עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by erez20,

הרכבתי מפרט למחשב בשביל בנדוד שלי, ואני עומד להרכיב אותו (כבר הרכבתי כמה מחשבים בחיים שלי זאת לא הבעיה למרות שאם יש לכם הצעות אני אשמח לשמוע). הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות/עזרים כדאי לי להכין לקראת ההרכבה. אני רוצה להוציא מתחת ידיי מחשב מושלם חלונות ואופיס מקוריים כבר יש, מה עוד צריך ? איך כדאי לי לחלק את הדיסק (בנדוד שלי הוא משתמש מתחיל הייתי רוצה לארגן לו את הכל מראש) המלצות למשחק שיינצל וידגים את כוחו של המחשב להלן וכ"ו אה, דרך אגב... הנה המפרט (מסך מקלדת רמקולים ועכבר כבר יש לו ומשחה טרמית של וונטק יש לי) : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Do…

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  2. תראו מה המצב: לפני חודש חבר שלי קנה פאלם מדגם חדשת ולי הוא היה נחמד והביא את ה M100 הישן שלו, היה עיברית של כלנית והכל. אבל לפני שבוע הפאלם נפל (אופס) והיה צריך לעשות ריסט. וכמובן בדגם הזה העיברית נמחקת. הבעיה היא שהחבר נסע לאן שהוא,(אין לי מושג קלוש לאן) ואני חייב קוד בשביל להפעיל את העיברית. עזרו לי בבקשה. שלחו לפרטי הודעות

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by Anas-Nanas,

שלום אני לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול...אבל לא נראה לי שיש מקום יותר מתאים! אני לא מצליח להעלות תמונה לתיקיית תמונות האישית שלי בוואלה...אני לוחץ על הוסף תמונה לאחר מכן אני עושה Browse ושם את הקובץ ושאני עושה טען תמונה לא קורה כלום... אולי משהו נתקל בזה פעם..או שמישהו יכול לעזור לי... בתודה Anas-Nanas

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  4. שלום לכולם, בגלל סיבות רבות החליטו הורים שלי לעבור להתגורר באוסטרליה שבה יש לנו דודים וקרובי משפחה.. לאחר תהליך לא קצר של כמעט 3 שנים, קיבלנו את הוויזות והאישור לעבור. כעת כל מה שנותר לנו זה למכור את כל מה שיש בכדי להגיע לאוסטרליה עם כמה שיותר כסף ולא להסתבך על העברת דברים לחול כי בעצם אנחנו מתחילים שם את החיים מחדש, בית, עבודה, מסגרת חינוכית וכדומה.. עכשיו אני לומד כרגע בכיתה ט', בן 15 ונמצא בהקבצות א' בכל המקצועות (פיזיקה, מתמטיקה, אנגלית), רציתי לדעת האם לדעתכם אני יצליח להתאקלם בהצלחה מבחינה לימודית הן בגלל השפה שיהיה עליי ללמוד בצורה מעמיקה והן בגלל הרמה שכאמור ישראל אחת המדינות הנכשלות בתחום החינוך, אני ישמח מאוד שתביעו את דעתכם בנושא, תודה מראש

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות גוף קירור ועוד כמה דברים ועכבר לוג'יטק אז אני רוצה אולי להזמין מחו"ל אפשר אתרים מחו"ל שעושים משלוחים לארץ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  6. Started by roma,

שלום רב! מישהו יודע מה התאריך של ההגרלה עצמה? חיפשתי באתר PAIS.CO.IL ולא מצאתי.. גם טלפון לבירורים לא מצאתי. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  7. אוקי, אז לא היו חדשות הסופ"ש. אוקי, אז לא היה ממש מודרציה בשבת. אוקי, אנחנוו עושים חיים ;D סיפתח קטן לעורר תיאבון ממסיבת הרשת של HW הסופ"ש, בכיכובם של מברית צוות האתר (כולל מודריכם הנאמנים) למעט מתי מעט נפקדים. צחי, let the samples roll ואנחנו מבטחים הרבה יותר (תמונות, טור וכו') בהמשך. enjoy, נ.ב. דן אלכוהוליסט.

