משהו -אנלא מעודכן בגלל הצבא, אגוז כבוד לוחם אם - DS4 ספק - LIBERTY 500 זכרונות - OCZ 2GB 800 MHZ CL4 כ. מסך - RADEON X1900XTX מעבד- Intel® Core2 CPU 6300 ד. קשיח - WDC WD2500KS-00MJB0 מארז - GIGABYTE AURORA צורב דיוידי לא כזה קריטי איזה משהו של פיוניר לא עושה בעיות מבסוט ממנו דווקא תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  20. עדכון לקוי במוצר של ענקית אבטחת המידע CrowdStrike גורם להשבתה מסיבית של מחשבים ומערכות ברחבי העולם, עם השפעה משמעותית על שירותים חיוניים בישראללכתבה

21. Started by GanJaval,

מישהו בבקשה יכולים להביא לי כמה טראנסים חזקים כאלה של מועדונים שרוקדים אותם וזה משהו בסגון של living on vidioe -pakito כל מיני כאלה יענטו מקווה שהבנתם ואם לא אז תגידו מה לא הבנתם תודה לכל העונים ועם אפשר בהקדם למה זה לטיול שנתי שיש לי (איזה כייף )

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by Alex89,

מישהו יודע תאריך של מה (איזה חייל/תפקיד בצבא) זה 7.6.09?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by nehmia,

המממ זהו...כן או לא?

דיונים חדשים בפורומים