עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שאפשר להציע להם הצעות שונות.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  2. אילו 4 תכונות מאפשות זיהוי גז? אני יודע על חומציות/בסיסיות, מסיסות במים וריאקציה אופיינית. מה הרביעי?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by iakovl,

מאחל לכל חברי הפורום חופש מעולה במיוחד לאלו שעולים לי"ב (כמוני) שזהוא החופש הגדול האחרון שלהם. תשנו תשתו תהנו הקיץ נועד להנאה לא רק לעבודה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by עמיר,

התחיל עכשיו הפרק הראשון ב AXN. מעולה למי שרוצה להתחיל מההתחלה (לא ראה אף פעם).

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by MoRtZkInG,

1. מכבי עם הפסד חוץ אחד בלבד עד עכשיו באירופה... 2. הפועל ת"א בפיינלפור של היורופליג ואתמול באוסישקין... 3. הפועל ירושליים בפיינלפור של היול"ב קאפ 4. לנהריה יש השבוע משחק מכריע ברבע גמר היול"ב קאפ וגם בני השרון השנה משחקת לא רע... מה אתם אומרים על הכדורסל בישראל השנה. יש שאומרים שזאת הליגה הטובה באירופה. נו רק שמוצקין תחזור לליגת העל ;D

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תביאו לי תחנות רדיו ל Winamp. כמה שיותר יותר טוב.

7. כעיקרון אמור לצאת רק מחר אבל הישתחרר היום או הודלף איך שתירצו הקליפ עוד כמה ימים ב MTV כעיקרון צריך להיות האלבום המלא חודש הבא רק http://www.youtube.com/watch?v=fsFzYn2nhzA

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by wrecker,

רק אני שמתי לב לזה שבעמוד הראשי מפורסמות הודעות נעולות? עוד רשום "נושאים החמים של היום" מה ההגיון בזה? לדוגמה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421953 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422081 בכלל המון הודעות שאני רואה ננעלות כי הן מיצו או כי אנשים בלבלו בשכל אבל אם יש לאנשים עוד מה להגיד למה להשתיק? ואם כבר אז לפחות שלא יפורסמו בעמוד הראשי זה לא נראה טוב. אני מקווה שלא תאכלו אותי תכלס איכפת לי מהאתר והפורום אחרת לא הייתי מתאמץ להגיד את זה.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  9. לא מצאתי לנכון לכתוב את זה בפורום ג'אדטים בכלל שאני מבקש משחק ולא ביקורת על פלאפון >< אז אם אפשר משחקים שיתאימו למכשירים K800 ו K610 אני ביום שישי נוסע מהבוקר לנסיעה ארוכה אז אני רוצה משחקים לשחק עם בן דוד שלי. שיהיה מרוצים \ ספורט\ הכלל כל סוג תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  10. ב-22/7 שבו לוחמי סיירת אגוז מכפר מארון א-ראס שבלבנון. אך לא היתה זו חזרה מעוד פעולה קרקעית בשטח הארץ הארורה הזו. הפעם הם חזרו עם חמשת גופות חבריהם. המוראל של אותם חיילים, כפי שכבר הבנתם, לא הרקיע שחקים. לחזות במותם של חמישה מחבריך, תוך ניסיון לחלצם משטח אוייב, היא משימה מורטת עצבים וכלל לא קלה. אבל עם זאת, דווקא אתם,, אלו שיושבים בביטחה ומתקשים להבין כיצד כל איזור הצפון הפך לאיזור רפאים, יכולים לעזור לחיילי סיירת אגוז ועוד חיילים רבים, שלוחמים למען הגנת מדינת ישראל בגופם ובנפשם. במהלך הימים האחרונים פיתחנו יוזמה ייחודית בדמות שליחת מכתבים לחיילי צה"ל בחזית. מטרתינו היא איסוף כמה שיותר מכתבים עבור חיילי צה"ל, שבאמצעותם אנו מעוניינים לעודד את הלוחמים, לחמם ולחבק את ליבם ובע…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  11. לא יודע אם שמתם לב או לא..אבל היום נעשו שתי הסטוריות- 1. מכבי ת"א עלתה לליגת האלופות בפעם ה1 בישראל שקבוצה עולה החל מהסיבוב השלישי לליגת האלופות אחרי נצחונות הסטורים על הלסינקי ועל פאוק סלוניקי וגל פרידמן, עשה הסטוריה כשזכה בפעםה ראשונה עבור ישראל במדלית זהב באולימפיאדה.. בכל מקרה מה דעתכם? אני חשוב שמכבי ת"א יכולה להמשיך את היכולת הטובה ולעלות משלב הבתים ל16 הגדולות של אירופה..הכל תלוי בהגרלה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by snowboy,