• 62 תגובות
    • 6.3k צפיות
  8. Started by R0ck,

מהמשובחים. Akufen - Skidoos 8:58 מומלץ.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by yambtz,

אני לא אומר שזה בסדר לעשות אופטימיזציות כדי לקבל ניקוד יותר טוב, אני לא בא להגן על אנוידיה, ואני לא אוהד של אף חברה, אבל משהו נראה לי מוזר. לא הגיוני ששתי חברות מתחרות כל כך קשה ואחת תחליט שביזנס פחות חשוב מיושר, זה כבר לא קיים בעולמנו. בפעם הראשונה שזה קרה גם ATI רימו, אבל משום מה היה פחות רעש סביב הנושא. כמו כן אני זוכר ש ATI משתתפת בבטא של 3Dmark2003 או משהו כזה, דבר שעולה לא מעט (שוחד?), וש Nvidia לא לוקחת בו חלק. אני לא זוכר במה בדיוק מדובר, אבל הייתי אומר שזה נותן לה יתרון לא הוגן בבנצ'מארק הזה כי הוא מותאם לכרטיסים שלה. מאין רמאות בעזרת השופט אם תשאלו אותי. ואם יש לה גישה לקוד המקור אז בכלל מדובר פה במשהו רציני כי אפשר לעשות דרייברים הרבה יותר טובים. תתקנו אותי איפ…

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by Decktor,

כתבה בנענע

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  11. Started by Spaik,

אני ועוד מישהו מזמינים מארה"ב די כמה מוצרים. כמה לדעתכם תשקול החבילה עם המוצרים האלה???? תודה, אני צריך את זה קצת דחוף... Lite On LTR-52327S Black 52x32x52 CD-RW LITE-ON XJ-HD166/XJ-HD 165H 16X DVD Arctic Silver's NEW Premium Silver Polysynthetic Thermal Compound: Arctic Silver 5. 12-gram tube VANTEC's Tornado (Double Ball-Bearing) Fan Thermalright CPU Cooler for Intel Zalman CNPS6000-Cu Pure Copper MITSUMI D359M3 BLACK FDD 1.44MB 3.5INCH Logitech MX700 Cordless Optical Mouse Creative Labs Sound Blaster Audigy 2 Z…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by hellyeahmofo,

נו , אז התחברתי ל"יס" וה VCR החדש שלי לא שווה כלום כי אי אפשר להשתמש בהיפר בנד רק להקליט את ערוץ AV שדרכו משדר הממיר , אז מה הקטע? הלכנו אחורה או קדימה?

13. http://www.ayalonhw.co.il/camera/camera.asp?perCamera=1 אני לא חושב שזה היה עד היום...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by adamginz,

תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by Mr Gadget,

מתקפת האקרים מתוכננת הערב על אתר נענע; אם לא נשרוד אנחנו מורישים את הסיפורים לוואינט ואת הכותרות לוואלה מאת: מערכת חיים ברשת 13:05 21/11/2003 לפני שאתם מתחילים לקרוא את הכתבה הזו, יש לנו בקשה. הסיטו את העיניים לרגע מהמסך וחפשו את לוח השנה הקרוב ביותר למקום מרבצכם. אם הוא מראה על יום שבת, ה-22 לנובמבר, אז הכל בסדר. על פי דיווח של אתר "חדשות מחלקה ראשונה", מתכננים גורמים איסלאמיים להפיל היום (שישי) בערב את האתר שבו אתם גולשים כרגע. בהודעה שפרסם ארגון "גדודי הרעם" באחד מאתרי האיסלאם הרדיקליים מתבקשים הגולשים להשתתף במתקפה שתיערך בין השעות 21:00 ל-24:00 באמצעות תוכנת winsmurf. מטרת התקיפה, לפי לשון ההודעה, היא לגרום נזק כלכלי ל"בני הקופים והחזירים" (סליחה אמא בייב, אבא…

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  16. טוב אז לפי הכותרת אפשר להבין שאני רוצה לקנות מארז בארה"ב,וזאת פעם ראשונה שאני מזמין משהו מחו"ל,כאילו הזמנתי אבל מקרובי משפחה,אבל עכשיו אני רוצה להזמין מחנות טובה,אז תנו לי בבקשה לינקים לחניות טובות,וגם אני רוצה לדעת על מישלוח וכל זה,מחירים,בקיצור כל מה שצריך לדעת.תודה מראש 8)

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  17. Started by Culandur,

אני מחפש כבל לחיבור הסלולרי שלי (siemens s45) לPC מישהו יודע איפה אני יכול לקנות? עדיף ברשת ועדיף בזול ;D

