עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by maxim22,

טוב אז יש לי כמה שאלות על היחידה הזאת: מהי בעצם?? זה קשה להתקבל לשם? ומה עושים שם במשך השירות? זה קרבי בכלל?? אתר על היחידה יעזור לי מאודדדדד אה ומתי יש גיבוש לשם??

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אתם יכולים לזהות לי מי הבחורה בשיר הזה http://www.youtube.com/watch?v=vlz4fRzxBsQ בקטע של החמש שניות הראשונות של הקליפ.? תודה

3. Started by R9547655G,

הולץ תל-אביב? סתם...מעניין

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by slim_shady,

Stupid Game Show Answers פשוט להיקרע מצחוק!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by wooper,

אפשר המלצה על מכון יעוץ ללימודים בירושלים

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by someone,

למי שלא ראה עדיין, אני חושב שזה דווקא די יפה חוות דעת?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  7. Started by galh_5,

אני לא יודע איפה לרשום את הציון של המחשב שלי כאילו באיזה נושא תעזרו לי בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  8. יש למישהו במקרה עבודה שהוא הכין על JFK(John F. Kennedy) באנגלית ומוכן לתת לי אותה, אם אין לאף אחד זה חומר לא יזיק. תודה מראש, טימור.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  9. מערב רב של הכתבותץ בקשר לממתקים מלכותיים חזרתי לסוכר (חצי\שטוחה כפית סוכר) אבל אני רוצה לשמור על המשקל שלי לכן אני רוצה לנסות לעשות קיצוצים בסוכר- לגמרי

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  10. Started by MadCat125,

אני מתגייס בקרוב ואני רוצה לדעת איך אפשר לעלות את הפרופיל שלי. לצורך העיניין יש לי 72. ויש לי רק סעיף ראיה. אני ממש רוצה 82. בבקשה תעזרו לי?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  11. אני בתור אחד שמשלים את הקורס הזה אחרי שנכשלתי בו בתיכון,חושש עד מאוד.יש לי בעיה קשה במתמטיקה ואני רוצה רק לעבור. הייתי שמח אם כל אחד יגיד כמה יחידות הוא עושה ויתן כמה טיפים לעשות את המבחן הזה יותר קל ונעים.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by ConRoe X Fire,

זה היה כבר לפני כמה זמן, פשוט לא היה לי מחשב אז לא יכולתי להעלות את התמונות. תמונות שצילמתי (עם הסלולארי) אחרי שהמשטרה הגיעה, איכות לא משהו אבל בכל זאת משהו. היורים (2) היו על קטנוע ועשו דרייב-ביי והיו עוד 2 ברכב הלבן (השאירו אותו דולק) וברחו, בדיוק הייתי ליד החלון וראיתי. בן אדם מבוגר היה שם ואלה שברחו ברגל רצו ממש לידו והוא התקשר למשטרה. תוך איזה 3-4 דקות ניידות הגיעו למקום. אני ישר עזבתי את כל עיסוקיי, תפסתי משקפת וארגנתי לי כסא ליד החלון והשקפתי. היו חורים במכסה מנוע של הרכב ועדיין יש חורים בקיר מאחורי הרכב. מעצבן שהושטרים השאירו את חתיכות הסרטים שסגרו איתם את האיזור וסימנו את התרמילים של הכדורים על הרצפה, שמישהו אחר יאסוף את זה. את המבוגר שהזמין את המשטרה רואים בתמ…

13. Started by J0n1,

שלום. אני מחפש קאוורים למטאליקה בעיקר בסגנון של השירים של Apocalyptica - Inquisition Symphony סגנון סימפוני רוק. אבל שיהיה יותר כינורות ופחות כלי צ'לוים וכאלה שעושים רעש כבד יותר, כי אני מחפש באמת משהו קליל ורגוע תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by pchunter,

אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  15. Started by קרייזי קוריצה,

למה האתר כל הזמן קורס?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  16. אני עושה עבודה בבית ספר על שירי מחאה ובחרתי את השיר הזה של פינק פלויד נדמה לי שהם המלא של השיר הוא Another Brick In the wall מצאתי את המילים רק הבעיה היא שבאלבום השיר מופיע ב3 חלקים ולר ממש הבנתי איך אמורות ללכת המילים שלו מהתחלה ועד הסוף.... מישהו יכול להביא לי את המילים תודה.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by night-fire,

שלום, מישהו פה יכול להמליץ על שירים\להקות בסגננון של השירים של Breaking Benjamin (diary of jane) תודה רבה :]

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by AliceInChains,

אשמח אם משהו יוכל לעזור לי לזהות את השירים מהמעברונים של MTV שמשודרים מדי פעם בין שיר לשיר. למי שיודע למה אני מתכוון זה אלה עם הקטעים מהשירים האלה למשל: alice in chains - would the ting tings - thats not my name blur - country house יש שם עוד כל מיני שירים מגניבים שאני לא מצליח לזהות, והקליפים האלה לא מופיעים באתר הבית של MTV........

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by THE FOX,

http://www.mytempdir.com/1219570 מה שם הטראק?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by Morphine,

חשבתי להתחיל ללמוד לאפיק מעבר במדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה. אני רוצה להגיע למדעי המחשב בבן גוריון וכרגע אני צריך לשפר בגרויות ופסיכומטרי, אז חשבתי במקום זה ללמוד באפיק מעבר. בשביל לעבור לבן גוריון צריך לעשות 7 קורסים של מדעי המחשב באו''פ ולקבל ציון מסויים. האמת שזה לא נראה בשמיים, אבל אני לא יודע אם אני בנוי לסגנון למידה שכזה ולכן חשבתי להתייעץ אתכם כי בטח יש פה כמה שלומדים באו''פ.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  21. Started by Zap,

מחפש כינוי חדש בהתאם אני חושב שגם אחליף סמלון הצעות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה השנה עליתי לכיתה יב ואני במגמת חשמל ואלקטרוניקה ברכב . ואני צריך השנה להגיש עבודה הגשה על המתנע (שזה 2 יחידות במגמה ) . חיפשתי ומצאתי רק איך עובדת כל מערכת ההצתה . אז אני ישמח אם תעזרו לי קצת . תודה .

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by The_overclocker,

התסיים החלק הראשון של העונה השניה (ההמשך יגיע בינואר). בקשר לפרק: פרק 10 - פשוט יצירת אומנות. אחד הפרקים הטובים ביותר שראיתי בBS ובכלל. לקחו דרמה אקשן משחק מוזיקה תסריט יוצא מן הכלל ערבבו טוב טוב ויצא פרק 10 . זה מתחיל בפגסוס וכשנדמה שכבר עבר השיא הכותבים פשוט מושכים ומושכים אותנו לקצה עד סוף הפרק... חובה לראות פשוט פרק יוצא מן הכלל. רק דבר אחד לא הבנתי בקשר לחללית החדשה שהם בנו, אם יש לה טכנולוגית Stealth אז למה כשסטרבאק נעלמה זה נראה כאילו היא נכנסה לHyperspace? הממ וזהו בעצם נחמד לראות שיש פה אוהבי Sci-fi (אני מקווה ;D)

24. Started by enzo,

http://www.nicekicks.com/neckbreakers-lace-tags/

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by david32,

מישהו פה שם לב שפתאום כמה מהחברים שלו לא נחשבים לחברים יותר? כי פתאום עכשיו אני נכנס ואני קולט שאיזה 6 חברים (לא קשורים אחד לשני) יותר לא נחשבים לחברים שלי. הסיכויים שהם מחקו אותי אפסיים. עריכה: חזר לרגיל , נורא מוזר. מישהו חווה את זה?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.