עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Shmoolik,

רציתי לדעת אם התאורייה של מכונית תקפה על תאורייה של אופנוע , או ההפך , או בכלל לא .. איך זה הולך בדיוק , ואיפה בדיוק בדקתם את זה ? תודה.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Tomerico,

טוב שמעו אני צריך שם של דגם... דרשיות עיקריות: זיכרון Flash גדול (מאוד) שיהיה קטן יחסית... אם למישהו יש עצותת אנא.. אבא שלי נושא למזרח הרחוק (הונג קונג) אז אני רוצה להביא דגם מסוים שיקנה לי...

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  3. ????.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  4. Started by FARKASH7,

איך קוראים לשיר הזה מקיץ אחד בסוטול שהוא שם לו רמקול ליד הראש ומנסה להעיר אותו אם השיר הזה משהוא, או אס

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  5. אני צריך מקומות בילוי טובים בהרצליה... רמת השרון והאזור. יש למשהו רעיונות? מקומות טובים שהוא מכיר... בארים, מקומות שאנטי כאלה... אולי מסיבות טובות שיש היום וכו'... תודה! יניב

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by SUBX2,

עשיתי חיפוש ואנמי לא מוצא אותו ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ONKYO,

בגלל שנגנב הפלאפון שלי (824 חמוד..) והביטוח (טלטיב-לא להתקרב אליהם) החליט שבא לו לקחת 1500 שקל בשביל שאני אקבל אחד אחר, לא חדש, מחלקים... בקיצור אני רוצה לקנות מכשיר חדש ומצאתי באיביי את המכשיר שאני רוצה: נוקיה 6100, אני לא צריך מידע על המכשיר, אני מכיר אותו והוא הבחירה שלי. הקטע הוא הקניה מאיביי זה הקישור http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3057455429&category=41346 קראתי וראיתי שיש לו 100% של positive feedback, לא נשמע קצת מוזר? 100% ?? מה דעתכם? מישהו כבר קנה מאיביי? ויודע איך הולך התשלום? (לפני קבלת המוצר? אחרי? מה קורה אם לא מקבלים את המוצר?) ויש לי בן דוד בארה"ב, חשבתי לשלוח אליו ואז ממנו להביא את זה דרך עוד מישו מהמשפחה שטס לבקר כי בארץ בטח …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ORrrr,

מורכב יותר ממבחנים אחרים ישנם כמה שאלות דיי קשות אבל ישנם גם קלות וחלק גם לא הבנתי כל כך.. (אנגלית-קשה יותר) בכל מקרה אני קיבלתי 113 שזה מעל לממוצע אבל בגדר נורמלי.. פרסמו תוצאות, את תתיאשו ואל תרמו.. ואם לא יודעים תנחשו.. בהצלחה.. 8) מצטער על הקטע עם הלינק פשוט עד שקלטתי שלא שמתי את זה אני מנסה להכנס שעה לדף הזה ולערוך אבל האינטרנט אקספלורר לא אוהב את האתר ומעלה כל הזמן את הדף חלקית אז הצלחתי סוף סוף.. הנה הלינק מצטער http://www.highiqsociety.org/flash/nonmembers/iqtests.htm בחרו ב ultimate

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. [glow=red,2,300]צונזר[/glow] תמונה מושלמת, מכל בחינה אפשרית! גאונות לשמה!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by ORrrr,

סוף סוף אחרי 38 שיעורי נהיגה, אני ניגש לטסט ביום שני בבוקר אם אפשר לקבל עצות כל עצה תגובה שקשורה תתקבל בברכה! אני מאוד לחוץ וזה ממש לא טוב להיות לחוץ כשאתה נוהג.. : דרך אגב אני גר בכפר סבא אז אולי יש לכם מידע על טסטרים טובים/לא טובים.. וכל השטויות האלו, תודה מראש..

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by LioR CoHeN,

שלחתי להם תרגומים בעברית והכל יפה ושמח אבל זה הפוך מקווה שבקרוב יהיו תרגומים בעברית של החתימה :turn: (שלחתי להם הודעה שזה הפוך ושכאילו הלו??? )

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by .AloN,

אוקי, אחרי ציפייה באמת גדולה לסרט, יצאתי ממנו מאוד מאוכזב. אני לא אתעמק יותר מידי בפרטי הסרט.. אבל היו כמה דברים שלא היו מובנים לי; קודם כל, אחרי שהם עשו שלום כשהנביאה אמרה "מה עם אלה שרוצים החוצה" והאדריכל השיב בזה שיוציא אותם, למי היא התכוונה ? לכלל האנשים המחוברים למטריקס או רק לציון. ניאו מת ? איך לניאו היה את הכוח להרוס את כל המכונות בעולם האמיתי ? איך הוא ראה ? עד כמה שהבנתי "הנשמה" שלו היתה מחוברת למקור וכך היה לו את הכוח גם במטריקס וגם מחוצה לה. אך איך "הנשמה" שלו היתה מחוברת לשם ??? מה זה בעצם סמית' ? מעין וירוס ? זה כל כך קשה למחוק אותו שהם היו צריכים את ניאו בשביל זה ? הממ.. זהו לבינתיים P:

• 86 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. Started by adamginz,

אני כמובן בעד, כי מאז אני בפורום (כבר 10 חודשים + לא הזדמן לי להגיע לאף מפגש).

