כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה שבאחת העמודות, למחשב יהיה מילון שימיר את המילים למספרים (מדובר על זמן). לדוגמא, שעה, אז שיהיה רשום בתא שעה אבל שהוא התייחס לתא הזה כ1, שעתיים=2. אבל בנוסף גם יכול להיות שירשמו "4", או "3 שעות". איך ניתן ליצור מעין DB ידני כזה? ולהגדיר אותו? תודה מראש ערן.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן שנה שעברה עשיתי מנויי דרך בהצדעה - היה אחלה של דיל - במקום 250 שילמתי 185 לחודש לתקופה של שנה , עכשיו נגמר לי המנויי ואני רוצה לחדש . מישהו מכיר או שמע על הנחה כלשהיא דרך איפשהו שאפשר להשיג דיל , בהצדעה לא עובדים יותר עם הולמס פלייס לצערי הרב . תודה
-
- 10 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
אז הרכבתי את המחשב החדש שלי (ברובו) ואני רוצה להגיד תודה לכל אלו שעזרו לי וענו על כל השאלות שלי בסוף הרכבתי את המפרט הזה : מה שבכחול זה מה שקניתי חדש (אפשר להשים לב להבדל ) INTEL I5 3470 ASUS P8Z77V-LX Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 CPU Cooler Zalman CNPS5X W.D Caviar Green 500GB (ישודרג בקרוב) AMD Radeon Sapphire HD 5670 1GB (ישודרג בקרוב) NZXT APOLLO Monitor : LG Ips231P (23.5inc) -BN נשאר רק המקלדת שאני מתלבט עלייה (DESKTOP3000 VS MK520) והסט מוכן בינתיים המחשב שקט מאוד ועובד מעולה בנוסף לכך שהטמפ של המחשב במשחקים נמוכה (נבדק בMOH והוא היה 29 מעלות) אז תודה לכל מי שעזר לי שמחתי להחכים ואני יחפור לכם שוב כשאני אשתחרר …
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
טוב, זה היה נדרש כן... תתחילו לשפוך בהנאה את פסי הקול שעשו ויעשו לכם את המשחקים מהנים כמו שהם. אתן את בעיטת הפתיחה C&C Red Alert 2 music (Blow it Up) C&C Red Alert 2 music (Hell March 2)
-
- 82 תגובות
- 19.2k צפיות
-
-
מה המצב? אני לומד בטכניון, ובדיוק מתחילים מבחנים כרגע. זה הולך להיות עמוס, מסובך וכואב... בשביל לעבור את זה יותר בקלות הכנתי סרטון בשביל קצת לנוח מכל הרצינות הזאת מקווה שתאהבו!
-
- 27 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לאחרונה הם נהפכו לאוניברסיטה. האם זה משפר את מעמדם בנוגע למעסיקים ביחס למכללות אחרות? מתכנן ללמוד הנדסת תעשייה וניהול.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש עט מסוים למישהו כמתנה, עט נוצה נובע עם קסת דיו בסגנון איטלקי שהייתי באיטליה לא מזמן קניתי אחד שנגנב לפני שהגעתי לארץ. למישהו יש שמץ איפה קונים כאלו פה בארץ? דרך האינטרנט לא מצאתי כלום... אני מנסה למצות את כל האפשרויות לפני שאני פשוט מזמין עוד אחד מאיטליה לפה במחיר משלוח מופקע.... אם למישהו יש כיוון, אשמח לדעת תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני מחפש גוף חימום / מזלג חשמלי, לחימום בריכת מים של 2 קוב. מישהו יודע איפה אפשר להשיג?
-
- 8 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אהלן. מה היתרונות והחסרונות של google tv? איזה מכשיר כדאי לקנות? שמתי עין על המכשיר הבא: http://www.ebay.com/itm/MK802-IIIS-Core-Dual-Mini-PC-TV-Box-Mobile-Remote-Control-Bluetooth-8G-USB-LAN-/121043199619?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item1c2ebca683 חוץ מהורדת אפליקציות, האם ניתן לצפות בערוצים ברשת? ובאופן כללי, האם המכשיר שווה את 220-250 שקל? עריכה: שמתי לב שאפשר להשתמש במכשיר סמארטפון כשלט. יש לי סמסונג מעפן אבל עם מערכת הפעלה android, האם יעשה את העבודה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים האם מישהו יודע מאיזה קב"א מתקבלים לקורס אוויוניקה בחיל האוויר?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יוצא לי לאחרונה להיתקל בהרבה מאוד סדרות איכותיות (רובן מאזור אנגליה, ארה"ב וקנדה), רובן יהיו בין 40 דקות לשעה כל פרק. כל הפקה יוצאת מגדר הרגיל ולכולן מכנה משותף... הסדרות בוטלו. זה יהיה אחרי עונה, שתיים או שלוש אבל תמיד הסדרה תיגמר בCliffhanger בלתי נסבל ותשאיר את הצופה במתח... לדוגמא אם יצא למישהו לצפות אז Alphas, הסוף היה פשוט רגע בלתי נסבל של WTF והסדרה בוטלה! עוד דוגמא.. Stargate Universe , איזה מין סוף זה? ואני יכול להמשיך עוד ועוד ועוד....
