כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
טוב אז יש לי כמה שאלות על היחידה הזאת: מהי בעצם?? זה קשה להתקבל לשם? ומה עושים שם במשך השירות? זה קרבי בכלל?? אתר על היחידה יעזור לי מאודדדדד אה ומתי יש גיבוש לשם??
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום,אתם יכולים לזהות לי מי הבחורה בשיר הזה http://www.youtube.com/watch?v=vlz4fRzxBsQ בקטע של החמש שניות הראשונות של הקליפ.? תודה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
Stupid Game Show Answers פשוט להיקרע מצחוק!
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
למי שלא ראה עדיין, אני חושב שזה דווקא די יפה חוות דעת?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני לא יודע איפה לרשום את הציון של המחשב שלי כאילו באיזה נושא תעזרו לי בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש למישהו במקרה עבודה שהוא הכין על JFK(John F. Kennedy) באנגלית ומוכן לתת לי אותה, אם אין לאף אחד זה חומר לא יזיק. תודה מראש, טימור.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מערב רב של הכתבותץ בקשר לממתקים מלכותיים חזרתי לסוכר (חצי\שטוחה כפית סוכר) אבל אני רוצה לשמור על המשקל שלי לכן אני רוצה לנסות לעשות קיצוצים בסוכר- לגמרי
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני מתגייס בקרוב ואני רוצה לדעת איך אפשר לעלות את הפרופיל שלי. לצורך העיניין יש לי 72. ויש לי רק סעיף ראיה. אני ממש רוצה 82. בבקשה תעזרו לי?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני בתור אחד שמשלים את הקורס הזה אחרי שנכשלתי בו בתיכון,חושש עד מאוד.יש לי בעיה קשה במתמטיקה ואני רוצה רק לעבור. הייתי שמח אם כל אחד יגיד כמה יחידות הוא עושה ויתן כמה טיפים לעשות את המבחן הזה יותר קל ונעים.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
זה היה כבר לפני כמה זמן, פשוט לא היה לי מחשב אז לא יכולתי להעלות את התמונות. תמונות שצילמתי (עם הסלולארי) אחרי שהמשטרה הגיעה, איכות לא משהו אבל בכל זאת משהו. היורים (2) היו על קטנוע ועשו דרייב-ביי והיו עוד 2 ברכב הלבן (השאירו אותו דולק) וברחו, בדיוק הייתי ליד החלון וראיתי. בן אדם מבוגר היה שם ואלה שברחו ברגל רצו ממש לידו והוא התקשר למשטרה. תוך איזה 3-4 דקות ניידות הגיעו למקום. אני ישר עזבתי את כל עיסוקיי, תפסתי משקפת וארגנתי לי כסא ליד החלון והשקפתי. היו חורים במכסה מנוע של הרכב ועדיין יש חורים בקיר מאחורי הרכב. מעצבן שהושטרים השאירו את חתיכות הסרטים שסגרו איתם את האיזור וסימנו את התרמילים של הכדורים על הרצפה, שמישהו אחר יאסוף את זה. את המבוגר שהזמין את המשטרה רואים בתמ…
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש קאוורים למטאליקה בעיקר בסגנון של השירים של Apocalyptica - Inquisition Symphony סגנון סימפוני רוק. אבל שיהיה יותר כינורות ופחות כלי צ'לוים וכאלה שעושים רעש כבד יותר, כי אני מחפש באמת משהו קליל ורגוע תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
-
אני עושה עבודה בבית ספר על שירי מחאה ובחרתי את השיר הזה של פינק פלויד נדמה לי שהם המלא של השיר הוא Another Brick In the wall מצאתי את המילים רק הבעיה היא שבאלבום השיר מופיע ב3 חלקים ולר ממש הבנתי איך אמורות ללכת המילים שלו מהתחלה ועד הסוף.... מישהו יכול להביא לי את המילים תודה.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, מישהו פה יכול להמליץ על שירים\להקות בסגננון של השירים של Breaking Benjamin (diary of jane) תודה רבה :]
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אשמח אם משהו יוכל לעזור לי לזהות את השירים מהמעברונים של MTV שמשודרים מדי פעם בין שיר לשיר. למי שיודע למה אני מתכוון זה אלה עם הקטעים מהשירים האלה למשל: alice in chains - would the ting tings - thats not my name blur - country house יש שם עוד כל מיני שירים מגניבים שאני לא מצליח לזהות, והקליפים האלה לא מופיעים באתר הבית של MTV........
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
חשבתי להתחיל ללמוד לאפיק מעבר במדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה. אני רוצה להגיע למדעי המחשב בבן גוריון וכרגע אני צריך לשפר בגרויות ופסיכומטרי, אז חשבתי במקום זה ללמוד באפיק מעבר. בשביל לעבור לבן גוריון צריך לעשות 7 קורסים של מדעי המחשב באו''פ ולקבל ציון מסויים. האמת שזה לא נראה בשמיים, אבל אני לא יודע אם אני בנוי לסגנון למידה שכזה ולכן חשבתי להתייעץ אתכם כי בטח יש פה כמה שלומדים באו''פ.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
-
שלום לכולם . אז ככה השנה עליתי לכיתה יב ואני במגמת חשמל ואלקטרוניקה ברכב . ואני צריך השנה להגיש עבודה הגשה על המתנע (שזה 2 יחידות במגמה ) . חיפשתי ומצאתי רק איך עובדת כל מערכת ההצתה . אז אני ישמח אם תעזרו לי קצת . תודה .
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
התסיים החלק הראשון של העונה השניה (ההמשך יגיע בינואר). בקשר לפרק: פרק 10 - פשוט יצירת אומנות. אחד הפרקים הטובים ביותר שראיתי בBS ובכלל. לקחו דרמה אקשן משחק מוזיקה תסריט יוצא מן הכלל ערבבו טוב טוב ויצא פרק 10 . זה מתחיל בפגסוס וכשנדמה שכבר עבר השיא הכותבים פשוט מושכים ומושכים אותנו לקצה עד סוף הפרק... חובה לראות פשוט פרק יוצא מן הכלל. רק דבר אחד לא הבנתי בקשר לחללית החדשה שהם בנו, אם יש לה טכנולוגית Stealth אז למה כשסטרבאק נעלמה זה נראה כאילו היא נכנסה לHyperspace? הממ וזהו בעצם נחמד לראות שיש פה אוהבי Sci-fi (אני מקווה ;D)
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
מישהו פה שם לב שפתאום כמה מהחברים שלו לא נחשבים לחברים יותר? כי פתאום עכשיו אני נכנס ואני קולט שאיזה 6 חברים (לא קשורים אחד לשני) יותר לא נחשבים לחברים שלי. הסיכויים שהם מחקו אותי אפסיים. עריכה: חזר לרגיל , נורא מוזר. מישהו חווה את זה?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-