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by kikkler,

זה היה אחלה אתר / פורום

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  15. Started by Spiritus,

היום הלכתי לקנות זוג מוניטורים, ובמקרה ראיתי על צג הפלזמה שבחנות את הקטע התלת מימדי המדהים הזה של איש (שחור) ובחורה רבים מכות עם חרבות. משהו קטלני. מי שהיה בקולנוע בזמן האחרון יודע על מה אני מדבר. קיצור מאחורה היה טראק חפירות משהו לפנים. למישהו יש מושג מה השם? תודה מראש !!!

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  16. Started by Ran B,

חחח, זה היה משהו מצחיק לאלה!! היום הינו בדיזינגוף סנטר..אני ועוד כמה חברים (בגלל שהייתה לנו הצגה בהבימה, אז המון הלכו אחר כך לסנטר..).. אז אני וחבר שלי החלטנו קצת להשתעשע, וחבר שלי אמר לי בא ניכנס לחנות באג, נעשה את עצמינו לא מבינים בגרוש מזה מחשב, ונתייעץ איתם על כרטיס מסך. אוקי.., אז נכנסו..ואז התסכלנו חביב והכל.., דרך אגב רדאון 9800 פרו עולה של 2790 שקל!!!!!! חחחחח משוגעים!, אז נכנסו חבר שלי בא למוכר אמר לו, תראה אני לא מבין במחשבים כל כך..ואני רציתי לדעת על כרטיס מסך טוב, משהו ב 500 שקל פלוס מינוס. אז המוכר אמר.., אוקי, יש לנו את ה FX5200 כרטיס ממש תותח, פצצה של כרטיס עולה 512, אני עושה לך אותו ב500, אז חבר שלי שאל אותו.. רגע הוא ממש טוב?, הוא יריץ לי כל משחק ש…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Bessmertniy,

http://www.nnm.ru/pict/smert_nouta.jpg ;D ;D

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  18. אני צריך חלק למחשב הישן שלי (header לps2), האם משהו מכיר חנות שמתעסקת עם מחשבים משומשים? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by ofir123,

אתמול הלך לי המעבד לעולמו! לא נגעתי בו בכלל והוא נשרף, כאשר המעבד בלוח אז המאוורר עושה חצי סיבוב ונכבה, כאשר אני מוציא אותו אז המאווררים והכל עובד. החנות שקניתי ממנה סגרה ): פניתי לאזטק והם אמרו שהדבר היחידי שאני יכול לעשות זה לשלוח מייל לAMD העולמית והם צריכים לצור קשר עם אזטק ולתת אישור להחליף. פניתי גם לזיגזאג בתקווה שאולי הם יוכלו לעזור לי, הם אמרו שהם ידברו עם אזטק ויראו אם אפשר להחליף. ממש כל הכבוד לזיגזאג על השירות למרות של קניתי מהם את המעבד!

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני עושה עבודה על צרפת וחשבתי שאני אמצא מלא חומר במנוע חיפוש של גוגל,ולא מצאתי ממש כלום הרוב זה אתרים של תיירות שמציאים לך כרטיסים וירקות אחרים!!!! אז אם יש לך אתר או מידע כלשהו על צרפת זה יתקבל בברכה.(בעיברית כמובן) וגם אם אפשר בדרך תיתנו לי אתר של דגלים של כול הארצות תודה.

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ליפני מיספר ימים נירשמתי לחוג של הוקי על רולר ורציתי לדעת אם יש מקום שאוכל ליקנות ציוד כמו מגנים,מקל,דיסקיט,וכדומה.... במיחירים הכי זולים. באזורים רחובות,אשדוד.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  22. Started by Ecalips,

אני רוצה מדבקות יפות של להבות כאלו למחשב ועוד דברים כאלו למחשב חוץ ממה שיש פה באתר להורדה. :)

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  23. Started by someone,

מישהו יודע עם זה זול שם? ואולי אני יביא משם איזה דגם שלא זמין עדיין פה במחיר סביר? המלצות ותובנות ייתקבלו בברכה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  24. Started by R-E-L,

מישהו היה היום במופע של "דלה גווארדה"!? מה אתם חושבים על זה? בכל אופן, אני הייתי ובשתי מילים: פשוט מדהים! ממליץ לכולם...

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by LioR CoHeN,

שלום אנשים, אני מעוניין לפתוח מעיין אתר גרוטאות ישראלי בו אנשים יוכלו לפרסם את מוצריהם. הייתי רוצה עצות/דעות/חוות דעת/ובעצם הכל הכל... הקמתי משהו נסיוני בכתובת הבאה: http://ten-li.ath.cx הייתי רוצה את דעתכם הכנה. (באם והחלטתם להרשם ולבדוק את כל תוכן האתר אז הפעלת החשבון בדוא"ל מבוטלת זמנית והחשבון מופעל במיידי) תודה מראש, ליאור. (מנהלים - באם מפריע אנא מחקו)

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים