כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני לא להוט להיות קרבי במיוחד, אבל אני מקווה שאני אתקבל למודיעין שדה . מישהו ממכם שירת ב"לוחם חילוץ והצלה" ויש לו משהו להגיד על זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
של איזה שיר המנגינת רקע הזאת: http://www.televideos.com/america.htm תודה.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המכשירים הבאים: sony ericsson s700 sony ericsson s700i ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
מישהו הזמין משם פעם? הבנתי שמקבלים קופון הנחה עם קבלת ההזמנה משם. אם למישהו יש קופון, אשמח אם ישלח לי הודעה בפרטי ואני אתן לו את הקופון שאני אקבל מההזמנה שלי.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מחפש מקום זול באירופה לצעירים שהוא לא מלא ישראלים כמו איה נאפה...שמעתי שבכריתים לא רע אבל החיי לילהלא משהו יש הצעות ?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אולי לא התעדכנתי אבל לא היו אמורות להיות כמה הגרלות גדולות בחודש ספטמבר לרגל 5 שנים לאתר ? הייתה יותר מהגרלה אחת ? פורסמו הזוכים ? אנחנו כבר בתחילת דצמבר.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון כל שיר שאני מחפש אתם מוצאים לי בלי בעיה. לכן החלטתי להטיל עליכם משימה לא כל כך קשה ולהגיד לי מה השם של שיר מסוים (דיי מפורסם). השיר הוא של מדונה. אני חושב שעד כה הוא הכי חדש שלה. אחד מהמשפטים שחוזרים בו הרבה הוא every little thing that you say or........ i gonna ***** on you פשוט אני לא זוכר את כל המילים. השיר עצמו הוא דיי קיצבי וכאילו בשיר מדונה כל הזמן מדברת על כמה שהיא חושבת על איזה דפוק אחד (כמו 60% מהשירים שיש היום). אשמח אם תגידו לי מה השם שלו.(אני חושב שבזמנו תמיד ESC עשו לו פירסומת או משהוא דומה) ועוד דבר. שמעתי את השיר feel allright של sean paul ועוד איזה DJ ששר איתו שם. אני דיי אהבתי אותו. מה אתם חושבים עליו?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים טובים.. רציתי לדעם אם מישו פה מכיר חנות טובה אמינה וזולה בסביבת רמת גן.. אני מחפש לקנות מחשב דיי פשוט לאמא שלי.. מחשב משרדי.. דיי ממוצע רק שיהיה חזק... אני מחפש חנות טובה בסביבה שלי.. או אפילו איזה אתר מומוצלץ שאפשר להזמין ממנו.. תודה מראש.. אלון !
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
היי P: יש לי משפט אחד בעברית, שאני ממש רוצה לתרגם לאנגלית, אבל משום מה אני לא מצליח לגרום לזה להשמע טוב המשפט הוא: "גם זה יחלוף במהרה כלא היה" הבעייה, שאם מתמקדים שנייה במשמעות של המשפט, נורא קשה לתרגם אותו באותו אופן לאנגלית. אם מישהו יצליח, אני נורא אודה לו
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
חשוב לי שהספר לא יהיה רומן/דרמה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לדעתי אתם די חיים בסרט מהבחינה שעל מפרט 2000 ש"ח אתם מדברים על מכפלות ועל אוברקלוק שאף אדם שקונה מחשב לעסק לא יעשה (אלא אם העסק הוא עסק מחשבים) בקיצור נראה שפיספסתם את קהל היעד לגמרי לדעתי המעבדים שהצעתם חזקים מהנדרש לעבודה על אופיס ואינטרנט! בקיצור עדיף ךהשקיע על ספק איכותי ושקט וקירור נורמלי עדיף מפרט יותר ישן אך עם חלקים איכותיים ככל האפשר שיהיו לו אפס תקלות!
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן חברים, לאילו מכם שאוהבים את הסגנון של הרוק (בעיקר המתקדם), אני רוצה להמליץ על להקה בשם ELOY. אני בטוח שיש פה לא מעט שכבר מכירים אותם, אבל אני גיליתי אותם רק לא מזמן (שנה בערך) ורק לפני בערך חודש השגתי את כל האלבומים שלהם. מדובר על מוזיקה שהיא חזקה ומהירה. לאילו מכם שאוהבים רוק מתקדם עם קצב/מטאל שלא שובר את העצמות, מומלץ בחום. יש להם כמה אלבומים מוצלחים, לאילו שיותר בסגנון של הפרוג רוק הייתי ממליץ להתחיל מ-Time To Turn הותיק מ-82, ולאילו מכם שיותר אוהבים מטאל, הייתי ממליץ להתחיל מהדברים הקצת יותר מאוחרים כמו The Tides Return Forever. זה לא מטאל, אבל זה אלבום שהוא מהיר ויחסית ואני מאמין שיתאים מאוד גם לאילו שבאים יותר מהכיוון של המטאל. כמו כן, האלבום Performance שהוא ג…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ונמחקה לי עבודה כמעט מלאה!!!! מישהו יכול להעולות עבודה כזאת?? או לפחות התחלה של עבודה? העבודה היא ניהול של חנויות וכאלה למי שמבין..
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
http://www.google.com/tisp/ תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני ידוע שהנושא קצת מטומטם אבל בכל זאת.. אני רואה שלהרבה אנשים שיש שיער בהיר מתחיל להתחלף הצבע בערך בגיל ההתבגרות השאלה מה גורם לצבע השיער להתחלף ואם אפשר לעצור את זה שלא יתחלף? אם אני מחמצן או משתמש בתכשיר כמו SUN IN לדוגמא זה יחזיר לי את אותו צבע בדיוק או שזה יראה צבוע מגעיל?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום מישהו כאן משתמש בping.fm לעידכון הטוויטר שלו ושאר האתרים הללו? שמתי לב שלאחרונה זה שולח ג'יבריש למספר אתרים. ומספר אתרים כלל לא מקבלים את עידכון הסטטוס. מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני עושה עבודה בבית ספר על שירי מחאה ובחרתי את השיר הזה של פינק פלויד נדמה לי שהם המלא של השיר הוא Another Brick In the wall מצאתי את המילים רק הבעיה היא שבאלבום השיר מופיע ב3 חלקים ולר ממש הבנתי איך אמורות ללכת המילים שלו מהתחלה ועד הסוף.... מישהו יכול להביא לי את המילים תודה.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אתה ילד או מה??? מי ישמע אני סוחר סמים כולה שאלתי שאלה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283490.0
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
-
-
שלום, יש לי עוד כמה זמן להגיש עבודת הגשה למורה שלי בפסיכו', ניסיתי לחפש מקורות למה שאני מנסה למצוא ולא מצאתי, אולי אתם מכירים אתר טוב? אני צריך לפרש ולפרט את המושגים הבאים: 1. מהו רפלקס? 2.מהו סכמה? איזה סוגי סכמה יש? (סכמה תקראו כמו סחמה) תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ועקב בעיה שניתקלתי בה בשנה שעברה עקב תקלה כלשהי במחשב לא היתה לי גישה לעבודות הגמר שלי ועקב חוסר ידע והדחיפות של הנושא נאלצתי להפרד 500 ש"ח לשם תיקון והוצאת מידע מהדיסק(בהתחלה נאמר כי אני אצרך לשלם רק 200-300 ש"ח, אך לאחר שהמחשב היה כבר בידי טכנאי זה המחיר עלה...). לאחר שכבר ניכוותי פעם אחת אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על טכנאי אמין עם מחירים הגיוניים באיזור המרכז. תודה לכל מי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-