-
- 1.4k תגובות
- 1.3m צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מזגן של אלקו 2.5 כוח סוס.משנת 2004 - לאחרונה הוא התקלקל ורוצים עבור התיקון-משאבה או מדחס (לא ברור) 1000 ש"ח. השאלה האם שווה להשקיע בתיקון או לרכוש מזגן חדש החדר שנה הוא בבית פרטי 20 מ"ר-2 קירות חיצוניים- האלה אם לקנות חדש-איזה מומלץ
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
לא כתבתי הרבה מדי הודעות, אבל אני כבר 20 ד' מנסה בחיפוש פה לאתר הודע ה שכתבתי/שהגיבו לי. איך עושים את זה כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום, (הכותרת בטח סיבכה את זה קצת אבל אנסה להסביר) פעם הייתה אפשרות לכתוב בקובץ וורד משהו או לשמור אותו בסוג קובץ אחר כדי שהקובץ יפתח ובפתיחה שלו תיראה שגיאה (התוכן לא יהיה זמין, אך הוורד יפתח). אשמח אם מישהו יזכיר לי איך עושים את זה, והאם יש דרך מיוחדת לעשות זאת גם באקסל?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
זה מה שקורה בחדר השינה שלנו: *מצורף* איך מתקנים את זה והאם זה יכול לגרום לבעיות רפואיות כאלה ואחרות, או שזה "סתם" פגם אסתטי?
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
סרט שסיפרו לי עליו, שמתחיל שטייס זורק בקבוק של קולה מהחלון, שנופל על ראש של איזה כושי,שמתחיל ללכת מכות עם הבקבוק וככה מתחיל הסרט משהו בסגנון של עולם משוגע או משהו כזה, לא מצאתי את הסרט, אשמח לעזרה, תודה!
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברוב חלקי הארץ יש הרבה עצים שלטעמי, היה אפשר להחליף אותם בעצים הרבה יותר יפים ופחות מלכלכים. מידי שנה נשתלים פה הרבה עצים שאקולוגית, לא כל כך מתאימים אנדמית לאיזור ולעיתים מתבררים גם כמזיקים. אז אנחנו לא נגדע את מה שנשתל כאן, אבל מה אתם אומרים על רעיון כזה שבו נוטעים בעיר במקום עצי נוי, עצי פרי שיהיה ניתן להשתמש בהם לטובת התושבים לתרום או למכור אותם בזול למי שצריך לא חייב לנטוע את שבעת המינים, רק עצים מסויימים. העירייה למשל גוזרת קופון שמן מגדידת עצי התמר בסוכות וגם מוכרת את הסכך. אז למה לא להרחיב פרוייקט נטיעה עירוני שבו כולם מרוויחים? מה אתם אומרים, זה אפשרי? http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2483450#response
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 241.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף סוללה לone x ובדרך גם את הנחושת שמודבקת אליו. מצאתי גלילים כמו סילוטייפ רק עם הנחושת באייבי אבל מחיפוש אני לא מוצא בארץ ברוחב המתאים או כאלה שבאים עם דבק. מישהו יודע איפה ניתן לקנות גליל כזה בבאר שבע? ואם אני שם יותר משכבה אחת זה יעזור לפזר את החום יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז אומרים שמעבירים שליש מהחיים בשינה..והכרית שלי כבר נהייתה יותר סמרטוט מכרית..ואלו של הום סנטר מאכזבות.. אולי למישהו יש נסיון עם כרית מגזימה כלשהי(100 ש"ח וצפונה) ? על איזה כרית אתם ישנים?
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על תנאי הגלישה בחרמון אם מישהו היה שם השבוע זה יהיה מעולה. באתר שלהם הן מציגים שהכל מעולה. אבל קרה בעבר שהגעתי והיו מלא סלעים וגומות בוץ. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קראתי על RATE ADAPTIVE/ADAPTIVE RATE בבזק שמציע פינגים משופרים בחינם, יש למישהו מושג אם יש אפשרות דומה בהוט ? ואגב, עד כמה שאני מבין, התשתית מחברת אותך עד לספקית (שנמצאת בארץ), אז נגיד שהRATE ADAPTIVE מוריד מפינג 12 ל8 בשרת ישראלי, אני מבין שהוא משפר 4MS בתוך הארץ. איך יכול להיות שמחוץ לארץ הוא משפר יותר מ4MS ? הרי השיפור הוא ממני עד לספקית לא ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-