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by yambtz,

http://home.tiscali.nl/multicom/DaSchop/endofworld.swf

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by DrowNz,

שלום לכולם, מצאתי לנכון למקם את התר'ד שלי כאן כי זה נראה לי הפורום הכי מתאים לבעיה שלי אז לבעיה : לאט לאט אני צובר ידע תאורטי במודינג וחומרה כללי עקב קריאת כתבות, סיקורים ותרדים שנפתחים בפורומים של מערכת Hwzone אך הבעיה שלי היא בקטע המעשי, אני מדבר בתור אחד שאף פעם לא התעסק בכל הקטע של שרברבות ואלקטרוניקה אשר מונעים ממני להתחיל בפרוייקטים של מודינג , רציתי לדעת מה עליי לעשות כדי לפתח את קישורי המעשיים והאלקטרוניקה בכדי להתחיל במודינג ? אני מודה מראש לכל המגיבים!

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Started by Culandur,

http://www.antimult.ru/antimults/smokekills.htm

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by zvkel,

סיפר שהיה כך היה לא מזמן החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הרשת בבית לאור המלצות (אני כבר לא זוכר איפה הומלץ) הוחלט על ה dlink 614 אז נכנסתי לזאפ וישר ראיתי שב buy4less הנתב עולה 450 לעומת מינימום 610 בכל האתרים האחרים בדקתי שאכן מדובר באותו הנתב והזמנתי (השארתי כרטיס אשראי דרך האינטרנט , וכל שאר הפרטים הנכונים) קיבלתי אישור והייתי בטוח שכעבור שבוע אני יקבל את הנתב כל זה היה ב 10.10.03 ב5.11.03 ראיתי שאין שום חבילה בדואר והתקשרתי לאתר לבדוק מה עלה בגורל החבילה , דיברתי עם בחור בשם אסף שהעלה את מספר ההזמנה במחשב ואמר לי אין לך מה לדאוג החבילה בדרך אליך אני רואה במחשב ששלחו אותה יום חמישי (לפני שישה ימים) שאלתי איך שלחו והוא אמר דואר רשום אז ביקשתי את המספר של הדואר (מקבלי מספר…

22. שלום המליצו לי פה על מחשב... באיזה אתר הכי טוב לקנות חלקי מחשב? האתר צריך לתת הנחה על מזומן... עדיפות לאיזור המרכז כי אם מתקלקל משהו לא שווה לנסוע ולשלוח את החלק... שהיו זולים, ושרות טוב... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Pure-Gold,

קטע מ TechTV השמדת מידע מכונן קשיח והפתעה מעניינת שהם לא ציפו לה: http://www.oferporat.com/paltalk/pure-gold/stuff/HDSmash.avi סרטון שהכנתי על מחשב שפנטיום 1 שלי המראה את יכולותו להריץ ולעבוד עם חלונות 2000 ואקס פי. http://www.oferporat.com/paltalk/pure-gold/stuff/Pentium.wmv סרטון שעשיתי לפני נחיתת מעבורת החלל קולומביה ונציגינו אילן רמון: http://www.oferporat.com/paltalk/pure-gold/stuff/STS107.wmv צפו לדברים נוספים בעתיד.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  24. Started by EG,

קנו לי אוזניות אלחוטיות של סוני לפני איזה שנה + -. קיבלתי פתחתי השתמשתי ו"שיחקתי" איתן - כשאני אומר שיחקתי זאת אומרת שפתחתי את המשדר בדקתי את בצועיהן - מרחק, איכות...... אני פותח את המשדר ולהפתעתי אני רואה בטריה של סוני ואפילו כתוב עליה שיש באפשרותה להיטען. אז כמובן שמתי אותה ל24 שעות טעינה ובדקתי עם המשדר פועל רק בעזרת הבטריה בלי שאני מחבר אותו לחשמל. בטח שהמשדר לא עבד אין לי מושג למה. יש לכם מושג? בבקשה תגידו לימה הבעיה. מה שהכי מצחיק הוא שכשאני מכבה את המשדר (יש לו כפתור כיבוי אבל הוא עדיין מחובר לחשמל) נדלקת נורית שמתחתיה כתוב באנגלית - נטען - האוזניות עובדות אותו הדבר בלי הבטרי ועם הבטריה! אין לי מושג מה הולך פה בבקשה תנו דעתכם.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי קיט של חלון אני רק צריך שמישהו יעזור לי לקדוח. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות

דיונים חדשים בפורומים