הארנבים משתלטים על העולם מי מישהו מוכן להסביר על זה קצת........... O0 O0 O0 O0 O0 :coolman: :coolman: :cwm39: :DJsmile: :cwm39: :clown: :bunny: :gorgeous: :gorgeous: :gorgeous: :funn: :funn:

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  13. המופע הוא בלונדון ב- 2 ליולי. ראו שער אחורי בידיעות אחרונות

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by aviram20,

טוב אז הכותרת אומרת הכול ..... אתם צריכים לצאת מהר מהבית .. אין אוכל מוכן ואין לכם כוח להכין... סבתא לא באה בחשבון ... האחיות לא בבית... מה עושים ? מכינים משהו זריז ככה... וזה בדיוק המטרה של תראד קצת דבילי אבל אני שרוצה שתפציצו במתכונים שהם: קלים מהירים לא דורשים הרבה וכמובן טעימים! ובבקשה לא לרשום בסיגנון פיתה עם שוקולד..... או חביתה נקווה שזה יהיה תראד מעניין...

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by Yaniv11,

למישהו יש מקורות מיוחדים לקבצים? אני מחפש את ה- pdf: management accounting information for creating and managing value זו התקווה האחרונה שלי למצוא. תודה.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  16. שלום. אני מחפש תוכנה ש"תצלם" את מה שקורה על המסך, במקרה הספיציפי שלי זה יהיה "צילום" משומר מסך שיש לי, ולאחר שתצלם את השומר מסך תוכל לשמור במגוון פורמטים כמו: GIF PNG JPG וכ"ו.. למעשה אני רוצה לצלם חלק מהשומר מסך שלי ולהפוך אותו למיני אנימציה, אנימציה של כדקה או שתיים. בפורמט שתומך באנימציות (כמו GIF) באיזה תוכנה\תוכנות עלי להשתמש? אשמח לשמוע את המלצותיכם. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  17. ריציתי להעלות תמונה אבל היא נמחקה לי בקיצר שני הנשקים עולים 12000 ונראה לי מקבלים אותם מ שלב 120 בערך אחד זה SNIPER ועוד אחד FUSAIN או משהו כזה קיצר משהו חבל על הזמן מפלצות של נשקים

18. הייי כולם אני לומד עם חבר למועד ב' ושנינו די שחכנו מלא דברים כי היינו בטוחים שיש לנו ציון טוב אז אם מישהו יכול בבקשה לעזור לפתור תשאלה?..... טנקס

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by david2006,

שלום, אני צריך שירים מהסגנון של what a wounderful world. .תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  20. הת'ראד הועבר לפורום חומרה אחרת וציוד היקפי. נא למחוק.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  21. שאלה בכותרת ^ צריך כבל כלשהו? או כרטיס כלשהו במחשב? איך אני מעביר וכמה עולה החומרה הדרושה?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by arkadur,

אני רוצה להזמין מהאתר כמה דברים 2 שאלות האם האתר עושה שילוח לארץ, אם כן, האם זה יקר וכדאי? 2.מישהו הזמין מהאתר הזה, איך השרות שלהם? וגם, אם מישהו מכיר עוד כמה אתרים למוצרי מודינג\ציוד מחשבים (חוץ מMNPCTECH )

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by Vladgi,

במשבר הכלכלי שהיה בארה"ב בשנת 1929 האם היה לו השפעות על הכסף לדוגמא אינפלציה וירידה משמעית בערך הדולר? והאם משהו כן שגשג בתקופה זו של המשבר?מניות מסויימות שקשורות לתחום מסויים? זה לעבודה בהיסטוריה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by Ben N,

בעיקרון, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה שיש לי בבית.. טלוויזית HD Ready של סמסונג, לא זכור לי איזה דגם, אם זה משנה אני יכול לבדוק.. כשחיברתי את המחשב הרזולוציה הייתה משהו כמו 1024*746 או משו בסגנון, האיכות לא משהו.. וגם משחקים לא עובדים לי... איך אני מסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by PeaS,

אבל מישהו מכיר מספרה בצפון ת"א שפתוחה בשבת? נשמע מאד לא סביר... אבל אין לי מה להפסיד מלשאול או אולי אחת שנפתחת ביום ראשון מוקדם? בשבע נגיד. תודה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים