עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by יהושע מנחם,

למישהו יש המלצה למצלמה בעלת צילום קדמי בלבד,פורמט רחב באיכות טובה, והקלטת שמע

2. Started by Mohammad Halabi1,

אני מחפש ללמוד קורס מחשבים שאוכל להתפרנס ממנו, אני לא מבין בכלל במחשבים. מה המלצות שלכם, מבקש תשובה מדויקת לעניין למי שמבין בנושא. עם הסבר למקצוע שאתה מתאר וגם מה עלויות קורס כזה. ומה ההכנסות מהקורס שאתה ממליץ.

3. Started by ofergpr,

למחוק יצא בטעות

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by BarBee,

מישהו יודע מה זה "פרס שני בלוטו"? על פי מה הוא נקבע? איזה טופס צריך למלא? אין שום מידע באתר של מפעל הפיס, ממש מידע סודי.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by צוות האתר,

לכתבה

6. יש פה מישהו מתכוון הגיע מחר ודי חדש בקהילה,לא מכיר אף אחד אישית וכו' אפילו לא מכיר טוב דרך הפורום??? (חוץ ממני ;D) כי אם יש עוד כאילה אז אפשר להתאחד שלא ניהיה שמה בדדניקים, ואז נכיר את כולם... דרך הגב מישהו מעוניין לשחק "דורק" (משחק קלפים רוסי) :

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  7. פרצת אבטחה חמורה שנחשפה במעבדי אינטל עלולה להשפיע על מאות דגמי מחשבים, ומדגישה את הצורך בעדכוני אבטחה מהיריםלכתבה

8. Started by קונגומן,

מהו הדבר שגבר עושה כל יום ואישה רק פעם אחד בחיים ?

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  9. אם חשבתם שמחירם של ה-Oculus Rift היה מוגזם, כדאי שתחשבו שוב: ב-HTC חשפו את המחיר, תאריכי הזמינות ודרישות המערכת למשקפי ה-Vive Pre שלהם אחרי שבחברת Oculus חשפו תג מחיר של 600 דולר עבור משקפי המציאות המדומה שלהם, ה-Rift, בחודש הקודם – נשאנו עינינו אל המתחרה המרכזית HTC, עם תקווהש'טכנולוגיית ה-Tron' שלה, שיתוף הפעולה הצמוד עם וואלב וגם תג מחיר אטרקטיבי יותר יהפכו את משקפי ה-Vive Pre לבחירה של ההמונים. עתה, במסגרת תערוכת MWC 2016, ב-HTC חושפים את התוכניות המסחריות שלהם – שמנפצות את החלומות שלנו, לפחות בכל הנוגע למחיר. משקפי ה-Vive יוצעו לרכישה מוקדמת החל מה-29 בפברואר, עם יחידות ראשונות שאמורות להגיע לצרכנים באפריל (כחודש אחרי שיחידות ראשונות של ה-Oculus Rift יגיעו …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני רוצה לקנות משקפי שמש, כנראה הולך על Ray-Ban. למרות שלא סגור, ראיתי את הפרינס האלו והן עולות רק 500 ש"ח. קראתי בעיתון, וגם יש לי חבר שהחליף את העדשות של המשקפיים בעדשות אחרות שכוללות את המספר בראיה שלו. מדובר על http://erroca.co.il/news_next.asp?MainID=199 . החיסרונות: - מחיר - 400/200 ש"ח, אבל בעיקר זה העדשות של ראי באן יוחלפו בעדשות אחרות. - השאלה שלי האם באמת העדשות שאני מקבל עם המשקפי שמש הן איכותיות בטירוף ואם יהיו הבדלים בין המקוריות למוחלפות? היתרון : - לא צריך להרכיב עדשות, מתמרנים בין משקפי הראיה למשקפי השמש. אני בדילמה אם כדאי להחליף לי את העדשות או להשאיר אותם... ושאלה נוספת.. כרגע ראיתי פרסומת של אופטיקנה של מסגרת ב99 ש"ח (לכל המסגרות של 549 ש"ח) יש קאצ' כא…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מצאתי את האתר הזה http://441il.com/ אבל יש בו רק 050 ....

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by Green,

שלום אני מחפש תוכנה כמוזכר בנושא אני מעדיף משהו אחר מICQ בגלל שאין לי שימוש בתוכנה ואני מעדיף לא להתקין אותה על המחשב שלי יש משהו אחר? תודה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  13. Started by qwerty1987,

מתכנון טיול של כחודשיים מתישהו בין יולי לאוקטובר. מעוניין בטרקים, צלילות, בע"ח. כמובן מעוניין לראות גם מנזרים/ארמונות, אך זה לא העיקר. לא מתעניין במסיבות למינהן. במגבלות הזמן - היכן מומלץ לדעתכם לבקר בתאילנד עצמה ובמדינות השכנות? טיפים כלליים בעניין יתקבלו בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by bneli,

שלום רציתי להתייעץ איתכם במשהו שלא קשור למחשבים ..אולי תתנו לי רעיון איך לסדר את זה יש לי שעון שאני אוהב עם רצועת עור אמיתית ויש לו בצד הפנימי התחתון סדקים גדולים ואני צריך איזה חומר שאני יכול למלא שם את הסדקים(יש לי עוד רצועה רזרבית אבל אני רוצה למשוך עוד עם זאת הקיימת) זה לא סדקים הכי גדולים אבל זה גודל עם הזמן יש למישהו איזה המלצה על חומר ספציפים למילוי איזה סיליקון ייעודי לזה? (ניסיתי עם סופר 7 שחור אבל הוא לא ניצמד טוב והתקלף) דבק מגע יכול להדביק אבל הוא לא ממש יעיל אני חושב למילוי החריצים כל חומר שיש לחם בראש תציעו כי אין לי רעיונות למה יחזיק שלא התקלף.. תודה אלי.

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  15. בלאקברי החלה במסע תביעות (יש שיאמרו מגוחכות) נגד פייסבוק ונגד סנאפצ'ט. מי תהיה הבאה בתור? לכתבה

16. אבל יש מלא שירים שיש באחד ואין בשני ולהפך...אני מחפש תרשמי .. זה השם של המחזה - Chorus Line

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  17. שבוע הבא יהיה השני, הפרקים אמורים להיות ממש טובים ובעלי עלילה שלא מחייבת הכרה מוקדמת עם הסדרה מומלץ לאוהבי טרנטינו בכלל והסדרה בפרט

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  18. Started by Milford Cubicle,

ראיתם כבר? http://hwzone.co.il/articles/firstime1 אם מישהו לא הבין - המטרה היא להגיב שם בטוקבקים. כולם מוזמנים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.