כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
הרצועה הראשונה היא מלודיית גיטרות לא רעה בכלל, אך עם ההתקדמות ברצועות, העסק הולך וניהיה "מורכב" יותר ויותר... סגנונות של Dark Jazz/Ambient ו Techno משלימים את האלבום. למי שאהב את Aphex, BoC, Tangerine Dream והרכבים נוספים בסגנון, בהחלט עשוי לאהוב את החומר של Plaid. זה לבינתיים האלבום הראשון שיצא לי לשמוע מבית היוצר של Plaid ובהחלט אהבתי. מאמין שלא יאכזבו בהמשך. האזנת איכות.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
בקיצור אני מחפש אתר שכל הזמן ישלח לי לאימייל סירטונים מצחיקים בסיגנון שאתם מביאים פה.. שיהיה לי קצת כיף להכנס לאימייל ולא רק שחור בעיניים (צריך לחזור לצו שני לבדיקות לב וריאות. ) תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
לרגל עשור לתוכנית. מישהו יודע מה המקומות 10 - 5 ? #4 DR. DRE 2001 #3 THE FUGEES - IN THE SCORE #2 EMINEM - THE MARSHALL MATHERS LP #1 OUTKAST - שלושת האלבומים שלהם...
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לאחר שיקולים רבים, הוחלט לא לאפשר דיונים על הזמנות לאתרי טורנט. כמו כן, הדיון הגדול שנפתח בנושא - נמחק. אין צורך לפרט את השיקולים לכך. מעכשיו, דיונים הקשורים להזמנות לאתרי טורנט, אסורים! אני אהפוך את הת'רד הזה לסטיקי לזמן מה, עד שכולם יבינו ויפנימו את זה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלב עם השוטר שיש לו שוט..צריך לדלג לקצה השני ואין לי מושג איך..(בדקתי במקשים אבל לא ממש עוזר..) מישהו מכיר יודע...(תמונה שתדעו+- על מה אני מדבר..).. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
Happy new year to all of you. שתהיה שנה טובה,לפחות יותר טובה מהקודמת,שכולנו נצליח בחיים, ופשוט, All of best ונצטט מהשיר של ABBA: Happy new year Happy new year May we all have a vision now and then Of a world where every neighbour is a friend Happy new year Happy new year May we all have our hopes, our will to try If we don't we might as well lay down and die You and I
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מחפש איזה אוסף!אם אתם מכירים כמובן של מנגינות ספרדיות בגיטרה! (אם אפשר לא של אל דימיאולה) אז אם מישהו מכיר אשמח להמלצה!
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר? אני ינסה להקליט את זה ולהעלות לפה אם זה יעזור... http://rapidshare.de/files/10379870/pes5.rar.html זה מה שהצלחתי להקליט עם הפראפס תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
מישהו יכול לשלוח לי שמות של האוסים חדשים...(offer nissim) וכאלה...
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מחפש עבודה ב HTML שנקראת פרויקט סינפלד מספר מבוא ל HTML בהוצאת הוד עמי
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני צריך בגריות באנגלתי יחידות 3-5,פשוט אני רוצה להתאמן על בגרויות שיהיה לי יותר קל,בגוגל לא מצאתי!
-
שלום לכולם, קראתי לפני די הרבה זמן כתבה בנושא ייבוא עקיף ועל חנויות בארץ שמייבאות דברים למחשב ומשחקים בעצמן ולא דרך הייבואן הרשמי. תוכלו לתת לי שמות שלי חנויות שעובדות דרך ייבוא עקיף ומוכרות קונסולות,משחקי מחשב וחומרה? (כמובן שחשוב שהחנות תהיה אמינה ותתן אחריות).
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
זה סרטון שהכינו לאיזה קהילה של CS, זה סרטון בסגנון סרטוני הדרכה ישנים כאלה, שמסבירים שם כאילו לאיזה נוב איזה להשתמש בפורום וכל זה. זה פורסם פה כמה פעמים אבל הרצתי כמה חיפושים ולא הצלחתי למצוא את זה. אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את זה אני אודה לו מאוד! עריכה: טוב, מצאו לי את זה כבר..! תודה בכל מקרה.. לכל מי שמתעניין הנה זה: http://www.linuxbench.org/Posting.html וזה בפורומים של Valve..
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
http://www.chicagobusiness.com/cgi-bin/news.pl?id=19053 צעד מוזר? כמו כן גוגל פתחה חנות אינטרנט לסרטי וידאו, תוכלו לקנות משחקים של ה NBA, תוכניות טלוויזיה ומה לא. http://video.google.com/
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם אז שוב... הסרטון מבוסס על הפרסומת של מנטוס... בבקשה אני מחפש את הסרטון הזה בנרות מישהו יוכל לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין נעליים מ ebay רציתי לדעת האם יש מכס....
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אני ממש רוצה תמונה גאונית חשבתי על איזה דקרון יורק אש או משהו....אם למישהו יש משהו בסגנון או משהו ממש מגניב לחרוט בבקשה שישלח לי... וחיפשתי ממה הרבה בשביל תמונה טובה של דרקון ולא מצאתי
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אני רוצה להיבחן בפיסיקה ל 5 יחידות במבחן אקסטרני. מישהו יודע אולי כיצד זה מתבצע , כלומר האם ניבחנים בכל היחידות ביום אחד? האם המעבדה גם מתבצעת באותו היום , כי אני יודע ששתלמידים אינטרניים נבחנים במעבדה כחודש לפני? התקשרתי לאחראית על בחינות הבגרות בפיסיקה במשרד החינוך והיא לא ידעה את התשובה איך זה יכול להיות ? בכל מקרה אשמח לשמוע פרטים מאנשים שמכירים את הנושא תודה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-