כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש מקורות מיוחדים לקבצים? אני מחפש את ה- pdf: management accounting information for creating and managing value זו התקווה האחרונה שלי למצוא. תודה.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
זה שצריך לבחור סולן, שני גיטריסטים, באסיסט, ומתופף? זוכרים את זה? עכשיו מישהו יכול לשים פה לינק למשחק הזה?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש פלייבק של יהודה ופליקר לשיר פרח .. בבקשה ממכם עם יש למישהו תעלו לי אותו שאני יוכל להוריד אותו .. או מאיפה אני יכול להוריד בחינם ??.. אני מוצא רק בתשלום אני מפעיל את העמדת DJ בבסיס בטקס ליום השואה תודה לכולם ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך שרת בשביל להקים אתר, לא משהו רציני - אני רק צריך לעשות עמוד בסיסי, תמיכה בPHP חובה! אחרי זה אני אקבל שרת רציני לעבוד עליו אני צריך שלא יהיו בו פרסומות חיפשתי בפורום ומצאתי קישור אחד לאתר שדורש שיהיה לך אתר בן 3 חודשים לפחות, ואין לי כזה תודה איל אגב, אם למישהו יש במקרה מדריך טוב לפיתוח אפליקציה בפייסבוק, זה יתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אהלן בדיוק ראיתי תכנית על המשחק שנקרא Scalextric, בערוץ אגו... שכחתי שהדבר הזה קיים בכלל. העלה לי זכרונות מהילדות כאשר הוריי הביאו לי ערכה כזו מחו"ל לפני יותר מדי שנים. ובדיוק מגיע יום הולדת של האחיין (עוד חודש בערך) ורציתי לשאול אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג ערכה כזו. חיפשתי באינטרנט והתקשרתי לכמה חנויות אבל לאף אחד אין. ראיתי גם שיש חברה שנקראת NINCO שמייצרת ערכות דומות. אם מישהו יודע/ראה/שמע איפה מוכרים את המשחק הזה אני אשמח לשמוע... http://www.scalextric.com/ http://www.ninco.com/
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/news/Microsoft-Any-Key-Website-Comics,10266.html#xtor=RSS-181 כדאי גם לקרוא את הסיפורים שלא הגיעו לקומיקס
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום אשמח לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שיכולה להקליד טקסט במחשב בעצמה( כמו התוכנה שהשתמשו בה בשביל לרמות תאתר קליקקליקקליק) בתודה .. שי.
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון 2GB SD של סאנדיסק שמשמש למצלמה דיגיטלית שמשום מה לאחרונה החליט שכאשר ומחברים אותו למחשב הוא לא מציג את הקבצים, אלא רק תיקיה ריקה. המוזר פה הוא שכאשר ושמים את הכרטיס במצלמה היא מציגה את התמונות פרפקט. ניסיתי בהתחלה את הכרטיס זיכרון עם הקורא כרטיסים ב-2 דולר שקניתי, אחר"כ בצורה "רגילה" עם כבל המצלמה ולבסוף בלפטופ של אימי, כל הדרכים נחלו כישלון והמחשב הציג כי התיקיה (FRAME) ריקה. :-\ רציתי לדעת איך אני מחלץ את התמונות החשובות מהכרטיס זיכרון שמבחינה כספית שווה גרושים, אך התמונות מאוד חשובות לי. המון תודה רבה ויום טוב! נ.ב- לא סגור אם זה המקום הכי נכון לפרסום, אם צריך נא להעביר.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי להרים את הכפפה ולרכז את כל ההודעות בדיון מרוכז.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
חיפשתי את זה בגוגל, זה לאנשים שהצבא חושב שקשה להם בבית, לא קשה לי בבית, אני רוצה שמישהו שזה באמת מגיע לו יקבל את ההטבות שלהם, יש לכם מושג איך אני יכול לרמוז להם את זה בלי להגיד להם את זה מול הפרצוף? (אני לא ממש רוצה להסתבך עם הצבא) נ.ב : עכשיו זה בדיוק 2 שורות, רואה ברק? לא כל הודעה שלי זה מאמר
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
