כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי פרוייקט השנה במגמה תעשייה וניהול (אני בביה"ס טכנולוגי) ואני צריך לדעת איזה מפעל ייצור הכי קרוב שכל הקשור במחשבים נמצא קרוב לפתח-תקווה... באזור... כדיי שתבינו יותר טוב הקריטריונים שעומדים פה למה שאני מחפש הם: 1. מפעל ייצור (חובה) 2. מפעל שמייצרים מוצרים בכל הנוגע למחשבים (כגוו: עכבר, מקלדת, מעבד, כרטיס מסך...) זה יכול להיות אינטל, לוג'יטק... 3. באזור המרכז-פתח תקווה תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני עשיתי והבקשה התקבלה וקיבלתי היום את הטופס על החזר המס ממס הכנסה ובסכום החישוב בסוף ביתרת מס להחזר יש מינוס. זה אומר שאני חייב להם???
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי כולם! קניתי פלאפון(יותר נכון אחותי) MOTOROLA RAZR V3 והקטע הוא שאני לא מבין בכלל בפלפונים,אחרי חיפוש מידע באינטרנט ראיתי שיש את V3X שנראה לי נחמד. אז עכשיו ברצוני להחליף את הפלפון לV3X,האם אני אצטרך להוסיף על זה כסף?(חוץ מהמחיר שאני אצטרך להוסיף לV3X כי מן הסתם הוא יקר יותר) יעשו לי בעיות אתם חושבים? תודה
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי שאלה..למה כשמישהו מחפש אותי באיסיקיו ואני מחובר אני מופיע עם סמל כחול כזה ולא ירוק רגיל?.. לא ברשימה שלו בכלל.. כשמישהו עושה חיפוש..כל אחד...אני מופיע שם ב פרח כחול..למה לא בירוק?..
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני צריך כתבה אני לא יודע איפה כתבו אותה (וואלה , ווינט , אן אר ג'י וכו'...) הכתבה על גבר בן 50 שנפצע באורך אנוש מנפילת לבנה על ראשו מיום רביעי שעבר בתאריך 13.9.06 קוראים לבנאדם מרקו חיים (הוא דוד של אמא שלי =\ הוא נפטר כבר) תודה למי שימצא אתרים שיכול להיות בהם את הכתבה: www.walla.co.il www.nana.co.il www.ynet.co.il www.nrg.co.il מי שמכיר עוד שינסה למצוא , תודה =]
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
-
איפה אפשר לעשות ציפוי פלסטיק קשיח לפוסטרים בגודל של 150 על 130 ס"מ בערך? ואם מישהו יודע כמה דבר כזה צריך לעלות,תודה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
התחיל עכשיו הפרק הראשון ב AXN. מעולה למי שרוצה להתחיל מההתחלה (לא ראה אף פעם).
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/35406827/mushi_mushi.mp3.html MTV select מתחיל עם פתיח של השיר הזה.. ברדיוס 100FM ב-8 בערב.. מי שמזהה ונותן שם מלך!! זה דיי דחוף לי.. אם אתם יודעים אני אשמח לתשובה =] תודה..
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
עם היינו נלחמים נגדיהם במילחמה בטוח היינו מנצחים http://www.metacafe.co.il/watch/446680/how_not_to_shoot_an_eryx/
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
קודם כל חג שמח וכשר... עכשיו, אני לא יודע מה הסיסמה שלי של המשתמש בפורום המשתמש נשמר אוטומטית וככה אני לא צריך לכתוב כל פעם את הסיסמה אבל אם פעם זה התנתק לי או משהו כזה אז אני לא יכל להתחבר שוב למשתמש שלי... יש אפשרות כלשהי לדעת מה הסיסמה שלי? איזה משהו בפרופיל או משהו? (לא היה לי שאלה שרומזת לי מה הסיסמה) כשאני ידע את הסיסמה אני יחליף אותה לסיסמה אחרת שבטוח אני תמיד אזכור...
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הכדור הוא הכול..... יש את השיר ברקע! איך קוראים לו?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום האם מישהו מכיר גוף כזה? אני מדבר על משהו שניתן להפנות אליו תלונות נגד אתרים על מסירת פרטיים אישיים לדוגמא תודה
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ההורים נוסעים חודש הבא לחול, בין היתר ללונדון. אני רוצה שהם יביאו לי XBOX360. הבעיה היא שלא יהיה להם הרבה זמן לחפש את זה בשבילי. ככה שאני מחפש איזה חנות שלא תביא להם איזה פי 2 מהמחיר הרגיל. דרך אגב יש חנות ממשית לAMAZON?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
לא מצאתי פורום מתאים לרשום את זה אז רשמתי כאן. אני מעוניין בהמלצה לGPS בטווח מחירים 1000-1300. אני לא מתמצא בנושא ולא יודע היכן לשים דגש במכשיר הזה ולכן אשמח אם תשתפו אותי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי קובץ די גדול במחשב, של 3 ג'יגה. זו התקנה לאיזו תוכנה. הוא מיותר לחלוטין, אבל כשאני מנסה להסיר אותו, הדבר לא מתאפשר. (יש לי ויסטה). אני יותר מבטוח שיש תוכנות שיודעות לעשות את העבודה - מישהו יכול להמליץ לי על אחת שכזו? בתודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
התחלתי רישום לתוכנית השותפים של גוגל AdSense לחיפוש, מילאתי את כל הנתונים והגעתי לסוף התהליך של "הענק שם למנוע החיפוש שלך" "שלח וקבל קוד"לא מקבל - מופיע חלון - "אנא נסה שנית מאוחר יותר שגיאה במהלך הניסיון לשמור את הגדרות החיפוש של AdSense שלך." מישהו עם ניסיון ברישום לתוכנית השותפים של גוגל AdSense לחיפוש יודע למה מופיע החלון הזה? מה לא בסדר? :'(
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
=IF((D2<=8),D2*33,if((d2<=10),ABS(8-D2)*41.25+8*33),2*41.25+8*33+abs(10-d2)*49.5)) עושה לי שגיאה, המטרה היא לחשב שכר לשעות עבודה(33 לשעה שעתיים נוספות 125% והיתר 150&) תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
-
ז"א מה התקציב האידיאלי למחשב חזק היום כשבעת שיפור שנה מהיום או יותר לא יהווה מכשול לדוגמא אם אני לוקח ספק Corsair vx450 ובעוד שנה אני מתכוון לקחת כרטיס HIGHEND עם דרישות גבוהות שאני לא אצטרך להחליף גם עוד רכיבים
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם המוכר טוב ואם אפשר לסמוך עליו שהמוצר יגיע לא פגום או משהו בשליחה לישראל? ונגיד מבין שתי המוכרים האלו, ממי עדיף לי לקנות? והאם זה משלתם לי בכלל המחירים האלו?? מוכר#1 מוכר #2
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-