תראו, אני צריך טלפון אלחוטי לבית בתקציב של עד 500 ש"ח. ורציתי את הטלפון הטוב ביותר שאפשר במחיר הזה. אני מחפש טלפון שתומך בכל השכלולים של היום. חשבתי על ID555 של Philips - איך הוא ? ואם אפשר תגידו לי לאיזה פורום הנושא הזה שייך ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני די מעריץ אותם ואוהב את המוזיקה שלהם... בעיקרון אני בן 18 והתאריך הזה פשוט מתאים לי עכשיו אין לי מושג איך קונים כרטיס ואם זה בכלל אפשרי ? מישהו לומד שם ? או יודע יותר פרטים זה ה event הרשמי שלהם http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=112200475457710&index=1 תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש איזה כתובת שמסרבת להימחק. יש אפשרות להוריד מרשימת התפוצה באופן ידני דרך האימייל של גוגל?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום חברים, ידוע למשל, שהרבה חנויות בארץ מוכרות אוזניות cx300 מזוייפות. באיזה עוד רכיבי חומרה ידוע לכם שיש זיופים וצריך להיזהר לפני שקונים? אני חושב שאם תיתנו אינפורמציה על המוצרים המזוייפים שנפוצים בארץ זה מאד יעזור לכל החברים וגם לאנשים הפשוטים ש"נופלים ברשת הזיופים". תודה מראש וכל הכבוד על האתר המקצועי.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ניסיתי לעלות כל מיני בולשיט שהכנתי וזה פשוט לא ניפתח ורק שהרצתי במצב אקספלורר זה נפתח ממש מוזר לא היה לי אף פעם בעיה כזאת באתר בפירפוקס מה אתם אומרים בעיה בשרת של יוטיוב או עדכון גרוע של פירפוקס (אני מאפשר עדכון אוטומטי )
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
או ליתר דיוק KSP ??? ניסיתי להתקשר גם לסניף וגם למוקד הארצי כמה פעמים ולא עונים. עריכה: הצלחתי לתפוס אותם במוקד הארצי, אני נוסע. והרי הקנייה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=460975.0
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
שלום לכם , האם כל דבר שאני מזמין מחול אני צריך לשלם עליו מע"מ או מס מסוים ?? כי אני מזמין מחול מכשיר שהוא נחשב מכשיר רפואי קטן אני צריך לשלם עליו משהו פה? תודה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום! מה השיר הכי "חזק" לדעתכם במוזיקה הישראלית? לדעתי: "מי ידע שכך יהיה"-עוזי חיטמן או בועז שרעבי. אריאל
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי! לפני כמה ימים היה פה דיון שאמר ששאלון 005 עושים בשש בערב, עכשיו אני ניכנס לאתר של משרד החינוך וכתוב שם שהוא מתחיל בשלוש וחצי WTF?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה בקיצור ממש נייר פוטו רגיל, מסתבר שלא מתאים למדפסת לייזר אני צריך להדפיס תמונות באיכות גבוהה עם מדפסת לייזר צבעונית שיש בידיי אך אינני מוצא את הנייר המתאים תודה רבה לכולם! גיא
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה ללכת ללמוד קורס של מנהלי רשתות ויש לו כמה שאלות אז אני שואל אותן כאן במקומו. 1. איזה סוגי תעודה יש לקורסים האלו? 2. אם יש כמה סוגי תעודות איזו מהן עדיפה (נחשבת\נדרשת) יותר. 3. מה העלויות בערך של קורס כזה? 4. מה הם המוסדות הנחשבים ללמוד בהם? והאם יש טובים באזור הצפון?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מישהו? יכול להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום קוראים לי מוטי וסיימתי קורס מפעיל CNC לפני כשנתיים.מאז הקורס לא יצא לי לעבוד ב CNC,פניתי לעיסוקים אחרים. העניין הוא שבקורס יצא לי לעבוד עם מכונה של 4 צירים,יש לי ידע בסיסי ב solidworks/solidcam,ואני מתחיל לעבוד ממש בקרוב במפעל במחלקת CNC,מכונות עם 5 צירים,הם למעשה מכשירים אנשים ללא ניסיון אחרי קורס CNC. אני נורא מודאג מהידע שלי בתחום כי עבר הרבה זמן ואפשר לומר שאני מתחיל מכלום,לגמרי שחכתי את רוב החומר. בעצם אני כן מתחיל מכלום! אני רוצה רק לשאול אם יש כאן אנשים שעבדו על מכונות CNC של 5 צירים,עד כמה קשה לקלוט את כול העסק הזה? ולמה עליי לצפות? נאמר לי שאני לא יעסוק בתכנות,אלא הפעלת מכונה של 5 צירים,אבל באופן בסיסי מה אני הולך לבצע? אשמח לקבל תגובות עם…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-